|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
31.10.2011 16:23:30   
Selminja
IZVORNA PORUKA: mamica Emina

Evo mene s one druge strane medalje:-) Da,da...Dosla u bolnicu 15do1 otvorena 4cm a 15do3 moj mali medo je zaplakao...Eh...imate puno pozdrava od nas dvoje...Detalje pisem kad aBd stignem kuci... Mile moje trudnice ja vam svima zelim brz i lagan porod kao kod mene... Jest da me malo rana (epizotomija:-( ) tj sivanje bolilo ali...Vrijedilo je...Uzivajte mi :-*

Cestitam mamice Emina, sve najbolje tebi i bebacu user posted image
Masalah lijepih i brzih poroda u zadnje vrijeme user posted image tako mi je drago user posted image Eminice, poceli bolovi ujutro u 5 i ti rodila u 15h? Svaka cast user posted image

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 2451
31.10.2011 16:31:47   
Silver
Mamice Emina user posted image user posted image user posted image  Sve najbolje od srca! Bas mi je drago cuti da je porod bio fin, ohrabri covjeka user posted image

Babilonko...Faruk je user posted image user posted image user posted image

Mi sad sa kontrole, dobila vaginalete imam malo candide! user posted image  Ostalo sve ok! Pritisak i tezina zadovoljavajuci! jedino se ja psihicki osjecam beeezzzzzzeeee....slomljena sam user posted image  Hodala danas malo vise, kupovala bebi od zaove za babina neke stvarcice, pa me ledja zabolila i stomak, morala se apaurinirati... i onako mi je vise dosadio posao...iako skraceno radim, uvale mi milion stvari user posted image  i tu se izmorim max.

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2452
31.10.2011 16:39:08   
palachinken

IZVORNA PORUKA: babilon

Dobar dan dlage moje user posted image

samo brzinskid a uletim da vas sve redom pozdravim i poljubim... I evo jedna mala slicica mog majog Faruka :)
pusa tetama :D

user posted image

user posted image Divan!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 2453
31.10.2011 17:05:50   
mamica Emina
Hvala mile moje... Da,u 5,pola 6 pocelo me boluckati,oko 1 stigli u bolnicu,otvorena 4cm i u roku od 2h pukao mi vodenjak i porodih se 20do3. Za babice i dr. u Zenici doista imam samo rijeci pohvale.Tako su fini i ljubazni...Eto sad cekam bebacha svog... I moj savjet trudnicama:Ne idite u porodiliste dok razmak ne bude 8min...Bar je u mene tako bilo i hajirli prilicno lagan porod.Mada malo je falilo da se porodim u wc-u:-D

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2454
31.10.2011 17:57:21   
mala75
mamice emina najiskrenije čestitke i neka vam je zdrav i žvuser posted image user posted image

kod mene bila moja mamica i napravila štrudlu, ja nisam mogla čekat da se ohladi pa se vruće nabacala i sad nemogu da dišem a mislim da ću se i s vagom posvađatiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2455
31.10.2011 18:08:38   
dush
mamice emina cestitam draga od srca!!!! bas mi je drago da si se tako divno porodila... sada uzivaj sa svojom srecicom!!!!

babilonko, faruk je kao s reklame, da kucnem u drvo!!!!

silver, samo polako, ne se sekirati....  user posted image

hanice, sto je tebi super sto nema slobodnih kreveta, bolje ti je ovako kod kuce, pa svaki dan na ctg :) sretno draga, pa kad god i kako god da krene :)

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2456
31.10.2011 18:22:57   
Anica1
Kako ste mi drage user posted image
Ja ujutro idem na GAK, tako mi naredila moja dr, da malo prekontrolisemo nalaze uhuser posted image Kako bi voljela da ne bude slobodnih kreveta pa da se vratim kao Hanica kuci user posted image Nadam se da me nece dugo drzati gore, 2-3 dana bi i mogla izdrzati ali vise ....user posted image

Mi smo danas napunili 35 sedmica, ulazimo lagano u 36-tu user posted image user posted image user posted image

Vodolija83, Mamice Emina tako mi je drago da ste super prosle na porodu,  i nama svim user posted image ovdje zelim tako, da sve prodje bez problema.

Bebice11 kako napreduje mirovanje?

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2457
31.10.2011 18:42:39   
Uma86
pozdrav user posted image ...mi danas 40+6 uhhh...doktor na GAKu mi predlozio induciranje poroda sa gelom ako ne krene prirodno do srijede... ev vec 15 dana otvorena samo 3 prstauser posted image  nego je li ima neko iskustva sa tim gelom?user posted image

i sve bebice su preslatke user posted image  puno srece i zdravlja novim mamicama i njihovim user posted image

Mamina maza je ters (na mamu) pa joj se ne izlazi iz stome :/

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2458
31.10.2011 18:58:46   
mea29
Drage moje trudnice...nisam stigla ranije da se javim ali nikad nije kasno...uglavnom porodila sam se carskim rezom 24.10. koji je prosao odlicno, ja sam super, peti dan izasla iz bolnice a od prvog dana nakon carskog na nogama, beba je masala zdrava, 3550 kg i 55 cm user posted image ... posto nisam u toku sa novim desavanjima na forumu novim trudnicama zelim dobrodoslicu i lijepo druzenje na RR, starim da sto lakse izguraju do kraja i da imaju super porod...ako nekome treba neka informacija iz Drzavne bolnice, vezano za carski ili nesto drugo nemojte se ustrucavati ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 2459
31.10.2011 19:07:19   
Anica1
IZVORNA PORUKA: mea29

Drage moje trudnice...nisam stigla ranije da se javim ali nikad nije kasno...uglavnom porodila sam se carskim rezom 24.10. koji je prosao odlicno, ja sam super, peti dan izasla iz bolnice a od prvog dana nakon carskog na nogama, beba je masala zdrava, 3550 kg i 55 cm user posted image ... posto nisam u toku sa novim desavanjima na forumu novim trudnicama zelim dobrodoslicu i lijepo druzenje na RR, starim da sto lakse izguraju do kraja i da imaju super porod...ako nekome treba neka informacija iz Drzavne bolnice, vezano za carski ili nesto drugo nemojte se ustrucavati ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitam draga Mea29 user posted image user posted image user posted image
Mene interesuje sve vezano za carski - procedura, oporavak jer cu i ja najvjerovatnije 99% morati na carski, pa ako ti ne bude mrsko molim te napisi kako ide.

< Poruku je uredio Anica1 -- 31.10.2011 19:08:02 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 2460
31.10.2011 20:19:41   
Hannica
IZVORNA PORUKA: babilon

Dobar dan dlage moje user posted image

samo brzinskid a uletim da vas sve redom pozdravim i poljubim... I evo jedna mala slicica mog majog Faruka :)
pusa tetama :D

user posted image

user posted image user posted image user posted image Ljubi ga teta Hannica.Bas je meden,masAllah.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 2461
31.10.2011 20:21:06   
Hannica
mea29 dobro nam dosal nazad,hajd daj slicicu da tete vide i tvog bebca.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2462
31.10.2011 20:22:25   
Hannica
Cestitke mamici Emini. Ti to za cas obavi.user posted image Svi ce prije mene,nisam ni malo otvorena.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2463
31.10.2011 20:33:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Cestitke mamici Emini. Ti to za cas obavi.user posted image Svi ce prije mene,nisam ni malo otvorena.user posted image
user posted image user posted image ne kukaj hehheheh zasto ajd hb postoji i carski izace bebe ovak il onak user posted image sto duze u pupi to bolje a ti si masallah malo je rec sa dvije bebice .
Samom se jedna porodila , u istoj sobi bile iz istog gradauser posted image potrefilo se blizanciuser posted image user posted image dva muska .
Rodila prirodno , napatila se kaze al su bili masallah obadovje skoro 4kg.
Sjecam se nju su prvu kuci otpustili, jedva je zena cekala kuci bebe gladne placu svako malo a da jednoj druga ne moze cekat
Kaze jedva cekam kuci  da im dam flasu user posted image Bila cak, prosvercovala dude user posted image user posted image
jer su , bebe stalno plakale.
Sretno  draga

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2464
31.10.2011 20:39:45   
Hannica
E Felix mislim da je danas jedna zena iz Tesnja primljena u bolnicu,i ona nosi blizance user posted imageuser posted image ,za 6 dana joj termin.Lici mi na tebe.user posted image Mozda ti je rodica.
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2465
31.10.2011 20:50:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

E Felix mislim da je danas jedna zena iz Tesnja primljena u bolnicu,i ona nosi blizance user posted imageuser posted image ,za 6 dana joj termin.Lici mi na tebe.user posted image Mozda ti je rodica.
user posted image

user posted image user posted image neznam koliko znam nemam nikog da nosiuser posted image user posted image u familiji i blize .Nesto to plaho ova godina krenula sa bliznacima
Znasli joj mozda ime???

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2466
31.10.2011 21:09:03   
Hannica
user posted image user posted image user posted image Ma ne znam,cini mi se Emina,ali nisam sigurna.Ima kcerku od 5-6 godina.To sam nacula dok sam cekala da dodjem na red.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2467
31.10.2011 21:26:32   
Anoniman
stvarno neznam user posted image user posted image ko je nepoznam vjeruj ... a gore ih puno budu iz Tesnja , pa onda vasi kukaju sta nasi ovdje "invalidi" rade kao sto i je user posted image jer bude puna boln. nemase gdje leci na patalogiji .

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2468
31.10.2011 21:32:50   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

stvarno neznam user posted image user posted image ko je nepoznam vjeruj ... a gore ih puno budu iz Tesnja , pa onda vasi kukaju sta nasi ovdje "invalidi" rade kao sto i je user posted image jer bude puna boln. nemase gdje leci na patalogiji .

Pa mene kuci vrate zbog vas.user posted image Nece niko u Tesnju da se porodi.user posted image A moj doktor povremeno rai u Tesnju,cini mi se.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2469
31.10.2011 21:55:48   
Anoniman
koji te vodi dokt .user posted image  
Znam draga znalo se desiti da po dvije trudnjace leze na jednom krevetu mos si misliti bolje da su te kuci poslali mogla si ostat na jednom krevetu s drugom zenomuser posted image .
Mahni il namigni dok Sesticu od mene user posted image user posted image dusa od covjeka user posted image bar prema meni bio .
Jer on me gore primio i vodio do kraja dok nisam rodila , pa i posle me dolazio obilazio
Valjda i sad vazi njegov stari br mobuser posted image user posted image zlu ne trebalo user posted image a kad bi ikad radjala opet bi njega trazila.

< Poruku je uredio felix -- 31.10.2011 21:57:20 >

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2470
1.11.2011 8:33:51   
mala75
šta je ovo nigdje nikog, mora da ste sinoć lumpovaleuser posted image user posted image

DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2471
1.11.2011 9:35:54   
buduca mami

IZVORNA PORUKA: mamica Emina

Evo mene s one druge strane medalje:-) Da,da...Dosla u bolnicu 15do1 otvorena 4cm a 15do3 moj mali medo je zaplakao...Eh...imate puno pozdrava od nas dvoje...Detalje pisem kad aBd stignem kuci... Mile moje trudnice ja vam svima zelim brz i lagan porod kao kod mene... Jest da me malo rana (epizotomija:-( ) tj sivanje bolilo ali...Vrijedilo je...Uzivajte mi :-*

user posted image user posted image user posted image
cestitke draga,ti si bas brza bila,jucer ujutro smo se dop.a bebi bio u stomi,et malo kasnije vec ti u narucju,neka vam je zivo, zdravo,uzivajte i odmarajte sad :)))

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

Neposredna veza do poruke: 2472
1.11.2011 9:46:17   
AMELIC
Jutro curiceuser posted image
Čestitke mamici Emini,ona je to s nogu i hrabro obavila...tako se to radiuser posted image user posted image
Ja još u ležećem položaju i tako po čitav dan,malo me već leđni mišići bole,ustvari malo više, al dok se bebi mrda i gurka ja sam happyuser posted image  
Ne znam kako je bilo kod vas u 19-toj nedelji,al moj bebač mene ubi,fino mi se stomo mrda,i ono izboči se na momenatuser posted image
Ostale curiceuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2473
1.11.2011 10:02:17   
mala75
AMELIĆ draga samo uživaj a nadam se da će i ti bolovi bzo nestati, i mene leđa svakim danom sve više počinju boljeti valjda od ležanja i tereta stomaka, ali kao što kažeš oni bebini pokreti sve bolove izbrišu i nekako se čovjek odmah osjeća drugačije i ispunjenije.

neko je spominjao pretrage ili nalaze koje treba uraditi prije CR pa ako nije problem da nam ukratko  opišete

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2474
1.11.2011 11:23:44   
pahuljica_25
Drageeee mojeuser posted image

Samo da vas pozdravim,još uvijek sam 2u1,imam blage bolove ali ništa ozbiljno...Uhhh već sam jako uzbuđena i jedva čekam da držim svog malenoguser posted image u naručju aBd.......
Nadam se da ste mi sve dobro,zdravo i raspoloženo uprkos ovom sivom vremenu.Evo ova 2 slonića neka prenesu pozitivne vibracije na naš forumuser posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *