|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
3.11.2011 15:03:38   
veeseelaa
stanite žene ovo je bilo spontano, mislim posexala bi ja nejga svakako to veče al morala sam sjediti na mašini i tako se to zbilo.....
inače sad se bojim da su mi amortizeri na mašini riknuli, čitala sam da se rjeđe mašina "šeta" kad je prepunjena, il kad je prepunjena pa veš udje neđe đe ne trebauser posted image
Sandrić ovisi o kilaži koju imaš, ja sam svoju mašinu zakucala haman u mjestu sa svojih 70 kg user posted image a pritisak koji je izazvao mm na mene pa samim tim i na nju (mašinu) ju je dokrajčio
ne, ne, nema mrdanja user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 401
3.11.2011 15:05:16   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj vas dvije , pa kako ne kontate, kakav gazda, takva mašina, pa nisu sev mašine iste, moja ne skaće ni kad je puna, ni kad je prazna, hahahahha

znači dobri amortizeri user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 402
3.11.2011 15:07:36   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: new mama

Hehe nije da sam na strani vesele,ali meni se desilo isto natrpala previse vesa,kad je pocela skakati,strah me uhvatio,ali sama bila doduse,tako da nista dalje nije bilouser posted image ,ugasila masinu samouser posted image user posted image user posted image

heh i meni se to često dešava, al fakat i to kad je prepuna user posted image   muž me sve ruži da je ne prepunjavam, veli crknuće al od ovog puta od neko veče ne ne vjerujem da će se buniti kad je prepunim heheh user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 403
3.11.2011 15:08:15   
Medić*
vesela, jesi ikako ukljucivala masinu nakon toga user posted image user posted image user posted image provjeri da li radi... tolike funkcije odjednom, da ne budes kupovala drugu user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 404
3.11.2011 15:08:16   
veeseelaa

nego imate li neki savjet? mislim za mašinu? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 405
3.11.2011 15:08:58   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: medic slatki

vesela, jesi ikako ukljucivala masinu nakon toga user posted image user posted image user posted image provjeri da li radi... tolike funkcije odjednom, da ne budes kupovala drugu user posted image

palila sam je sinoć jopet, i radi, sad bez zeze, paziću na to prepunjavanje, ne može valjda crknuti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 406
3.11.2011 15:09:20   
Sandrich
Hanady kupila sa neki dan novu masinu pa taman dok se ustelim na nju i porodit cu se user posted image user posted image
a dotad, noge u zrak i to je to, ionaKO imam brigu nakon 2mjeseca apstinencije radit to user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 407
3.11.2011 15:09:21   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

stanite žene ovo je bilo spontano, mislim posexala bi ja nejga svakako to veče al morala sam sjediti na mašini i tako se to zbilo.....
inače sad se bojim da su mi amortizeri na mašini riknuli, čitala sam da se rjeđe mašina "šeta" kad je prepunjena, il kad je prepunjena pa veš udje neđe đe ne trebauser posted image
Sandrić ovisi o kilaži koju imaš, ja sam svoju mašinu zakucala haman u mjestu sa svojih 70 kg user posted image a pritisak koji je izazvao mm na mene pa samim tim i na nju (mašinu) ju je dokrajčio
ne, ne, nema mrdanja user posted image

e, tu je poenta ja sam svoju previše skuplo platila da bih je nas dvoje sredili, ipak to ne ulazi u garanciju,

Neposredna veza do poruke: 408
3.11.2011 15:11:20   
Medić*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: medic slatki

palila sam je sinoć jopet, i radi, sad bez zeze, paziću na to prepunjavanje, ne može valjda crknuti user posted image

user posted image user posted image user posted image ma sta te briga i ako crkne, ima od masine mnogo bitnijih stvari user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 409
3.11.2011 15:11:30   
Anoniman
ne valja vam to da vam setaju masine...podesite noge
ja ovo u najboljoj namjeriuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
  Neposredna veza do poruke: 410
3.11.2011 15:11:40   
Hanady RR
vessela nego ako tebi nije žao para uzmi indesitovu mašinu sa 1800 obrtaja...
da vidiš sestro kad je ne preuniš a ona krene po hali hodat...pa je zaustavljajte sa tim obratijam...uh sad sam se skroz naložilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 411
3.11.2011 15:14:02   
veeseelaa
e, tu je poenta ja sam svoju previše skuplo platila da bih je nas dvoje sredili, ipak to ne ulazi u garanciju,

ja sam se morala popeti, inače bi polupala pločice, takav sam dojam imala user posted image
al kad sam mogla srediti parket, sto, odvaliti nogaru na trosjedu, mašina je mala maca user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 412
3.11.2011 15:14:20   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

da vidiš sestro kad je ne preuniš a ona krene po hali hodat...pa je zaustavljajte sa tim obratijam...uh sad sam se skroz naložilauser posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 413
3.11.2011 15:15:04   
Nedi
Mi stavili sušilicu na mašinu...pih...nit skače nit ima mjesta za...

Neposredna veza do poruke: 414
3.11.2011 15:15:14   
Anoniman

hanady...ta ne seta...mi imamo indesit s 1000 obrtaja...ne mice ni cenatuser posted image ...mozes se jedino naloziti uz zvuk centrifuge...zvuci ko da poljeceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 415
3.11.2011 15:15:20   
M kao Mama
Hanady ne loži se, onaj kolpin lavabo u tebe nije bogami za mjenjenja, nego se ti preorjentiše ne druge prostorije i rekvizite

Neposredna veza do poruke: 416
3.11.2011 15:16:06   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Nedi

JAo, ženo pa kod VAs ko na vrhu negodera, de oprobaj pa javi,

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 417
3.11.2011 15:16:09   
Nedi
IZVORNA PORUKA: dadada

hanady...ta ne set_a...mi imamo indesit s 1000 obrtaja...ne mice ni cenatuser posted image ...mozes se jedino naloziti uz zvuk centrifuge...zvuci ko da poljeceuser posted image

Kaže mm evo avion slijećeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Nedi -- 3.11.2011 15:17:04 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 418
3.11.2011 15:16:21   
Anoniman

popnete se na vrhuser posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 419
3.11.2011 15:17:41   
Hanady RR

hanady...ta ne seta...mi imamo indesit s 1000 obrtaja...ne mice ni cenatuser posted image ...mozes se jedino naloziti uz zvuk centrifuge...zvuci ko da poljeceuser posted image

bome dada meni ova kad je prazan bila...ja smao stavila hanadine krpice bebinjske za porprat izbila ubivaonik i stopu komletnu njegovuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 420
3.11.2011 15:17:49   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image ma sta te briga i ako crkne, ima od masine mnogo bitnijih stvari user posted image

slažem se, znaš koliko me tangira veš mašina, sekunde, nek crkne odmah user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 421
3.11.2011 15:18:28   
veeseelaa

popnete se na vrhuser posted image

user posted image baš tako, a rukama se za plafon pridržavaj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 422
3.11.2011 15:18:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Hanady ne loži se, onaj kolpin lavabo u tebe nije bogami za mjenjenja, nego se ti preorjentiše ne druge prostorije i rekvizite

ma i to što kažeš...
nego imama ja jednu mašinu u podrumu staru što zatekoh kad s eudah...
ha dođem kući odoh d avidim jel radi...hebat je...a garaža topla mašallahuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 423
3.11.2011 15:19:33   
Anoniman

bome dada meni ova kad je prazan bila...ja smao stavila hanadine krpice bebinjske za porprat izbila ubivaonik i stopu komletnu njegovuuser posted image
noge ti onda nisu podeseneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 424
3.11.2011 15:19:36   
Nedi
Ma ja neko miksre shebe neko veš mašinu nama je ovo druga u 6 godinauser posted image . Napominjem da je prva imala slobodan sprat iznad prvu godinu danauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *