|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1224 1225 [1226] 1227 1228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
6.11.2011 16:12:10   
klemzi
Cure, Bajram šerif mubarek olsun! Samo da vas pitam, je li se javljala Iman? Cijeli dan mislim na njuuser posted image
Duša moja!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30626
6.11.2011 16:32:51   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: vila_7

A meni je fakat da bjezim s ove teme jer vidim sve one divne trudnjacice sto sam pratila-vec su se preselile ovdje hB!
zar nisi pobjegla?! Ja moram svracati i ovdje...sta cu kad sam ih zavoljela pa mi se tesko od njih rastati?!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 30627
6.11.2011 17:20:13   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

A meni je fakat da bjezim s ove teme jer vidim sve one divne trudnjacice sto sam pratila-vec su se preselile ovdje hB!
zar nisi pobjegla?! Ja moram svracati i ovdje...sta cu kad sam ih zavoljela pa mi se tesko od njih rastati?!

neka vas, neka vas...od koga bih drugog šta pametno čula, nego od vas :)))

Ja kod mojih na Bajramu, čekam kafu ne bi' li došla sebi...mali povilenio od previše svijeta..

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30628
6.11.2011 18:00:53   
Pantera.
Joooj drage moje imam jedan problem... treba mi prilično hitno pomoć...

juče dok sam doručkovala vjerovatno sam se koricom hljeba zagrebala po jednjaku negdje (ili sam se vrelim čajem spurila) i sad imam osjećaj da imam zalogaj negdje ispod grla.. s tim da mene svaki put zažiga kad nešto prougtam... ustvari ja progutam dobro i negdje blizu ulaza u želdac mene prožiga user posted image user posted image

to vam je onaj osjećaj kad jedete i onda se napijete vode i fino vas prožiga dok zalogaj sidje.. eh tako mi je od juče...

Kako se tog kutarisati user posted image user posted image user posted image user posted image baš nervira pogotovo jer se ne mogu fino najesti ...

išla u apoteku kažu ne smiju mi ništa dati user posted image user posted image eh reko to garant znaju ženice...

Arhitekti svoje greške pokrivaju mramorom, liječnici zemljom, a žene dekolteom...

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30629
6.11.2011 18:15:16   
zanzibarka
Bajram mubarek od mene i Aisice:)
Da se i mi konacno prebacimo na ovaj chat, meni je Aisa prvih dana pravo puno plakala, imala grceve 6 dana, i onda sam skontala da joj kafa smeta, nisam je u trudnoci podnosila pa izgleda ni ona sad ne moze, ali evo zadnja 4 dana ne pijem, iako mi fali bas...ali ona je sad  masallah, spava napokon po noci, probudi se 1-2 puta samo da rucki, danas smo isli kod nene, iako nam je tek 10 dana, izgleda da je ono secundu zraka dobro doslo pa evo pajki li pajki, ali ja sam zeznula ranu u autu, jedva sam sjedila na boku i pukao mi je drugi konac, i sad mi krvari, nije puno, ali sam se pravo prepala, jel se kome slicno dogodilo, sta da radim? user posted image user posted image  heeeeellllppppppppppp

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 30630
6.11.2011 18:44:16   
palachinken
Vala moj fino zaradio danasuser posted image , ali su ga ispremetali, svijeta nekakvog, ne mozes ga sad smiriti, pospan, ali nece da spava, a nama tek trebaju gosti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 30631
6.11.2011 19:23:34   
Super Beba
hehe, moj koliko je zaradio, toliko je i mama dala :)) Tako da smo negdje na "pozitivnoj" nuli :)

zanzibarka - probaj sa rivanolom ili kantarionovim uljem...
pantera - uzmi one ljubičaste isla pastile, njih smiješ i u trudnoći i dok dojiš...pa probaj s njima malo da saniraš grlo..ne znam šta bi drugo mogla...to je barem za grlo..a za želudac, nemam blage...sorry

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30632
6.11.2011 20:21:28   
animagical
vece i od nas...slomili mi dijete zagledajuci i galameci mu u facu, a on nije navikao da se galamiuser posted image hajd makar su platili za galamuuser posted image  

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30633
6.11.2011 20:25:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Bajram mubarek od mene i Aisice:)
Da se i mi konacno prebacimo na ovaj chat, meni je Aisa prvih dana pravo puno plakala, imala grceve 6 dana, i onda sam skontala da joj kafa smeta, nisam je u trudnoci podnosila pa izgleda ni ona sad ne moze, ali evo zadnja 4 dana ne pijem, iako mi fali bas...ali ona je sad  masallah, spava napokon po noci, probudi se 1-2 puta samo da rucki, danas smo isli kod nene, iako nam je tek 10 dana, izgleda da je ono secundu zraka dobro doslo pa evo pajki li pajki, ali ja sam zeznula ranu u autu, jedva sam sjedila na boku i pukao mi je drugi konac, i sad mi krvari, nije puno, ali sam se pravo prepala, jel se kome slicno dogodilo, sta da radim? user posted image user posted image  heeeeellllppppppppppp

jeste meni...ja kihnula i pukao jedan vanjski konac i malo se rez otvorio ali treci dan...nije pomogao rivanol, vec ja istusirala i posula bivacinom u prahu, znaci ne sprej...nego legnes i tm ti zaprasi...kad je meni stalo na clexanu stace i tebi,ne brini!

Neposredna veza do poruke: 30634
6.11.2011 21:17:06   
zanzibarka
Hvala mila, probacu jer me bas zabrinulo user posted image  

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30635
6.11.2011 22:11:36   
Anoniman
Drage nase BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN vama i vasim najmilijim, sve najljepse od srca od nas user posted image

Mi smo danas cijeli dan bili u skitnji, tajo nam kuci bio, ja mislim prvi dan od kako sam se porodila da je cijeli dan sa nama kod kuce, pa onda isli skitati, isli malo do Jahorine na rucak, djeca malo vazduha da osjete, deset dana nisu izasli iu kuce kako treba, osim ono malo sa mnom po mahali sto ja i ne brojim izlaskom user posted image , a ja kao manita ne znam kako da se ponasam kad smo svi na okupu, kako zakmece oboje, ja skocim da oboje uzmem u narucjeuser posted image
Luka spava vec nekih sat vremena, tajo uspavljuje Anu, pa ga cekam da uspava i mene, red mu je user posted image

Neposredna veza do poruke: 30636
6.11.2011 22:26:26   
mala_sa
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave user posted image
Mi smo sinoc bili na Bajramskoj festi, i A se prvo malo sokirao kad je vidio "silni" svijet oko njega, ali vrlo brzo se uklopio; tako da smo ostali do pola 1 (dosad najduzi izlazak poslije poroda user posted image user posted image ).

Nadam se da su sve bebice dobro i da ih nisu previse "gnjavili" danas user posted image

Nove clanice dobro nam dosle, ali sto se tice problema rane i zeludca ne znam vam nista savjetovati user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30637
6.11.2011 22:34:45   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: klemzi

Cure, Bajram šerif mubarek olsun! Samo da vas pitam, je li se javljala Iman? Cijeli dan mislim na njuuser posted image
Duša moja!!

Lijep pozdrav svim mamama!
Onima koji slave zelim Bajram serif mubarek olsun
I ja  cijeli dan mislim na Iman,jos ne mogu da vjerujem da se to desilo. Strasno me pogodilo,ipak sam poznavala nju i njenu mamu,i opet kazem da ne mogu da vjerujem,tako sam sokirana.
Ona je jaka osoba pa vjerujem da se dobro drzi ali ipak izgubiti roditelja je neopisiva tuga
Neka joj dragi Allah da sabura da to izdrzi

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 30638
6.11.2011 23:49:53   
Ašoni
Veče ženice... kako je danas bilo super vrijeme, prava lijepa jesen, i uopšte nije hladno. Dan stvoren za šetnju, a mi bajramujemo po kućama. Nadam se da će i sutra biti lijep dan, pa da se malo i prošeta. I A. dobila bajramluk (džepići su ipak odradili svoje). Koliko sam umorna, ne stigoh utvrditi tačan iznos user posted image   Cijeli dan nije spavala, tek malo u autu, gužva, trka, galama, hiljadu ruku... kad smo kući došli ručkila i pravo spavanjac.

Pantera, ne skonta ja najbolje koji je tačno problem, ali vidim kažeš da te i želudac boli. Meni sve želučane probleme rješava jedna čaša donat mg-a, bukvalno za 5 minuta sam ona stara, pa probaj.

Želim vam lijepe snove i mirne bebe.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 30639
   [Obrisana poruka]
6.11.2011 23:55:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 30640
7.11.2011 8:53:11   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA

draga moja Iman prvo sam juce ujutro pomislila na tebe i cak sam i mami pricala koja me je zacudjeno pitala
kad sam pocela plakati a ko ti je to pa places,nisam znala sta da joj kazem,vec sam rekla nek si ti meni ziva i zdrava iako si od mene toliko daleko
znam kako ti je jer moja je toliko daleko da me to ubija svaki dan,nemogu pricati koliko hocu jer je skupo previse a nemogu je ni vidjeti
ma da ti se srce zgrci,al bog zna najbolje kako ce!
ljubimo mi tebe ja i Anes,ljubi nam mancicuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio mersiha 77 -- 7.11.2011 8:57:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30641
7.11.2011 9:28:03   
mersiha 77
user posted image

evo vam jedna bajramska user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 30642
7.11.2011 9:46:08   
entinte
Drage moje Bajram Serif Mubarek Olsun i od nas, da vama i vasim porodicama dragi Allah podari svaki hajr. Mi jucer cijeli dan isli skitati. Prvo smo kod mojih jer su klali kurban pa ja i braco sjekli ga da ga pirpremimo mojima da mogu podijeliti i onda bajramovali fino, sinoc dosli u 11 kuci, K se premorio user posted image Danas ide druga tura skitnje ali mislim da cemo u porodiliste po jednu bebicu ako dr kaze da mogu danas kuci user posted image
I K je dobio dobar bajramluk user posted image
Ljubimo vas sve a posebno nasu Iman83, draga moja uz tebe smo user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 30643
7.11.2011 10:02:18   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: klemzi

Duša moja!!

Mila moja Klemzi...user posted image user posted image

Dobro sam, koliko mogu biti...trudim se biti jaka za tatu i seku...

Danas sam se zauvijek oprostila od svoje mamice...i postala svjesna šta sam izgubila...

Curice moje, Bajram Šerif Mubarek Olsun...nadam se da vam je lijep i veseo!

user posted image

Iman user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30644
7.11.2011 10:04:51   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ladyblue i mi cemo brzo aBd za vama...... sta li je sa rose kad slavi Soraja rodendan nisam bila dugo na temi pa ne upratih........mi smo trenutno u fazi planiranja.
Nasli smo prostor tata ce nam obezbjediti muziku ma hajjjjjjjjj jos spisak da naporavimo i menu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 30645
7.11.2011 10:21:08   
sweet insanity
Jutro drage moje! N se  sinoc opet budila svaki sat i plus bila budna od 5 do 7, kao zombie sam, dakle jedno 7 budjenja je bilo. HB pa su moji jos danas tu pa su se igrali sa njom a i sad ce da ja nastavim pa ce oni kuci kad ja malo dodjem sebi.

Gift kono, dobro nam dosla, drago mi je da Amar slusa user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 30646
7.11.2011 10:40:20   
ladyblue RR
kod mene se nije budilo dijete ali sam dosla iz kafane u 5 a N se probudila prije 8h. Mrtva sam nacisto! Sad cu je staviti na spavanje pa odoh i ja.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30647
7.11.2011 11:13:29   
Amam
Pozzz...
Joj i moj se e budio xx,smorili mi dijete juce,vidi ga sto lici na babu,ma nije isti dajdza,ma lici na djeda...pih ljudi user posted image .
Sad su s babom u ophodnji,da podijele jos malo kurbana pa cemo malo vani,lijepo je.Zeznu nas kisa a mislili smo ici u sumu da se valjaju po liscu user posted image .

Jele nek si vala i ti izasla tuto kompleto user posted image .
Nove mamuske dobro dosle.
Iman draga user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 30648
7.11.2011 11:43:40   
tukica
Samo da virnem i cestitam svima koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun, sve najljepse vama i vasim porodicama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30649
7.11.2011 12:03:08   
tukica
Iman83- tek sad vidjeh, tj.procitah sta se desilo... Jako mi je zao...Mogu misliti kako si tuzna... Drzi se, uz tebe smo... Ljubim te puno...

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1224 1225 [1226] 1227 1228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1224 1225 [1226] 1227 1228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *