mila81
|
IZVORNA PORUKA: Malena_A IZVORNA PORUKA: mila81 E ja idem sutra svekrvi na ručak, ja sam samo kolač napravila, al u srijedu je kod mene ručak specijalni, kontala: tarhanu, punjene paprike, lovačka ćuftat, djeca ih pravo vole, pekarski krompir, ili rižoto mantije, salate : kisele paprike, paradajz salatu sutliju by Medić, uh kako joj je dobra i desert hamajlice, prvi put pravila!? Mozeli recept Mila tebe dugo nema, il se mimoilazimo Ima, ali slabo, vjeruj upala sam u neku kolotečinu, za sebe nemam vremena, ali biće bolje Recept: Ja probala od nje, pravo mi se svidio, ali svako sebi modificira neki recept, pa tako i ja, i to ovako radim; Pošto ja volim malo žiđe, ja stavim 2.l mlijeka da prokuha, poslije stavim šoljicu od kafe riže, i dvije šećera, kad se dobro ukuha, stavim skroz malo vanilinog šećera i cimeta, samo koliko da se vidi da ima nešto u mlijeku, osim riže, naravno, A prije neki dan sam pravila sve isto i dodala kokosovog b., i to mi se sviđa, pa iskombinuj, kako se tebi sviđa, u slast draga