|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
30.10.2011 21:09:34   
salmy
Samo da pozdravimo drustvouser posted image

Zao nam je Lanice sto je bolesnauser posted image ja neznam sta je ovo vise sa djecicom?

Moj momak je i jucer bio neraspolozen,slabo jeo,danas isto....nema turu curi mu nosic lije voda iz usta,i nece da jede.Nista nije konkretno pojeo,samo bezvezarije jede cjeli dan,i pije sokuser posted image
necemo sutra u vrtic,idemo na kontrolu
zubici nas slomise,sve nateklo upaljeno a jadnicak ne moze da zvace niti ima apetit

Saljemo vam puno user posted image user posted image  

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4176
30.10.2011 21:10:20   
Lady26
SAd sam procitala tekst o laringitisu i srce mi lupa....pa ovo moze biti strasno user posted image ....
Virila sam je maloprije, cini se da mirno spava, nije vruca nema temperaturu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4177
30.10.2011 21:12:22   
Anoniman
vece da vas pozz samo mi bili u gostima user posted image anel, gleda crtic lezi dragi njegov skubidubi duuser posted image I anel voli cevape s rostilja , mmmm mahne 3 do 4 onak same uvjek.
Bolesnoj djecici brzo ozdravljenje user posted image
Vidim tajra nam se , ponovila fino fino bogami user posted image da te dugo posluzi abd .
Amani , user posted image amancek je sladak kako on brine za svoju mamu
bebacha sta ima kod vas, kako djeca nesto si mi tiha plahouser posted image
zaho ljubi nam curu lijepu.
rose mahanje user posted image
nanika drago mi je da su ospice prosle nadam se da nece zarazti vas koji nisu bolovali.
apotekarko  sestro po boluuser posted image nedaj se i sama sam takva evo cekam da anel zaspi da se sredjujem valja mi sutra na sistemaski sto rece tajra, ufff ....Nije mi mrsko ic koliko mi se mrsko nakaniti , ustat ujutro obuc otic ufff kad pomislim ne ide mi se a vala hocu abd .probudim se ziva .
darfyuser posted image sutra u nove radne pobjede laganini.
tekja cccccc cccc nemogu, da vjerujem da krijes od druga cevape user posted image user posted image user posted image cccc nemoj tako pusti djete da proba sta se bojis .user posted image pusa mu velika.
drago mi je, da je Ana dobro hb user posted image
Marinci, dje si mila ?
Mnn nedaj se user posted image
dje je Hanady?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4178
30.10.2011 21:14:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

SAd sam procitala tekst o laringitisu i srce mi lupa....pa ovo moze biti strasno user posted image ....

lady, ne brigaj bolan ma nije strasno mi smo ga dva puta bolovali . Bolje je nekad nesto, ni neznat ni cuti vjeruj miuser posted image .
Bit ce ona dobro abd . user posted image
Salmy ,user posted image ne spominji mi zube ufffffffff ....bas ih dobro slomije dok probiju desnu

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4179
30.10.2011 21:29:17   
R&T@
felix, sutra cekamo izvjestaj...

Lady, znas da cika Gugli sve preuvelica...

Salmy, da zubici sto prije provire i popuste momka...

I ja se pitam gdje je Hanady?
Nadam se da je sve u redu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4180
30.10.2011 21:35:39   
Lady26
Znadem Tajra ali nije bas preuvelicao toliko...
Sad se toliko zakasljala kao neki staaaari pusac...i onda cvili u snu user posted image
Al nije mi jasno, sve ok, jutros ustala i kaslje i promukla...
Sutra cu ja nju kod dr za svaki slucaj...nije na odmet...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4181
30.10.2011 21:36:16   
Honey3
veceuser posted image
kako se vi snalazite sa ovim zimskim racunanjem vremena,pih jauser posted image neznam kad mi je vrijeme leci a kad ustatiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4182
30.10.2011 21:38:06   
R&T@
To cvilenje je strasno, znam...
steze joj se grlo...

Stavi joj neki malo visi jastuk da lakse dise...
i punu serpu vrele kamilice negdje na sigurno pored njenog kreveta...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4183
30.10.2011 21:39:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

veceuser posted image
kako se vi snalazite sa ovim zimskim racunanjem vremena,pih jauser posted image neznam kad mi je vrijeme leci a kad ustatiuser posted image

A sjecas se prosle godine kad smo kukale da su nam bebe zbunjeneuser posted image user posted image user posted image

Je li jos imas vrtic?

< Poruku je uredio tajra -- 30.10.2011 21:40:07 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4184
30.10.2011 21:43:48   
Lady26
Zaho user posted image
Jutro Lana ustala, a ja user posted image , pogledam na sat - 6,30 ajme meni user posted image user posted image , dijete ustalo po PS-u ko je kriv sto je sat otisao unazad...
Kazem mm sta cu sad s njom, pa kaze zovi V. (svekrvu), dje cu zenu dizati u ova doba, kaze on : pa sta hoce, pola 8 je po starom user posted image
Zato mi je spica zaspala prije 8 (9 prijasnje)...ujutro ce men' se cini biti veselo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4185
30.10.2011 21:45:38   
Honey3
user posted image dobro si tajra,sad su mame zbunjene a djeca velika i mudra,tesko ih zbunitiuser posted image
a radim, jos radim,do povratka hadzijauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4186
30.10.2011 21:47:34   
mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jel to L ima laringitis? Ako jeste onda je to stvarno ozbiljna boljka, u smislu da trebas biti oprezna. Moja mladja je prosle god imala to i ovako mi je dr rekla: spavaj s njom u sobi, neka je zrak vlazan, nemoj da je pretoplo i ako ne daj Boze ostane bez daha unesi je u kupatilo, zatvori vrata i pusti vrelu vodu, da se stvori vlazan zrak. Kod nas je sve to hB proslo vrlo brzo i bez komplikacija, ali kada je ova pedijatrica meni to tako ozbiljno saopstila, kako laringitis nije nesto "tek tako" i ja sam se bas prepala.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4187
30.10.2011 21:49:36   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

To cvilenje je strasno, znam...
steze joj se grlo...

Stavi joj neki malo visi jastuk da lakse dise...
i punu serpu vrele kamilice negdje na sigurno pored njenog kreveta...

Ona uopste ne koristi jastuk user posted image
Ako joj ga stavim, samo "sidje" s njega ili ustane i izbaci ga iz krevetica, nikad nije spavala na jastuku...
Blizu glave joj, nemam nigdje, ona je uz zid a nas krevet tik uz njen....jedino mozda na policu za lampu iznad krevetica sa donje strane gdje su joj noge...druge opcije nema...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4188
30.10.2011 21:51:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Jel to L ima laringitis? Ako jeste onda je to stvarno ozbiljna boljka, u smislu da trebas biti oprezna. Moja mladja je prosle god imala to i ovako mi je dr rekla: spavaj s njom u sobi, neka je zrak vlazan, nemoj da je pretoplo i ako ne daj Boze ostane bez daha unesi je u kupatilo, zatvori vrata i pusti vrelu vodu, da se stvori vlazan zrak. Kod nas je sve to hB proslo vrlo brzo i bez komplikacija, ali kada je ova pedijatrica meni to tako ozbiljno saopstila, kako laringitis nije nesto "tek tako" i ja sam se bas prepala.

Ne znam jel ima...to je pisala Tekja i Tajra me samo upozorila da je pratim, ovo je tek od jutros, tako da ne znam sta joj je, a svakako sutra je vodim dr...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4189
30.10.2011 21:55:22   
Honey3
lady ja se iskreno nadam da cete imati mirnu noc i da ce taj medic slatki fino pajkiti bez ture,budjenja i kasljanjauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4190
30.10.2011 21:56:07   
mama75
Osnovni znak laringitisa je promuklost. Ja sam tako jednom dr zvala telefonom, jer ona nije radila, pa joj onaj "poznati dr" u Vrazovoj dao ne znam vise sta nije i rekao laringitis; elem ja prije nego sto sam djetetu ista dala zovnem nasu dr, kazem joj sve to, nema temp, samo kaslje, bla bla. Ona me samo pitala: jel promukla? Nije! Onda nije laringitiis, ali eto dodji ujutro do mene da vidimo. I ujutro potvrdila da nije. Dakle, ako je promukla, budi opreznija. Ali nemas se sta prepadati, samo budi na oprezu, eto svakako spava s tobom u sobi. user posted image i no sikiriki, a ujutro kod dr da to malo pogleda i poslusa.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4191
30.10.2011 22:01:29   
Lady26
Promukla jeste, skroz "sitno" i tiho prica...
Ujutro aBd kod doktora...
Prije 6-7mj je isto bila promukla ali od silnog vristanja i deranja (bili u toj fazi user posted image ) i jednom isla na inhalaciju i to je to bilo...
Evo stavila sam posudu vrele vode i kamilicu iznad krevetica, voda+kamilica visi na radijatoru.... sta jos, gdje jos sta da objesim user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4192
30.10.2011 22:05:30   
mama75
Mislim da je to dovoljno. Bice to OK, sutra inhalacija i ko nova user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4193
30.10.2011 22:06:26   
Lady26
Jedino jos sebe da dje objesim user posted image user posted image user posted image
Vrela sam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4194
30.10.2011 22:07:17   
Anoniman
mokar peskir preko radijatora

A Hanady je vidjena na partijuuser posted image ...ja sam ozna...a ozna sve doznauser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 30.10.2011 22:08:15 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4195
30.10.2011 22:08:37   
mama75
I ja sam samo ovaj peskir koristila. I spavala sa sirom otvorenim usima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4196
30.10.2011 22:11:05   
Lady26
E hajd stavit cu jos i to...
Ima da se navlazimo do besvijesti... user posted image
Joj ja se zezam a knedla mi u grlu stoji, ulazim svako malo...
Dizala se do sad jedno 5x....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4197
30.10.2011 22:21:34   
Lady26
Idem zene u krevet, sad je toliko kasljala da je na kraju pocela plakati....idem joj biti blizu
Pusa, hvala na savjetima...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4198
30.10.2011 22:22:11   
tekja
Lady, ako nisi zaspala, ubaci joj jastuk pod dusek i tako je podigni...

ujutru na inhalacije, nama bi se samo od jedne stanje drasticno promijenilo na bolje...a to kasljanje kao u straca ili kao "lavez" se isto javlja kod laringitisa...

drzim fige da sve bude okuser posted image
V. spava uveliko, a mi odosmo opet "opalit" po seriji H I M Y Muser posted image  

laku noc svimauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4199
30.10.2011 22:24:13   
Anoniman
Moje veliko dijete tek sad zaspalo...maloprije sam bila i prosla, dijetetu krv iz usta, ja se prepala kad pogledam desni joj krvare...ubise je trojke, jos izbile a i dalje je muce... toliko je bila nervozna i bacala se po kuci da joj je celo svo crveno bilo koliko je udarala od pod, cim sam joj dala one homeopatske bobe za zubice dijete se za deset minuta smiri i zaspa, zivio onaj ko ih izmisli. Danas kad sam je odvela na injekciju, ona koja inace skroz slabo prica govori sestri, nece, nece...boji Avu, doslo mi da placem, a sva joj guza modra, juce me u vrazovoj neka sestra toliko ispizdila, jedva sam se suzdrzala da joj svasta kazem, prvo dala joj cijeli penicilin bez aspiriranja i jednog, a dijete se toliko vrtilo, onda uopste je nije ubola u gornji desni cosak guze, vec vise u sredinu, sva joj guza modra.

Lady ljubi Lanu od nas...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *