Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.9.2011 21:25:15
teacher75
a meni su ova dva filma medju najjacim koje sam gledala posljednjih godina: http://www.imdb.com/title/tt0449467/ http://www.imdb.com/title/tt0375679/
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.9.2011 20:56:21
Bambi09
Pregledah film "127 hours"... Jak... Prejak...
_____________________________ 25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.9.2011 21:38:43
Anoniman
i ja sam nekidan gledala fast five. Dobar pravo, ko voli akciju
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.9.2011 17:20:55
Ilhana RR
Ovih dana sam gledala: A little bit of Heaven - preporucujem svima da ga pogledaju... samo pazite, tuzan je do bola... Jumping the Broom - dobar, smijesan =)) BrideMades - nekako me sve podsjeca na Hangover al dobar je, smjesan i ima dobri scena =)) Zookeeper - smjesan, moze se sa djecom gledati.. Bandslam - onako, moze se pogledati,... nemogu da se za sad sjetim ostale....
_____________________________ ~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 18:39:52
Gift
a little bit of heaven odlican, preporucujem...
< Poruku je uredio Gift -- 19.9.2011 18:40:27 >
_____________________________ Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 19:54:35
SdZ
The Adjustment bureau- preporucujem ovaj film.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 19:57:43
Mirkica
The Adjustment bureau IZVORNA PORUKA: SelmydZanky The Adjustment bureau- preporucujem ovaj film. sad pogledah trailer izglda ODLICAN moracu :)
_____________________________ Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj. BA 13.12.2008
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 20:01:10
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica The Adjustment bureau IZVORNA PORUKA: SelmydZanky The Adjustment bureau- preporucujem ovaj film. sad pogledah trailer izglda ODLICAN moracu :) ovaj film je bas odlican i ja ga preporucujem
_____________________________ "Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 20:12:42
SdZ
Unknown Your highness The dark knight Unthinkable The next three days- prepredobar
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 20:24:14
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: Mirkica The Adjustment bureau IZVORNA PORUKA: SelmydZanky The Adjustment bureau- preporucujem ovaj film. sad pogledah trailer izglda ODLICAN moracu :) ovaj film je bas odlican i ja ga preporucujem Necete se pokajati ako ga pogledate ;) IZVORNA PORUKA: SelmydZanky Unknown The next three days- prepredobar Mora se pogledati ;) Unknown mi je nako...
_____________________________ ~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 20:30:52
Ilhana RR
Javim vam kasnije kakav je Friends with benefits ;)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.9.2011 22:13:32
Ilhana RR
Sad evo gotov film... pre dobar je... ismijali smo se i ja i muz pravo.... Morate pogledati Friends With Benefits =)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2011 10:52:19
balasgirl
Sinoć u kinu gledala Bad Teacher s Cameron Dia, ma ismijala sam se baš, baš..... Prava komedija.... Preporučujem
_____________________________ ... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa... <3 Ali Khan <3
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2011 10:53:17
balasgirl
*Diaz, pojela sam z...hehehhee
_____________________________ ... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa... <3 Ali Khan <3
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2011 10:54:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: balasgirl Sinoć u kinu gledala Bad Teacher s Cameron Dia, ma ismijala sam se baš, baš..... Prava komedija.... Preporučujem I ja sam ga gledala ljetos, extra film, bas lagan...a ona treba i po
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2011 11:46:03
balasgirl
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: balasgirl Sinoć u kinu gledala Bad Teacher s Cameron Dia, ma ismijala sam se baš, baš..... Prava komedija.... Preporučujem I ja sam ga gledala ljetos, extra film, bas lagan...a ona treba i po jooooj ona je hhhhhot, da ne može biti više. Ista ja
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.10.2011 18:28:38
d.dita
Večeras na HRT1 P.S.I LOVE YOU pa ako se nekome gleda maramice u ruke i ugodno veče!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.10.2011 18:30:02
bambi7
Uh to se mora gledati, opet.....super je film
_____________________________ Ljubi mama princeze L-23.02.2007 I-09.06.2011 "Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.10.2011 0:16:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: balasgirl IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: balasgirl Sinoć u kinu gledala Bad Teacher s Cameron Dia, ma ismijala sam se baš, baš..... Prava komedija.... Preporučujem I ja sam ga gledala ljetos, extra film, bas lagan...a ona treba i po jooooj ona je hhhhhot, da ne može biti više. Ista ja maoprije pogledala
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.10.2011 11:50:51
balasgirl
Sinoć gledala Veza bez obaveza u kinu, ma onako....sladunjav, tipično američki, uvijek happyend :)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.10.2011 16:06:59
teacher75
IZVORNA PORUKA: balasgirl Sinoć gledala Veza bez obaveza u kinu, ma onako....sladunjav, tipično američki, uvijek happyend :) meni se bas svidio, opustajuci je a glavna glumica je preslatka i pravo simpa lik
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.10.2011 16:38:04
palachinken
Horrible Bosses, komedija, preporucujem!
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.10.2011 18:05:48
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: palachinken Horrible Bosses, komedija, preporucujem! Predobar! =)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.10.2011 8:43:02
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: palachinken Horrible Bosses, komedija, preporucujem! predobar, juce ga skinula i sinoc pocela gledati
_____________________________ "Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
Anketa
Crtani filmovi.пеперутка16 Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?
Oznake