|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1225 1226 [1227] 1228 1229   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
7.11.2011 12:30:42   
mala_sa
Jutro i od nas, ovdije kisa tako da nam propade danasnji plan za setnju user posted image
A se evo valja na podu, a ja odoh da "doruckujem", ako uspijem i to od njega user posted image
sad je spucao jednu slanu kasicu, hB poceo je normalno da jede kao i vrsnjaci (prije je sve nesto pomalo mrljavio) user posted image

Lady kad Nadja krene na spavanjac odmah i ti u horizontalu user posted image

Iman mila user posted image user posted image

Ostale moje drage zelimo vam lijep i ugodan ovaj bajramski dan user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30651
7.11.2011 12:52:53   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: ladyblue

kod mene se nije budilo dijete ali sam dosla iz kafane u 5 a N se probudila prije 8h. Mrtva sam nacisto! Sad cu je staviti na spavanje pa odoh i ja.

ladyblue jos virkas bit ce da si se naspavala user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30652
7.11.2011 12:55:12   
sweet insanity
N se evo od jutros 2. puta ukakila, a inace je to jednom u par dana i sigurno nije u zadja 4 pa mi cudno ovo saduser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 30653
7.11.2011 15:40:41   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

kod mene se nije budilo dijete ali sam dosla iz kafane u 5 a N se probudila prije 8h. Mrtva sam nacisto! Sad cu je staviti na spavanje pa odoh i ja.

ladyblue jos virkas bit ce da si se naspavala user posted image

joj šuti...odspavala sam 2 sata ali sam opet mrtva. evo me kod mame, mm zajseo, N zaspala a ja se s dušom rastajem. 'bem ti mahmurnu ženuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 30654
7.11.2011 15:53:00   
taurus
evo i meneuser posted image

bajram šerif mubarek olsun

mi juče cijeli dan u skitnji, jutros sam imala još samo jednu posjetu da obavim, evo napravila ručak pa čekam da se moji probude, mm uhvatila neka prehlada samo da ne pređe na djecuuser posted image

vidim ima i mahmurnihuser posted image

svima user posted image

Neposredna veza do poruke: 30655
7.11.2011 17:43:29   
rose
pozz zene moje...ja ne znam u sta mi prodjose ova 3 dana user posted image sreca pa sam sutra uzela slobodan dan a imam posla pa cu od kuce uraditi nesto za posao...i nadam se sutra setati sa svojom micom ...da iskoristim koliko mogu inace S i dalje vjezba dizanje na noge i padanje na guzu s tim sto se sad pored krevetica i ogradice dize i uz fotelje user posted image a puze iskljucivo na koljenima i rukama...ko prava beba ...bebelindja mamina user posted image  

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30656
7.11.2011 18:06:09   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: vila_7

A meni je fakat da bjezim s ove teme jer vidim sve one divne trudnjacice sto sam pratila-vec su se preselile ovdje hB!
zar nisi pobjegla?! Ja moram svracati i ovdje...sta cu kad sam ih zavoljela pa mi se tesko od njih rastati?!

ladyblue i mi cemo brzo aBd za vama...... sta li je sa rose kad slavi Soraja rodendan nisam bila dugo na temi pa ne upratih........mi smo trenutno u fazi planiranja.
Nasli smo prostor tata ce nam obezbjediti muziku ma hajjjjjjjjj jos spisak da naporavimo i menu user posted image

draga moja mi rodjendan slavimo u nedjelju aBd u kuci a ti ako si horna, bujrum doci...mozes se tajmirati sa mojima pa vozi za njima a mozes i malo kasnije kad sam i planirala pozvati nekoliko beba user posted image pa ako moze bilo bi mi drago da te vidim

odustali smo od torte s fondanom jer je dedo imao zelju unukici donijet tortu tako da cemo mu ispuniti zelju user posted image

Neposredna veza do poruke: 30657
7.11.2011 18:59:52   
tukica
eh evo  i nas nakon svih bajramcenja user posted image uh uh sta sam se naslusala placa od ove moje smizle... danas je mm pukao film u autu, buduci da je mala kmecala onako iz hira, i pustio je da otplace, a ona se jadna zacrvenila i kao pocela povracati (sto uvijek radi kad ne obracamo paznju na nju) i kad se umorila od svega, zaspala... uh, ja stvarno nemam zivaca za to... ali, ne smijem joj popustati vise jer me bas urikta... mil.stvari sam napravila lose sto se tice nje i nadam se da ce ove nove mamice sa foruma uciti na mojim greskama... sad ce mi biti  tesko da sve to poispravljam, ali moram...
nadam se da ste mi sve dobro, zdravo i bar malo odmorno...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30658
7.11.2011 19:16:02   
rose
IZVORNA PORUKA: tukica

eh evo  i nas nakon svih bajramcenja user posted image uh uh sta sam se naslusala placa od ove moje smizle... danas je mm pukao film u autu, buduci da je mala kmecala onako iz hira, i pustio je da otplace, a ona se jadna zacrvenila i kao pocela povracati (sto uvijek radi kad ne obracamo paznju na nju) i kad se umorila od svega, zaspala... uh, ja stvarno nemam zivaca za to... ali, ne smijem joj popustati vise jer me bas urikta... mil.stvari sam napravila lose sto se tice nje i nadam se da ce ove nove mamice sa foruma uciti na mojim greskama... sad ce mi biti  tesko da sve to poispravljam, ali moram...
nadam se da ste mi sve dobro, zdravo i bar malo odmorno...

ma kakve si to stvari napravila lose?

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30659
7.11.2011 19:23:48   
animagical
i mene to zanima...mislim da smo vise manje slabe na djecu...mene  moje ovolisno sto ne zna nista rikta, a ne kad poraste....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30660
7.11.2011 19:30:05   
klemzi
Mila moja Klemzi...user posted image user posted image

Dobro sam, koliko mogu biti...trudim se biti jaka za tatu i seku...

Danas sam se zauvijek oprostila od svoje mamice...i postala svjesna šta sam izgubila...

Curice moje, Bajram Šerif Mubarek Olsun...nadam se da vam je lijep i veseo!
Budi jaka draga moja...ništa ne možemo promijeniti...imaš svoju Imančicu, da te utješi. A mami svojo ćeš sigurno biti na ponos dok si živa..ljubi te tvoj drugarica user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30661
7.11.2011 19:36:06   
tukica
Eh rose, napravila sam to da, cim zakmeci, ja letim do nje i sad kmeci za svaku sitnicu... ne zna se sama igrati ako ja nisam tu, spava sa nama umjesto sama u krevetu, nece na stomacicu da bude jer je nisam htjela stavljati stalno jer je plakala i nije voljela taj polozaj, nece da jede nista osim sike, nece nikome da ide niti da je iko cuva, uvijek place kod drugih, jer je takva bila otpocetka, pa sam je uvijek pazila i sad je takva... mislim da je do mene, da sam mogla pametnije neke stvari uraditi, imam osjecaj da sam u svemu  ukakila stvari jer sam bila preslaba i mozda pomalo glupa kad je ona u pitanju...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30662
7.11.2011 19:54:49   
ladyblue RR
nisi glupa nego nisi dovoljno jaka. sve mi želimo najbolje svom djetetu ali kod mene je parola "ne preko mojih leđa". sa djecom od početka treba da se zna ko je ko i gdje je kome mjesto.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30663
7.11.2011 20:54:59   
palachinken
tukice, ima stvari na koje jednostavno ne mozes utjecati, dijete je takvog karaktera, vezano je za mamicu i sta ces sad - nisi ti glupa ni izdresirana. Druga djeca su samostalnija, zabavljaju se sama, pa ce se opet naci neko da promrmlja kako mu roditelji ne posvecuju dovoljno paznje.
Idi prema vlastitom nahodjenju, nema tu pravila.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 30664
7.11.2011 21:19:41   
Medi_87
Hlllo curek, Bjaram Serif Mubarek Olsuna onima koji obiljezavaju puno zdravlja, srece i rahatluka od srca vam zelimo M i ja
Mi smo jucer crkli od umora pa smo sve troje zaspali u 8 i nismo primali goste user posted image
Zato smo se danas nahodali, sutra takodejr idemo u skitnju a aBd u cetvrtak primamo goste
Nadam se da su sv ebebice ok, i mamice takodjer
poseban user posted image za Iman

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30665
7.11.2011 21:29:22   
rose
IZVORNA PORUKA: tukica

Eh rose, napravila sam to da, cim zakmeci, ja letim do nje i sad kmeci za svaku sitnicu... ne zna se sama igrati ako ja nisam tu, spava sa nama umjesto sama u krevetu, nece na stomacicu da bude jer je nisam htjela stavljati stalno jer je plakala i nije voljela taj polozaj, nece da jede nista osim sike, nece nikome da ide niti da je iko cuva, uvijek place kod drugih, jer je takva bila otpocetka, pa sam je uvijek pazila i sad je takva... mislim da je do mene, da sam mogla pametnije neke stvari uraditi, imam osjecaj da sam u svemu  ukakila stvari jer sam bila preslaba i mozda pomalo glupa kad je ona u pitanju...

hm tesko ali ona je jos mala i polako joj mjenjaj ponasanje i ocekivanja...ni ja svoju S ne pustam da se zakocene od placa ali ni ne letim za svaku sitnicu...nekako je moja taktika bila ako place, pridji, miluj je ali je ne dizi e sad tvojoj je 6 mjeseci pa ces mozda morati malo drugacije metode....i jako sam protiv tog zajednickog spavanja...mada da je mozda vristala, mozda ni ja ne bih imala puno izbora user posted image ...mene sad moj tata recimo zna peglati sto svoju S nisam naucila da zaspi tamo gdje joj se prispava...tipa i na podu ako treba... a ja se svim silama trudila da moje dijete nauci da je krevet mjesto za spavanje user posted image i recimo jako drami preko dana kada joj se spava...cim je stavim u krevetic vriska...al je recimo svjesna da kad je stavim u krevet a mrak je u sobi da treba da spava...i mada ona po pola sata sjedi u kreveticu, brblja i izvodi burgije, ubrzo se spusti u krevetic i spava user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30666
7.11.2011 21:29:30   
Super Beba
I ja malo da mahnem mojim ženicama :) Nadam se da ste fino bajramovale...kod mene baš frka bi ova 2 dana, al' lijepo vala :)
Mali spava, zaspao na putu do kuće...ne može taj duže od 20h, džaba :)

tukice - vjerovatno si na masu stvari ti navikla svoju curicu, al' s druge strane, djeca imaju svoj karakter od 1. dana...al' ponovo, imaš još vremena da ispraviš krivu Drinu, samo moraš stisnut zube i izdurat...djeca se mijenjaju iz dana u dan, gledaj da sada postaviš neke svari na svoje mjesto..a to za "ne zna se igrati dok ti nisi tu", mom malom je nešto zanimljivo čitavih 5 minuta i onda haj izmišljaj nešto novo..jednostavno, takav je..kaže svekrva da je i MM bio takav - igranje sam sa sobom - 0 bodova :) koliko god ga ja pokušala zaigrat s nečim, on nema živa mira...helem, nemoj se puno nervirat i doći će aBd sve na svoje :)

lady, taurus - kad će kafa? Ostaje li srijeda?
rose, esmina - i vama se opasno približilo :) odoste i vi u velike user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30667
7.11.2011 21:31:27   
Super Beba
iman user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30668
7.11.2011 21:31:50   
Cickolini
Hej drage moje ... Da i mi mahnemo ... Danas smo citav dan proveli na klinici za neurologiju. Kaze nam doktorica da djeca sa njenim ostecenjem mozga obicno hodaju i pricaju. Neka sa manjim ili vecim smetnjama, ali bez puno vecih odstupanjauser posted image user posted image user posted image Ja se odmah rasplakala od srece ...

Nikad nece biti balerina, ali to ne znaci da nece normalno moci zivjeti. Reko ja zdrava i prava i ni b od balerine user posted image user posted image user posted image

Tutkice nisi ti glupa samo si slabija, ali svi mi imamo neke svoje slabosti. Ja sam se trudila kao i Lady da je osamostalim i prilicno je samostalna, ali vidim da ipak voli najvise kod mene ... Sto mi na neki nacin i prija. Pokusaj pomalo da je ucis da se sama zabavlja i igra. U pocetku ce protestovati, ali morat ce se nauciti. Budi jaka ... Jer ja sam misljenja da izmorena mama nije dobra ni sebi ni bebi ... I iskreno mislim da bez obzir na karakter bebe mi smo ti koji bebe usmjeravamo i ucimo tako da je njihovo ponasanje najvise nasa zasluga ... Sretno draga

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 30669
7.11.2011 21:36:21   
Cickolini
Samo da nasoj Iman posaljem puuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Mislimo na tebe ...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30670
7.11.2011 21:44:49   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej drage moje ... Da i mi mahnemo ... Danas smo citav dan proveli na klinici za neurologiju. Kaze nam doktorica da djeca sa njenim ostecenjem mozga obicno hodaju i pricaju. Neka sa manjim ili vecim smetnjama, ali bez puno vecih odstupanjauser posted image user posted image user posted image Ja se odmah rasplakala od srece ...

Nikad nece biti balerina, ali to ne znaci da nece normalno moci zivjeti. Reko ja zdrava i prava i ni b od balerine user posted image user posted image user posted image

kako je dobro procitati ovako nesto a mogu misliti tebi cuti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30671
7.11.2011 21:54:00   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: rose

hm tesko ali ona je jos mala i polako joj mjenjaj ponasanje i ocekivanja...ni ja svoju S ne pustam da se zakocene od placa ali ni ne letim za svaku sitnicu...nekako je moja taktika bila ako place, pridji, miluj je ali je ne dizi e sad tvojoj je 6 mjeseci pa ces mozda morati malo drugacije metode....i jako sam protiv tog zajednickog spavanja...mada da je mozda vristala, mozda ni ja ne bih imala puno izbora user posted image ...mene sad moj tata recimo zna peglati sto svoju S nisam naucila da zaspi tamo gdje joj se prispava...tipa i na podu ako treba... a ja se svim silama trudila da moje dijete nauci da je krevet mjesto za spavanje user posted image i recimo jako drami preko dana kada joj se spava...cim je stavim u krevetic vriska...al je recimo svjesna da kad je stavim u krevet a mrak je u sobi da treba da spava...i mada ona po pola sata sjedi u kreveticu, brblja i izvodi burgije, ubrzo se spusti u krevetic i spava user posted image

Joj rose kao da pricas o mojoj maloj. hehe-. Ali i preko dana ako joj se spava brzo zaspi.
Kako ste mi drage moje. Nije me dugo bilo ali i mi oko rodjendana. juce nam je bila god. i ljepo smo se proveli.
Cickolino super vjesti draga, bas mi je drago da je tako super

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30672
7.11.2011 21:58:24   
rose
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

IZVORNA PORUKA: rose

Joj rose kao da pricas o mojoj maloj. hehe-. Ali i preko dana ako joj se spava brzo zaspi.
Kako ste mi drage moje. Nije me dugo bilo ali i mi oko rodjendana. juce nam je bila god. i ljepo smo se proveli.
Cickolino super vjesti draga, bas mi je drago da je tako super

sretan 1 rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image nama je aBd za 6 dana user posted image svaki dan kako joj cekam rodjendan ja se sjetim kako prosle godine u ovaj dan sam bila trudna i cekala svoju malenu...termin mi bio na danasnji dan a ona sebi jos malo produzila boravak user posted image

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 30673
7.11.2011 22:02:28   
SailorMoon
Joj i ja sam sve tako. i onda dan prije kad god pogledam na sat pomislim: sad sam bila u bolnici, sad su krenuli bolovi, sad sam bila u kadi, sad dobila inekciju, sad PDA, sad krenula.... i sve takoooo. i onda sam sva bila napeta citav dan i dok nisam dosla navece kuci i dobro oplakala kako mi djete brzo poraste nije me proslo...Uhh

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30674
7.11.2011 22:08:22   
taurus
IZVORNA PORUKA: Super Beba

lady, taurus - kad će kafa? Ostaje li srijeda?

ostaje što se mene tičeuser posted image
a niko više se nije prijavio za kafuuser posted image
sad čitam da je rose sutra slobodna, pa ako hoćete da pomaknemo za sutra pa da nam se i rose pridružiuser posted image
roseuser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1225 1226 [1227] 1228 1229   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1225 1226 [1227] 1228 1229   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *