|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
15.11.2011 23:49:30   
Sandrich
Hajde hvala Bogu da nije nista bilo user posted image  Ja mislim da bih srcani dobila da sam ugledala tu brojku user posted image user posted image  Kako bebac slusa animagical??user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3726
16.11.2011 9:49:28   
veki_aki
Dobro jutro user posted image  i mamice!Sta se ovo niko ne javlja? Jel se to sinoc navijalo do neka dobauser posted image ? Ima li koje da je krenulo pomognuto navijanjemuser posted image ?
Arina cestitam na frajercicu,drago mi je da je sve ok na pregledu i tebi mrgice na curkacu, sad ste mirneuser posted image .
Bebice, Gerbo kako ste nam jutros?
Mama21e gdje si ti nejavljas se odavno il ja nisam upratila?
Big user posted image za sve bembele odo radit malo.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3727
16.11.2011 9:54:52   
mala75
jutrooooooooo,
izgleda da se sinoć dugo navijalo pa se niko javlja, uspavale se

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3728
16.11.2011 10:53:48   
ellam
dobro jutro user posted image   user posted image

mi smo se napokon napajali sinoc - samo jednom ustali :))))

pocela je noga da me boli i to desna - koljeno. pretpostavljam da je od tezine koju dobivam... bas je ruzno user posted image  al eto pokusavam je zanemariti ...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3729
16.11.2011 10:58:28   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Hajde hvala Bogu da nije nista bilo user posted image  Ja mislim da bih srcani dobila da sam ugledala tu brojku user posted image user posted image  Kako bebac slusa animagical??user posted image

mjestimicno, mjesovito i povremenouser posted image ugl nije prestrasan

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3730
16.11.2011 11:46:22   
Nađaa
zdravo svima! vidim jos smo pod dojmovima od sinocnje utakmice :)

bebice kako si? procitah da te gospojica ostro probada! to se i meni dogadja! sta bi to bilo?
mi smo danas 35+2 :)

Neposredna veza do poruke: 3731
16.11.2011 11:52:00   
Bebica11
Hello zenice

Mene glava zaboljela na prvom poluvremenu sinoc tako da drugo nisam ni pratila, legla sam spavati mm me natjerao nije ni on gledao da ne bih ja se porodila kad Bosna gubiuser posted image , kaze "nemoj veceras kad gubimo"user posted image i onda nismo odmah mogli zaspati i kaze mm "sad ces vidjeti kad bude 6:2" i nakaci se preko mob na net i fakat taj rezultatuser posted image

inace sinoc me bocalo, zigalo, zaspala jedva, evo danas dobro opet hvala Bogu, stvarno vise dojade one lazne kontrakcijeuser posted image

ostale kako ste????

kupuslivada se ne javlja? drznica i sonja i dalje sute a pred porod pa da nije koja vec sauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3732
16.11.2011 12:01:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nađaa

zdravo svima! vidim jos smo pod dojmovima od sinocnje utakmice :)

bebice kako si? procitah da te gospojica ostro probada! to se i meni dogadja! sta bi to bilo?
mi smo danas 35+2 :)

Nadjaa to su nam izgleda lazne kontrakcije, pomazu da se beba smjesti za porod i da se grlic pripremi, i meni je pocelo prosle hefte tako da ne znam do kad ce trajatiuser posted image do kad pijes ginipral???

ps. vidjela sam Adilu u pon na jezeru, radile ctg jedna pored drugeuser posted image

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 3733
16.11.2011 12:20:33   
Nađaa
do kad pijes ginipral???

ps. vidjela sam Adilu u pon na jezeru, radile ctg jedna pored drugeuser posted image

s obzirom da me opet nije pregledala moja doktorica, nego je poslala nekog drugog doktora, ja sam se toliko zbunila da nisamo to ni pitala! koliko sam shvatila iz prica prije se do pune 36. sedmice. pretpostavljam da ce i meni tad ukinuti! nisam ni pitala kada cu ponovno na pregled! user posted image kontam kad udjem u 9. da zakazem termin, briga me!

kako je Adila? jeste li sta pricale? znaci i ona je na ctg-u?? posto znam da se tek od 35. sedmice snima ctg, a ona je 31. ja mislim... kako je ona??

