|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
5.11.2011 22:13:24   
Sandrich
toliko smo ih naucili na kese da me postalo stid otici bilo gdje ako sta ne ponesem, jer znam da svi ocekuju user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3001
5.11.2011 22:15:05   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

uloziva sam, omeksan grlic, a imam uplau koju je jos dodatno pospješio kamenac u bubregu..ne daj Bože da se pocnem otvarati ne mogu raditi serklaz pod uplaom, ali ja iskreno mislim da me Bog čuva i da se to neće desiti..taj kaneca mi izaziva krv u mokraci, sve se pokrenulo u trudnoci..cefazolin je udarna doza u veu i vaginalno vaginalete..ginipral 4 x 1, apaurin 2 x 1, i da ne nabrajam sta sve ne..uglavnom moj dr je rekao da ovo cini samo radi Bajrama a da me muz dovodi svaki dan 2 puta da mi daju antibiotik u venu...
ja cure vise nemam svrbez, bol, peckanje, ni sekret...uloziva sam vrh prsta kao i prije 20 dana tako da sam sad mirnija, a u petak sam plakala kad je bilo upitno da me puste za Bajram..vise me ne pece mokraća, ne piskim po par kapi, mokrenje mi nije otezano..jednostavno tek sad vidim koliko sam se patila...bice dobro akoBogda, ustvari već je..a ovo sto ja hodam..dojadilo mi je da budem kukavica user posted image nagledala sam se gore svega i shvatis da je sve u Bozjim rukama..normalno ne dizem tegove, ali ponašam se normalno user posted image

mene nije peklo prije antibiotika al rekla sam ti da lakse mokrim poslije terapije I NE USTAJEM NOCU, mislila sam prije da je zbog bebe al bila je upala, ni svjestan nisi koliko si se patio kad pocne sve normalno da funkcioniseuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3002
5.11.2011 22:15:12   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

bice to abd sve uredu, samo nemoj da se sikiras, kao sto sama kazes ponasati se opusteno......ajde super da si ako nista bar za vikend kuci izasla, sutra uzivaj sa najmilijima, jedi do mile volje, malo prosetaj sa muzekom, ratereti se....
ej a ja ti danas radila uz bubrega, imam mali zastoj desnog, beba mi pritisla mokracne kanale i bubreg pa se moram javiti svojoj dr u pon....al izgurat cemo mi to sve, i eto februara user posted image

i ovo je kod mene..i to su mi radili u bolnici, pa mi dr rekla da se trudim spavati na lijevom boku, jer kad legnem na desnu stranu i beba se svali user posted image

idem da mi mm ocisti ovo i podesi intranilu user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3003
5.11.2011 22:19:37   
Sandrich
ljubim vas zenice...idem i ja u krevet.....pocela sam se budit rano ujutru pa se ne naspavam.....
Zelim vam svima da sutrasnji dan provedete u zdravlju, sreci, rahatluku....

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3004
5.11.2011 22:30:23   
gerberka
i ja više ne mokrim po noći, ne ustajem..upravu si bebice.

cure, lahka vam noc i da vam sutra Bajram prođe u veselju i rahatluku onima koje slave

sandrich hvala ti

ljubim vas

ja idem
user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3005
5.11.2011 22:33:42   
ellam
drage mamice ne znam koja ste vi sedmica jer sam nedavno dosla...ali ja stalno nesto radim, ili kuham ili nesto cistuckam....jos meni sutra dolaze gosti....ne znam odakle crpim snagu...u 28. sam sedmici... valjda ce sve biti dobro da ne izazovem neki problem... svima koji slave Bajram Mubarek Olsun!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3006
5.11.2011 23:23:09   
dzenyA
Gerbo dobro nam dosla kuci,hej vjeruj nemam sta citati nije bilo tebeuser posted image
Hanice takodje....ako krene sretno, Arina,Sandrich,Bebice i sve ostale user posted image
Ellam i ja sam u 29 nedjelji sve radim hvala bogu,radim 8h,dodjem kuci na sve stignem,ne sikiraj se samo radi,kad vidim kako nam neke zenice miruju i ne micu ja nesmijem rijeci reci.

< Poruku je uredio dzenyA -- 5.11.2011 23:24:13 >

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 3007
6.11.2011 2:18:39   
Selminja
Uh zenice moje, mislim da mi je ispao sluzni čep, maloprije ode u wc solju, a s njim i neke vode iscuri, jel vodenjak ili ne, nemam pojma user posted image i bolovi me lagani drmaju pa cekam, vidjecemo ujutro aBd.
Ostale uzivajte u Bajramu s svojim najmilijim, valjda cu i ja danas upoznati svoju djevojcicu, aBd insallah user posted image
Ako neko procita dok ne odem nek mi posalje broj mob na pp, da vam mogu javiti, imam Pahuljicin, ali sumnjam da ce ona navracati na forum jos par dana.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 3008
6.11.2011 6:13:18   
animagical
selminja ima sta novo? imas pp

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3009
6.11.2011 6:17:45   
palachinken
Selminja, sretno danas, eto nama Bajrame :) :*

anmagical, otkud tebe rano ?user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3010
6.11.2011 6:32:53   
Selminja
Pa eto, kontala sam sacekat mm da se vrati s Bajrama pa cemo na Gak, imam kontrakcije na nekih 6-7 minuta od pocetka koje kad prehodam i predisem i nisu toliko strasne user posted image i citavo vrijeme mi izlaze valjda dijelovi sluznog cepa, kao smedja krv i sukrvica. Jel vrijeme da idem ujutro ili jos da cekam? Ha? user posted image
Animagical i palacinka  hvala vam user posted image vidi se sto su vrijedne matere user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3011
6.11.2011 6:50:30   
Bebica11
Selminja kod tebe pravi mubarekuser posted image user posted image user posted image

ja sam sinoc lose spavala imala sam i ja bolove, al smirilo se evo opet

svim zenicama islamske vjeroispovijesti

BAJRAM MUBAREK OLSUN i Tekabelallahu minna we minkumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3012
6.11.2011 6:52:47   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selminja, sretno danas, eto nama Bajrame :) :*

anmagical, otkud tebe rano ?user posted image

ma tek s dernekauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3013
6.11.2011 6:54:32   
Bebica11
ps. meni danas punih 35 sedmica hvala Allahuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3014
6.11.2011 6:57:49   
Selminja
I od mene, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN  svim RR drugaricama, mamama puno zdravlja i srece s svojom djecicom, trudnjacama lahke i ugodne trudnoce, da se ne sekirate plaho, pogotovo ti bebice, vidjet ces kako ce sve proc s hajrom user posted image
Ah jesu me hormoni pukli user posted image ja cu mozda danas dobit najljepsi bajramski poklon ikad user posted image

Neposredna veza do poruke: 3015
6.11.2011 7:01:05   
buduca mami

IZVORNA PORUKA: Selminja

Pa eto, kontala sam sacekat mm da se vrati s Bajrama pa cemo na Gak, imam kontrakcije na nekih 6-7 minuta od pocetka koje kad prehodam i predisem i nisu toliko strasne user posted image i citavo vrijeme mi izlaze valjda dijelovi sluznog cepa, kao smedja krv i sukrvica. Jel vrijeme da idem ujutro ili jos da cekam? Ha? user posted image
Animagical i palacinka  hvala vam user posted image vidi se sto su vrijedne matere user posted image

selminja, ipa zgleda da ti mene ostavljas samu,hehehe...aBd da to bude to, i da danas budes vec sa svojom curom,...i mene je pocelo bolit,al nije u pravilnim razmacima i blagi su bolovi,pa mislim da nece jos,i ja iscekujem taj sluzni heheh,mada sam citala da ne mora izac prije,nije obavezno...samo hrabro i drzi se,pisi nam sretne vijesti
mene sinoc prvo zubobolja mucila i taman proslo,ne mogu da spavam,pa pocese i ti bolovi,stomak,ledja....tako da sam se jos vise razbudila i osluskivala svoje tijelo,uglavnom jos nista nije krenulo,a s obzirom da mi je danas i sutra putovat do familije,mislim da ce to bit uskoro
ljubim vas sve ,cuvajte se
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN, da nam Allah dz.s. podari snage, hrabrosti,strpljenja i vjere i u Njega i u nas same.....user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3016
6.11.2011 7:06:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selminja

I od mene, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN  svim RR drugaricama, mamama puno zdravlja i srece s svojom djecicom, trudnjacama lahke i ugodne trudnoce, da se ne sekirate plaho, pogotovo ti bebice, vidjet ces kako ce sve proc s hajrom user posted image
Ah jesu me hormoni pukli user posted image ja cu mozda danas dobit najljepsi bajramski poklon ikad user posted image

sta mozda? ti si 'gotova' danas aBduser posted image

hvalauser posted image da i tebi dragi Allah dadne hairli i lagan porod i cestito potomstvouser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3017
6.11.2011 7:12:47   
palachinken
Selminja, samo hodaj i hodaj i hodaj :) I disi polako! Pa kad muzic dodje, lagano u bolnicu.
buduca mami, tako je i meni pocelo, pomalo, nepravilno, pa se do 5 popodne ustalilo na 5 minuta, a u 7 su me slikali s bebom. Sluznog cepa ocima ne vidjeh, a i vodenjak mi probise na stolu! Sretno i tebi!!!

< Poruku je uredio palachinken -- 6.11.2011 7:14:12 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3018
6.11.2011 7:13:08   
Hannica
Drage moje hanumice
♥ * Bajram Šerif Mubarek Olsun* ♥
Selminja sretno danas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3019
6.11.2011 7:14:24   
Silver
Lijepe moje...user posted image

Nemogu cekati kasnije, vec se spremam za bajramski dorucak kod sveki, pa onda Kurbani itd. zato Vam vec sad zelim Bajram mubarek olsun!

Da ne nabrajam sta Vam sve zelim dobrog, najlakse mi je reci...kao i sebi sto zelim, zelim svakoj od Vas, sve ste to zasluzile!

pazite sa slatkim ovih dana user posted image ...salim se...ma samo udri Mujo!

P.S. Mi danas usli u 32 sedmicu user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3020
6.11.2011 7:21:26   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selminja, samo hodaj i hodaj i hodaj :) I disi polako! Pa kad muzic dodje, lagano u bolnicu.
buduca mami, tako je i meni pocelo, pomalo, nepravilno, pa se do 5 popodne ustalilo na 5 minuta, a u 7 su me slikali s bebom. Sluznog cepa ocima ne vidjeh, a i vodenjak mi probise na stolu! Sretno i tebi!!!

nista nisi propustilauser posted image

i da vas napomenem, kad se danas fino porodite-ne zaboravite djeci dati bajrambankuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3021
6.11.2011 7:25:41   
Hannica
Buduca mami sretno i tebi. Ja da sam na tvom mjestu ne bih puno putovala.user posted image
Bebice cestitke za 35 sedmicu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 3022
6.11.2011 7:29:18   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Buduca mami sretno i tebi. Ja da sam na tvom mjestu ne bih puno putovala.user posted image

Bas i ja kontam ovo da joj napisem, ili ako nista, tegli torbu za porodiliste sa sobom user posted image
Hannice, slijedeci Bajram aBd ce svima mrak na oci past' kad im se ti s djecom pojavis, bankrotirat ce ljudi user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3023
6.11.2011 7:40:39   
Bebica11
Dok sam se nasminkala opet krsta zaboljese, e moj Bozeuser posted image da mi je danas pregurati nekako aBd

Neposredna veza do poruke: 3024
6.11.2011 7:43:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

P.S. Mi danas usli u 32 sedmicu user posted image user posted image user posted image

ne hvalis se ulaskom u 8mi mjesec, cestitaaamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *