|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
17.11.2011 22:52:00   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

evo i nas user posted image

user posted image je mashAllah i hvala Dragom Allahu to je najvažnije user posted image
doktor je malo vise gledao desni bubreg, ko učinila mu se bila cistica, ali je onda rekao da je ok iako će pogledati opet slj put..mjeruh se puni, user posted image mokri tako da smatra da je sve super user posted image
gledao je mozdane komore, sve mashAllah po mjerama ko i sve druge dimenzije..iii okrenuli smo se na glavicu user posted image i pokazali doktoru da smo braco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaze dr pravilna, slatka glavica..cve , cve mamino jeepooo user posted image

jetra, želudac, slezena, brojali prstiće..bombona naša user posted image ostali smo do 20:00huser posted image
hvala Allahu još jednom na ovom svemu!!!

Ja se dalje ne otvaram, vrh prsta uloživa, grlić zatvoren..ukinut apaurin, ginipral 3x1user posted image
upalice jos ima, vaginalete i antibiotici
da ponovim trombocite za desetak dana
uzeo mi je papu, ništa strašno user posted image

eto cure, mnogo smo sretni user posted image hvala Bogu user posted image

Mashallah....stize nem kolegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Maksuz sam se ukljucila da vidim sta je bilo i jel sve ok....super ....osjecam tacno u postu kako si sretna....superrrr.....sve ce biti dobro....bas te fino obradilo.....sev si tretman imala.....dobro je da se ne otvaras....samo tako nastavi...nemoj mi se sad rashodati......user posted image user posted image

Sad cemo zajedno traziti ime za momkeuser posted image user posted image user posted image .....basmi je drago mila da si se razrahatila......

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3876
17.11.2011 22:52:13   
senka27
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1Q0PF4xmfYg

zenice pred porod pogledajte fin filmic :)

sretno namuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3877
17.11.2011 22:56:27   
senka27
ma gerbooouser posted image user posted image ma ko e tto nama rodit momcica user posted image

cestitam draga i da ti sve sa srecom bude...jako mi je drago sto si se malo opustila

aliiii opet se cuvajuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3878
17.11.2011 23:00:20   
gerberka
hvala cure moje user posted image hocu, pazit cu se, tako je i dr rekao user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3879
17.11.2011 23:08:01   
animagical
cestitam na braciuser posted image a seku cemo u drugoj turi,jel tako

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3880
17.11.2011 23:18:50   
gerberka
user posted image važi user posted image user posted image

šta radi ajnur user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3881
18.11.2011 0:01:30   
animagical
tek uspavan...snimali kukove, sve ok, samo sto je dr.-a popiskiouser posted image inace guguce, galami, bulji u mene, prica igrackama...ma veliki momak...svaki dan novi fazon! danas zna hvatati igracke u ruku, a juce nije znao...uzivamouser posted image ja sam ponekad blijeda ko zid, ali sve ide u staz mameuser posted image savjet od srca, spavajte i lezite i hodajte i idite u kino i gdje god mozeteuser posted image nece vam faliti,ali ce vam vjerovatno ponekad naumpasti kad bi se beba igrala u 5 ujutru a mami dusa spavauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3882
18.11.2011 8:16:30   
veki_aki
dobro jutro moje zene!!!kako ste mi ovog jutra?
Gerbo bas mi je drago da je sve ok, sad se mozes smirit i nesekirat vise. bice momcica pravouser posted image !
Animagical proce i to nespavanje, sad ti se cini mzda da dugo traje sto si u kuci al ja sad kad pogledam svog momka od 6 godina pitam se kad mi maza pobjeze iz krilauser posted image , zato uzivajte u svakom danu dok su jos mali jer brzo izrastu u velike , nazalostuser posted image !
Ma nek su nam zivi i zdravi i samo nek napreduju!
Sonja nemoj se previse sekirati, znace dr. sta treba a i jos ima nade da se beba okrene, saljem ti user posted image !
Bebice kako stomo danas?
Za sve user posted image !

Neposredna veza do poruke: 3883
18.11.2011 8:40:13   
Arina
Spavaliceeee....

I od mene topal jutarnji pozdravcicuser posted image .....kako ste mi spavale.....mi...solidno....kako zna biti ,sad je dobro.user posted image Evo kahvendisem....i iako ne znam postaviti one slikice sa kafama bujrum je svima koliko vas imauser posted image

Slozila bi se sa  tobom veliki _aki....sve zaista prodje munjevitom brzinom....odrastu dok se okrenete....znam kako mi je isto bilo na pocetku ...mislila sam da sam zarobljenik vlastitog djeteta....nikud ne mozes a da ne moras planitari na daleko i na siroko....znala sam cesto odbaciti izlazak zbog peripetije oko ostavljanja djeteta....ali sve prodje....jako jako brzo...pa ti poslije i zao sto nisi i vise mazila svoje malo mace.....ali sve je to normalno....
Bebice ....kako je jutros...user posted image
Sonja....imal sta novo....kako kukovi jutros.....i mene noji znaju ujutro kad ustajem iz kreveta ili u toku noci onako zaboliti ...imam osjecaj ko da se rastavljaju....dok prohodam bolje....user posted image

Anica nam je na programu....dovite za njih dvije.....ja cijelo jutro premotavam po glavi.....da joj sve bude naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3884
18.11.2011 8:50:11   
dzenyA
Jutroooo, ovo vrijeme je bezveze magla se spustila a joooj...
Ma ja sam te arina pitala za carski onako,posto se moj bebi ne okrece,sjedi paša mali od početka,mada nekad poželim na carski da se porodim,Gerbo imaćemo jos jednog druga user posted image ,bravoooo... ostale kako ste vi veki-aki,bebice jesil gotov ti,pauza,djana,smajli ?

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3885
18.11.2011 9:45:34   
veki_aki
ej dzenyA hvala sto pitas, mi smo ok, naddam se vidjet cemo u pon.na kontroli, vise ne mogu da iscekam tu kontrolu. Nekad mi se cini koda mi se nazire stomo a nekad sam ubjedjena da je salo, pa imam problema sto sad nosim uglavnom samo ovih 2 hlaca, od njih me jedne malo stezu pa se otkopcavam kad sjedimuser posted image .
Curke kakvu vi robicu nosite, meni jos nema sad nekog stomaka pa da kupujem one trudnicke hlace, nikako neznam gdje da kupim neke obicne hlace al da su gore na gumu i da ne izgledaju ko da su za tete od 60god?

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 3886
18.11.2011 10:06:38   
Mrgica
Poz svima i ja da se javnem i da vas sve user posted image ...
Gerbo drago mi je da je sve ok i da si happy ,masalah,cestitam na djecacicu, sad se fino samo cuvajte i bit ce aBd sve ok...
Veliki Aki ti trudna vise od mene ,a ne vidi ti se, meni stomacic masala, ja sam kupila 2 hlace lijepe za sredit se na peglu su, a gore je guma, eh sad ne znam da li takve tebi valjaju meni su ok udobne i nisu mi bas kao za tete od 60god[sm=smiley1.gifpitaj u buticima i na pijaci na Otoci isto, ima...Takodje imam i jedne farmerice sa gumom gore te mi je rodica prepravila samo odrezala naprijed i ubacila elasticno platno sa gumom, pa eto ideje ako imas krojacicu u blizini...
Eh sad cula sam od jedne zene, koja inace zna svakakve nekakve prirodne lijekove i dosta ljudi je pita za savjet, kaze ona meni vidim da si trudna pa da ti ne bi otisli zubi u user posted image i da ti i djete imate dovoljno kalcija uzmi slijedece- pola kg Tahina (ima u skoro svakoj veceoj prodavnici, to je ince kao namaz od susama jako zdrav u Turskoj mnogo daju to djeci), pomjesati sa istom kolicinom meda i u to dodati 3D kapi i svako jutro po 1 kasiku jesti, eto pa ko zeli neka proba...
P.S Ide li ko od vas na vjezbice u Skerlica ,ja sam kontala aBd u utorak po 1 put , cujem da su u 16.30h, pa ide li jos ko od vas tada?
Pusa za sve user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3887
18.11.2011 10:14:50   
animagical
IZVORNA PORUKA: Mrgica

Poz svima i ja da se javnem i da vas sve user posted image ...
Gerbo drago mi je da je sve ok i da si happy ,masalah,cestitam na djecacicu, sad se fino samo cuvajte i bit ce aBd sve ok...
Veliki Aki ti trudna vise od mene ,a ne vidi ti se, meni stomacic masala, ja sam kupila 2 hlace lijepe za sredit se na peglu su, a gore je guma, eh sad ne znam da li takve tebi valjaju meni su ok udobne i nisu mi bas kao za tete od 60god[sm=smiley1.gifpitaj u buticima i na pijaci na Otoci isto, ima...Takodje imam i jedne farmerice sa gumom gore te mi je rodica prepravila samo odrezala naprijed i ubacila elasticno platno sa gumom, pa eto ideje ako imas krojacicu u blizini...
Eh sad cula sam od jedne zene, koja inace zna svakakve nekakve prirodne lijekove i dosta ljudi je pita za savjet, kaze ona meni vidim da si trudna pa da ti ne bi otisli zubi u user posted image i da ti i djete imate dovoljno kalcija uzmi slijedece- pola kg Tahina (ima u skoro svakoj veceoj prodavnici, to je ince kao namaz od susama jako zdrav u Turskoj mnogo daju to djeci), pomjesati sa istom kolicinom meda i u to dodati 3D kapi i svako jutro po 1 kasiku jesti, eto pa ko zeli neka proba...
P.S Ide li ko od vas na vjezbice u Skerlica ,ja sam kontala aBd u utorak po 1 put , cujem da su u 16.30h, pa ide li jos ko od vas tada?
Pusa za sve user posted image

oprezno  s ovim, nabija kile dok kazes keksuser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3888
18.11.2011 10:16:55   
pauza
'  jutro mile moje bebele drugarice:-)
ja danas imam pregled i jedva cekam da vidim malu pisulju:-)
gerbo mila, kako si me obradovala sa ovako finim vjestimauser posted image user posted image  sad imas bas puno razloga za srecu, opustenost i uzivanje :-) veliki ljubac saljemo tebi i tvom malom user posted image user posted image  :-)
dzenyA, hvala sto pitas za mene, ja sam ko vrijeme, stalno promjenjivo :-) nekad puna snage i sve super, a nekad jedva noc predeveram:-( ali sta cu, samo neka je baby u redu, pa cemos ve izdrzati...
mrgice, hvala za ovaj recept, meni desni uzasno krvare, pa bi ovo rado probala.... gdje da kupim ovaj Tahin i koliko se stavi 3D kapi na ovu mjeru, jer bi ja za pocetak manje napravila da vidim kako mi to ide:-)
inace, ja ti redovno idem na vjezbice u Skerlicevu utorkom, pa se mozemo uvezati :-)
mamina princezo, drago mi je da ti se svidjela skola dojenja... ja sam sinoc bila drugi put :-) kazu ko dovede 5 novih zena dobije neki poklon - deterdzent, omeksivac i jos nesto, cini mi se vlazne maramice i sl... elem, nije lose heheh
svim ostalim drugaricama, saljem veliki HUG i puse za vas i stome i maje bebe vec rodjene :-)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3889
18.11.2011 10:19:51   
veki_aki
ej mrgice neprepadaj me, kontam se ima jos vremena da naraste stomo i jos sam se ja udebljala, pa reko ni nevidi se od slaufauser posted image , ai ti si malo vise trudna od mene, ja u pon ulazim u 16-usedmicu, ja po ovom stikeru nist nekontamuser posted image  a hlace DEFINITIVNO moram kupit nove, ne smijem vise nimalo da me steze, al nikako da stignem do otoke il azela da virnem. To za zube cu bas da pitam dr, moram zapisat.U prosloj trudnoci sam izgubila 3 zuba, zato cuvajte ih. Ako vako nastavim bicu prava krezauser posted image Ja mjeka pijem 3 puta u sedmici, bas sam grozna a vi?

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3890
18.11.2011 10:19:53   
animagical
tahin imas u Bademu, a ko ne voli mlijeko moze mirne duse piti sumeci kalcij, ja sam tako radila, svi zubi pravi zdraviuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 18.11.2011 10:21:35 >

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 3891
18.11.2011 10:26:04   
dush
Dobro jutro user posted image !

Gerbo user posted image user posted image user posted image !!! Bas mi je drago da je sve OK! Cestitam za user posted image ! :)

Mene je jutros 2-3 puta bas jako zaboljelo tamo negdje oko lijevog jajnika, kao da me je neko stisnuo, drzao par sekundi i onda je popustilo. Evo sada srecom ne boli vise nista.
A cini mi se da user posted image luduje, ne mogu ovoliko crijeva da rade user posted image

Bebice, je li jedes suhe hurme ili imaju negdje "svjeze" da se nabave?

Veliki user posted image za sve.

Neposredna veza do poruke: 3892
18.11.2011 10:27:36   
Mrgica
Animagical nemoj mi to raditi,user posted image ova zena kaze da ne deblja user posted image a i komsinica koja je user posted image skoro se poroditi jede to kilaza joj ok, mada meni i bez toga visak kg ne gine...user posted image
Pauza i meni isto desni krvare mozes ih onako mazati 3D kapima,malo na prst i namazes, ona kaze da na tu mjeru, znaci pola kg meda i pola kg Tahina ide vise od pola bocice tih kapi,skoro citava...Tahin ja kupila u Amki pola kg kosta 5.30km i tegli kao plasticnoj dodje, samo pitaj znaju prodavacice.I ja sam sebi napravila manju mjeru u malu teglicu onako otprilke, omjer 1:1 tahina i meda i onako nakapala otprilike kapi...Meni ukusno pravo isto tahan halva, ko kad sam guzara...user posted image
Ako vidis u utorak veeeliku zenu na vjezbicama, od skoro 2m i haman 100kg , a nova je tu, eh to sam ti ja user posted image mada, tjesim se da nisam toliko velika bar u širinu...user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 3893
18.11.2011 10:29:11   
soraya
gerbo cestitam na malom braci! drago mi je da je kontrola prosla OK.

veki aki sto se odjece tice, sad jest malo teze zato sto je hladno, ali opcija imas mnogo. Ja sam krupnije gradje pa mi se stomak ugledao poprilicno rano. u pocetku sam forsirala svoje obicne hlace, kasnije malo otkopčane, ali kad su me i one pocele stezati kupila sam u Azelu jedne farmerke koje nisu klasicne trudnicke, vec sa strane imaju usivenu gumu i koje su predvidjene za malo deblje djevojke (cijena smijesne 3 km), jedne samtane trudnicke kapri hlace (takodjer 3 km), sad imam jedne crne pantole na peglu, farmerke na gumu, nosim helanke na haljinice i tunikice, imam i jednu crnu netrudnicku suknju koja je na gumu pa mi sad dobro dodje. Uglavnom uz neke minimalne troskove uspjela sam iskombinovati svoju staru odjecu sa ovom novom bez obzira ne veeeeeeeliki stomak. u azelu nalete poneke moderne pantole za trudnice, imas dosta izbora i na pijaci sirano, uglavnom jeste malo teze naci po radnjama lijepu odjecu ali treba stalno "istrazivati" :))) Eto nadam se da sam ti dala poneku ideju.
Meni nije problem odjeca za svaki dan,a li sljedece subote imam jednu svadbu i uopce nemam ideje sta da obucem!

Ostale trudnice kako ste? Kako vi izlazite na kraj sa ovom zimom?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3894
18.11.2011 10:29:43   
mala75
jutrooooooooo, mi danas punih 36 samo da se znauser posted image user posted image user posted image

gerbo baš mi je drago što je sve ok a i čestitam na momčini, joj kad se ova momčad okupi na Bilinom a ove pišuljice dođu na tribine pauser posted image user posted image navijaju.

i još nešto  - danas zadnja tura utrogestana. utrogestanuser posted image user posted image user posted image  nakon 8 mjeseci.

Neposredna veza do poruke: 3895
18.11.2011 10:30:19   
animagical
ih jest od susama mozes dobiti ulje a da ne debljauser posted image a o medu da ne pricamuser posted image doduse niej svaciji metabolizam isti,neko moze pojesti konja i da vaga ne osjeti...ja samo kazem mene su ti pripravci osjetno debljali...doduse sastojci ti sami kazu

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3896
18.11.2011 10:32:28   
Mrgica
Veliki aki ne prepadam te mila, sve je to individualni, i sama znas, ja sam i prije user posted image imala stomacic ,jer me ima onako masala , tako da sada od losije probave i od user posted image bas se vidi, ali no sikiriki, kod moje komsinice treba roditi u 12 mjesecu stomo haman ko moj, a sve ok, zato no sikiriki...
A tek sad skontala da tvoj ticker broji koliko ti je ostalo do kraja, dok ovaj moj, na baby gaga, broji koliko sam "presla" user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3897
18.11.2011 10:34:14   
pauza
ja mlijeko pravo puno pijem, jer ga srecom volim, ali desni opet krvare:-( dr mi dao NAF tablete, nisu mi bas puno pomogle, a rekao i C vitamin, ali ja vise stvarno ne mogu da stignem svime da se kljukam.... tako da C vitamin jedino prirodno sto unesem, sumece kupila ali stoje:-( a tip sam, u oko mi diraj u zube ne, tako da bi bas bila tuzna da mi pocnu kvariti se ili ispadati nedaj Boze....
jos nesto, u zadnjih 7-10 dana apetiti mi se strasno povecao... bas sam bila zadovoljna kako umjereno kilaza raste, ali se sad bojim da ne buknem jer sve metem i opet stalno gladna.... sinoc me u neka doba probudila glas, ali sam se obuzdala i pojela samo jedan plazma keks:-)

Neposredna veza do poruke: 3898
18.11.2011 10:39:22   
animagical
ja bih vam samo preporucila da ne jedete po noci...nema nista gore...i da tamo pred kraj ne jedete slatkise, ja sam se zeznula u devetom (i desetomuser posted image )  s tim sladoledima, pizzama i cudima pa sad slauf imam...
a za zube, krvare od preosjetljivosti tkiva i viska krvi u organizmu, meni je npr nos stalno krvario...to prodje cim se porodi

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 3899
18.11.2011 10:40:06   
Mrgica
Joj Animagical sta cu sad?user posted image Ja sta god da pojedem na vagi kazaljka skoci user posted image bas mi dr neki dan na kontroli rekao da malo usporim sa jelom (a ne jedem puno) jer sam se od predhodne kontrole udebljala 5kguser posted image , samo sad voce i povrce iskljucivo, jer kaze do 23 sedmice smijes samo dobiti jos max 2kg...user posted image
Jutros doruckovala caj i 2 kriske hljeba sa abc sirom, sad opet gladna, evo gulim jabuke...user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *