|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
19.11.2011 18:49:59   
gerberka
arina samo cu ti reci svaka ti cast hrabra zenouser posted image user posted image user posted image
popricaj sa dr i donesi najbolju odluku, svaka vjera nalaze zastitu svoga zdravlja i zato vidi sta je za tebe najbolje...fascinantno, sa jednim jajnikom, divna si!!! nekako si me bas dirnula!!! user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4076
19.11.2011 18:52:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: gerberka

sad ja sa pitanjem arina jesi ti iz bihaca ili banja luke..citam tvoju pricu iz 2008 kad si rodila luku user posted image
Gerbo....po Bogu...pa kakva Banjaluka...pa pricali smo o Bihacu...vidis ispod tikera da je Bihac ....kakav Luka.....ti si nesto pobrkala ...pa i ispod tikera mi je da sam od prosle godine tu s vama ...kakva 2008.....nestooooo siii miiii seee  smotalaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nisam bona nego ti to mene tek upoznaješ user posted image takva sam user posted image user posted image

bebice bona, što nam otjera ženu, bolje da nam ona sracuna nego da idemo doktoru user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4077
19.11.2011 18:55:25   
Arina

arina samo cu ti reci svaka ti cast hrabra zenouser posted image user posted image user posted image
popricaj sa dr i donesi najbolju odluku, svaka vjera nalaze zastitu svoga zdravlja i zato vidi sta je za tebe najbolje...fascinantno, sa jednim jajnikom, divna si!!! nekako si me bas dirnula!!! user posted image

ma ja sam ti bona  zivi dokaz Bozijeg postojanja i njegove volje......jednog dana cu ti mozda sve ispricati kad se momci susretnu....ali sad ni tebi ni nikome ovdje to ne treba.....ali zivi rob moze svasta da podnese...za to lezite drage moje i radite sve sto treba ...jer ima toliko tezih situacija da ni pojma nemate....budite sretne i vesele i u dragog Allaha se uzdajte...jer on je stvarno kadar sve user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4078
19.11.2011 18:58:44   
Arina
je je Bebice.....zena se samo toplo ponudila....user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Gerbo ne moze ona to ni sekunde podnijeti......gatanje i vracanje.....user posted image user posted image ....

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4079
19.11.2011 18:59:29   
gerberka

ma ja sam ti bona  zivi dokaz Bozijeg postojanja i njegove volje......jednog dana cu ti mozda sve ispricati kad se momci susretnu....ali sad ni tebi ni nikome ovdje to ne treba.....ali zivi rob moze svasta da podnese...za to lezite drage moje i radite sve sto treba ...jer ima toliko tezih situacija da ni pojma nemate....budite sretne i vesele i u dragog Allaha se uzdajte...jer on je stvarno kadar sve user posted image

On je stvarno Svemoguć user posted image user posted image user posted image

tako kad sam ja imala tumor hipofize kaze mi dr da je bio na mjestu sa kojeg ne ometa niti jednu funkciju..o hvala Ti Allahu, pomislih, kako me samo pogledao pa mi dao da to nosim bez tegoba! a onda da se riješim istoga user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4080
19.11.2011 19:04:14   
Arina

On je stvarno Svemoguć user posted image user posted image user posted image

tako kad sam ja imala tumor hipofize kaze mi dr da je bio na mjestu sa kojeg ne ometa niti jednu funkciju..o hvala Ti Allahu, pomislih, kako me samo pogledao pa mi dao da to nosim bez tegoba! a onda da se riješim istoga user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image ....tako i ja mislim.....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4081
19.11.2011 19:07:12   
Miracle*3
Drage zene sta ste vi prezivileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Arina i Gerberka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4082
19.11.2011 19:09:56   
gerberka

Joj Gerbo ne moze ona to ni sekunde podnijeti......gatanje i vracanje.....user posted image user posted image ....

i ja sam alergicna al mi bio smijesan odg..razlaaaz user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4083
19.11.2011 19:10:49   
Miracle*3
I meni je ovo cetvrta trudnoca, ali se trudim ne pricati o tome i biti pozitivna. Hvala Bogu pa ova djeca su zdrava i covjeku daju toliko snage i srece

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4084
19.11.2011 19:10:49   
Arina
joj mogla bi ja vama ovdje vaziti 1001 noc o svim mojim iskustvima.....usponima i padovima....nekad se sama sebi divim  ....ali user posted image .....neke stvari bolje ni ne znati....ali svima bi samo mogla reci jedno.....da se info. o svemu sto vas zanima i u zivotu interesjue...ne oslanjajte se na doktore 100%....oni i te kako pogrijese.....morate biti mali doktori....animagical me uvijek inspirira svojim znanjem....jer ako ne znate a oni "slucajno pogrijese"....posljedice ostaju trajno....vrijeme se ne vrati .....ali ako koliko toliko znate ipak mozete da nazorite njihove postupke....sudjelujete u odlukama.....i sebi danas sutra ne mozete prebaciti da se niste angazovali

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4085
19.11.2011 19:11:56   
gerberka
miracle, to ima dosta zena sa povisenim prolaktinom a da i ne znaju..uglavnom nije opasno ja uvijek tjesim zene koje idu na magnetnu rezonancu.

gdje si ti bila do sada?user posted image

meni mm dolazi s posla, ja cu vas brzp napustitiuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4086
19.11.2011 19:12:02   
Arina

i ja sam alergicna al mi bio smijesan odg..razlaaaz user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4087
19.11.2011 19:13:14   
Miracle*3
U pravu si, kad dr das do znanaj da nisi pokusni kunic, eeeeeeee onda i oni mijenjaju pricu.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4088
19.11.2011 19:13:54   
Arina

miracle, to ima dosta zena sa povisenim prolaktinom a da i ne znaju..uglavnom nije opasno ja uvijek tjesim zene koje idu na magnetnu rezonancu.

gdje si ti bila do sada?user posted image

meni mm dolazi s posla, ja cu vas brzp napustitiuser posted image

jel to on iz noćne....muzic....user posted image ...neka neka ...sad malo maz maz....eeeee danas je dan muskaraca necim ga iznenadi......user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4089
19.11.2011 19:26:47   
Arina
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

U pravu si, kad dr das do znanaj da nisi pokusni kunic, eeeeeeee onda i oni mijenjaju pricu.

upravo tako....user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4090
19.11.2011 19:33:03   
gerberka
mm iz danjske od 7 do 7, sutra nocna..a nama je zabranjeno maz, maz user posted image nocima ga sanjam user posted image al na javi se neda user posted image

idem se okupati, cekala sam njega da mi pomogne uci u kadu, da ne upadnem..cmoook, dođem ja opetuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4091
19.11.2011 19:47:35   
Miracle*3

mm iz danjske od 7 do 7, sutra nocna..a nama je zabranjeno maz, maz user posted image nocima ga sanjam user posted image al na javi se neda user posted image

idem se okupati, cekala sam njega da mi pomogne uci u kadu, da ne upadnem..cmoook, dođem ja opetuser posted image

Jao zeno sta mu radisuser posted image user posted image , hajde jos malo pa ce biti i na javi

