Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 10:46:47
Sandrich
Djana Nermina u Lukavcu a ja kod Balicke nikada nisam isla tako da ti iz licnog iskustva ne mogu reci al znam i ja osobe koje su isle i zadovoljne su...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 10:49:13
Lulu_08
Sandrich auuu znači moja doktorica, e vjeruj da je meni bila skroz OK ali sam čula takvih par slučajeva da nisu zadovoljni, pa se i ja iz istog razloga bojim i kontam ići u TZ. A Sandrich pa da li ti živiš u TZ ili u Lukavcu?
Ja sam sve bliže odluci da idem kod Balićke, ali eto razmislit' ću preko vikenda još o tome...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 10:58:38
Sandrich
U Lukavcu zivim.....ne znam....dobro skontaj....ja sam isto prije slusala razne price o njoj, al sam joj uvijek isla, jer mi je preko puta, blizu, al kad mi je masila dijagnozu nisam se usudila ici joj da mi vodi trudnocu....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 11:01:22
Lulu_08
Sandrich to je zaista loše, čuj mašila dijagnozu pih bezze skroz. Meni nije ništa tako loše bilo, ali npr. nije mi radila OGTT test koji je za mene bio važan jer se ispostavilo da imam to opterećenje šećerom.
Mislim da ću ipak ići kod Balićke!
Pa što bona ne govoriš da si Lukavčanka, možda se i znamo hahahahaha. Trebaš se pridružiti kada nekad uskoro bude kafica u TZ!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 11:10:48
Lulu_08
Nisam stvarno hahahaa, ne mogu da vjerujem! Pa de ženo oglasi se, šalji PP! Ako ti znaš mene onda moram valjda i ja tebe znati hehe, nije fer! Smiješno mi hahahahahhaha...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 11:46:55
Arina
Ma vidi,vidi...kako nam je fino...dosla nam nasa Djana.....jeeeee.... Neka neka...masallah.....sve ce biti ok...manje -vise...sviju nas je zatezalo i boljuckao....to je sve normalno...i te kako ....sto vise mazenja i milkenja u pocetku potrebano...a i u sredini ...a Boga mi i na kraju..... I te kako volimo nove clanove....superiska
Kako ste mi ostale bebeljuce..... Bebice....ima li bolova....jel se zeludac smirio....a ostatak ...ledja-stomo....kako s hranom i tuces li cokoladu
Gerbice....sta ima kod tebe ...smirival se stanje.....jesil kupila koprivu....ako nisi da ti posaljem brzom posto...majke mi jedino jos to da uradim....hi hi hi .....mene od trece soljice sve prodje....sta god ...peckanje urina ...bockanje bubrega...ma sve ....vjeruj brusnica mi ni u pola nije dobra ko kopriva....ja samo ne znam kako se vise o njoj ne govori kao o pomoci kod urinarnih stvari....nemam pojma....ona je dosta nepoznata...a bas bas je super.....
Ostale...kako ste mi.... ....vidim dosta vas se priblizava sitnim ciframa...neka neka....eto nam jos bebica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 11:52:50
Arina
i jos nesto zaboravih....
Bebica nam duguje jedno slikaanje....sjecas se drugariceeeee ....rekli smo jos jedan up date u ulasku u 9. mjesec......cccc.....mislis da mi zaboravljamo...hajmo hajmo...jedno slickanje
Hej ....zene ...meni se pupak razmoto ....hi hi hi....kakav je smjesan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 11:55:10
Silver
Jutro teletabisi moji!!! Uh menee...kakvo jutro... evo ja raspremam vec par sati, ali nisam prije mogla na RR!
Djana dobro dosla...uhh jes lijepo vidjeti kad nam broj raste...
Gerbo moja lutko...nadam se da si dobro...nemoj mi biti pesimisticna nimalo ljubim tee....
bebice jeli ono sutra prestajes sa ginipralom??? Eto ga hvala Bogu i to se pregura!
Mi cemo isto da s epohvalimo...pune 32 sedmice i pocinje 33 Sad smo veliki!!!
Ja se evo gnijezdim samo nam jos krevetac fali i da pocnemo prati! Za sebe, doduse nemam jos nista Ali to cu ja zacas...ovih dana trebaju jos dvije zene iz familije da mi se porode, pa jedva cekam aBd da cujem iskustva!
Eto toliko od mene sad...pa se citamo kasnijee!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 11:55:54
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Arina
i jos nesto zaboravih....
Bebica nam duguje jedno slikaanje....sjecas se drugariceeeee ....rekli smo jos jedan up date u ulasku u 9. mjesec......cccc.....mislis da mi zaboravljamo...hajmo hajmo...jedno slickanje
Hej ....zene ...meni se pupak razmoto ....hi hi hi....kakav je smjesan
bice danas,sutra najdalje, mada se nije puno promijenilo,obuci cu istu maju da vidimo bas, a ako se porodim slucajno ne sekirajte sinoc me mm slikao
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 12:09:09
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Silver
bebice jeli ono sutra prestajes sa ginipralom??? Eto ga hvala Bogu i to se pregura!
Mi cemo isto da s epohvalimo...pune 32 sedmice i pocinje 33 Sad smo veliki!!!
Ja se evo gnijezdim samo nam jos krevetac fali i da pocnemo prati! Za sebe, doduse nemam jos nista Ali to cu ja zacas...ovih dana trebaju jos dvije zene iz familije da mi se porode, pa jedva cekam aBd da cujem iskustva!
Eto toliko od mene sad...pa se citamo kasnijee!
danas prestajem aBd i to na nagovor muza, ne moze me gledati vise kad me pocne zigati , eto pa na hajr
cestitam na sedmicama, samo se ti gnijezdi, i ja sam sve nabavila hB, stiglo je cak i jastuce za iznosenje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 12:14:11
Anoniman
bebica jel prestajes pit gynipral , eh onda cim prestanes piti moguce da se pocnes otvarati . Oni su te cuvali, . Jer znam cim su meni infuzije gynipral iskljucila iste sek . kad mi je naisla bol stalana jaka odma sam se pocela otvarati sretno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 12:23:21
Bebica11
IZVORNA PORUKA: felix
bebica jel prestajes pit gynipral , eh onda cim prestanes piti moguce da se pocnes otvarati . Oni su te cuvali, . Jer znam cim su meni infuzije gynipral iskljucila iste sek . kad mi je naisla bol stalana jaka odma sam se pocela otvarati sretno
da, rekla je prosli petak za 7-10 dana da prestanem pa ja sad prestala jer ne piju se od 36.sedmice,
eh sad je sve to individualno, pila je i animagical pa prenijela, vidjecemo, mada ja ocekujem brzo s obzirom na zigove i sl, nece me valjda 4 sedmice boliti uprazno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 14:03:11
Mrgica
Sta su se ove moje L trudnice usutile, vidim Djana pristigla, pa cestitam ,sve ce to biti aBd ok, samo jos Dr da potvrdi... Bebice sretno sa prestankom terapije, sad i ako krene sta te briga, ne sekiraj se bit ces ti nama uskoro sretna i ponosna mamica... Joj ja se sinoc ziva nasekirala kad stadoh na vagu... pa ljudi moji sta je ovo, ja cu do kraja biti ko bačva od 200l ...Naime, ja sam bas visoka 193cm , i prije trudnoce sam imala 86-87kg, znaci dosta,ali na moju visinu to nije sad toliko strasno,ali je na rubu da pretjeram, 1 put nakon sto sam zatrudnila dr me vagala imala 88kg, 2 put 90kg, i sinoc se vagam kod prijateljice ono 94kg , pa samo se kile ljepe, sta ce biti samnom do kraja, uh...a tek sam nekdje pred kraj 4mj. Samo se nadam da ona vaga nije tacna, ali vidjet cemo uskoro sta ce pokazati ova kod Dr...Uh ne znam sta cu, a bas ne jedem nesto aman puno, normalno sve kao i prije trudnoce... Pusa za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 14:12:10
Bebica11
Mrgice ne sekiraj se bona, il da ti dovim da ti to bude najveca briga u trudnoci , ja sam do 22 sedmice nabrala 10kg i evo do kraja jos 5kg, doduse ja mirujem i prelezala sam sve osim 6 i 7mj, apetit ce se smanjiti, vidjeces kad te beba pritisne pa pocnu zgaravice ni ne jede ti se, a jos ovako kad pocnu neke dijete te jedi nemasno te neslano onda ti se smuci i hrana i sve, a kad beba pritisne zeuldac u kasnijim mjesecima neces moci puno ni pojesti....eh gledaj da sve jedes UMJERENO, to ti je najbolji savjet, a kila ces najmanje dobiti 10 za trudnocu i to je normalno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 14:14:26
Bebica11
meni neki feeling kao da cu dobiti doduse bebu aBd ne mengu, nesto razmisljam otkad nisam dobila mengu bice bas zanimljivo kad se opet uspostavi ciklus
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 15:24:15
Anoniman
bebica mislis boli te kao da ces dobiti jel e to su kontrakcije mila super da znam prestaju se piti sa 36sem ginpral Hmm zavisi kako kod koga kad koja dobije posle poroda ja sam eto odma posle 40esnice dobila pravo normalno i isto kao i pre poroda ne obilno sa puno bolova kao i uvjek . Dok prijateljica koja doji bebu posle 3 mjes dobila sad ima redovno sve zavisi od osobe do osobe i znas sta jedva cekam da vidim nasa bebica rodila bgm . Da uzivas s bebom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 15:42:49
Bebica11
IZVORNA PORUKA: felix
bebica mislis boli te kao da ces dobiti jel e to su kontrakcije mila super da znam prestaju se piti sa 36sem ginpral Hmm zavisi kako kod koga kad koja dobije posle poroda ja sam eto odma posle 40esnice dobila pravo normalno i isto kao i pre poroda ne obilno sa puno bolova kao i uvjek . Dok prijateljica koja doji bebu posle 3 mjes dobila sad ima redovno sve zavisi od osobe do osobe i znas sta jedva cekam da vidim nasa bebica rodila bgm . Da uzivas s bebom
e moja felix mislim da ce mene ove kontrakcije narednih dana izmuciti pravo al valjda dok se tijelo ocisti od giniprala i grlic pocne otvarati aBd, boljelo me pa mi smiruje sad i povremeno zigucne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 15:44:40
Arina
Sazem se s Felix...i ja jedva cekam da se porodi nasa Bebica.....i da ako Bog da prodje sve ok....da se jadnica vise razrahati i okrene potrbuske.....
Bebice.....moze li sicica jastuceta za bebija...bas bi volila vidjeti kakav je posto je meni to satko ali ne znam kako sad izgledaju....ako ti nije zahmet veiki...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.11.2011 15:58:57
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Arina
Sazem se s Felix...i ja jedva cekam da se porodi nasa Bebica.....i da ako Bog da prodje sve ok....da se jadnica vise razrahati i okrene potrbuske.....
Bebice.....moze li sicica jastuceta za bebija...bas bi volila vidjeti kakav je posto je meni to satko ali ne znam kako sad izgledaju....ako ti nije zahmet veiki...
moze aBd, to jastuce mi je poslao tetic od njegove djece, bijel je i izradjen, nedavno mu se rodio sincic pa su u tome iznijeli pa mi poslali jer se to u principu upotrijebi 2 puta i to pri izlasku iz bolnice i prvi put dr kad se ide, tako mi rekose