|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.11.2011 11:33:29   
ellam
zaboravih reci pokusaj pustiti neku muziku laganu i 20 min se opustiti uz to u polozaju za opustanje.... to ce najblje pomoci.... samo misli na lijepo, probaj odlutat skroz .....

pozz svim user posted image  velikim i malim

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 4601
23.11.2011 11:36:27   
anđelo
Veki Aki braco s radošću iščekuje bebu.Kad nisam bila trudna on je sve vrjeme govorio,mama rodi mi seku,i bio jako dosadan.I sestra mu moja rekla da mora moliti Boga da bi ja rodila seku.I u momentu kad nisam očekivala trudnoću,(HORMONALNI DISBALANS)ja ostanem trudna.Sin je oduševljen,ljubi maminu pupu i mazi seku,i skuplja novac u kasici da kupi seki kad se rodi. ON to samoinicijativno,niko mu nije rekao.Razlika će bit ako Bog da 6 ipo godina,i nije mi žao,bit će meni lakšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4602
23.11.2011 11:45:02   
dzenyA
Hej drage moje kao sto rece pauza i ja jedva nesto,pa ja od pola 4 nisam oka sklopila kako god se okreenem nemog spavat i na kraju ustanem...i u pola 6 kafu pila i na poso,ma katastrofa sam,vrijeme je boze sacuvaj

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4603
23.11.2011 11:54:41   
veki_aki
ej zenice ne dajte da nam vrijeme  kvari raspolozenje...user posted image , pa imamo po user posted image u pupi imali sta ljepse? Ajmo sad svi po jedan user posted image svom pupi!!!
Lose stvari se desavaju al UVIJEK poslje kise dodje sunce!
user posted image  za sve moje bebele!

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 4604
23.11.2011 11:57:32   
Miracle*3
user posted image Evo i ja se otimam ovom vremenu....

Sad skontam da djeca veceras imaju neki rodjendan i da idemo kupit rodjendanski poklon, pa valjda me shoping malo razdrma.

Samo svratila da vidim ima li sta novo, kakvih mustulukauser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4605
23.11.2011 12:00:32   
gerberka
anđelo ja osjetim upravo bebu iznad pubicne kosti..a jucer je pritiskala rebra..nisko nosim skroz al ne vjerujem da ti je to od toga, mozda te nonama lupa niže..pusa 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 4606
23.11.2011 12:07:11   
anđelo
Meni vrjeme ne smeta,ja volim i kišu i sunce i vjetar i snjeg.user posted image user posted image user posted image user posted image .Pravo sam djete i radujem se svakoj promjeni.Jedva čekamo ja i moj sinček da nam napada pa da jednog snješka ispred kuće sa babukom napravimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja jedva čekam da nam pupa još poraste pa da polahko krenemo u šoping,po stavrčice za bebaruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4607
23.11.2011 12:10:03   
anđelo
Hvala Gerbo,u nalazima mi piše da mi je posteljica odzada,šta god to značilo

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4608
23.11.2011 12:11:41   
Miracle*3
Ne smeta ni meni vrijeme, da kazem ne volim ovo ili ono, kad sam rekla ovo otimam se, mislim da ne zaspim.
Jedva gledam na oci...
Ne znam ima li smajli koji zijevauser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4609
23.11.2011 12:12:40   
gerberka
ja vidjela pingvinu user posted image kako je jeeppaa user posted image

halo curo cija si ti onako lijepa, od cove ti u tebe jel user posted image

e stvarno prava lutkica user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4610
23.11.2011 12:13:32   
AMELIC
Gerbo i mene lupa skroz nisko...ja se sve čuvam dole,nekad imam osjećaj da će mu nogica izletit,Bože sačuvaj!

IZVORNA PORUKA: gerberka

anđelo ja osjetim upravo bebu iznad pubicne kosti..a jucer je pritiskala rebra..nisko nosim skroz al ne vjerujem da ti je to od toga, mozda te nonama lupa niže..pusa 

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4611
23.11.2011 12:17:21   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

Hvala Gerbo,u nalazima mi piše da mi je posteljica odzada,šta god to značilo

i meni pise..na jednom straga, na jednom odzada user posted image to je to..kod mene nisko i straga

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4612
23.11.2011 12:18:43   
gerberka
IZVORNA PORUKA: AMELIC

Gerbo i mene lupa skroz nisko...ja se sve čuvam dole,nekad imam osjećaj da će mu nogica izletit,Bože sačuvaj!

IZVORNA PORUKA: gerberka

amelic kako ti nosiš, kakva ti je posteljica

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 4613
23.11.2011 12:22:22   
AMELIC
Posteljica straga i nisko...što se vidi i po mom stomačićuuser posted image
Možda se malo podigne,ja se nadam baremuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4614
23.11.2011 12:22:22   
Bebica11
Hello zenice

vidim Silver i Mamina princeza nisu u toku da ja do kraja hefte aBd sam "gotova" tj da ce mi indukovati porod tako da nista od cekanja termina, ako bude nedjelja aBd kako dr govori to ce biti punih 38 sedmica tako u sustini i jest termin na neki nacinuser posted image user posted image user posted image

Jesam gerbo isla dr po uputnice,

dobila sam konacno i tu famoznu za porod, i za komisiju i sve, eto sutra ujutro aBd na komisiju pa ako bude hitno mozda me i sutra ostave a ako ne onda do nedjelje cekamo jos mada sve cesce i cesce imam boloveuser posted image koliko god se jos prirodno otvorim zauharuser posted image a mozda bebica krene i samauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4615
23.11.2011 12:25:36   
AMELIC
Bebice samo naprijeduser posted image
Ti si svoje skoro pregurala,a aBd i porod će biti brz i laganuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4616
23.11.2011 12:28:14   
Bebica11

Bebice samo naprijeduser posted image
Ti si svoje skoro pregurala,a aBd i porod će biti brz i laganuser posted image user posted image

hvala Amelicuser posted image

malo me sad strah kad govore da se neke zene ne otvore od gela, al ja sam svakako malo otvorena, beba nisko vec mjesec dana, i imam ceste kontrakcije samo nisu pravilne i beba nije krupna pa se tjesim da ce kod mene to krenuti ko s poslom aBduser posted image

odoh se hurmi najesti ne bi li malo jos pojjacala kontrakcijeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 4617
23.11.2011 12:30:48   
drznica
IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej drznice da ti nisi bila u ljubicastoj tuniki i plave kose, nasmijana?

Vidis, sad ne mogu da se sjetim, mislim da je taj dan bila ljubicasta pletena hehe...a nasmijana uvijek user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4618
23.11.2011 12:31:44   
Bebica11
drznice , plava i sonja JAVITEEEE SE...sonja je opasna ne javlja se vec par danauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4619
23.11.2011 12:36:31   
drznica
Opet ja sa CTG-a...nema niko redovniji od mene, sve sestre me više znaju user posted image Danas bio dr. Puzić...poslije onog "okršaja"snjim, iznenadila sam se kako me primio. Kaze da nista ne brinem, ctg ok kako kazu reaktivan, bitni su bebini pokreti...malo se razmisljao da li da me gleda vaginalno...pa je rekao ma hajde u petak dodji u dezuru jer je praznik bice dr. Aida pa...lakse mi je nek ona malo zaviri hahaha. Ja sretna- presretna sto me nisu ostavili da ležimuser posted image cak nisam ni potpisivala da odbijam ili nesto takouser posted image .

Super se osjecam, osim što teže ustajem malo bole krsta, karlica, malo neki fol menstrualno bolovi...al sve mi se cini da cu ja oko 1.12. rodit.
Rece mi dr.Puza user posted image da ce sutra bit on na OBN-u pricat ce o porodu u vodi...kaze u 16h. Ja gledam na programu tad one serije...jedino ako nije u glumce otisao hahah, ako koja zna nek javi.

Silver, nista od nase kafe user posted image ...mislim da cemo se vidjeti na babinama user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4620
23.11.2011 12:39:32   
Bebica11
drznice super za ctg, sad ces vidjeti kad u tebe bebi krene, mene sve nesto boli a nista a ti si bas u terminu, kad pocne boljeti mozda se bas pojacavalouser posted image

jel ti ono imas sonju na Fb, imal kakvih cestitki?????

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4621
23.11.2011 12:40:45   
gerberka

Posteljica straga i nisko...što se vidi i po mom stomačićuuser posted image
Možda se malo podigne,ja se nadam baremuser posted image

isto drugarice moja

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 4622
23.11.2011 12:43:05   
drznica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

drznice super za ctg, sad ces vidjeti kad u tebe bebi krene, mene sve nesto boli a nista a ti si bas u terminu, kad pocne boljeti mozda se bas pojacavalouser posted image

Jedva cekam da zaboli, mozda zvuci glupo...ali ovako stalno kontam kad ce...pa eto nadam se do 1.12. da ce odluciti da kaze HOCU VAN!!!
Sad sam gledala kod Sonje, nema nista...ona je 38/39user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4623
23.11.2011 12:46:34   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jedva cekam da zaboli, mozda zvuci glupo...ali ovako stalno kontam kad ce...pa eto nadam se do 1.12. da ce odluciti da kaze HOCU VAN!!!
Sad sam gledala kod Sonje, nema nista...ona je 38/39user posted image

meni ne zvuci, ti jos bas dogurala 40.hefta, a i ja jedva cekam da i meni krenu pravi bolovi aBduser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4624
23.11.2011 12:56:04   
Mrgica
Pusa drage moje, evo i mene da vam se javnem, ovo vrijeme tmurno dusu dalo za spavanje...
Drznice super za ctg...user posted image i sto nisi morala lezati, opet je lakse kad si kuci...
Mi danas punimo 18 sedmica, i usli u 5mj ,masalah...user posted image Samo ja jos bebicu ne osjecam bas ono, nekad rijetko kao neke baloncice, ali urijetko...user posted image jel to ok???
Ljubim vas sve i user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *