Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.11.2011 13:53:53
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
The Lincoln Lawyer
IZVORNA PORUKA: Mirkica
The next three days
Preporucujem The next three days.Napeto do kraja, super upakovana prica i jos bolji kraj.
ja ne znam kako si ti prosla al ja kad nisam dobil srcani udar gledajuci ovaj film ehhh i njeg preporucujem
Tako ti je i kod mene bilo Al sto volim muskarce koji ce sve dati za svoju zenu, sve staviti na kocku...uh. Adrenalin je bio na nivou
Eh jedan film onda za tebe jeste stari ako nisi gledala pogledaj meni osvoji svaki put iznova
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.11.2011 13:58:28
Mirkica
< Poruku je uredio Mirkica -- 20.11.2011 13:59:01 >
< Poruku je uredio Mirkica -- 20.11.2011 14:00:24 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.11.2011 18:34:25
henna ze
gledala predobar.. evo mi upravo iz kina gledale praskozorje....nije loš..mada ne znam zašto očekivala sam više radnje..al opet 2 sata..lijep je--i malo strašniji....uglavnom preporučujm ..svima koji su voljeli i prva tri
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2011 0:05:53
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: henna ze
gledala predobar.. evo mi upravo iz kina gledale praskozorje....nije loš..mada ne znam zašto očekivala sam više radnje..al opet 2 sata..lijep je--i malo strašniji....uglavnom preporučujm ..svima koji su voljeli i prva tri
Kod nas nema kina, a ja jdeva cekam da pogledam. Ko zna kad ce doc u videoteke...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2011 0:10:55
sporty mamaa
Pogledajte i My name is Khan. Predivan film.
Mene zanima ovi filmovi koje preporucujete kad su izasli, jer koji god sam htjela uzeti u videoteci nema Sinoc trazila ovaj nema, i onaj horrible bosses nema ni on. Ja inace citam vase preporuke i onda trazim
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.11.2011 19:48:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Pogledajte i My name is Khan. Predivan film.
Mene zanima ovi filmovi koje preporucujete kad su izasli, jer koji god sam htjela uzeti u videoteci nema Sinoc trazila ovaj nema, i onaj horrible bosses nema ni on. Ja inace citam vase preporuke i onda trazim
My name is Khan je izasao 2010. a ovaj drugi, mislim, 2011. To su sve noviji filmovi, skini ih, sta placas Ja evo pregledala Arena. Strahota Dobar je fakat, ali straaaaasan.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.11.2011 20:24:51
henna ze
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: henna ze
Kod nas nema kina, a ja jdeva cekam da pogledam. Ko zna kad ce doc u videoteke...
od djevera curica je negdje skinula.sa neta pirat...kaže čitav film neka žena kašlje al su pregledale... u kinu je premoćno..zvuk ..slika....predobro..a karta tad bila 3Km..baš smo uživale