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3734
16.11.2011 12:33:05   
Bebica11

do kad pijes ginipral???

s obzirom da me opet nije pregledala moja doktorica, nego je poslala nekog drugog doktora, ja sam se toliko zbunila da nisamo to ni pitala! koliko sam shvatila iz prica prije se do pune 36. sedmice. pretpostavljam da ce i meni tad ukinuti! nisam ni pitala kada cu ponovno na pregled! user posted image kontam kad udjem u 9. da zakazem termin, briga me!

kako je Adila? jeste li sta pricale? znaci i ona je na ctg-u?? posto znam da se tek od 35. sedmice snima ctg, a ona je 31. ja mislim... kako je ona??

prekini ti s 36.pune, tako je meni moja dr rekla da se pije do tad i evo ja prekinula cak 2 dana ranije i opet evo nistauser posted image neces se lahko otvoriti, jedino ce te muciti lazice kao i mene

Adila isla na pregled kod svoje dr, kaze dobro je al je hvataju povremeno kontrakcije pa ne znam ni ja vjerovatno joj njena dr rekla da radi ctg, ja dosla s 36 plus 1 na ctg a mene sestra napala kud sam ranije, rekoh rekla mi dr jer imam dijagnozu prijeteci prijevremeni porod, kaze ona-aha onda ok....izgleda da se na ctg ide tek od 37

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 3735
16.11.2011 12:39:29   
Nađaa
izgleda da se na ctg ide tek od 37

ma daj? ja sam negdje il cula il procitala od 35. sedmice! cak mislim da je neka od sestrica to rekla!
ma joj, ja cim udjem u 9. primjenjujem sve metode da se porodim!hahahhah!
mene poboljeva cesto, menstrualni i krsta! u zadnje vrijeme probadanja! kad sam bila na pregledu zadnji put kaze doktor da je bebi vec okrenuta! ja htjela jednu slikicu iz profila, kaze on ne mogu, okrenuta glavom dolje i neeemoze! :) ja ti kazem mi cemo se zajedno porodit akBda :)

ja jos nisam nista pripremila za bebi! cekam jos ovih par dana pa cu onda na pranje robice i ciscenje sobice...samo da nas ne potrefi da prenesemo!hahhahah! zamisli! doduse ti fkt dugo pijes gyinpral! ma nece vala! :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3736
16.11.2011 12:43:15   
Anoniman
Dan user posted image

Evo mi danas upadosmo u 35 sedmicu user posted image
Mene isto povremeno probode u gospodji i imam osjecaj eto user posted image van user posted image
Sljedece sedmice na danasnji dan i ja imam zakazan ctg, znaci s punih 36 sedmica.
Meni dr. rece da moramo pocesti s ctg-om ranije zbog zrelije posteljice.

user posted image svima

(odgovor članu Nađaa)
  Neposredna veza do poruke: 3737
16.11.2011 12:45:17   
Mrgica
Pozdrav drage moje user posted image , niste mi bas aktivne danas, mora da stre sinoc navijale do kasnih sati? Ja zaspala poslije naseg 1 gola, dosla kod mame, pa se u svom starom krevetu razrahatila sama...user posted image Hvala svima koji su mi cestitali na mojoj majoj pisuljici...user posted image .Nije mi ni bio toliko bitan pol, dr mi sam rekao. Prvo mi je dijete, a bitno mi je samo da je zivo i zdravo.Ljubim vas sve...user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3738
16.11.2011 12:46:11   
Bebica11

izgleda da se na ctg ide tek od 37

ma daj? ja sam negdje il cula il procitala od 35. sedmice! cak mislim da je neka od sestrica to rekla!
ma joj, ja cim udjem u 9. primjenjujem sve metode da se porodim!hahahhah!
mene poboljeva cesto, menstrualni i krsta! u zadnje vrijeme probadanja! kad sam bila na pregledu zadnji put kaze doktor da je bebi vec okrenuta! ja htjela jednu slikicu iz profila, kaze on ne mogu, okrenuta glavom dolje i neeemoze! :) ja ti kazem mi cemo se zajedno porodit akBda :)

ja jos nisam nista pripremila za bebi! cekam jos ovih par dana pa cu onda na pranje robice i ciscenje sobice...samo da nas ne potrefi da prenesemo!hahhahah! zamisli! doduse ti fkt dugo pijes gyinpral! ma nece vala! :)

suti ne strasi meuser posted image mal se nisam "ranila" kad mi je dr rekla u pon na pregledu da mi je grlic ocuvan a ja imala uzasne bolove prosle hefte dok sam jos pila ginipral, cak jace nego saduser posted image Spremaj se ti polahko cim napunis 36 i prekini ginipral, da se malo pripremas, nece to brzo vidi se po meni jedino ce nas izmrcvariti kontrakcije, al eto tako nam je kako nam je, ja za dan dva pocinjem jesti hurme aBd da malo pojjacam kontrakcije i pripremim gospoju za deliveryuser posted image

jesul ti rekli kolika ti je sad bebica???

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 3739
16.11.2011 12:47:12   
Mrgica
Mi danas punih 17 sedmica,user posted image masalahkako vrijeme brzo leti...

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3740
16.11.2011 12:48:57   
Nađaa
Evo mi danas upadosmo u 35 sedmicu user posted image

mi smo 35+2...  neki doktori tvrde da je termin 19. neki 21.12. al posto je mama nestrpljiva bilo bi najbolje da nam bebi dode i prije tih termina :)

znaci tacnija je teorija da se ctg radi sa 37. sedmica! jeeej, samo sam ja puna krivih info! :)

jesi ti isto gore na gaku? koji doktor te vodi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3741
16.11.2011 12:52:53   
Nađaa
ja za dan dva pocinjem jesti hurme aBd da malo pojjacam kontrakcije i pripremim gospoju za deliveryuser posted image

hahahhahaha! jesi luda majke mi! hahahha! da pripremim gospojicu za delivery!hahaah! legendo!!

ima i drugih nacina da je pripremis user posted image

ja, rekao mi da je bebi oko 1, 8kg!hahahah! ma to je gore lud zbunjen najludji! nemaju oni pojma koliko ja vidim! sta jest da jest, onaj sto mi je rekao da je 2,5kg def nije bio u pravu jer bi to bila gigant beba! al i ovo mi se sad cini malo premalo! kaze meni mama- ma bebi je oko 2 kg il 2,2, pazi sta ti ja kazem! :) tako da cu vjerovati instinktu moje mami jer su mame UVIJEK U PRAVU! :))

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3742
16.11.2011 12:58:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Mi danas punih 17 sedmica,user posted image masalahkako vrijeme brzo leti...

cestitaaamuser posted image jos malo pa pola onda sve brze ideuser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3743
16.11.2011 13:00:36   
Bebica11

ja za dan dva pocinjem jesti hurme aBd da malo pojjacam kontrakcije i pripremim gospoju za deliveryuser posted image

hahahhahaha! jesi luda majke mi! hahahha! da pripremim gospojicu za delivery!hahaah! legendo!!

ima i drugih nacina da je pripremis user posted image

ja, rekao mi da je bebi oko 1, 8kg!hahahah! ma to je gore lud zbunjen najludji! nemaju oni pojma koliko ja vidim! sta jest da jest, onaj sto mi je rekao da je 2,5kg def nije bio u pravu jer bi to bila gigant beba! al i ovo mi se sad cini malo premalo! kaze meni mama- ma bebi je oko 2 kg il 2,2, pazi sta ti ja kazem! :) tako da cu vjerovati instinktu moje mami jer su mame UVIJEK U PRAVU! :))

ma samo nagadjaju, i ja vjerujem tvojoj mamiuser posted image user posted image

zato sam te i pitala jer znam da ti je bas poodavno receno 2,5kg to je bas punouser posted image

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 3744
16.11.2011 13:56:17   
Anoniman
Nađaa ako si mene pitala, da na GAK-u sam kod Nikulina.

A sto se tice kilaze moj bebac ima pravo duge noge user posted image tako da svi proracuni kilaze padaju u vodu jer onda automatski uzv ne moze dobro uzeti promjere da bi prikazalo pribliznu kilazu. A ja se gegam ko da nosim dijete od 5 kg user posted image

Meni bi termin bio od 22-27.12. ali evo kako mi zadnji put rece zbog zrelije posteljice moze i ranije zato cemo s ctg pregledom poceti ranije nego je to inace predvidjeno, a i cesce.
Ja cu se brinuti jos 2 sedmice, pa cim upadnemo u 37. onda cu biti spremna svaki cas user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 3745
16.11.2011 13:59:01   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Nađaa ako si mene pitala, da na GAK-u sam kod Nikulina.

Meni bi termin bio od 22-27.12. ali evo kako mi zadnji put rece zbog zrelije posteljice moze i ranije zato cemo s ctg pregledom poceti ranije nego je to inace predvidjeno, a i cesce.
Ja cu se brinuti jos 2 sedmice, pa cim upadnemo u 37. onda cu biti spremna svaki cas user posted image

slobodno se opusti tek kad prestanes brinuti onda bas nece a ja bila spremna da se porodim vec s 35 hefti jer mi je dojadilo lezanje i ova ishrana nemasna, al nadam se da cemo brzo aBd cim upadnemo u 37, nema smisla da ceka 38-39 i sluser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3746
16.11.2011 14:02:17   
Anoniman
Da, da, pa Bebice jos kad na kraju i prenesemo koji dan user posted image

Pozdravljam vas sve idem kod svojih da me malo umaze do veceras user posted image . Uh, nema mi nista draze.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 3747
16.11.2011 14:39:55   
drznica
Juhuuuuu
Napokon su nam dosli napraviti internet...ja vise siznulauser posted image

Bebice, hvala draga sto pitas za mene, jos sam ti KINDER SURPRISEuser posted image   Juce sam isla davati krv na sve moguce pretrage, od onog standardnog nalaza zeljezo, secer,....pa do HIV-a, hepatitisa, Clamidije...to mi traze ukoliko zelim onaj porod u vodi. Nadam se da ce nalazi bit gotovi prije poroda user posted image

Ja nemam nekih velikih promjena, osim sto je moj organizam bas shvatio ovo @ciscenje@ pred porod, pa sta god pojedem, letim u wc...sinoc sam plakala od muke jer su mi se zadnjih 5 dana bas upalili hemeroidi, citav dan i citavu noc bole, nista ne pomaze...vjerovatno bebin pritisak, cesta stolica i eto belaja, pa me sad strah da me to ne izmuci na porodu da izgubim snagu.

Jel se beba pred porod smiri ili jos vise aktivira? Kod mene je opet aktivna i neki cudni udarci,valjda nema vise mjesta pa me rasteze kako stigne heheh

Eto ja se bas ispisah... Sta je sa Sonjom???

Hanice, cestitam na prinovama, izdrzi draga.

SVIMA VELIKA PUSA

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3748
16.11.2011 14:44:39   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Juhuuuuu
Napokon su nam dosli napraviti internet...ja vise siznulauser posted image

Bebice, hvala draga sto pitas za mene, jos sam ti KINDER SURPRISEuser posted image   Juce sam isla davati krv na sve moguce pretrage, od onog standardnog nalaza zeljezo, secer,....pa do HIV-a, hepatitisa, Clamidije...to mi traze ukoliko zelim onaj porod u vodi. Nadam se da ce nalazi bit gotovi prije poroda user posted image

Ja nemam nekih velikih promjena, osim sto je moj organizam bas shvatio ovo @ciscenje@ pred porod, pa sta god pojedem, letim u wc...sinoc sam plakala od muke jer su mi se zadnjih 5 dana bas upalili hemeroidi, citav dan i citavu noc bole, nista ne pomaze...vjerovatno bebin pritisak, cesta stolica i eto belaja, pa me sad strah da me to ne izmuci na porodu da izgubim snagu.

Jel se beba pred porod smiri ili jos vise aktivira? Kod mene je opet aktivna i neki cudni udarci,valjda nema vise mjesta pa me rasteze kako stigne heheh

Eto ja se bas ispisah... Sta je sa Sonjom???

Hanice, cestitam na prinovama, izdrzi draga.

SVIMA VELIKA PUSA

i smirivanje i pretjerana aktivnost bebe moze ukazivati na skori porod aBd tako da nikad se ne znauser posted image

Navijam za skore nalazeuser posted image i da sve bude ok i da nam se porodis hairli u vodi kako zelisuser posted image

i ja cesce idem u wc isto ti, po 3-4 puta na dan, mislim da je od pritiska bebe al i kontrakcija, sinoc sam isla npr u wc i pred spavanje me kao tjeralo kao neki naponi ni sama ne znam gdje su tacno udaraliuser posted image ja sjela da skontam jel trebam u wc il su kontrakcijeuser posted image

mene evo ooooooooooopet hvataju kontrakcije i zigoviuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3749
16.11.2011 14:46:21   
Bebica11
ljudi da nam se nije Sonja porodila???imala je bolove a evo ne javlja se, imal iko njen br?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *