Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.10.2011 17:15:03
palachinken
IZVORNA PORUKA: Amani12
To je onaj s Ryanom Goslingom ? U planu je da se gleda,ima odlicne kritike,pa vidjet cemo... Ako pogledas prije mene,javi utiske...
Odgledala i ne znam sta bih ti rekla. Nisam ga mogla prestati gledati a nije mi se svidio, onako kako mi se inace filmovi svide. Ima čudnu i hipnotizirajucu atmosferu, glavni lik uglavnom šuti, Carey je divna, muzika je divna i onda odjendnom lik drugom liku zabode viljusku u oko.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.10.2011 17:38:45
Amani12
Palachinken To izgleda neki potezak film... Mislim potezak za gledati... Ja sam to nesto drugacije zamislila u svojoj glavi,pa jos ga i nahvalise samo tako... To cu onda gledati kad budem zklj raspolozena. Ljubi M,hvala na prenesenim utiscima
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.10.2011 11:04:17
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
Horrible Bosses, komedija, preporucujem!
mi ga gledali sinoc i razocarali se, valjda sam ocekivala vise buduci da ga svi hvale, meni je bolji bio bad teacher, a da ne spominjem mamurluk 1, koji mi je najbolja komedija u zadnjih nekoliko godina, mamurluk 2 nikako da pogledam, kazu da su isfurani folovi i da je jedinica puno bolja
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.10.2011 15:26:04
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Gift
a little bit of heaven odlican, preporucujem...
Gledala, nije mi los, mada sam ocekivala malo vise. MM se razocarao, kaze nista ne valja, reko tebi ne valja gdje god nema leseva i zlocina On je lud za CSI to moze gledat satima, a ne voli nikako romanticne