|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Faze dvogodišnjaka
7.11.2011 23:43:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

moj  A.  je  vecinom  vristo  i  sve  vriskom  dobivao  dok  nije  progovorio,  toliko  je  gladsan da  djeca  od njega  bjeze  i  zatvraju  usi  i  kad  od  srece  skikneuser posted image ...sad  kokodace  ne  gasi  se....a  nikolina(marijanna)  je  izjava  godine  bila  kad  je prijetio  marijani  da  ce  vristati  ko  andrej ako  ne  bude  po  njegovomuser posted image user posted image ,  prije  su  se   cesce  tuki, a sad  pravi  frendovi, valkjda  i ta  faza dođe, a  kad  dođe  noa  pomrsi  nam  racuneuser posted image user posted image zavodi  nam  decke i  nudi  ih  bocom,  picemuser posted image user posted image , upucuje  onaj  kobni, zanosni ,  duboki  pogleduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zato smo samo dobrodosle vama u drustvouser posted image user posted image svi nas izbjegavaju i zgrožavaju se nad mojom nadasve umiljatom djevojcicomuser posted image user posted image ljubi je majkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 576
7.11.2011 23:49:29   
iv@ncica
user posted image user posted image nedavno sam  dozivjela od  jednog  li  ti  ga  vise  mladih  bracnih  parova  koji  cekaju  bebe...ono  kao  joj  sto  bi    ga  ja  iuzmlatila,  uh  sto  bi mu ja  dao  lekcijuuser posted image user posted image user posted image ...rekoh  sacekaj  samo jos  svoje mace  godinu dana  pa  ces  davatiuser posted image user posted image user posted image ...nekad  me  to  sekiralo, a  sad user posted image ko da  ja  nisam  tako  gledala  druge, sad  imam  svog  osobnog  divljaka..i  birano  drustvouser posted image user posted image naravno.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 577
7.11.2011 23:52:52   
iv@ncica
user posted image user posted image  noa  bona nasi  su  svi  umiljati,  kaze  veceras  andrej ..mama  pavi  kavu meni  i  nikeli,   ono ko dosli  gosti  sta  cekasuser posted image ...oh  zamislim  ih  za  par  godina  kad  nam  zapuse  kucu i pocu  zaljevuse pravituser posted image ..ako  budu  na  mameuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 578
7.11.2011 23:53:43   
Anoniman

user posted image user posted image nedavno sam  dozivjela od  jednog  li  ti  ga  vise  mladih  bracnih  parova  koji  cekaju  bebe...ono  kao  joj  sto  bi    ga  ja  iuzmlatila,  uh  sto  bi mu ja  dao  lekcijuuser posted image user posted image user posted image ...rekoh  sacekaj  samo jos  svoje mace  godinu dana  pa  ces  davatiuser posted image user posted image user posted image ...nekad  me  to  sekiralo, a  sad user posted image ko da  ja  nisam  tako  gledala  druge, sad  imam  svog  osobnog  divljaka..i  birano  drustvouser posted image user posted image naravno.

user posted image user posted image user posted image ja sam rasplakala neku mladu mamu u Karioliuser posted image user posted image user posted image pricam na kavi nije za foruma,optuzit ce me da sam bescutna i odvratnauser posted image user posted image user posted image
al ne mogu vise trpiti da mi soli pamet neko ko nije bio u mojim cipelama a ja u njenim jesamuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 579
7.11.2011 23:55:26   
Anoniman

user posted image user posted image  noa  bona nasi  su  svi  umiljati,  kaze  veceras  andrej ..mama  pavi  kavu meni  i  nikeli,   ono ko dosli  gosti  sta  cekasuser posted image ...oh  zamislim  ih  za  par  godina  kad  nam  zapuse  kucu i pocu  zaljevuse pravituser posted image ..ako  budu  na  mameuser posted image

user posted image user posted image user posted image sad bi im tate rekle da smo ih fino naucileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa obavezno zapuši po jedan grisini i naglasi ''vako mama''user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 580
8.11.2011 0:07:03   
iv@ncica
user posted image user posted image  vidis  da  ih  se  uciuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 581
8.11.2011 8:15:00   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

aha pocy skontao je garantuser posted image , al stvarno tvoj rafo što ima pisak, odjekuje cijela četvrtuser posted image .
Ma joj razumijem i ljude komentiraju, pa donedavno sma ja bila jedna od tih što komentairaju, ali me više nije ni stid zbog ponašanja mog djeteta, tješim se da će to proći, a puno je bolji ljeti nego zimi, valjda zatvoren prosto na njega loše djelujeuser posted image

e jesi bezobrazna user posted image user posted image mada, znam to..i tata se pita Boze na koga li tako pišti! user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 582
25.11.2011 21:07:07   
Anoniman
Zvanicno naseljavam temuuser posted image

vec sam danas pisala na temi logoped...moj A. jos ne prica...zapravo...ne prica na nasem...brblja na "mandarinskom"...i to mene mori...i mori...svaki da sve vise...i vise...tako da sam odlucila da opet posjetimo logopeda. Sve ostalo standardno...vise me ne slusa neg slusa...tjera po svom...odavno je u nekoj agresivnoj fazi...mislim da je razlog i to sto ne prica...pretezno se svadjamo...i tako nam prodje dan

Danas sam pokusala sa breskvinim savjetima...dakle iskljucivo crtice na nasem...ovih dana cemo mu i slikovnicu nabaviti...samo me interesuje gdje ih ima sve? koje su najbolje? imatel mi sta preporucitiuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 583
25.11.2011 21:12:45   
Blue rose RR
Po mom skromnom mišljenju najbolje su one slikovnice debele sa konkretnim nazivima: maca, psić, zeko, ...s obzirom da daju djetetu veliki uvid u određenu stvar. Ja sam u početku kiku "smarala" slikovnicama - bajkama-basnama, čiji sadržaj prati određenu radnju u 20-tak stranica, sa mnogo malih detalja ... i u suštini sam izlazila "umornija" od čitanja i vraćanja na prethodnu stranicu, negoli da sam kopala cijelu dan.

Problem koji se kod nas javljao jeste taj što je ona tražila od mene da joj čitam, pa da joj objašnjavam ŠBB-KBB, pa onda je nalazila one sitne detalje pput zašto mjesec ima rupu na slici, ili zašto je mala pahulja otišla ulijevo umjesto dole pravo :(((

Onda smo prešli na slikovnice gore navedene koje su se imale samo jedno pitanje šta radi maca, pa gdje se penje ptica i sično.

Spas.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 584
25.11.2011 21:14:47   
Hanady RR
a ove koje je BR navela imaš sad u svjetlosti na sniženju...ja sma mlađoj neki dna obnovila kolekciju...sve po 1Kmuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 585
25.11.2011 21:22:19   
Anoniman
Ama moj A. ne voli da mu se citauser posted image ...pa mi je breskva predlozila da kupim one sto "same" pricajuuser posted image ...barem sam je ja tako shvatilauser posted image ...one sto kostaju ko svetog petra kajganauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 586
25.11.2011 21:28:07   
Hanady RR
e te što same pirčaju ti ne znam...al imam ja neku zove se '' os lsova do riječi'' puno lsika i zanimljivih prikaza...na polici je tamo u ormaru njihovom baš mi mrsko sad ustati...
dok se kasnije nakanim pogledam...pa ti javim koja je i za koji uzrast al ako s edobro sjećam kao d aje od 3 godineuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 587
25.11.2011 21:32:46   
Anoniman
ma ima onih ala psic sveznalica samo slikovnice...mislim da su isto fisherprice...ne znam je li ima i drugih

Neposredna veza do poruke: 588
25.11.2011 21:35:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Ama moj A. ne voli da mu se citauser posted image ...pa mi je breskva predlozila da kupim one sto "same" pricajuuser posted image ...barem sam je ja tako shvatilauser posted image ...one sto kostaju ko svetog petra kajganauser posted image

kod nas u Mo je ima kupiti u bebe kids (tako nekako se zove) stvarno super knjiga al je i  preskupa. Mi smo je dobili za rodjendan, Nikola je tjedan dana bio odusevljen a poslije je nije ni pogledaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 589
25.11.2011 21:36:47   
Anoniman
dadada, mi smo od Ajninih 6 mjeseci cini mi se poceli sa igrackama koje 'govore', psic sveznalica, kniga sveznalica...i nekako su zahvalne za sve te faze odrastanja, sad vec moze da skonta cemu zaista sluze, a sad ako te konkretno zanimaju te slikovnice sa glasovima imas ih u merkatoru, a mi smo u konzumu na snizenju kupili super kao neku plocu sa tipkama pa ima raznih funkcija od toga da govori samo slova, p arijeci, pa pjemice itd., nego dodji kod nas pa vidi sta bi ga zanimalo da ne kupujes bezvezeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 590
25.11.2011 21:36:51   
Hanady RR
mi imamo i Doru 3D slikovnica...priča...a na stranicama pjesmice kratke pa one se oglašavaju....
to je iz TL-a.

nego kontam da nađemo te ko fisher prise al imal to na našem jeziku...kako skontah breskvu trebao bi biti naš jezikuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 591
25.11.2011 21:38:28   
Hanady RR
joj dadad mi imamo ovo...sad ja išla na policuuser posted image
http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=25873
u merkatoru smo uzeliuser posted image

ima još nekih...tamo ispod onih čestitki znalo je svag bitiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 592
25.11.2011 21:44:18   
Anoniman
O ovoj ploci govorim

http://webshop.one2play.hr/proizvod/abeceda-s-plocom/451/444

Neposredna veza do poruke: 593
25.11.2011 21:46:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, mi smo od Ajninih 6 mjeseci cini mi se poceli sa igrackama koje 'govore', psic sveznalica, kniga sveznalica...i nekako su zahvalne za sve te faze odrastanja, sad vec moze da skonta cemu zaista sluze, a sad ako te konkretno zanimaju te slikovnice sa glasovima imas ih u merkatoru, a mi smo u konzumu na snizenju kupili super kao neku plocu sa tipkama pa ima raznih funkcija od toga da govori samo slova, p arijeci, pa pjemice itd., nego dodji kod nas pa vidi sta bi ga zanimalo da ne kupujes bezvezeuser posted image
user posted image
samo poznavajuci A. sve tudje njega interesujeuser posted image ...ma kupicemo mu da i to probamo...vids ja njemu ni pasce nisam nabavila misleci da je to bezze...mozda zato nece da pricauser posted image user posted image user posted image salim se naravno...a ove slikovnice cu mu uzeti...svidjece mu se garant...hvala tebi jos jednom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 594
25.11.2011 21:47:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj dadad mi imamo ovo...sad ja išla na policuuser posted image
http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=25873
u merkatoru smo uzeliuser posted image

ima još nekih...tamo ispod onih čestitki znalo je svag bitiuser posted image
a ne znas sta je touser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 595
25.11.2011 21:48:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

O ovoj ploci govorim

http://webshop.one2play.hr/proizvod/abeceda-s-plocom/451/444
ovo ce mu deda mraz donjetiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 596
25.11.2011 21:50:50   
Anoniman
Superuser posted image
Ma jedva cekam da ovo sve bude jucer samo da se ti meni ne sekiras, a kad nam porastu reci cemo joj sto nismo uzivale u svim tim glupostima kojima su nas nervirali, samo ti njega dovedi da se oni druze, nema frkeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 597
25.11.2011 21:54:08   
Hanady RR
Moja dadada ja sma to starijoj nemilice kupovala a onda od mlađe krilauser posted image d ajoj ne pokvari...user posted image
nesmijem ni reć šta sve ima na polici...al biće vam milo ima i duplikata tipa ovaj piko kod deke i bakeuser posted image dobro zvučanuser posted image

a ova tabla je super...ima i cijenu al u one2 play sam je gledala baš je super...
mi imamo dorin laptor a ima i tomica ( bar je prije bio) i on ima zvukove i lsova i riječi i pjesme...i mogu ti reći jedna super stavrka za djecuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 598
25.11.2011 21:55:45   
Anoniman
noa...prozivam teuser posted image user posted image noaaaaaaaaauser posted image user posted image

sahara...zdogovorimo se...znaci niste odleprsali iako je produzeniuser posted image

ma najgore mi je to sto on nekad bubne nesto...mislim cak i prostu recenicu...al nema sanse da ponovi opet...ma koliko ja njega kumila i molilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 599
25.11.2011 21:57:06   
Anoniman
Ja sam ovu plocu kupila u Konzumu 50% jeftiniju, bila akcija jedan dan a ja kao luda daj samo nesto da uhvatim, rekao bi neko da se nisam izigrala a nije istina majke miuser posted image

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Voće, povrće ili pirinač sa mlekom?
VVVV

Čime ste započele uvođenje čvrste hrane i da li ste zadovoljne tim režimom i reakcijom deteta? Prvo smo uveli:

Voće i zadovoljna sam (72%)

Voće i nisam zadovoljna (4%)

Povrće i zadovoljna sam (6%)

Povrće i nisam zadovoljna (2%)

Pirinač sa mlekom, zadovoljna (15%)

Pirinač sa mlekom, nisam zadovoljna (2%)

Broj svih glasova: 54

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *