|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
18.11.2011 17:28:52   
daca8282
jasam takode u 23 nedelji al sam se udebljala malo vise user posted image tacno 9 kg sad sam na dijeti

(odgovor članu edita83)
Neposredna veza do poruke: 2151
   RE: koliko ste se udebljale?
18.11.2011 23:40:25   
dada83

IZVORNA PORUKA: dada83

34+3 = 13 kg  , mogla sam proci i sa manje, al stacu kad volim jesti, ustvari ne mogu trpiti glad user posted image user posted image user posted image user posted image

Na kraju sam rodila u 37+5 , a udebljala se 17 kg. Za sada sam izgubila samo 12 kg. Sporo idu kilice prema dole user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 2152
19.11.2011 11:12:10   
canim
Ja sam otisla na porod sa + 25 kg onih 15 kg sam izgubila odmah negdje na pocetku a +10 kg sam vukla sve do prije par dana, dakle bebi je 10 mjeseci i ja sam se oficijalno rijesila trudnickih kila, sad jos moram da se rijesim onih predtrudnickih i da urahatim user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 2153
19.11.2011 11:15:19   
teacher75
24. nedjelja, imam 80kg a u trudnocu sam usla sa 73-74 s tim da sam 3 kg bila u pocetku izgubila

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2154
19.11.2011 16:40:25   
elmaL
IZVORNA PORUKA: daca8282

jasam takode u 23 nedelji al sam se udebljala malo vise user posted image tacno 9 kg sad sam na dijeti

I ja sam u plusu 9kg, 24 sedmice, posljednji mjesec dobila 4kguser posted image doktor me naruzio, s pravom naravno. Pa sad idem na dijetu, tj.reduciranje i promjenu ishrane, pa vidjecemo kako ce se odrazitiuser posted image
Sretno namuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu daca8282)
Neposredna veza do poruke: 2155
19.11.2011 18:48:44   
mamaibabo
uuuuuuuuuuh blago vama ja sam na početku -15+5 i dobila 8 kg........cccccccccccc dr.me ruzio pravo.....sta da radim ....pomagajte,nisam pusač i volim da jedem i izgleda da mi jos trudnoča dodje kao izgovor za jelo pretjerano....molim vas kako dijeta i sta jedete inače prije trudnoče imala sam normalnu kilazu za svoju visinu.....cccccccccccc

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 2156
19.11.2011 20:57:38   
elmaL
IZVORNA PORUKA: mamaibabo

uuuuuuuuuuh blago vama ja sam na početku -15+5 i dobila 8 kg........cccccccccccc dr.me ruzio pravo.....sta da radim ....pomagajte,nisam pusač i volim da jedem i izgleda da mi jos trudnoča dodje kao izgovor za jelo pretjerano....molim vas kako dijeta i sta jedete inače prije trudnoče imala sam normalnu kilazu za svoju visinu.....cccccccccccc

Ne znam smijemo li ovdje o ishrani i normalisanju kilaze, jer to nije tema, mozda bolje postavi novu temu, pa da se raspisemo, i iznosimo iskustva, razmjenujemo recepteuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 2157
20.11.2011 11:26:23   
Hannica
Na porod otisla sa 71 kg,sto je + 16 kg tokom trudnoce.Kad sam izasla iz bolnicevec sam bila na -15. Imam 56 kg,jedan kg vise nego prije trudnoce.user posted image Sve mi se cini da bi mogla pasti i na 50 kg,bit ce nam veselo narednu godinu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 2158
20.11.2011 12:54:02   
mamaibabo
drage moje otvorila sam novu temu-dijeta u trudnoči na ishrana trudnica eto tu mozemo razmijeniti iskustva vezano za ishranu i sta ustvari da jedemo....user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2159
20.11.2011 13:01:39   
AMELIC
23 nedelja,zasad +2 kguser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 2160
20.11.2011 20:37:33   
april9
uh i ja muku mucim s tim kilogramima, sad sam 21. sedmica i na +7kg sam sto se naravno doktorici ne svidja.. pa se pridruzujem curama na temi dijeta user posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2161
20.11.2011 20:41:58   
gerberka
IZVORNA PORUKA: april9

uh i ja muku mucim s tim kilogramima, sad sam 21. sedmica i na +7kg sam sto se naravno doktorici ne svidja.. pa se pridruzujem curama na temi dijeta user posted image

ama ne znam sta se njoj tu ne sviđa, u 5 si mjesecu, eto nek si cetvrti..to je po mjesecu 1, 5 kg..to nije puno

