Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.10.2011 22:14:38
palachinken
IZVORNA PORUKA: de_de
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Sinoc smo ja i mm gledali super film DOK NAS JACK POT NE RASTAVI
I mi. E odavno se nisam onako ismijala, film je bas opustajuci.
I mi Samo brate mili sto ga Hrvati blesavo prevedoše, What Happened In Vegas postade Dok nas Jackpot ne rastavi. Ne bih nikad pogledala film takvog naslova da nisam slucajno obrnula na rtl.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.11.2011 11:41:51
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Pogledajte i My name is Khan. Predivan film.
mislim da sam ga vec preporucila ko nism pridruzujem se sad ODLICNNNN
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.11.2011 11:43:39
Mirkica
The next three days
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Preporucujem The next three days.Napeto do kraja, super upakovana prica i jos bolji kraj.
ja ne znam kako si ti prosla al ja kad nisam dobil srcani udar gledajuci ovaj film ehhh i njeg preporucujem