|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
16.9.2011 12:21:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Poravnajne vaser vagom user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao sto me nasmijaste vas dvije, vise nego ovaj text, a moram sad na posao, ne ide mi se nikakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 376
16.9.2011 12:24:00   
*pcelica*
Pa ti markiraj Opravdacemo ti mi user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 377
16.9.2011 12:37:40   
madam x
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: teacher75

http://radiosarajevo.ba/novost/63090
user posted image user posted image user posted image

Nemojte se vi sad tu smijat. Nekima će neke stvari sigurno biti izvanredno otkriće. user posted image

ovo mi je user posted image user posted image user posted image :

Kako započeti seksualni čin:
"Nakon što ste se uvjerili da ste obavili sve pripremne korake, snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pripazite da su vam spolni organi poravnati i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi".

Kako znati da li je žena doživjela orgazam:
"Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam"

Evo stvarno mi suze idu koliko se smijem, nemam vremena čitati cijeli tekst, ali ovo je stvarno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 378
3.10.2011 11:23:15   
Anoniman
zene da vas pitam da li nekad spavate sa muzem iako nemate bas lusta nego samo zbog njega user posted image ono da ga ne odbijeteuser posted image  

(odgovor članu Amelaa RR)
  Neposredna veza do poruke: 379
3.10.2011 12:15:26   
snijeg
Do sad stvarno nisam došla u tu situaciju, ali imam prijateljicu koja jeste i kojoj kaže na kraju bude bolje nego njemu user posted image user posted image
Meni se do sad par puta desilo da hoću, želim, mogu, ali se na kraju pitam "što mi je ovo trebalo" user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 380
3.10.2011 12:17:44   
damma
IZVORNA PORUKA: snijeg

Do sad stvarno nisam došla u tu situaciju, ali imam prijateljicu koja jeste i kojoj kaže na kraju bude bolje nego njemu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 381
3.10.2011 13:13:06   
Lulu_08
Jesam, isto tako i obrnuto, ali na neki način uspijemo uzbuditi jedno drugo pa bude super hihihihi...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 382
3.10.2011 13:28:22   
d.dita
E sad da li je to ista situacija neznam, ali meni se nekada desi da zadrijemam dok moj mužić izađe iz kupatila , pa ne budem baš raspoložena, ali posle bude baš super da li što se on više mora potruditi oko mene ili... ali fakat bude drugačije! A inače sam uvijek za! user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 383
3.10.2011 13:33:04   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: triputmama

zene da vas pitam da li nekad spavate sa muzem iako nemate bas lusta nego samo zbog njega user posted image ono da ga ne odbijeteuser posted image  

da jer  budem lijena haahah ali dok odpocnemo  ja se vec zagrijala  user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Mirkica -- 3.10.2011 13:34:59 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 384
3.10.2011 14:23:20   
sabinos
e mirkice u pravu si vala,i kod mene istouser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 385
3.11.2011 13:50:54   
veeseelaa
savjete na sunce

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 386
3.11.2011 13:58:08   
koka i po
user posted image ...hajde bona vesela ti si ovdje glavni sexsavjetnik user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 387
3.11.2011 14:13:25   
veeseelaa

ja sam mećala par savjeta al niko se nije javio da ih je upražnjavaouser posted image

evo npr ja neki dan prepunila veš mašinu, negdje kasno napunih je i ne može sve da stane a ja guram li guram hahahhaha i kad je počela raditi centrifuga mašina je bukvalno skakala po kupatilu..... ja i mm user posted image
uletim ja u kupatilo, kontam probudiće se dijete i šta ću majko moja sjednem na mašinu, kontam neće me moći zbaciti hahahah ipak imam 70 kg
I tako ja sjedim par minuta i kako to obično biva mm se pojavi, veli halo gdje si, rekoh čekam da me poseksaš.... ja onako samo u nagližeu, legla po mašini heheheh i mm me iskoristi hahahah

Moj savjet:

prepunite veš mašinu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 388
3.11.2011 14:46:30   
R&T@
Ne bih da ti kvarim mastarije, ali zar perilica ne skace kad nije dovoljno puna?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 389
3.11.2011 14:50:13   
veeseelaa
nije maštanje draga tajra, zašto misliš da ono što se tebi ne dešava ne dešava se nikomuser posted image
perilica skače i kad je prepuna a i kad je malo veša u njoj 100%
ti svoju očito nisi nikad prepunila user posted image sretno s punjenjem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 390
3.11.2011 14:52:15   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Ne bih da ti kvarim mastarije, ali zar perilica ne skace kad nije dovoljno puna?

isto sam pomislila majkemi...
ja kad prepunim svoju ona ne mrda...al zato dok odvrti krug ja molim ispred nje da ne moram sutra u gorenje po remen od 8 KMuser posted image

a prazna tj. nedovoljno puna...izbila mi lavabo iz zidauser posted image
nema potrebe da govorim kako nismo čuli njeno skakanje...a sreća bilo je to prije renoviranja kupatilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 391
3.11.2011 14:53:19   
veeseelaa
Boga mi kod mene je drugačije heheh kad je prepunim poludi isto kao i kad je poluprazna, ustvari manji mi se ispadi dešavaju kad je poluprazna.... nego prepunjena... user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 392
3.11.2011 14:53:29   
salmy
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja sam mećala par savjeta al niko se nije javio da ih je upražnjavaouser posted image

evo npr ja neki dan prepunila veš mašinu, negdje kasno napunih je i ne može sve da stane a ja guram li guram hahahhaha i kad je počela raditi centrifuga mašina je bukvalno skakala po kupatilu..... ja i mm user posted image
uletim ja u kupatilo, kontam probudiće se dijete i šta ću majko moja sjednem na mašinu, kontam neće me moći zbaciti hahahah ipak imam 70 kg
I tako ja sjedim par minuta i kako to obično biva mm se pojavi, veli halo gdje si, rekoh čekam da me poseksaš.... ja onako samo u nagližeu, legla po mašini heheheh i mm me iskoristi hahahah

Moj savjet:

uvijek mi popravis raspolozenjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 393
3.11.2011 14:55:16   
Hanady RR

Boga mi kod mene je drugačije heheh kad je prepunim poludi isto kao i kad je poluprazna, ustvari manji mi se ispadi dešavaju kad je poluprazna.... nego prepunjena... user posted image

ma nema frke...neki model mašine svrsishodan...hajd nema veze ja ću iz dva puta prati veš...samo nek posluži svrsiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 394
3.11.2011 14:55:29   
new mama
Hehe nije da sam na strani vesele,ali meni se desilo isto natrpala previse vesa,kad je pocela skakati,strah me uhvatio,ali sama bila doduse,tako da nista dalje nije bilouser posted image ,ugasila masinu samouser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 395
3.11.2011 14:56:33   
M kao Mama
Joj vas dvije , pa kako ne kontate, kakav gazda, takva mašina, pa nisu sev mašine iste, moja ne skaće ni kad je puna, ni kad je prazna, hahahahha

Neposredna veza do poruke: 396
3.11.2011 14:58:35   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj vas dvije , pa kako ne kontate, kakav gazda, takva mašina, pa nisu sev mašine iste, moja ne skaće ni kad je puna, ni kad je prazna, hahahahha

strašno alma mejnjam mašinu...ta ništa ne valja hebote patakuser posted image user posted image user posted image
neće da skače...pa kako će onda svrsi polužitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

newmama sramno kako si strašljiva...a takvu si priliku propustilauser posted image
al bila si sama...naredni put sa ovom hrabrom polovinom idi smiri mašinu brate dragiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 397
3.11.2011 14:58:35   
Sandrich

Moj savjet:

imam pitanje.....odnosil se ovo i na trudnice, ideja mi se jako svidja user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 398
3.11.2011 14:59:54   
new mama
Nista drugi put moram nastimati tako kad je mm tu,pa da vidimo razvoj situacijeuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 399
3.11.2011 15:00:17   
Hanady RR
Jok sandrich strpi se...sad pa sda porđe trudnoća...nemoj to ekseprimentisat...
nego dok traje trudnoća ti samo porvjeri koji ti je model mašine...da budeš spremnauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *