Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
19-ta nedelja,zasad na istoj kilaži od prije trudnoće 54 kg. Prvo smršala 2,5 kg,pa sam zbog strogog mirovanja uspjela dobiti 2 kg Nadam se da će kilice ići prema gore,ali umjereno
meni se dešavalo da se udebljam i po tri kg za sedmicu, ali zato nekad za mjesec i po ne dobijem ni jednu. Ukupno u trudnoći sam se udebljala 12 kg. Smanji upotrebu soli
ja sam sada 25-ta sedmica i imam oko +7 kg, iskreno mislim da jedem čak i manje nego prije trudnoće, i stalno iste količine, ali valjda organizam zadržava koliko mu kad odgovara, nekad 1 kg sedmično, nekad 0,5, nekad ni jedna. Sta ja znam kontam sve dok ja nesto ne metem hranu oko sebe, ili tom debljanju ne pridonosim jedući previše da je onda sve normalno debljanje. Iako sam se bila prepala nekako tih svojih kila, pogotovo kad vidim neke od vas koje pisete +3, pa +4,5...kako reko to
malo ste me utjesile, hvalaaa nisam ja dobila puno, pa bas zbog toga, sve nekako islo polako, lagano i nikad me nije iznenadila vaga, ali juce odjednom paf :-)) reko' ako ovako nastavim bicu do kraja k'o dambo a moguce da je i do slane hrane, volim slano i zacinjeno, da nije kiseline koja me ugusi, solila bi ja jos vise:-)) ovako sad ide redukcija zacina :-))
i ja sam pauzo isto tako za sedmicu kilu ipo dobila, pa onda za 13 dana 2,5 kg jos nabacim mada ni ja puno iskreno ne jedem i ne znam kako sam ih uspjela nabacit, al sam onda imala proliv 5 dana i sve to ode
Cure imam pitanje - jel normalno na samom pocetku trudnoce dobiti skoro 3kg? ja bi po mojim racunicama trebala biti u 7. sedmici, prije 2 sedmice sam testom otkrila da sam . Pa se plasim....
e drage moje sad sam vas malo iscitavala i kontam se i ne znate koliko ste fit Uprvoj trudnoci sam dobila jedno 20kg i to skoro sve u zadnja 2 mj, mada tek poslje poroda i nisam lose izgledala , buduci sda sam ostala trudna sa 53kg i na porodu otislo oko 4 kg,al za vrijeme 6mj dodjenja i jos malo poslje sam se jos udebljala i onda muka sa skidanjem kila. Sad sam evo u 14-oj sedmici i dobila za sad 1-2kg zavisno od toga dal prethodno jedem il idem na WC ! Al samo zelim reci da se treba pravo paziti poslje poroda, jer nije svima metabolizam isti.Ja sam uvijek bila u liniji, nikad preko 54kg, a nakon poroda mi se sve poremetilo jedva sam bila spala na 68, a sad evo opet dobivam... Sretno svima , pazite svoje pupe, a na dijete poslje poroda!
na porod otisla sa + 16 kg, danas se vagala ostale jos 4 kg da se vratim na kilazu prije trudnoce...
ja sam sad u +15kg, zadnje 2 sedmice nisam nista dobila al nije ni beba pa jedemo sad slatka da malo dobije i ona...a ja cu skinuti nekad aBd, opet je dobro s obzirom da MIRUJEM tj lezim
30 sedmica i 10 kg , mislite da je puno? s tim da sam od 25 do 30 nedjelje dobila 5 kg , tad sam se i ja sama sokirala... - doktor se zgrozio kad je vidio 10 kg , i rekao mi da je to predebelo !??!?!? sta vi mislite ?
Otišla na porod sa +18 kg. Nepun mjesec kasnije sam imala 14 kg manje, ali izgleda da ova 4 još držim i da će ostati još neko vrijeme . Nije puno, samo što sam u trudnoću ušla sa nekih 5 kg viška, pa samo tužno gledam garderobu i nadam se do ljeta da ću ući u ljetne stvari, tj. planiram se uskoro zadati sa fitnesom ili pilatesom ili barem redovnim večernjim brzim hodanjem. kako optimistično!