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu april9)
Neposredna veza do poruke: 2162
21.11.2011 8:48:42   
veeseelaa
joj žene ja kad god vidim ovu temu dodje mi da prijavim kako se ja debljam, iako nisam user posted image , hahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2163
21.11.2011 9:13:49   
palachinken

Ma samo puru s jogurtom, reguliši probavu i sve ce biti za 5

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu april9)
Neposredna veza do poruke: 2164
21.11.2011 9:20:27   
Nina_Lana
Na porod otisla sa 71 kg,sto je + 16 kg tokom trudnoce.Kad sam izasla iz bolnicevec sam bila na -15. Imam 56 kg,jedan kg vise nego prije trudnoce.user posted image Sve mi se cini da bi mogla pasti i na 50 kg,bit ce nam veselo narednu godinu.user posted image

eh Hanice, blizanci mashallah...blago tebi...meni je poslije prvog poroda otislo samo 6 kg, beba+pl.voda+posteljica...
Sad sam 34+2 i u plusu sam 13 kg i ja prezadovoljna s tim da sad moram pazit da ne dobijem puno u 9-tom...a s koliko cu doci nakon poroda abd javim vam user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2165
21.11.2011 10:46:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

joj žene ja kad god vidim ovu temu dodje mi da prijavim kako se ja debljam, iako nisam user posted image , hahaha

user posted image user posted image

hej zenice da vam to ostane naaaaaaaaaaaajveca briga do kraja trudnoce, eto to vam zelim, ja sam evo nabrala 15--16kg a 37sedmica i nimalo me nije strah niti mislim koliko ce ostati-otici, samo da hairli docekam svoje bebce

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2166
21.11.2011 11:25:28   
chuci
ja sam 13 sedmica i na -2 kg sam.
valjda od user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2167
21.11.2011 11:27:30   
april9
IZVORNA PORUKA: gerberka

ama ne znam sta se njoj tu ne sviđa, u 5 si mjesecu, eto nek si cetvrti..to je po mjesecu 1, 5 kg..to nije puno

pa problem je sto prvih dva mjeseca dobila 1kg a u trecem 3kg i u cetvrtom 3kg, pa se dr. brine da necu tako nastaviti svaki mjesec po 3 kguser posted image mada meni to nista ne smeta ni hoce li ostati posle ili ne, neka je bebac samo ziv i zdrav i neka napreduje user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2168
21.11.2011 11:34:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

pa problem je sto prvih dva mjeseca dobila 1kg a u trecem 3kg i u cetvrtom 3kg, pa se dr. brine da necu tako nastaviti svaki mjesec po 3 kguser posted image mada meni to nista ne smeta ni hoce li ostati posle ili ne, neka je bebac samo ziv i zdrav i neka napreduje user posted image

ja sam u tvojim sedmicama dobila ravno 10kg, i to po 4kg dva mjeseca nabrala, i dr me ruzila i sl, doduse ja sam lezala pa se ljepilo, i onda mi se pomalo smanjivao apetit, i od 21 sedmice evo do 37 sam dobila jos svega 5kg, tako da se ne sekiras, kad te beba pritisne pa te pocnu zgaravice a i smanji se apetit, neces tako brzo dobivati, ja npr sad u 9tom mogla bih da nikako ne jedem, ne jede mi se, al iz straha za bebu NASILU jedem, eto zamisli, a u tvojim sedmicama sam jela i prejedala seuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu april9)
Neposredna veza do poruke: 2169
21.11.2011 11:58:16   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: chuci

chuci, jesi isla dr? sta kaze? znaci povracanje je u toku, bljak user posted image , mene jos nije uhvatilo nadam se da nece nikako ali budemo vidjeli, radis li ti?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2170
21.11.2011 12:29:53   
chuci
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: chuci

chuci, jesi isla dr? sta kaze? znaci povracanje je u toku, bljak user posted image , mene jos nije uhvatilo nadam se da nece nikako ali budemo vidjeli, radis li ti?

radim ženo ko crnac što se kaže. mene je user posted image uhvatilo sa nekih 1,5 mjesec i u prošloj i u ovoj trudnoći. popustilo je sa oko 4 mjeseca prošli put, valjda će i ovaj.
išla dr jednom na obični pregled u 8 sedmici, sutra aBd na uzv prvi put idem. radila nalaze krvi i urina, coombsov test jer sam rh - i sve mi je hB u redu (po mom i dr. google tumačenju) vidjećemo šta će dr sutra reći kad joj odnesem nalaze. jesi li ti išla na uzv? nadam se da te bljakica neće ni uhvatiti.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2171
21.11.2011 21:54:45   
april9
ma kod mene jos gora stvar ja i ne jedem puno ali eto lijepi se user posted image a valjda se necu ni ja puno udebljati u narednim mjesecimauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2172
21.11.2011 22:02:16   
Bebica11

ma kod mene jos gora stvar ja i ne jedem puno ali eto lijepi se user posted image a valjda se necu ni ja puno udebljati u narednim mjesecimauser posted image

ja sam jela sto jest jest, u odnosu na sad je prejedanje bilo al tad mi je izgledalo da normalno jedem 2-3 obilna obroka plus mm mi pravio tufahije, pa jela quattro sladoled svaku noc(bilo ljeto) al valjda sam sve zestoko jela, kad pocnu kiseline neces moci puno slatko ni zacinjeno ni masno, onda vremenom hrana postane bljutava i zatvori se apetit, ni ne jede se covjeku nista

a probaj kad si gladna bar jednom sedmicno da jedes PURU i fino se najedi, zalij mlijekom i nemasnom pavlakom, slobodno toga neces se udebljati a sita ces biti(samo nemoj sad pretjerati da jedes vise od 2 puta sedmicno), isto skuhaj grah i jedi dok mozes, on je zdrav, vlaknast, najesces se a neces se debljati,ja ga nekad i 2 put sedmicno jer su mi svasta nesto zabranili doktori, ribu i pire jedi, izbjegavaj fasirano, izbjegavaj przeno, izbjegavaj VRHNJE u kuhanju,ono je masno, i sve masnoce zivotinjskog porijekla

(odgovor članu april9)
Neposredna veza do poruke: 2173
26.11.2011 20:28:13   
mamina princeza
Udebljala sam se 8 kg sad sam nepunih 26 sedmica. Ucini mi se puno jer sam zadnja dva mjesa dobila dosta  - oba po 3,5 kg al kad skontam i u prosloj trudnoci sam imala skoro istu kilazu u 26 sedmici bas gledala nalaze:) Samo imama jedan kg vise a proslu trudnocu sams e isto ovako ko Bebica debljala u sredini najvise po 3,5-  4 kg mjesecno sesti i sedmi mjesec i onda se usporilo iakos u me prepadali da ce tek onda krenuti. Nadams e da ce i sada biti tako.
Navece ne jedem nikad ... al istaina je d ami se apetit poboljsao sta cu ... gledem da ne jedem gluposti i suho al opet pojedem ponekad i cesce pomalo. Sad ako vako nastavi stvarno moram poceti paziti.... MEni je probavauser posted image uzas i to mi je najgore pa se zato i kilogrami vise ljepe.
Eto ode mi Bebica nece mi stici odgovoriti sta jos da jedem onako da me zasiti a e deblja toliko u ovim narednim mjesecima. ( kg nije ni toliko puno , al opet ja sam niska i bojims e da se ovaj put ne razvalim previse. Prosli put sam se udebljala 15-16 kg i za 6 mjeseci sam bila super ... ista ... :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2174
26.11.2011 21:30:45   
mamajednogdjecaka
Ja sam 18 + 1, + 0 kg.Jos uvijek sam katastrofa sa povracanjem.Sada imam 72 kg,a zatrudnila sam sa 81.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *