Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.8.2011 21:43:07
Mirkica
odlican LUDA za Steve ja vristala od smjeha majke mi
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.8.2011 0:17:40
klemzi
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Gift
IZVORNA PORUKA: palachinken
Inače, film na koji sam se baš pošteno isplakala, je My Sisters Keeper Inače ne cmoljim na filmove, ali ovo je ...uh. Ja sam na glas ridala. Na svu sreću, nikog njie bilo kod kuće da mi crkne od smijeha.
ovaj film me je ubiooo ali ubiooooo jos ja bila trudna jos imale smo ja i ova zena nesto zajednicko cak je i mm zaplakao jest krio ali vidjela sam
ja bih rado pogledala ovaj film, al o cemu se radi..hocul se sta nasikirat...samo plakanje nije problem, al ako je tezak i ima kakav problem oko bebe kazite da ne gledam..
u pitanju je dijete sa Downovim sindromom
menis u najgore bile one scene kada ona nju zamislja da je u krevetcu kraj brata pa za rodjendan ona bol za kcerkom me je ubijala ali film nosi veliku poruku ..
Ja moram pogledati ovaj film, koji je naziv u prevodu? Mislim da ću dušu isplakati, ali moram pogledati. Imala sam sina sa sy down.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.8.2011 11:36:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: klemzi
Inače, film na koji sam se baš pošteno isplakala, je My Sisters Keeper Inače ne cmoljim na filmove, ali ovo je ...uh. Ja sam na glas ridala. Na svu sreću, nikog njie bilo kod kuće da mi crkne od smijeha.
ovaj film me je ubiooo ali ubiooooo jos ja bila trudna jos imale smo ja i ova zena nesto zajednicko cak je i mm zaplakao jest krio ali vidjela sam
ja bih rado pogledala ovaj film, al o cemu se radi..hocul se sta nasikirat...samo plakanje nije problem, al ako je tezak i ima kakav problem oko bebe kazite da ne gledam..
menis u najgore bile one scene kada ona nju zamislja da je u krevetcu kraj brata pa za rodjendan ona bol za kcerkom me je ubijala ali film nosi veliku poruku ..
Ja moram pogledati ovaj film, koji je naziv u prevodu? Mislim da ću dušu isplakati, ali moram pogledati. Imala sam sina sa sy down.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.8.2011 21:04:21
klemzi
Teacherko, hvala ti puno Malo ot, nadam se da si dobro i da su mučnine prošle, pa sad uživaš u trudnoći. Ljubac za Lanu
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.8.2011 13:22:57
entinte
Ledena staza... mogla bih ga sto puta gledati i Hangover
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.8.2011 13:32:01
Lady26
IZVORNA PORUKA: zeze
Nemam film za preporuciti, uglavno skidam koje predlozite , nego imam pitanje. Kako cu podesiti titl u filmu, kasni mi
Podesiti mozes tako da ti licno prekucavas vrijeme..ali to je posao od mjesec dana Ovako, trazi drugi prevod, ja znam skinuti 3-4 dok ne nadjem onaj koji ide kako treba, nazalost nemas drugog izbora...jer uvijek imas bar 4-5 ponudjenih...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.8.2011 15:16:55
palachinken
IZVORNA PORUKA: zeze
Nemam film za preporuciti, uglavno skidam koje predlozite , nego imam pitanje. Kako cu podesiti titl u filmu, kasni mi
U kojem playeru gledaš? U BS playeru mozes podesavati titl, ali lakse ti je skinuti odgovarajuci. Gledaj da uvijek ime subtitla bude identicno kao i ime filma (npr: babies.2010.docu.dvdrip.xvid-amiable.srt)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 31.8.2011 0:24:53
entinte
IZVORNA PORUKA: Mirkica odlican LUDA za Steve ja vristala od smjeha majke mi
ej imas li link za ovaj film? ja inace filmove skidam sa warez-bb ali ovaj nema rado bih ga pogledala...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.9.2011 20:52:12
teacher75
IZVORNA PORUKA: klemzi
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.9.2011 20:59:42
Mirkica
IZVORNA PORUKA: entinte
IZVORNA PORUKA: Mirkica odlican LUDA za Steve ja vristala od smjeha majke mi
ej imas li link za ovaj film? ja inace filmove skidam sa warez-bb ali ovaj nema rado bih ga pogledala...
ja sam gledala na sky tako da ti ne mogu link dati ali pogledaj na ovim nasim stranicama ali film je ludddd i simpatican odlican
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.9.2011 21:04:57
Mirkica
The Blind Side odlican film , ja volimfilmove po istinitim dogadjajima radjeni ovo je jedan od njih i toplo preporucuje