niki83
|
IZVORNA PORUKA: mala86 evo mene u ispovjedaonicu luda sam danas prvi put placem zbog njegovih gluposti on je inace super(vecinu dana)ali nekad !! danas nam je bila prijateljica sa malcem od 8 mjeseci i malenom od 3.5 godine!mali je spavo,on ga je probudio,dere se vice,nece da usuti namjerno! poslije njoj neda nista,sta god dijete uzme,on joj uzme iz ruke!otjeram ga 2 minute u sobu,vrati se onda je 2 min ok,pa krene lupat po akvarijumu,pa dira televizor,pa trci,pa ode u kuhinju i sjedne na stol(zadnjih dana se penje na sta stigne),i prije nego ce oni izac razbije zdjelu ! nemam pojma sta da mu napravim u ovakvim trenutcima,kako da ga kaznim,samo sam ga poslala u sobu,stavila na spavanac,a bjes u meni jos kipti! pogotovo sad kad krenem kupit ono staklo od zdjele Ooohh draga, pa sta nam to drug radi.. Joj mogu misliti kako si se uzrujala... I N je takva ali samo u prisustvu odredjenih osoba, bas danas mi moja kuma kaze eto njenom muzu se svidja nas nacin odgoja, meni ono nije jasno, ma kaze kad smo se zadnji put sreli i nesto je N oborila i vi niste galamili vec joj lijepo objasnjavate da ju je to moglo udariti itd...Uh rekoh, niste vi s nama cesto da cujes kako vristimo ona, mm, ja.. evo bas danas, stotinu puta sam ponovila da mi ne baca sudje, i uzela onaj kalup od torte, pa kad ga tresnu od plocice zlo mi dodje, i tako sam viknula da je odmah zaplakala, sto od muke, a i prepala se, ali nekad sam tacno na rubu zivaca i super je sto ima ova tema da se malo "razgovorimo"