Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
posebno su zdrava i bolesna djeca... lady ovo je onda nesto ili po novom ili samo u starom gradu, meni na tel naglasili da prodje 3-4 dana iza mjesec i opet pitali kad smo predali knjizicu...
N se vratila u vrtić a mama uživa u kafi. još 2 dana i nazad na posao.
taurus, meni je svejedno za kafu. kad god se dogovorite u ova 2 dana.
cickolini, znala sam ja da je D dobro. pričale smo neki dan. još kada sam je vidjela...ma dijete k'o pišta! na ljeto će se one igrati k'o velike, vidjet ćeš!
Iman, teško je, znam! meni je tata umro prije 20 godina i cijeli život osjećam tu prazninu ali život ide dalje. Moraš biti jaka zbog Mančice. sretan polazak u vrtić i javi nam kako je prošlo.
pa meni bi više odgovorala danas jer sam jutros došla kod mame nema nam super bebe imaš li ti njen mob, pa da je zovneš i dogovoriš za danas
Jutro i od nas. Sinoc sam malo citkala u letu pa se nisam javljala. Mi ustale, presvukle se. N se prevrce i ganja kojekakve predmete a je evo hocu divku da kuham.
I da, danas nam je 5 mjeseci, ljubi je mama
Cickolini, drago mi je sto ste dobile ohrabrujuce vijesti
Ola mamuške, mi nemamo kad tipkati, nekoliko sam puta pokusala al sve na trku, helem dok prodje frtutma pa ce javimo malo i mi. samo da cestitamo: Sweet i Entinte sretni mali rodjendancici, ljubite nam bebice
I sad mi sve nešto čudno, sve se okrećem i nju tražim da vidim da nije gdje belaja napravila.
Nama danas 8. dan od MMR i nikakvih reakcija nema...hvala Bogu.
ma superiška. male su one pa valjda još ne kontaju...
ni kod nas nema reakcija. 6. dan danas.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 10:01:50
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bambi7
Ola mamuške, mi nemamo kad tipkati, nekoliko sam puta pokusala al sve na trku, helem dok prodje frtutma pa ce javimo malo i mi. samo da cestitamo: Sweet i Entinte sretni mali rodjendancici, ljubite nam bebice
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 10:39:42
Amam
Hello... Nama seka od jutros 1. smjena pa smo poranili . E evo spava prvu turu ja virim na net. Sweety,entinte sretni mali rodjkasi . Sailor i tvojoj curi sretan prvi veliki sa zakasnjenjem. Cickolini bas mi je drago za lijepe vijesti,hB. Iman tebi i Mancici veliki i sretan polazak u vrtic.
E sad da pitam ove cure iz Sa,to bi lady trebala znati.gdje u Sa mogu kupiti lijepu kapu i slusalice za usi ali da nije bas paprena cijena.Ja u Tz gledala u Intersportu kapa za A oko 50 km .
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 11:03:18
Emica_sa
Jutro i od nas,ja danas jedva ziva,u nedjelju i ponedjeljak kad nisam crkla od mucnine,mislila sam da sam trudna ,jer nisam dobila,ali smo se cuvali,pa se sve tjesim da nisam
Povratila sam jedno 5 puta
MOja curica pocela hodati pomalo,sama ustaje uz namjestaj hoda i juce se pustila napravila 2-3 koraka i sjela,niko sretniji od nje nije bio u tom momentu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 11:06:42
entinte
Hvala Danas sam mu dala malo zumanceta da proba pa ga pratim Odvest cu ga ujutro na vakcinu aBd jer od prekosutra radim pa da i to obavimo... Ne stizem nista citati Sweet sretno i vama mila
< Poruku je uredio entinte -- 8.11.2011 11:09:45 >
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 11:08:38
Gift
dobar dan i od nas.. Sweet, Entite cestitam rodendane... ne znam da li se beba od 14 dana moze na nesto navici al mislim da sam mog A navikla da spava uz siku, ono samo sto je jeo on capce ustima, gura rukicu usta il dekicu il bilo sta a kad mu dam siku on dvaput povuce i zaspi, pa imam osjecaj da mi je po cijeli dan i noc na sisi, sta mislite smijem li mu dat dudu varalicu, jer mislim da je navikao da samo nesto ima u ustima a opet se bojim da ne ugrozim dojenje, sta vi mislite
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 11:10:50
idacha
kuc, kuc.... jooooooooooooooooooooj, jesam vas sve pozelilaaaaaaaaaaaaaaaa....
kako ste, zenice? kako bebarice, slusaju li? kod nas je i dalje haos, ne zna se ko pije ko placa... odnosno, svi piju samo mama placa :) uvela sam mojuTV, i zestoko zazalila.. kogu da se konektujem 15 min dnevno, tako da me i to sprijecava da se javljam.. helem, mi smo hB zdravi, napredni... Imi je vec veliki momak, Tarik postaje... :) borimo se uglavnom...
joj, kad bih mogla sada sve posebno da nabrojim i cujem sta ima kkod svake od vas... odoh citati dok me konekcija sluzi.. ljubimo vas sve redom
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 11:12:08
sweet insanity
kod mene dudla od pocetka i hB nije ugrozilo dojenje al sve je individualno. I moja uglavno zaspi uz siku ili na siki sa dudom u ustima. A do prije mjesec je sama zaspivala bez iceg, to kako im dodje
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 11:14:17
Super Beba
eeee, evo i mene brzinski..
sweet, entinte - sretni mali rođendani i sve naj želim emica - čestitamo korake :)
lady, taurus, rose - ma hajte vi na kafu danas, kad već i rose i taurus više paše danas...ja bih možda mogla naletiti na 15 min, jednu s nogu, eto, da vas vidim :)))
iman - super za imančicu i odlazak u vrtić...i tebi odmah je lakše kad znaš da njoj nije drama...
< Poruku je uredio Super Beba -- 8.11.2011 11:27:58 >