|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1226 1227 [1228] 1229 1230   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
7.11.2011 22:23:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 30676
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
7.11.2011 22:41:00   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: Super Beba

lady, taurus - kad će kafa? Ostaje li srijeda?

ostaje što se mene tičeuser posted image
a niko više se nije prijavio za kafuuser posted image
sad čitam da je rose sutra slobodna, pa ako hoćete da pomaknemo za sutra pa da nam se i rose pridružiuser posted image
roseuser posted image

I mi smo prijavljene za kaficu u srijedu user posted image   Ako ipak promijenite termin za sutra, želimo vam lijepo druženje ali mi nećemo moći. MM je slobodan pa planiramo da se druži naša mala porodica user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30677
7.11.2011 22:41:31   
SailorMoon
Iman user posted image user posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30678
7.11.2011 22:42:52   
rose

sad čitam da je rose sutra slobodna, pa ako hoćete da pomaknemo za sutra pa da nam se i rose pridružiuser posted image
roseuser posted image

hehe ja htjedoh predloziti al reko da vam ne kvarim plan kad ste vec skontale da to bude srijeda user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30679
7.11.2011 22:45:07   
rose
IZVORNA PORUKA: Ašoni

roseuser posted image

I mi smo prijavljene za kaficu u srijedu user posted image   Ako ipak promijenite termin za sutra, želimo vam lijepo druženje ali mi nećemo moći. MM je slobodan pa planiramo da se druži naša mala porodica user posted image

i meni je mm dio dana slobodan a ja cijeli...meni su inace vikendi jer sam ja tada slobodna dani za druzenje s mm i malom a pretpostavljam i da druge mame planiraju po tome (sutra jos uvijek neradni dan nekima)...pa eto ako ne bude sutra, bit ce kad bude...neka subota, nedjelja ili oko nove godine kad odem na odmor user posted image user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30680
7.11.2011 22:51:29   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Iman83

Mi samo da mahnemo malo...

Stavila Iman na spavanje....sutra vrtić...a ja se vrtim u krug ko luda...user posted image

Imančice, biće tih "trenutaka" kad ćeš da se "vrtiš u krug", kad će se učiniti da je mnogo toga bez smisla, jer to što nedostaje ne može da se nadoknadi. user posted image
Ali, hvala Bogu imaš svoju djevojčicu (i druge koji te vole) za koju ćeš biti jaka i kojoj ćeš pružiti istu onu beskrajnu, bezuslovnu ljubav koju si u svakom momentu imala. Ne daj se   user posted image

Neposredna veza do poruke: 30681
7.11.2011 22:53:54   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Mi samo da mahnemo malo...

Stavila Iman na spavanje....sutra vrtić...a ja se vrtim u krug ko luda...user posted image

ne mogu da zamislim koliko ti je tesko i koliko te boli...ali drzi se i budi jaka ...

Neposredna veza do poruke: 30682
7.11.2011 22:57:21   
Ašoni
Cickolini, baš mi je drago za lijepe vijesti, nadam se da će ih biti sve više i više user posted image Btw, nove sličice su medene, posebno one gdje se D. smije i pozira ko velika. Pusa za medenjaka.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30683
7.11.2011 23:11:00   
taurus
ašoni sorry  nisam skontala da si se i ti prijavila, nije me bilo dva dana na forumu pa nisam upratila

meni je svejedno, čekamo dok nam se jave super beba i lady

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30684
7.11.2011 23:24:21   
Leena
Iman, ljubavi, ljubi mi curicu ujutro i zazeli joj sretan prvi dan u vrticu od strine. A. je na putu za Bihac, umro i Almiru otac veceras... Tuzan Bajram, sta je ovo... Mila, drago mi je sto sam te cula, sada sam malo mirnija, ti si nasa hraba strina i ponosne smo na tebe da znas! U nasim si mislima i dovama svaki dan, kad vec ne mozemo doci da budemo uz tebeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30685
7.11.2011 23:41:59   
Ašoni

ašoni sorry 

Sve ok user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30686
8.11.2011 8:03:19   
tukica
D.jutro i od nas... user posted image evo kafa user posted image
Vidjeh sta ste pisale o onom mom jadanju user posted image Znam da trebam biti jaka i oceliciti ove zivce, ali vidjecemo koliko cu uspjeti...
Nego, mi moramo danas uraditi krvnu sliku, pa ne znam mogu li to uraditi u bilo kojoj poliklinici? A pedijatrica je napisala i urin, pa mi govorite kako da to cudo izvedem kod moje pisulje... Mogu li je staviti iznad lavora, pa cekati da piski ili mora bas direktno u sterilnu soljicu???

Iman- stalno mislim na tebe i jako mi je zao sto ti i svako od nas mora to dozivjeti, da izgubi nekog ko ti je bio sve i ko ce ti ostati zauvijek, ako nista, bar u mislima, utjeha, snaga, oslonac i potpora...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30687
8.11.2011 8:08:37   
animagical
mislim da se urin hvata u nekakvu sterilnu kesu..u lavor ne moze, odmah bi bio kontaminiran uzorak, ako nemas sterilan lavor.... a sto nalazi, jel  to cura nesto bolesna?user posted image

i jutro svimauser posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30688
8.11.2011 8:15:31   
ladyblue RR
jutroooo....

N se vratila u vrtić a mama uživa u kafi. još 2 dana i nazad na posao.

taurus, meni je svejedno za kafu. kad god se dogovorite u ova 2 dana.

cickolini, znala sam ja da je D dobro. pričale smo neki dan. još kada sam je vidjela...ma dijete k'o pišta! na ljeto će se one igrati k'o velike, vidjet ćeš!

Iman, teško je, znam! meni je tata umro prije 20 godina i cijeli život osjećam tu prazninu ali život ide dalje. Moraš biti jaka zbog Mančice. sretan polazak u vrtić i javi nam kako je prošlo.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30689
8.11.2011 8:15:52   
minie
Jutro i od mene,

Cickolini
stvarno lijepe vijesti, samo ne odustajte sa vjezbanjem i malena ce svojim prvim koracima izmamiti suze radosnice na maminom licu user posted image

Iman user posted image

Mene zanima prva bebijeva kontorla, ona nakon mjesec dana. Mozda bi mi animagical mogla pojasniti user posted image Da li se mora naruciti na kontrolu u DZ ili se samo ode? Hoce li bebi tada primiti i neku vakcinu? Nama za par dana mjesec, pa se moramo informisati na vrijeme.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30690
8.11.2011 8:17:04   
tukica
uh, vidjecu onda da "nafatam" u onu kesu za zamrzivac, jbg, one bi trebale biti sterilne... a kako cu to izvesti, Bog sami zna.... vec vidim sav stan zapisan hahahahaha...
a nalaze vadimo samo radi kontrole, nije mala bolesna, hB, nego eto bilo bi dobro uraditi kada prodje pola godine, a vidim da je pedijatrica to i uradila, pa mi valja sad to ganjati... a jos moramo i na revakcinaciju... kad pomislim na turu opet, bljak...

Neposredna veza do poruke: 30691
8.11.2011 8:18:30   
ladyblue RR
minie, samo odeš na kontrolu. ne naručuje se na pedijatriji. i primit ce vakcine.

< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 8:20:26 >

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30692
8.11.2011 8:19:24   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: tukica

uh, vidjecu onda da "nafatam" u onu kesu za zamrzivac, jbg, one bi trebale biti sterilne... a kako cu to izvesti, Bog sami zna.... vec vidim sav stan zapisan hahahahaha...
a nalaze vadimo samo radi kontrole, nije mala bolesna, hB, nego eto bilo bi dobro uraditi kada prodje pola godine, a vidim da je pedijatrica to i uradila, pa mi valja sad to ganjati... a jos moramo i na revakcinaciju... kad pomislim na turu opet, bljak...

kupi u apotreci kesice za urin i zalijepi joj. u tu kesicu bi trebala da piški i da to prespeš u onu posudu za urin.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30693
8.11.2011 8:25:40   
animagical
minie nece vas primiti ako odes sa tacno mjesec, mora proci mjesec i tri-cetiri dana... ponesi otpusno i knjizicu ako imas, par tetra pelena i koji pampers. ne narucuje se ali sam stari grad zvala da vidim u koja doba da dojem...ujutru se primi boca, iza pregleda, ako je beba zdrava... pa vi veliki narasliuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30694
8.11.2011 8:27:04   
animagical
tukice zalijepis onom trakom za lijepljenje zavoja npr, ali ne onom tamnijom cvrstom vec onom sto se lako kida prstima...da joj kozu ne povuces kad budes skidala

Neposredna veza do poruke: 30695
8.11.2011 8:27:50   
ladyblue RR
mi smo otišle tačno nakon mjesec dana i dobila je vakcine

Neposredna veza do poruke: 30696
8.11.2011 8:28:31   
minie
Hvala puno ladyblue

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30697
8.11.2011 8:32:35   
minie
IZVORNA PORUKA: animagical

minie nece vas primiti ako odes sa tacno mjesec, mora proci mjesec i tri-cetiri dana... ponesi otpusno i knjizicu ako imas, par tetra pelena i koji pampers. ne narucuje se ali sam stari grad zvala da vidim u koja doba da dojem...ujutru se primi boca, iza pregleda, ako je beba zdrava... pa vi veliki narasliuser posted image

Veliki narastao mamin sinco user posted image
Ja trebam u ovaj DZ na Otoci, znaci pelene i jedne i druge, a i knjizicu cemo nadam se imati do tada. Nadam se samo da nece biti puno bolesne djece kad budemo isli na kontrolu. Kontam negdje oko 10 otici, mozda nece biti guzve.

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30698
8.11.2011 8:32:57   
tukica
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: tukica

kupi u apotreci kesice za urin i zalijepi joj. u tu kesicu bi trebala da piški i da to prespeš u onu posudu za urin.

E hvala puno na savjetuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30699
8.11.2011 8:33:41   
bint
jutrić
samo da vam mahnem i kazem da kdo ans sve fercera onako fino,standardno...
cickolini masaAllah bas mi dragoooo za ljepoticuuser posted image
iman ljubimo te, za tebe veliki a hug a za princess jedan kiss i sretno u vrticuuser posted image
i za avs sva ostale velikooo mahanje...

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1226 1227 [1228] 1229 1230   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1226 1227 [1228] 1229 1230   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *