|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1260 1261 [1262] 1263 1264   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
16.11.2011 21:30:57   
sweet insanity
Eh, mi smo za sutra uzeli hippovu papicu Fine apple za good night, sadrzi jabuku rizu i AD. Prvo cmeo 4-5 dana po danu da s enavikne a onda predvecer ne bil je zasitilo pred spavanje, mislite da je to OK??

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31526
16.11.2011 21:42:33   
ladyblue RR
joj draga sweet izvini ali moram ti reći da stvarno pretjeruješ ali u svemu! od rođenja, dojenja, hranjenja, hodalice, blablabla...pa pobogu, nismo mi djecu našle u kontejnerima a ti svoju jedina rodila. ne voliš ti svoju više neko mi ostale svoju djecu.

pusti je neka raste i razvija se i ne drami oko svake uboge stvari!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31527
16.11.2011 21:44:19   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bambi7

Mene zanima stavljate li vi djecu u hodalice?

bambi, moje je bila u hodalici od 6. mjeseca dok je nije prerasla, sa 10 mjeseci. čim se počela dizati uz namještaj, u hodalicu više nije htjela.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31528
   [Obrisana poruka]
16.11.2011 22:02:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 31529
16.11.2011 22:03:19   
Anoniman
Lady hoce li Nađa kolača od šuge šugaveuser posted image

Leena vidjela sam maloprije Dženanu, kako je N porasla, lutkica slatka. Vadi cucu iz usta i kao hoce Luki da da, a Luka joj se grohotom smije user posted image

Neposredna veza do poruke: 31530
16.11.2011 22:07:26   
Anoniman
Iman sjecas se da sam ti ja govorila to... Ja iskreno ni jednu namirnicu kad sam uvodila Ani nisam ponovila vise puta zaredom, tj vise dana jednu namirnicu, ja sam od pocetka eksperimentisala, svaki dan drugo. Moja Ana je totalno odbila AD pa sam je par dana na silu hranila spricom i onda sam joj uvela dohranu sa manje od tri i po mjeseca. Dijete je sa cetiri i po mjeseca imalo pet cvrstih obroka, ne sto ja to sam htjela vec sto kako rekoh dijete nije htjelo flasicu. Do godine dana je jela nocu jedan do dva obroka, i ti obroci su bili na kasiku. Tako bilo mi bas veselouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31531
16.11.2011 22:11:11   
rose
pozz zene...upratih da je maloj Ajsi 9 mali rodjendan user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31532
16.11.2011 22:13:57   
lepetetka
Bambi ja ću svoju vala stavljati aBd nakon 6 mjeseci tako sam i sa malenim, kada prosjedi pa bar pomalo da mogu je zabaviti dok ja nešto radim a ona se počne kreveljitiuser posted image
Aaaa baš mi je smiješna ovih dana, kada se unervozi ja joj priđem dam pipu ili zveku ona me uhvati za ruku začas i ne pušta, ko veli sad sam te uhvatila, moram je otkačiti user posted image user posted image
Iman samo tako, ja sam samo izbjegavala alergene namirnice, a jeo je i kuhane kaše i kupovne,kako sam imala vremena,.. Samo mi žao što baš nije ljubitelj vode pa mu bar čajeve kuham, na babu pio bi sokove litrima da mu dozvolim, al hajd kažu da nije ni ova naša voda baš zdrava pa se i to izbalansira :)

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31533
16.11.2011 22:15:39   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ladyblue

joj draga sweet izvini ali moram ti reći da stvarno pretjeruješ ali u svemu! od rođenja, dojenja, hranjenja, hodalice, blablabla...pa pobogu, nismo mi djecu našle u kontejnerima a ti svoju jedina rodila. ne voliš ti svoju više neko mi ostale svoju djecu.

Ja sam samo rekla sta su nama rekli za hodalice, nista drugo.

Neposredna veza do poruke: 31534
16.11.2011 22:17:25   
Amam

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Eh evo i nas iz setnje user posted image ,

Nasli smo skafander, ali imaju br 74/80 - eh da li je to njemu previse veliko, on je dug 71cm user posted image user posted image

Bambi dobi tm pravi odgovor user posted image

Palachinko joj al se ja ismijah za "mrkvu i kurbansko meso" user posted image user posted image

Joj blago vama,mi smo probali 74 i mali je za zime,sad ima ovaj "jesenji" br 74 i na knap je.
A mene svi izignorisase uvezi s kupovinom skafandera user posted image .
Moj E jede i kupovne i kuhane kasice ma u biti nek pojede pa sta god.
Sad cesto kad smo mi za ruckom i njegovu stolicu stavim uz sto i on otvra usta ja mu ponudim,ako mu se svidja i dajem mu,ako ne on to fino vrati jezikom van
Kad smo uvodili ishranu nisam nesto previse pazila i ponavljala ukuse,dam jeden ako je ok nema reakcija idemo drugi.
Hodalicu nemamo jos,mada mi je dr rekao da moze sad u nju,jer mu je UZ kukova uredan.Cekam da mi dajdzinca posalje cikovu,jer je on i jak i tezak i visok.Pa da ne bi bilo iznenadjenja.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31535
16.11.2011 22:18:14   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Leena vidjela sam maloprije Dženanu, kako je N porasla, lutkica slatka. Vadi cucu iz usta i kao hoce Luki da da, a Luka joj se grohotom smije user posted image

hoce N sve sto joj se ponudi. Rado bi vam dosle ali ne smijemo dok ovaj virus ne istjeramo iz kuce jer je pravo zeznut. Mi smo svi bolesni osim, naravno, svekrve!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31536
16.11.2011 22:19:51   
rose

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ma ništa kašicama ne fali a ni AD bogme,hvala Bogu pa i njega ima, šta bi majke koje nemogu da doje?????? Koliko prašine pocucla sa ruku,igrački i ostalog pokućstva haha zabrinem se user posted image

joj ja imam nakav dlakavi cilim u kuci a S je puzacica i aktivna cuclacica palca (ko ovisnik)...redovno pravi pauze u puzanju da cucla palac...kad vidim one dlakje s cilima na rukama ne mogu da zamislim sta ih je do sada pojela...skoro sam ih u kaki vidjela user posted image isto macka user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 31537
16.11.2011 22:21:40   
rose

IZVORNA PORUKA: jelenaT

jesi dobila nalaze? jel opet mrsa...i jesu mlijeko analizirali?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31538
   [Obrisana poruka]
16.11.2011 22:21:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lepetetka)
  Neposredna veza do poruke: 31539
16.11.2011 22:22:12   
lepetetka
Mi sutra aBd na bocu...Odoh šta pospremiti i na spavanacuser posted image ...za sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 31540
16.11.2011 22:25:15   
rose

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

svima kazu ali svaka mama odvaga...mi smo hodu nabavili kad je pokusavala da ustane (i ja sam mjesecima odbijala da nabavim hodu) i pri tome bi se drzala zubima za ogradicu krevetica...da ja ne bih razmisljala hoce li izbiti zube tako...a vec kad zeli na noge, nabavismo jednu...pola sata u hodi nece neku stetu napraviti a i nije cak ni svaki dan....sad vec sama ustajaje pa je i manja potreba za hodom

Neposredna veza do poruke: 31541
   [Obrisana poruka]
16.11.2011 22:29:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 31542
16.11.2011 22:31:17   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: rose

Ma ništa kašicama ne fali a ni AD bogme,hvala Bogu pa i njega ima, šta bi majke koje nemogu da doje?????? Koliko prašine pocucla sa ruku,igrački i ostalog pokućstva haha zabrinem se user posted image

joj ja imam nakav dlakavi cilim u kuci a S je puzacica i aktivna cuclacica palca (ko ovisnik)...redovno pravi pauze u puzanju da cucla palac...kad vidim one dlakje s cilima na rukama ne mogu da zamislim sta ih je do sada pojela...skoro sam ih u kaki vidjela user posted image isto macka user posted image
mozes misliti kako je kod mene sa psom u stanu?!user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 31543
16.11.2011 22:33:11   
lepetetka
Ma bravo za Imančicu....jao što ja ne volim te poglede,pogotovo kada se neko dijete raskmezi bilo moje ili tuđe ljudi prosto počnu da buljeuser posted image
A što se tiče kaša i ja sam ih tako blendala ali vala kada sam išla vani ili u goste kupovna tegla obavezno, nisam se peglala da pravim i nosam, dosta mi je bilo što sam sa njim morala nositi formulu pa termos sa vodom pa flašicu, užas, ko Sizif..user posted image user posted image
A i jesu skupe pogotovo lafo bananu stave a bananu izgnječiš u sekundi ne treba ti ni blender, a papreno naplate,...za jednu teglicu mogu kupiti kilu banana , jesam cicija :) A i AD je skupo kada mi Jela reče koliko sada Novalac košta ja se zijanila, i prije je bio skup ali sada je baš papreno skup obzirom koliko traje jedna kutija, baš žalosno..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31544
16.11.2011 22:33:49   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

Korisnici na ovoj temi: Iman83, malena27 RR, lejla80, rose, treciputmama, Leena, zanzibarka, Niina, ladyblue, mimikimi, mala_sa

pozdrav ekipi!user posted image

user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 31545
16.11.2011 22:35:00   
lejla80
Hehehe Iman i ja ugledah spisak i kontam auuu ovdje se nesto zakuhalouser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 31546
16.11.2011 22:35:12   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

svima kazu ali svaka mama odvaga...mi smo hodu nabavili kad je pokusavala da ustane (i ja sam mjesecima odbijala da nabavim hodu) i pri tome bi se drzala zubima za ogradicu krevetica...da ja ne bih razmisljala hoce li izbiti zube tako...a vec kad zeli na noge, nabavismo jednu...pola sata u hodi nece neku stetu napraviti a i nije cak ni svaki dan....sad vec sama ustajaje pa je i manja potreba za hodom

Moja N je rodjena sa krivim stopalima koja su se skoro ispravila tj jedno je skroz a drugom jos malo fali i to je jedan od razloga da ne bi napravilo pometnju-tako da mi necemo.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 31547
16.11.2011 22:35:26   
treciputmama
IZVORNA PORUKA: Amam

A mene svi izignorisase uvezi s kupovinom skafandera user posted image .
Moj E jede i kupovne i kuhane kasice ma u biti nek pojede pa sta god.
Sad cesto kad smo mi za ruckom i njegovu stolicu stavim uz sto i on otvra usta ja mu ponudim,ako mu se svidja i dajem mu,ako ne on to fino vrati jezikom van
Kad smo uvodili ishranu nisam nesto previse pazila i ponavljala ukuse,dam jeden ako je ok nema reakcija idemo drugi.
Hodalicu nemamo jos,mada mi je dr rekao da moze sad u nju,jer mu je UZ kukova uredan.Cekam da mi dajdzinca posalje cikovu,jer je on i jak i tezak i visok.Pa da ne bi bilo iznenadjenja.

e, sto se ovoga tice i ja sam za...nekako sam imala srece da hoce "zdravu" hranu dok su bebe, otprilike do dvije godine...a onda podju zafrkavat- nece nista.... e, sad bih ovom malom davala svaki dan salamu i mazala pastete pa nek nisu zdrave -samo da jede...ali on brnjavi sa svim pa i to nece...ponekad pojede i zdravo i nezdravo ali malo...pa mislim da se sve zene slazu kad nece da jede zdravo- nek jedu bilo sta.....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31548
16.11.2011 22:36:03   
entinte
ejjjj ženice evo i mene napokon, ma nikako ne stignem da vam se javim user posted image na poslu imam posla preko glave a kad dođem kući (i to kasnije nego sto bih stigla zbog onog prokletog kružnog toka na dobrinji koji nikako da završe) dok ručak dok oko K ne znam kako se vrijeme izvuce i hajmo u krpe a sutradan hajmo jovo na novo sve... Nadam se da ste mi svi dobro i zdravo... mislite na nas kao mi na vas user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 31549
16.11.2011 22:36:12   
rose

mozes misliti kako je kod mene sa psom u stanu?!user posted image

hehe ma tesko al opet toliko djece raste s psima i macama pa dok god je zdrav nema brige user posted image

Neposredna veza do poruke: 31550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1260 1261 [1262] 1263 1264   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1260 1261 [1262] 1263 1264   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *