|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
11.11.2011 21:12:08   
animagical
superbebo i djeci na ad-u smetaju npr proteini kravljeg mlijeka koje i puno dojilja izbjegava...moj A trpi kad pijem kafu s mlijekom ali svaki cvrsti sir preplace...a i ad puno teze pada na stomak od majcinog mlijeka, zato cesce i imaju grceve...moj sestric na ad vristao do 7 mjesecauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30976
11.11.2011 21:22:42   
Anoniman
Animagical e to je vec nije mu odgovaralo to mlijeko, samo da je promjenjeno grcevi bi prestali. Kod mene je Ana tako na hippu imala, cim sam promijenila AD odmah druga prica.

Lady, Iman user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 30977
11.11.2011 21:32:37   
mimikimi
iman necemo onda jos dolaziti posto je curka bolesna
brzo da nam ozdrave sve bebiceuser posted image

i moja je danas harala po kuci bas je zivahna bila evo je zaspala ko klada a ko da gledam slijedi joj budjenje i onda do 1-2 igranje pa tek onda spavanjeuser posted image

moram prijaviti danas je sama ustala  i stajala je dvadesetak sekundi sama bez oslonca ikakvog ,ja ostala pafuser posted image
vec dvije sedmice sama ustaje ali ako ima od sta da se nasloni ,u kreveticu se redovno dize ,ali danas je bez icega ustala
pipica moja a od dragosti pocela rukama mlataratiuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30978
11.11.2011 21:36:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical e to je vec nije mu odgovaralo to mlijeko, samo da je promjenjeno grcevi bi prestali. Kod mene je Ana tako na hippu imala, cim sam promijenila AD odmah druga prica.

Lady, Iman user posted image

probali su hipp, aptamil, i jos tri nekakva kojima ne znam ime... dobro davno je to bilo, ali i on je nedonosce pa je pobava bila nezrela...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30979
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 21:45:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna veza do poruke: 30980
11.11.2011 21:55:53   
ladyblue RR
N opet povraca. Stvarno cu poluditi!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30981
11.11.2011 22:52:15   
mimikimi
dusa mala pa stvarno je ufatilouser posted image
proce to ako Bog da samo treba izdeverati dusa boli kad je dijete bolesno

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30982
11.11.2011 23:03:49   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue

N opet povraca. Stvarno cu poluditi!

user posted image   Fakat ne popušta, ccc... ne daj se, valja vam to pregurati. Samo se nadam da će što prije popustiti. Neću opet da te zovem jer znam da si oko nje ili odmaraš. Treba to izdržati. Ljubim vas puno. user posted image

Neposredna veza do poruke: 30983
11.11.2011 23:38:41   
esmina i bebina mam
ladyblue Iman user posted image pratim sta se zbiva samo nemma kad pisati.

Salko i Esma su kod mojih na nocenju tako da sam ujutro home alone user posted image

Ostale mamice i bebane ljubim vas user posted image

< Poruku je uredio esmina i bebina mam -- 11.11.2011 23:39:08 >

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30984
12.11.2011 1:27:51   
ladyblue RR
ponovo smo u bolnici. Dobila je proljev da nisam mogla da vjerujem. Samo lije iz djeteta.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 30985
12.11.2011 5:57:26   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ponovo smo u bolnici. Dobila je proljev da nisam mogla da vjerujem. Samo lije iz djeteta.

a jbt...
nemam ti šta pametno reći, samo da prođe što prije!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 30986
12.11.2011 6:13:12   
Super Beba
mimikimi - čestitamo ustajanje i stajanje user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30987
12.11.2011 8:29:23   
Anoniman
Jutro od nasuser posted image

Lady bas mi je zao Nadje, a iskreno i tebe... ljubimo vas i nadam se da ce to vise proci.

Super bebo ovo tvoje jutarnje piskaranje me podsjeca na mene kad je Ana bila uzrasta kao tvoj maleniuser posted image , ona je svako jutro izmedju pola pet i pet se budila, a ja kao manita svrljala forumom. Nije ni Luka bolji sto se tice ustajanja, ali ja njega konektujem i kunjam dok on melja na (.). Luka evo sad zaspa, Anuska jos spava, a ja na miru kafu da oćejfim dok nije uragan nastupiouser posted image

Neposredna veza do poruke: 30988
12.11.2011 8:36:27   
zumbulcica
Jutro zene drage.Neke me se mozda i sjecaju...ja sam ona sto je citavu trudnocu provela na RR...a od kad se porodih nemam vremena ni za sta.Vidim moji saborci animagical,Jelena,Sensia,Ciciban.... iz trudnjackih dana su dobro,bebice su vam divneuser posted image da ih dragi Bog cuva.I moja bebara je dobro, ne spava po danu,skoro pa nimalo...nocu spava ko velika.
Puno pozdrava i ljbaca za sve RR mame i bebe pa citamo se za jedno 18 godina kada ova moja ode na fakultet, valjda cu tada imati malo vise vremena za druzenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 30989
12.11.2011 8:41:55   
Anoniman
Zumbulcice vjeruj mi cesto mi padnes na pamet, daj zeno javi nam se cesce... sjetim se naseg redolseda poroda u kome si ti trebala prije mene ali ja te zaEbahuser posted image . Ljubi princezicu maluuser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
  Neposredna veza do poruke: 30990
12.11.2011 8:49:12   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zumbulcice vjeruj mi cesto mi padnes na pamet, daj zeno javi nam se cesce... sjetim se naseg redolseda poroda u kome si ti trebala prije mene ali ja te zaEbahuser posted image . Ljubi princezicu maluuser posted image

user posted image user posted image e kad se samo sjetim,ti preko reda, na moj terminuser posted image .Upratila sam da si imala problema sa mrsom,nadam se da je sve ok.Ja nakon poroda od cireva nisam mogla doci sebi.Ljubi te male andjele i javi kad budes planirala trece pa da se opet patimo zajednouser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30991
12.11.2011 8:51:18   
lejla80
Jutro i do nas dvoje..ja evo pokusavam napisati poruku a A pokusava otkinuti tipku..Cim otvorim laptop,on je odmah tu, sve ostalo ga prestaje zanimati..nije doduse imao od koga naucitiuser posted image Neku noc je toliko plakao sto mu nismo dali da ga cacka da sam ja na kraju spustila laptop na pod i rekla igraj se samo malo usuti...on sjeo na njegauser posted image

Lady ne dajte se vas dvije..

Odoh obuc ovog svog,evo ga skinuo i carape i pidzamu...pa na spavanjac

2011.
2016.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 30992
12.11.2011 9:05:17   
palachinken
Drage bebice, nadam se da ste ista bolje jutros. Ovo kod Nadjice, da li je to sve reakcija na vakcinu ili je neki virus? Bas gadno zvuci! Da sto prije dodje sebi, dusa mala! Mancica je malo bolje koliko sam skontala?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 30993
12.11.2011 9:22:19   
Emica_sa
Jutro moji prave haos po kuci,ali ja ih kulturno ignorisemuser posted image user posted image

Ja losa pravo sigurno mi je zeljezo jos palo,dajte neki savjetuser posted image
Sinoc dobila,jutros da ustanem,soba mi se vrti,koliko mi se mantauser posted image

Moji nisu imali nikako grceve,ni jedno,ni drugo,tako da tu nemam neki savjetuser posted image

Lady kako je Nadja jutros?Joj ima li ista gore od bolnice,ja poslije carskog pobjgla nakon 2 danauser posted image

Ona stvarno cesto ima proljev,ako se sjecas jednom kad si ti njoj ukinula AD,rekla sam ti da joj od ovog obicnog mlijeka moze strasno imunitet pasti,jer ovo mlijeko nema nista sto je korisno,drugo su bebe koje doje,ali ona je jos uvijek mala,pa moj sin ima 2 godine i jos uvijek ujutro i navece pije AD...Zao mi je sto se i ti ispati,nadam se da je jutros bolje user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30994
12.11.2011 9:42:28   
bint
samo ad vas pozdravim dok je H zaspao
upratih da su lady i iman bolesne...aaa kod ledy bas uhvatiloouser posted image user posted image
aaaa lajla to ko' kod mene,ista situacija al mi smo ostali bez tipke 'caps lock'user posted image joj nevjerotan je za laptop!!!al kod nas je frka i za stepoenice,cim ugleda bilo kakve stepenice cak i ljetsve odee,ne sizem ga vise...kakvi ste vi  s podojima nocnim????mi jos dojimo cak i po 3 puta..ama nije to 'glad'vec njegovo foliranje al ne mogu da ga gledam ad place i jos uvijek trpimo to..
ostalim mamicama i bebicama zelim ugodan dan user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 30995
12.11.2011 9:45:18   
sweet insanity
Jutro i od nas, ja evo jedem a tata moj se igra sa N.

Ladyblue, tako mi je zao jojjj, mogu mislit kako se malena izmorila, a i ti-ozdravi nam przo Nađi!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 30996
12.11.2011 9:58:26   
lejla80
Bint generacijo..kod nas vazda slicni belaji..Moj A obicno iscupa enter al naucila je mama kako da vrati tipku nazad heheheh..Moj se ne pentra po stepenicama al zato je sad umjesto da stoji..poceo da visi..ono uhvati se u kuhinji za radni sto i pokusava ko da vidi sta ima na njemu hehehhe a malo mu povisoko sve to pa izgleda kao da visi...Sto se podoja tice..mi smo ti se skoro sveli na tri podoja ukupno za cijeli dan..Nocu zna i preskocit..Nije vise toliko lud za sikom,osim kad se ja vratim sa posla,valjda me pozeli..I bas jucer nesto kontam..on je poslije svakog podoja brzo gladan..Dojenje mu sad dodje haman samo da ugasi zedj.
Hamzoloini znaci jos uvijek zeza mamicu navecer?? Jesil ga pocela slati u granap??user posted image

Iman sve zaboravim pitat kako si nam ti???

2011.
2016.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 30997
12.11.2011 10:01:13   
Cickolini
Juuuutro ... samo da mehnemo jer mama pavi kolac. Nemoojte ni pomisliti da je drugi po redu ... sinoc sam bila lijena pa danas hehehe...

D je pocela da krevetac glodje. Popne se fino i pojede ga ... Ne mogu joj zabraniti ... pored svih igracaka i glodalica dijete krevetac glodje...

Lady pisala sam ti na FB ... ne znam sta da ti kazem osim da izdrzite i ti i dusica nasa ... ABd da je uskoro popusti ... pa dijete se bas napati... Ljuuuubimo vas

Iman
kako je dusica nasa ... je li je popustila tura??

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30998
12.11.2011 10:42:05   
bombina
lady-zelim ti puno,puno snage,a malenoj brz oporavak,bas mi je zao....izdrzi,proci ce  to ako Bog dauser posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30999
12.11.2011 11:09:11   
Ašoni
Lady user posted image

Bint  nama se noću svelo na jedan podoj, ujutro između 5 i 6 se obavezno budi i doji. S tim da joj, po preporuci pedijatra, dajem u ponoć u snu žitno-mliječnu kašicu.

Mimikimi bravo za ustajanje. user posted image

Ostale ženice, želim vam lijep dan. Ima nekog sunca, čini se, mi se spremamo za šetnjicu.

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jeste li culi za elektricnu cigaretu?
Dida79

MM i ja smo odlucili da kupimo elektricnu cigaretu.Citajuci na netu sam nalazila na razna misljenja pa odlucih da vidim sa svojim RR sta one misle o istoj?

odgovor (97%)

odgovor (3%)

Broj svih glasova: 63

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *