Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja curi svojoj upalila traktor toma, stavila je u hranilicu i dala lizalo, mislim da ce vise lizala biti u kosi nego u ustima , ali samo nek je mirna, ali zato Luka nece iz ruku sekunde.
tekja draga,pa kako uspijes skriti cevapcice od Dade i cuj nje pojede pet cevapa,hm..a ja ne bi usla u cevabdzinicu rad petice "ooooo pade nana",ljubimo puno,kad je bolje Jelena mi hranilicu izbacili davno nece cura nikako,a lizalo uh dusa joj, a da gleda crtani sama nece,samo ako je neko sa njom i da joj sve fino prepricava,namazanko nanika,rose ljubite djecicu slatku
Hej zene imam jedno pitanje????Trazih po netu i nadjoh dva odgovora ne i da...Smije li se zena istetovirati dok doji???Ovo sto prositah pise da ink tj tinta tetoviranjem dolazi u krv,npr ajo je neko davalac krvi poslije uradjene tetovaze 6 narednih mjeseci ne smije donirati....Opet citam da se tetovira gornji sloj koze i da je bezopasno ....Ja sam u svojim mislim vec odbila ali da vidim mozda neko bolje zna
lady pazi sa limunom da joj ne nagrize zdrijelo moze joj biti jos gore od njega. za promuklost daju antihistaminikum L. je dr prepisao posjednji put kad je imao laringitis.
Tajra za komp. Lady ljubni nam Lanci,da to sto prije prodje... Jelena za tebe i tvoju djecicu
Tekja,Mala1994,Zaha,Nanika,Marina,Rose,Dadada,Apotekarko,ma sve
Mi smo ipak uspjeli malo prosetati i otici na neku ranu veceru. Svracali u Mercator,uzimali mikrofon,kameru i nove zvucnike. Amancek me izofirao... Uze uloske sa police i galami: Samo za mamu,samo za mamu... To sam mu ja tako fino objasnila poodavno, kad je ugledao uloske u kupatilu i pametnica se sjetila da je to samo za mamu...
tajra, nek'' dugo traje ovaj put ...a sad stisni pa se ne javljaj po pet dana
mala, ja na tvom avataru vidim malo sebe ...dusa moja, ona i mene "metnula" ...joj ja se danas razmisljala da te zovnem - bila ispred BBI-a, al'' rekoh, ipak je nedjelja, ako MM radi, ne rade svi
marina, nemam ti pojma, al'' se slazem sa tvojom odlukom, sacekaj jos malo.... a ja sam danas u gradu vidjela najgluplju mogucu tetovazu...frajer istetovirao po dvije suze ispod ociju
amani, ljubi mi Amana, maminu pametnicu
ostale, ali ne manje vazne zenice
< Poruku je uredio tekja -- 30.10.2011 19:49:08 >
A sto vi malo ceLapa jedete ja bez 10 ne pricam ...a imam sa krevetom 50kg ...al zato bravo za E. ...ni moj A. nikad nije pojeo cevap...ne zato sto mu ja nedam...nego zato sto odbija meso
marina...pojma ti nemam...ja sam se tetovirala kao mlada i neiskusna
amani, mala, bebaca, zaha,rose,nanika da barem ove sa zadnje str. izgrlim
< Poruku je uredio dadada -- 30.10.2011 20:29:44 >
Evo i mene, Lana zaspala taji na krilu... Prije 8...kad li ce ustati sutra.... Temperatura se nije vracala dosada, legla je sa 36,8-9 nadam se mirnoj noci Odbila je cak i mlijeko, tako da je danas ukupno pojela : ujutro 150ml mlijeka, pola jajeta sa hljebom, kiflu, nekoliko kasika supe, 1 virslu malu, i vise od 1/2l caja... Kad prica jedva je cujemo, tako joj je ustnio glasic, i zakaslje se s vremena na vrijeme, i to bas zrelo ....
o boze jel to i lana bolesna M ima proljev i dalje, jednom dnevno, nije skroz vodenast ali je proljev...inace je ok, nema temp, ne povraca, jede pomalo ali slabo...kaslje, curi joj nos, idemo abd prekosutra da vadimo briseve...nervozna je, dosadno joj, u kuci je 5 dana...
Pa sta da radim? Mislim pratit cu svakako zbog temperature ali sta mogu uraditi zbog promuklosti? Ona skroz tiho prica, nekad joj bude simpaticno pa i sto bi fino nesto rekla ona usitni jos vise Imam one posudice za radijator sad cu staviti kamilicu, u hladnu/toplu vodu? Zaboravila sam