|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
16.11.2011 14:25:41   
palachinken
Ha! Probali smo mrkvicu, kupila sam teglicu kad smo se vratili iz setnje i pojeo je cca jednu petinu male teglice, zalio sikom i sad galami sav sretan i hiperaktivan user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 31476
16.11.2011 14:28:10   
Anoniman
Palachinken user posted image user posted image user posted image , Mahdi maleni poguzijauser posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 31477
16.11.2011 14:29:08   
sweet insanity
bravo za Mahdijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31478
16.11.2011 14:34:24   
animagical
ako bude tako jeo, moraces ti njemu peci meso kad podjes na posaouser posted image  

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31479
16.11.2011 14:42:45   
sweet insanity
Jelo imal kod nas ovaj kuhar?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31480
16.11.2011 14:45:26   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

ako bude tako jeo, moraces ti njemu peci meso kad podjes na posaouser posted image  

Ima ovčetine od kurbana, pa cu ja to njemu nakoso user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31481
16.11.2011 14:51:01   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

Ima ovčetine od kurbana, pa cu ja to njemu nakoso user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 31482
16.11.2011 14:54:03   
palachinken
Žene, ovo moje dijete je presretno, u svom malom zivotu nije se ovako smijao, vrtio i galamio nego sad kako je probao mrkvicu, pun je utisaka, a ja sam svu siru i uzu rodbinu, prijatelje, poznanike, prolaznike zvala da slušaju kako galami user posted image user posted image
Što ti je mati (i mrkva)

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31483
16.11.2011 15:01:20   
Anoniman
Palachinken nasmija me slatko, kraljica siuser posted image

Sweet ja sam ga dobila od nje, ali mi je ona sama rekla (pisac) da ima u bosni da se kupi, da ima svog predtsvnika i za bosnu. Ne da je odlican, ja sam se odusevila. Ja sam Anu vodila njoj zato sto je sa nepuna tri mjeseca pocela odbijati sve moguce AD pa mi je pedijatrica preporucila posto je ona djeciji nutricionista, a zbog tog njenog odbijanja vrlo rano sam joj morala dohranu uvesti.

Neposredna veza do poruke: 31484
16.11.2011 15:04:53   
treciputmama
pozdrav zenice...da se i ja ukljucim malo u temu o uvodjenju hrane kod bebica...prvoj djevojcici sam tek sa sest mjeseci uvela dohranu, prvo u vidu cijedjene jabuke i mrkve, pa kasice  i onda kuhanje- znaci pocela sam sa slatkom, iako do sestog mjeseca nije nista probala-ni sok...rijetko kad caj a vode samo kad bi moja mama dala meni iza ledja, jer joj je builo nezamislivo da samo doji- a sa sest mjeseci je imala 9,5 kg....sinu sam sa cetiri i po mjeseca uvela dohranu, tako planiram i sa mojom malenom ljepoticom ako Bogda....nisam neki pobornik gotovih kasica-iz teglica i sl.... uvijek ih imam po par komada ali koristim samo u nuzdi - kad smo na putu, u gostima ili bas kad nisam nista smiksala....mislim da nije tesko izblendati bananicu ili neku drugu vockicu-i eto kase sad pa sad,bez obzira sto je mozda vocka i prskana- mislim da je zdravija od onih koje stoje mjesecima na policama supermarketa....a i to voce nije sigurno organsko...takodje, nikad mi nije bio problem staviti krompiric, mrkvicu- komadic mesa i bez zacina skuhati za svoju djecu....mislim da je to u danasnjim uslovima najmanje sto mozemo uciniti za njih...jer je ovo sve ostalo haman pa cista hemija....to je moje misljenje....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

Neposredna veza do poruke: 31485
16.11.2011 15:08:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: treciputmama

pozdrav zenice...da se i ja ukljucim malo u temu o uvodjenju hrane kod bebica...prvoj djevojcici sam tek sa sest mjeseci uvela dohranu, prvo u vidu cijedjene jabuke i mrkve, pa kasice  i onda kuhanje- znaci pocela sam sa slatkom, iako do sestog mjeseca nije nista probala-ni sok...rijetko kad caj a vode samo kad bi moja mama dala meni iza ledja, jer joj je builo nezamislivo da samo doji- a sa sest mjeseci je imala 9,5 kg....sinu sam sa cetiri i po mjeseca uvela dohranu, tako planiram i sa mojom malenom ljepoticom ako Bogda....nisam neki pobornik gotovih kasica-iz teglica i sl.... uvijek ih imam po par komada ali koristim samo u nuzdi - kad smo na putu, u gostima ili bas kad nisam nista smiksala....mislim da nije tesko izblendati bananicu ili neku drugu vockicu-i eto kase sad pa sad,bez obzira sto je mozda vocka i prskana- mislim da je zdravija od onih koje stoje mjesecima na policama supermarketa....a i to voce nije sigurno organsko...takodje, nikad mi nije bio problem staviti krompiric, mrkvicu- komadic mesa i bez zacina skuhati za svoju djecu....mislim da je to u danasnjim uslovima najmanje sto mozemo uciniti za njih...jer je ovo sve ostalo haman pa cista hemija....to je moje misljenje....

nista na zalost ne mozemo sa sigurnoscu govorit, mozda ipak i jeste organsko jer dosta proizvodjaca je jako kontrolisano i opet mislim da ne bi davali bebama da jedu ono sto ne valja za njih. Ali opet mozda, sve je mozda....

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 31486
16.11.2011 15:10:07   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Palachinken nasmija me slatko, kraljica siuser posted image

Sweet ja sam ga dobila od nje, ali mi je ona sama rekla (pisac) da ima u bosni da se kupi, da ima svog predtsvnika i za bosnu. Ne da je odlican, ja sam se odusevila. Ja sam Anu vodila njoj zato sto je sa nepuna tri mjeseca pocela odbijati sve moguce AD pa mi je pedijatrica preporucila posto je ona djeciji nutricionista, a zbog tog njenog odbijanja vrlo rano sam joj morala dohranu uvesti.

Mozes li mi onda barem njenu tabelu ishrane poslat na fb??? Ako je ona nutricionista djecji onda cu tome da vjerujem.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31487
16.11.2011 15:20:19   
mala_sa
Eh zene dosta o hrani user posted image

Sad me prosvijetlite sta da kupim djetetu: onu zimsku vrecu za kolica ili skafander???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 31488
16.11.2011 15:22:01   
treciputmama
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

nista na zalost ne mozemo sa sigurnoscu govorit, mozda ipak i jeste organsko jer dosta proizvodjaca je jako kontrolisano i opet mislim da ne bi davali bebama da jedu ono sto ne valja za njih. Ali opet mozda, sve je mozda....

hvala na opaski...nisam se dobro izrazila- ne tvrdim ali cak i da je voce i povrce uzgojeno po svima standardima da bi bilo organsko ipak kasice moraju imati neki dodatak  kako bi mogla duze vrijeme stajati...ipak su ove sto mi "smutimo" user posted image bar bez ikakvih dodataka...a ako i hocemo biti sigurni, pa bar kod nas nije -bar jos- problem naci nekog ko uzgaja organsko- pa svjeze pripremati na nacin kako zelimo....u Bosni ima jos sela sa finim zenicama koje na taj nacin zaradjuju za zivot....user posted image

Neposredna veza do poruke: 31489
16.11.2011 15:24:04   
treciputmama
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sad me prosvijetlite sta da kupim djetetu: onu zimsku vrecu za kolica ili skafander???

ja sam se odlucila za skafander- vise je upotrebljiv, a i kolica rijetko koristim preko zime.....

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31490
16.11.2011 15:28:10   
mala_sa

ja sam se odlucila za skafander- vise je upotrebljiv, a i kolica rijetko koristim preko zime.....

Ma imam samo jednu nedoumicu, sta se oblaci ispod skafandera?? Jer kad udjemo u zatvereni prostor valja mi ga raskomotiti??

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 31491
16.11.2011 15:47:25   
treciputmama
zavisi koliko je hladan odnosno topao taj zatvoreni prostor???, i naravno zavisi kako ces do njega doci...npr. ja kad idem s autom ispod samo obucem nesto u cemu ce i ostat kad skinemo skafander...a kad idem npr. kod doktora- posto je vecinom hladnije u hodniku a opet toplije vec vani, onda obucem dva sloja odjece ispod...za svaki slucaj ako se odlucis za skafander kupi malo komotniji-veci...jer ces ga opet popunit...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31492
16.11.2011 16:01:55   
sweet insanity

ja sam oboje tj jedna nana jedno, a druga drugouser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31493
16.11.2011 16:03:20   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

hvala na opaski...nisam se dobro izrazila- ne tvrdim ali cak i da je voce i povrce uzgojeno po svima standardima da bi bilo organsko ipak kasice moraju imati neki dodatak  kako bi mogla duze vrijeme stajati...ipak su ove sto mi "smutimo" user posted image bar bez ikakvih dodataka...a ako i hocemo biti sigurni, pa bar kod nas nije -bar jos- problem naci nekog ko uzgaja organsko- pa svjeze pripremati na nacin kako zelimo....u Bosni ima jos sela sa finim zenicama koje na taj nacin zaradjuju za zivot....user posted image

kod takvih mi je mama kupila jabuke i mrkvu juceruser posted image

Neposredna veza do poruke: 31494
16.11.2011 16:06:38   
treciputmama
eto vidis...draga nasa Bosna i njena selauser posted image .....jos da smo sinoc pobijedili.....eh, pusti snovi .....

Neposredna veza do poruke: 31495
16.11.2011 16:08:41   
palachinken
Speaking of organsko, u blizini vikendice ima selo, ljudi uzgajaju jagode i zalijevaju ih svojim djubrivom. Znaci, zagrabi u svoju septicku jamu i zalije. I onda meni, trudnoj, ponudi, kaze eo mlada, zdrave su, ne moraš ni oprat

Neposredna veza do poruke: 31496
16.11.2011 16:15:47   
treciputmama
jooooj, fuj...zar ima i toga...hahhahhah, onda samo trazit debelu preporuku od povjerljivih ljudi...ili miksat neorgansko...ili kako god ko zeli ...to je ipak najrealnije hahahhahhah- sloboda izbora...

Neposredna veza do poruke: 31497
16.11.2011 16:25:23   
palachinken
Ma daj, kad bih pocela dumati po porijeklu svega sto stavim u usta, crkla bih od brige i na kraju zivjela od have. 

Neposredna veza do poruke: 31498
16.11.2011 16:37:07   
Cickolini
Sweet od sad samo iz samoposluge jedem .... fuj ... user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 31499
16.11.2011 16:47:33   
lepetetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image užaaaaaas!!!!
Hvala mojim roditeljima pa posiju lijepu bašticu....moraću se i ja učiti...vakat vala, svakako od svoje struke nemam fajde, odoh u poljoprivrednike user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *