Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 13.6.2011 18:01:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leena
A ja sam zaspala u zivotu samo uz jedan film Satanski tango, ali film traje 7.5 sati, a prvih 45 min. statican kadar i krave... I tako rade sve sto mogu raditi krave na livadi... bilo je ili zaspati ili pobjeci, a udobna stolica u kinu. i zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 6 od 7.5 h
7,5h ja bih ga za 7 godina izgledala ...Kako to neko može snimiti uopšte, puno mi je i 2h...
IZVORNA PORUKA: henna ze
gledala sam i hangover 2 ..dobar je..kao i onaj..umrijeti od smijeha...mada mi je prvi bolji...ovaj sto sam napisala hall pass..je isto komedija na sličan fazon ali po meni mnogo, mnogo bolja...glumi owen wilson..valjda se tako piše..a znaćete koji je lik.. neku noć sam gledala...next three days glumi russell crowe...triler
Prvi dio je uvijek bolji, ali me interesuje i drugi dio, ma mora bit dobar , joj jedva čekam da gledam...a i ovaj hall pass čim sam vidjela da glumi Oven V. mora da valja
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.6.2011 9:58:12
Leena
IZVORNA PORUKA: Coma
Ja volim trilere i horore, tako da sam se počastila dobrim trilerom koji preporučujem: "The Clinic" (o.a. možde ne baš trudnicama, jer je tematika malo...hmmm...) Snimljen je po istinitom događaju... ostala sam zaprepaštena... kao i nakon "Hostel-a"... Poslije "Hostel-a" sam Tarantina proglasila ludim i psihopatom, dok nisam saznala da je i taj film snimljen po istinitom događaju...
Moja prijateljica je trudna gledala Rosemary's Baby Romana Polanskog i nije mogla spavati poslije toga, budaletina
A moja mama je dok je mene nosila otisla u kino "na preporuku" rođaka na Petak13., i prokrvarila, jedva su me sacuvali... Tako da strah nije preporučljiv trudnicama, a od Rosemary's Baby bjezite k'o od vraga
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.6.2011 14:28:09
Coma
Moja prijateljica je trudna gledala Rosemary's Baby Romana Polanskog i nije mogla spavati poslije toga, budaletina
A moja mama je dok je mene nosila otisla u kino "na preporuku" rođaka na Petak13., i prokrvarila, jedva su me sacuvali... Tako da strah nije preporučljiv trudnicama, a od Rosemary's Baby bjezite k'o od vraga [/quote]
Trudnice - Upozorenje - Sorry !!! Ne gledajte film "The Clinic" !!! Ne želim biti odgovorna za nečiji prijevremeni porod!!!
U biti film nije strašan, ono, kao neki niskobudžetni hororčić... samo je... hmmm... kako reći a da ne otkrijem o čemu se radi??? Ostaneš u nevjerici, to mogu reći... Vrijedi pogledati u svakom slučaju...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.7.2011 10:04:23
Lady26
Moze i Beastly.... Na fazon bajke "ljepotica i zvijer".... samo moderna i zgodna zvijer a i ona je prelijepa.... http://www.imdb.com/title/tt1152398/
The client list je po istinitom dogadjaju, glumi sinoc sam legla iza 1, nisam mogla da ne pregledam do kraja... http://www.imdb.com/title/tt1625340/ sa Jennifer Love Hewitt
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.7.2011 10:40:18
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja nisam pogledala nijedan , a moj brat i mm bez da trepnu pregledaju....
Joj ja sam i skoro sve djelove knjiga pročitala i kolekciju imama čekam samo još ovaj kraj a njega i Gospodara prestenova bi mogla gledati da mi nikada ne dodije.............
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.7.2011 11:01:52
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Joj ja sam i skoro sve djelove knjiga pročitala i kolekciju imama čekam samo još ovaj kraj a njega i Gospodara prestenova bi mogla gledati da mi nikada ne dodije.............
Mi imamo produženo izdanje, po 4h jedan dio i onda, jednom godišnje napravimo filmski maraton. Malo smo ali ja baš volim Prstenove i Pottera.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.7.2011 11:24:47
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Mi imamo produženo izdanje, po 4h jedan dio i onda, jednom godišnje napravimo filmski maraton. Malo smo ali ja baš volimPrstenove i Pottera.