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4092
19.11.2011 19:59:58   
Bebica11
Arina hvala Allahu, bas me dirnuse tvoja iskustva, pogotovo sto i ja imam samo u funkciji lijevu stranu tj lijevi jajnik i jajovod, desna nula bodovauser posted image i meni je uvijek mm govorio ako nam dragi Bog odredi imacemo djece, budi optimisticna, nemoj se opterecavati, a ja naopak insan, al eto hB sve je ok proslo jos samo da se hairli rodi aBd a ti masaAllah cekas 3.dijete sve s jedne strane i jos imas "problem" kako se zastititi poslije, to je masaAllahuser posted image

nego zene, mene evo boljucka pomalo, i sad isla u wc I IMALA SKROZ MALKICE rozog traga u svijetlom iscjetku koji nije obilan, pogledala sam 2-3 puta dobro da se uvjerim da mi se ne pricinjavauser posted image , eh jel upala, il sirenje grlica, il moj polip il komadic sluznog haj znajuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4093
19.11.2011 20:23:57   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Arina hvala Allahu, bas me dirnuse tvoja iskustva, pogotovo sto i ja imam samo u funkciji lijevu stranu tj lijevi jajnik i jajovod, desna nula bodovauser posted image i meni je uvijek mm govorio ako nam dragi Bog odredi imacemo djece, budi optimisticna, nemoj se opterecavati, a ja naopak insan, al eto hB sve je ok proslo jos samo da se hairli rodi aBd a ti masaAllah cekas 3.dijete sve s jedne strane i jos imas "problem" kako se zastititi poslije, to je masaAllahuser posted image

nego zene, mene evo boljucka pomalo, i sad isla u wc I IMALA SKROZ MALKICE rozog traga u svijetlom iscjetku koji nije obilan, pogledala sam 2-3 puta dobro da se uvjerim da mi se ne pricinjavauser posted image , eh jel upala, il sirenje grlica, il moj polip il komadic sluznog haj znajuser posted image

Ohoho Bebice, je li to krenulo? Javljaj nam

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4094
19.11.2011 20:24:16   
Arina
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jeste jeste moja bebice....tako ti je sve kako ti muzic govori...ma ja mislim da i ti tako mislis samo smo mi zene- majke malo s tim instinktima pobrkane....i ja sam imala isto takvih epizoda jos sam imala jedno djete ali sam padala u depresiju poslije tog prekida drue trudnoce...uh mislila sam da je kraj svijeta....ali eto odmah sam poslije dva ciklusa ostala trudna...dragi Allah nije dao da se puno mucim i poslao nam naseg sina.....jer draga moja .....ja sam se 11 dana tamo poradjla a poroditi se nisam mogla ...svak ziv guro u mene sta je stigo...poslije 40-tine imapa CIN1 od silnih tih guranja i muke....i imala dva ciklusa...toliku depresiju...i opet ostala trudna i trudnoca skolska....sta da ti pricam .....samo je On kadra to uciniti......zato optimisticno bez obzira na sve sto ti zivot donese...nekad je tesko ali se morauser posted image

nego curi li to rozo jos.....ima li ga  puno ili samo tragic.....mozda buca odlucila da nam dodje user posted image user posted image user posted image ....masallah.....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4095
19.11.2011 20:29:14   
gerberka
bebice hajmo, hajmo user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4096
19.11.2011 20:30:24   
gerberka
arina cin 1 je ok kako ja znam mislim upalice i te zezancije

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4097
19.11.2011 20:32:15   
Bebica11
Bilo mi je i danas U TRAGOVIMA al sam sama sebe ubijedila da nije nista, al evo veceras opet pa mi vec malo cudno, PRATICEMO,al u mene se sve strasno sporo desava tako da se ne nadam jos jer cu se razocarati ako ne budeuser posted image user posted image user posted image al koliko znam treba tog cepa dosta izaci i iscjetka, da bas puno bude, mozda ce nekad brzo

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4098
19.11.2011 20:32:53   
Nina_Lana
kazem ja bebice idi poradjaj se user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4099
19.11.2011 20:33:06   
mala75
Veliki pozdrav za sve vas, Mala75 je u bolnici i sretno porodjena na CR, nije nam jasno zasto je pozurio napolje
obzirom da je napunila 36 sedmica, mali je 51cm i 2950 gr. Bitno je da su oboje dobro. Ja sam njen muz i rekla mi je da vas sve puno pozdravim.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *