|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
16.11.2011 16:50:18   
Super Beba
vjerujem da čokolada koju sam upravo smazala je organskog porijekla user posted image
ako hoćete da znate šta jedete, negdje zbavit' komad zemlje, motiku u ruke i zaorati...a i tad bi neko postavio pitanje - a sjemenje? Da nije možda GMO...
A s druge strane, ako na nekoj ambalaži stoji da je organsko, te posjeduje certifikat istog, onda to mora i biti tako...zna se šta je HACCP i šta je organska certifikacija...mislim da nema potrebe da budemo veći katolici od pape...
ja svakako svrstavam hranu u dvije kategorije - junk i not junk :) I obje su mi na repertoaru... user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31501
16.11.2011 16:51:42   
Emica_sa
Ja kupim mjesecno po 50 hipp kasica,jer i stariji ih sin jos uvijek jede,ne vjerujem ja nikome sto se tice prskanja,user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 31502
16.11.2011 16:55:29   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Speaking of organsko, u blizini vikendice ima selo, ljudi uzgajaju jagode i zalijevaju ih svojim djubrivom. Znaci, zagrabi u svoju septicku jamu i zalije. I onda meni, trudnoj, ponudi, kaze eo mlada, zdrave su, ne moraš ni oprat

pa da to je prirodno dubrivo, zivotinjski izmeti...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31503
16.11.2011 16:56:32   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Super Beba

vjerujem da čokolada koju sam upravo smazala je organskog porijekla user posted image
ako hoćete da znate šta jedete, negdje zbavit' komad zemlje, motiku u ruke i zaorati...a i tad bi neko postavio pitanje - a sjemenje? Da nije možda GMO...
A s druge strane, ako na nekoj ambalaži stoji da je organsko, te posjeduje certifikat istog, onda to mora i biti tako...zna se šta je HACCP i šta je organska certifikacija...mislim da nema potrebe da budemo veći katolici od pape...
ja svakako svrstavam hranu u dvije kategorije - junk i not junk :) I obje su mi na repertoaru... user posted image

podapisujemuser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31504
16.11.2011 17:00:08   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: palachinken

Speaking of organsko, u blizini vikendice ima selo, ljudi uzgajaju jagode i zalijevaju ih svojim djubrivom. Znaci, zagrabi u svoju septicku jamu i zalije. I onda meni, trudnoj, ponudi, kaze eo mlada, zdrave su, ne moraš ni oprat

pa da to je prirodno dubrivo, zivotinjski izmeti...

Ne zivotinjski, ljudski. Znaci on to u hali po*ere i onda tim zalije jagode.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31505
16.11.2011 17:04:16   
mimikimi
haj zene
ako se smijem ubaciti malo
tek sad uspjela curetina cijeli dan ne da mi mira ev zaspala reko hajuser posted image

kaj je zdravo ?mislite da su vlazne maramice  za bebe ok narocito za curice pa et skoro svi ih koriste
ja se nesto previse ne zamaram sa tim kakvo je sta moja curica jede skoro sve osim med.kikiriki,jagode
ja znam sta je za nju najbolje i da ,ponekad zvizne teglicu kad smo u zurbi ili u gostima
a svaki dan ima kuhani obrok slani
i opet ceprkne s nama kad mi jedemo
a definitivno najvise voli vodicu od graha i par zrna joj propasiram udrobim kruhom crnim i opleti
stas zdravije od grahauser posted image

e sad ce me naspasti 100posto user posted image user posted image user posted image

lijep pozdrav od nas dvijeuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 31506
16.11.2011 17:04:41   
sweet insanity
znam da se kao prirodno koriste zivotinjski al ljudski ,bljak!

Neposredna veza do poruke: 31507
16.11.2011 17:05:10   
sweet insanity
ma i zivotinjski bljak al etuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31508
16.11.2011 17:27:07   
bambi7

Na tu temu, ja izdajam mlijeko i moj muz kaze- joj zeno nemoj sta zamjeriti al meno to tako grozno izgleda, al eto djeca vole...
Moj odgovor- sad si casu toga istog popio samo od krave......

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 31509
16.11.2011 17:30:23   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: bambi7

Na tu temu, ja izdajam mlijeko i moj muz kaze- joj zeno nemoj sta zamjeriti al meno to tako grozno izgleda, al eto djeca vole...

user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31510
16.11.2011 17:34:02   
Cickolini

user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31511
16.11.2011 17:34:28   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Super Beba

user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31512
16.11.2011 17:36:13   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: mimikimi

kaj je zdravo ?mislite da su vlazne maramice  za bebe ok narocito za curice pa et skoro svi ih koriste

U holandiji savjetuju da se koriste maramice, a da se ne ispira vodom jer voda isusuje kozu. Navodno su maramice bolje ... mada iskreno ja se kao ni ti time ne zamaram. Koristim ih jer su mi zaista neophodne i efikasne hahaha

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 31513
16.11.2011 17:42:36   
lejla80
Evo i od mene jedan mah....Kad smo vec kod hrane, upravo sam svom poguziji dala nekoliko smokija da ih ganja da mama moze smirom napisati poruku.. i koliko vidim on ih sve pogurao u usta...nisam ga jos naucila da jede jedan po jedanuser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 31514
16.11.2011 17:43:38   
sweet insanity
bambi, super odgovoruser posted image

cickolini i ja ih koristim i jednom-2 put dnevno perem guzi.

Neposredna veza do poruke: 31515
16.11.2011 19:00:56   
mala_sa
Eh evo i nas iz setnje user posted image ,

Nasli smo skafander, ali imaju br 74/80 - eh da li je to njemu previse veliko, on je dug 71cm user posted image user posted image

Bambi dobi tm pravi odgovor user posted image

Palachinko joj al se ja ismijah za "mrkvu i kurbansko meso" user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 31516
16.11.2011 19:54:40   
bambi7

Nasli smo skafander, ali imaju br 74/80 - eh da li je to njemu previse veliko, on je dug 71cm user posted image user posted image

Mi imamo od L skafander broj 80, i juce joj probam , jos joj veliki, tako da bi vama taj broj trebao odgovarati!

Mene zanima stavljate li vi djecu u hodalice?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31517
16.11.2011 19:58:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: treciputmama

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Eh zene dosta o hrani user posted image

Sad me prosvijetlite sta da kupim djetetu: onu zimsku vrecu za kolica ili skafander???

ja sam se odlucila za skafander- vise je upotrebljiv, a i kolica rijetko koristim preko zime.....

isto skafanderuser posted image mi imamo i vrecu i skafander i vreca stoji jednom upotrijebljenauser posted image

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 31518
16.11.2011 20:52:05   
mala_sa
Ma i ja sam se odlucila za skafander, samo se jos dvoumim oko broja... ne bih bas da se moze 2x okrenuti njemu...

Bambi mi imamo hodalicu, i stavili smo A par puta u nju (on je odusevljen)...u biti ja sam protiv hodalice, ali Boga mi mene ledja vec sad pravo bole (tako da se nije lose ni malo odmoriti)

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31519
16.11.2011 21:00:07   
animagical
moj A ispade bas duga bebauser posted image nosi sve br 68 i jos mu zapne ako je bodi u pitanju...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31520
16.11.2011 21:05:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: taurus

ma dajte žene drage nema potrebe za tolikim razmišljanjem
pa ako ni jedna kašica i ni jedno AD ne valja šta onda dati bebiuser posted image
šta sam trebala ja koja nisam nikako dojila, pustit bebu da gladuje jer ništa drugo nije zdravouser posted image

ne kažem da treba bebi davati šećer, ali mislim da od toga u tragovima im neće ništa biti, pa ne mogu se čuvati pod staklenim zvonom i dojiti čitav život

Svaka cast, hjela sam isto napisati ali ne zelim ulaziti u raspravu...moja curica je "odrasla" na AD, tim kasama sto se mute i na vodi i na mlijeku....
Nisam u 90% pratila tabele nego svoje dijete....svaka tabela za sebe, svaka kaze drugacije...pa ti budi pametan koju da pratis... 

o moja mila majko....pa moja je odrasla na kupovnim kašicama (i slanim i slatkim). nikada joj u životu nisam dala ni jednu voćku da proba i nije kihnula dok u jaslice nije krenula. dojila sam je 4 mjeseca, 4 mjeseca je bila na AD-u i od 8. mjeseca je na kravljem mlijeku. zašto neke žene misle da je njihovo dijete bogom dato a moje nije, to mi nikada neće biti jasno!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31521
16.11.2011 21:20:54   
lepetetka
Ma ništa kašicama ne fali a ni AD bogme,hvala Bogu pa i njega ima, šta bi majke koje nemogu da doje?????? Koliko prašine pocucla sa ruku,igrački i ostalog pokućstva haha zabrinem se user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31522
16.11.2011 21:24:22   
ladyblue RR

nije veliki

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31523
16.11.2011 21:28:26   
sweet insanity

Eh evo i nas iz setnje user posted image ,

Bambi dobi tm pravi odgovor user posted image

Palachinko joj al se ja ismijah za "mrkvu i kurbansko meso" user posted image user posted image

Ih moja nosi 68 i ja joj narucila skafander vel.80, neka ima za cijelu zimu a mozda i za iducu godinuuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31524
16.11.2011 21:29:10   
sweet insanity

Mi imamo od L skafander broj 80, i juce joj probam , jos joj veliki, tako da bi vama taj broj trebao odgovarati!

Mene zanima stavljate li vi djecu u hodalice?

Nama i ortoped i fizijatar rekli NE za hodalicu.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *