|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Faze dvogodišnjaka
6.11.2011 14:14:50   
iv@ncica
joj  ja  sve  zaobilazim  ovu temu..bila s am  ubjedjena da je samo  moj A. ovakav, kad  vidim  da  nas  je  dosta  u  istim  mukama...sve  je  to  dio  odrastanja  hvala  Bogu..pa sve  je  u  fazama  uvijek,  oni ce  i odrasti,  neka djeca  nikad  nece upoznati  ljpotu  i  zivot  odrastanja  kakvu  nasa  djeca  imaju.. uvijek se drzim  toga kad mi moj A.  priredi  neki  nered  i scenu te  se sjetim  majke  koja bi  uzivala  da  joj  djete  pravi  i  vragolije  i  pada  i sramoti, samo da  joj   ga  je  imati  ili samo  da joj  je zdravo,te se  ne  bendam  vise sto mi  ko  kaze  za  njega,pokusavam  ga  ucitii i  odgajati ,  a  brate  i  uzivati i  u  onim  slatkim fazama..kazu mala  djeca  mala  briga,  sta  nas  tek  ceka..ipak..zahvaljivati  je  na  onom  sto  nam  je  dano -zdrava,  zivahna i  svoja  djeca,  koja  vec  muckaju  svojom  glavom...a  do  puberteta  ima  da  dobro  osjedimouser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 551
6.11.2011 15:39:50   
mala86
IZVORNA PORUKA: tajra

Moja(user posted image ) R. je u fazi: moje, moje, mojeuser posted image

moj vecinu stvari vice-a cu,a cu (ja cu) user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 552
6.11.2011 16:10:27   
sabinos
s vremena na vrijeme dođem na ovu temu i utješim se,nismo jedini user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 553
6.11.2011 20:34:32   
reallove
Meni jos malo fali da vristim,stvarno nekad pretjera,isli danas kupili mi jaknu,probao je sam i vidio se u ogledalu,kaze da je lijepa i mi ono sretni,konacno nesto da mu se svidja,kad smo dosli kuci kaze,nije lijepa i nece da je obuceuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 554
6.11.2011 20:59:36   
Anoniman
user posted image bice bolje reallove
moj jos nije u fazi da sam bira odjecu...mislim da nikad i nece bitiuser posted image ...nekako mi se cini da mu je svejedno...samo da ide vani...pa sta god mu mama obuceuser posted image ...nikad nije negodovao...jedino kada dodjemo u igraonu...ako je  u farmericama...hoce da ih skine...ne moze fino trcati i pentrati se...e tad mi napravi problem

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 555
6.11.2011 21:02:42   
reallove
Ma kupila mu jaknu u Zari bogami,bolje da sam sebi nesto kupilauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 556
6.11.2011 21:10:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

Ma kupila mu jaknu u Zari bogami,bolje da sam sebi nesto kupilauser posted image
kad si ludauser posted image ...al haj...nisi jedina...sve smo isteuser posted image

Moj je sad u fazi kada tuce, uglavnom, komsijeuser posted image ...jel mu se neko obrati...on pocne sakama da ga tuceuser posted image i govori "NE"...a svima je uzasno drag...valjda zato sto je najmladji u zgradiuser posted image pa onda oni jos vise pokusavaju da mu se dodvore...a on sve goriuser posted image
Pocela sam ga slklanjati iza sebe kada smo u liftuuser posted image ...zao mi bakica...bas ih udarauser posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 557
6.11.2011 21:15:41   
koka i po
genetika cini cuda user posted image
ja kad gledam u S.ko da gledam u ogledalouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 558
6.11.2011 21:19:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

genetika cini cuda user posted image
ja kad gledam u S.ko da gledam u ogledalouser posted image
pa ja i mm ne udaramo bakice i dekice u liftuuser posted image user posted image ...mislim...ni inace ih ne udaramouser posted image ..niti se mi medjusobom udaramouser posted image ...ne znam odakle mu tolika agresivnostuser posted image ...ja sve peace...ovo...ono...on sve gori i goriuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 559
6.11.2011 21:25:13   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...
nemislim na agresivnost nego na temperamentuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 560
6.11.2011 21:27:07   
ziki
IZVORNA PORUKA: ziki

Jedno pitanjce biraju li ostali dvogodišnjaci šta će da obuku? Kod nas je haos, u subotu po vrelom danu moje dijete je išlo u smotskim zimskim pantalonama, koje su mu već po malo kratke. Vrisko je pola sata da mu pantalone koje sam ja vadila ne odgovaraju uz narandžastu duksericu a nju mora da obuče. Imao je i ranije sličnih isapada ali sve bi nekako riješili dogovorom a sad je haos. Em sam ja više iscrpljenja i umorna od trudnoće em je on sad postao pravo zeznut frajer, čim nešto on mi se umiljava, krene da mi se baca u naručje.

Citirah se, prosli smo to sa biranjem i u radnji i kod kuce, sad sam mu skontala stil pa nemamo problemauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 561
6.11.2011 21:30:45   
Anoniman
dadada i njegova dan starija vrsnjakinja je istauser posted image nakon sto je veceras baku,dedu,tetku,mene slala da se idemo sami ''baciti u smece'' presla je na malog rođaka kojem su 2 mjesecauser posted image
eh tad mi se zacrnilo pred ocima i sreca mm je na vrijeme sklonio jer bi bilo puc pucuser posted image

Neposredna veza do poruke: 562
6.11.2011 21:38:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada i njegova dan starija vrsnjakinja je istauser posted image nakon sto je veceras baku,dedu,tetku,mene slala da se idemo sami ''baciti u smece'' presla je na malog rođaka kojem su 2 mjesecauser posted image
eh tad mi se zacrnilo pred ocima i sreca mm je na vrijeme sklonio jer bi bilo puc pucuser posted image

znaci ipak je do dana...mjeseca...i godine rodjenjauser posted image
treba ih spojiti...da vidimo sta ce se desitiuser posted image
Mene sstvarno vise sramota...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 563
6.11.2011 21:45:36   
Anoniman
ona je sa svojim vrsnjacima jos i dobrauser posted image ove reakcije su na nas starijeuser posted image vala pocet cu je voditi u igraonice dok me i tamo ne pocne sramotitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 564
7.11.2011 8:45:47   
niki83
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

joj  ja  sve  zaobilazim  ovu temu..bila s am  ubjedjena da je samo  moj A. ovakav, kad  vidim  da  nas  je  dosta  u  istim  mukama...sve  je  to  dio  odrastanja  hvala  Bogu..pa sve  je  u  fazama  uvijek,  oni ce  i odrasti,  neka djeca  nikad  nece upoznati  ljpotu  i  zivot  odrastanja  kakvu  nasa  djeca  imaju.. uvijek se drzim  toga kad mi moj A.  priredi  neki  nered  i scenu te  se sjetim  majke  koja bi  uzivala  da  joj  djete  pravi  i  vragolije  i  pada  i sramoti, samo da  joj   ga  je  imati  ili samo  da joj  je zdravo,te se  ne  bendam  vise sto mi  ko  kaze  za  njega,pokusavam  ga  ucitii i  odgajati ,  a  brate  i  uzivati i  u  onim  slatkim fazama..kazu mala  djeca  mala  briga,  sta  nas  tek  ceka..ipak..zahvaljivati  je  na  onom  sto  nam  je  dano -zdrava,  zivahna i  svoja  djeca,  koja  vec  muckaju  svojom  glavom...a  do  puberteta  ima  da  dobro  osjedimouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 565
7.11.2011 13:28:14   
pocahontas
vriste li ponekad vaša djecauser posted image ono, kada su iznervirana i kad ne dobiju što u tom trunutku želeuser posted image
mene lijepo sramota kada počne da dernja na javnom mjestu ako mu nešto u tom trenutku nisam dala..ali tješim se što to nije stalno i što se obično tako nešto događa kada je baš pospan ili gladan...ali užasno je glasan...ljudi se okreću i komentarišu: " a uuuuuu što si ti ljut" user posted image user posted image

i neki dan se dogodilo nešto što fakat nije nikad..on u parku s tetom, i došla žene s malom bebom ukolicima..i Rafi lijepo prišao, nageo se nad kolica i tu jadnu malu bebu prepao buuuuser posted image user posted image user posted image ..i to je pričao cijeli dan kao doživljaj..naravno, satrala sam se objašnjavajući mukako to ne smije da radi, kako je to jedna mala, slatka, nemoćna beba i da je to jako ružno..valjda je skontaouser posted image user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 7.11.2011 13:30:21 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 566
7.11.2011 13:57:25   
mala86
pocahontas i mi imamo svakakvih dana,i izvijanja u trgovini,ponekad i vristanja,ali tvoji "ljudi" su dobri,moji nas gledaju i kazu "jao sto bi ja tebe izdegenicio,nebi se ti meni tako ponaso" user posted image  user posted image  danas svako sebi svasta dozvoljava,a mene to vise naljuti nego mali

ja se kako imam dijete trudim kad cujem da se neko dere,da skrenem glavu,da ne gledam,jer znam kako se roditelji lose osjecaju kad ulove pogled

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 567
7.11.2011 13:59:00   
mala86
http://www.24sata.hr/obitelj/zasto-me-tako-gledate-kao-da-su-vasa-djeca-uvijek-mirna-240093

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 568
7.11.2011 14:13:33   
koka i po
user posted image

ovako otprilike izgleda moja kupovina sa Sejom ...
ali...mene nije sramota i nije me stid.
ko se usudi da prokomentarise lezerno mu saopstim da "mete" ispred svoje kuce.
ma ja.....tudja djeca i djeca onih koji komentarisu su uvjek divna i krasna...aha....zato ih vjerovatno ostavljaju kod kuce kad idu u kupovinu.
a oni stariji vjerovatno su zaboravili maratonske trke za svojom djecom.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 569
7.11.2011 18:28:48   
škorpija
aha pocy skontao je garantuser posted image , al stvarno tvoj rafo što ima pisak, odjekuje cijela četvrtuser posted image .
Ma joj razumijem i ljude komentiraju, pa donedavno sma ja bila jedna od tih što komentairaju, ali me više nije ni stid zbog ponašanja mog djeteta, tješim se da će to proći, a puno je bolji ljeti nego zimi, valjda zatvoren prosto na njega loše djelujeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 570
7.11.2011 18:46:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

vriste li ponekad vaša djecauser posted image ono, kada su iznervirana i kad ne dobiju što u tom trunutku želeuser posted image
mene lijepo sramota kada počne da dernja na javnom mjestu ako mu nešto u tom trenutku nisam dala..ali tješim se što to nije stalno i što se obično tako nešto događa kada je baš pospan ili gladan...ali užasno je glasan...ljudi se okreću i komentarišu: " a uuuuuu što si ti ljut" user posted image user posted image

i neki dan se dogodilo nešto što fakat nije nikad..on u parku s tetom, i došla žene s malom bebom ukolicima..i Rafi lijepo prišao, nageo se nad kolica i tu jadnu malu bebu prepao buuuuser posted image user posted image user posted image ..i to je pričao cijeli dan kao doživljaj..naravno, satrala sam se objašnjavajući mukako to ne smije da radi, kako je to jedna mala, slatka, nemoćna beba i da je to jako ružno..valjda je skontaouser posted image user posted image

Moj A. je uzeo sljunak pa bacio u kolica na bebu od 40 danauser posted image
na svu srecu...majka je ok... ima vec jedno dijete...poznaje mog A. i mene...tako da nije bilo zlih komentarauser posted image

Sto se vriske tice...ima visoki C...nekad zna od radosti vrisnuti dda sve stane...imam osjecajuser posted image i ptice na grani usuteuser posted image ...na to sam navikla...ja onda pocnem saptati...to ga obicno zbuniuser posted image

Ma procice sve to...valja samo prezivjetiuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 571
7.11.2011 18:49:28   
koka i po
e sto bih ja voljela da upoznam tvoje dijeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 572
7.11.2011 18:59:23   
Anoniman
kad  bude imao 20 mozda ga povedem sa sobomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 573
7.11.2011 20:39:21   
Leena
Škorpija, imas pp user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 574
7.11.2011 23:35:21   
iv@ncica
moj  A.  je  vecinom  vristo  i  sve  vriskom  dobivao  dok  nije  progovorio,  toliko  je  gladsan da  djeca  od njega  bjeze  i  zatvraju  usi  i  kad  od  srece  skikneuser posted image ...sad  kokodace  ne  gasi  se....a  nikolina(marijanna)  je  izjava  godine  bila  kad  je prijetio  marijani  da  ce  vristati  ko  andrej ako  ne  bude  po  njegovomuser posted image user posted image ,  prije  su  se   cesce  tuki, a sad  pravi  frendovi, valkjda  i ta  faza dođe, a  kad  dođe  noa  pomrsi  nam  racuneuser posted image user posted image zavodi  nam  decke i  nudi  ih  bocom,  picemuser posted image user posted image , upucuje  onaj  kobni, zanosni ,  duboki  pogleduser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mast ili krema
skorpi

Da li ste koristile mast ili kremu za bradavice i koliko ste prije poroda pocele da je koristite,molim Vas da mi date savjet koju da kupim

mast (69%)

krema (31%)

Broj svih glasova: 32

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *