|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
27.10.2011 21:15:08   
Hannica
Hej bebice ja sam sad gledala na fb,izgleda da je mea29 dobila sina,neko joj vec cestitao.user posted image
Pa ako je tako,iskrene cestitke i od mene,uzivaj sa svojim sincicem i javi nam se sto prije.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2176
27.10.2011 21:23:19   
Arina
imal iko od gerbe broj da je zvrkne da da vidimo jel ostalauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2177
27.10.2011 21:25:01   
Bebica11
Mea cestitamooooooo, sve najbolje i tebi i bebici, jest nas krenulouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2178
27.10.2011 21:26:45   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Arina

cula sam se ja sa njom.beba je ok al ona mora ujutru u bolnicu user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2179
27.10.2011 21:27:30   
mama21e
Ima li vas zenice, poslije aksama sve se razbjezite user posted image user posted image

Ja sam nesto puna energije, danas po kuci nesto radila pa me to ispunilo. Al da me je neko gledao kako radim dobro bi se ismijao, malo radim vise odmorim user posted image

Sandrich drago mi je da je sve proslo kako treba user posted image

Sensia, zelim ti da se sto prije oporavis i naviknes na bebicu, bices ti aBd iskusna mamica user posted image

Gdje li nam je to Gerberka??? Nadam se da je sve uredu.

Sutra aBd idem da primim bocu i mozda vidim bebicu aBd user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2180
27.10.2011 21:27:54   
Arina
IZVORNA PORUKA: Sandrich

cula sam se ja sa njom.beba je ok al ona mora ujutru u bolnicu user posted image
jel na lezanje?????

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2181
27.10.2011 21:29:54   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hej bebice ja sam sad gledala na fb,izgleda da je mea29 dobila sina,neko joj vec cestitao.user posted image
Pa ako je tako,iskrene cestitke i od mene,uzivaj sa svojim sincicem i javi nam se sto prije.user posted image user posted image

Ovaj oktobar pun bebica, mashaAllah.
Mea cestitam, sve najbolje!!! user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2182
27.10.2011 21:30:06   
Bebica11
hej zenice jestel primjetile da se dosta ginipralusa prije termina porodilo, tako da je to dobar znak da ginipral ne zabetonirauser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2183
27.10.2011 21:31:17   
Sandrich

jel na lezanje?????

nisam ni ja sigurna pa bolje da sacekate da se ona javi

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2184
27.10.2011 21:32:54   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zenice jestel primjetile da se dosta ginipralusa prije termina porodilo, tako da je to dobar znak da ginipral ne zabetonirauser posted image

joj bebice gledam tvoj stiker i ne mogu da vjerujem da ti je ostalo jos samo 45 dana...masala user posted image user posted image user posted image user posted image ...bas mi je vrijeme brzo proslo

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2185
27.10.2011 21:33:22   
drznica
Cestitamo Mea user posted image
Bas je krenulo mashalla...ja sad gledam ovaj tiker i ne mogu vjerovati da sam 9.mjesec...a do neki dan sam jedva cekala da se pomjeri za jedno polje user posted image Mislim da cu ostati sama xxl, ko ce nas tjesit user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2186
27.10.2011 21:42:21   
Bebica11

joj bebice gledam tvoj stiker i ne mogu da vjerujem da ti je ostalo jos samo 45 dana...masala user posted image user posted image user posted image user posted image ...bas mi je vrijeme brzo proslo

jasta jos ovo moje zuri, nek izdrzi bar 15-20 dana jos aBd pa nek onda dolaziuser posted image

drznice pratimo te, ne brini neces sama ostati

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2187
27.10.2011 21:42:46   
Anoniman
user posted image dobro vece user posted image

Citam vas redovno ali mi nesto lijeno pisati. Prepone me opet razvaljuju, a user posted image luduje. Garantiram da partija sam tamo unutra user posted image

Ima li negdje tema ili je vec negdje napravljen popis sta sve treba ponijeti za mamu i bebu u porodiliste na Jezeru? Ne mogu da nadjem. Nesto sam nacula da se dobiju neke gratis pelene pa da se to ne mora nositi za user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 2188
27.10.2011 22:27:42   
Bebica11
Dinamitna nama su na vjezbama u DZ rekli da treba jer NEKAD oni imaju donacije a nekad nemaju, ti ipak nabavi,nece se bacitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2189
27.10.2011 22:31:33   
gerberka
evo mene, bila kod svojih poslije pregleda pa eto kasnim kod vas ženice moje...

imam jaku upalu i uloživa sam, sutra u bolnici...
bebice kako izgleda tokoliza i kako se dobivaju antibiotici? trebam li kupiti antibiotike?

ljubim vas sve

user posted image je ok Uzvišenom Bogu hvala user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2190
27.10.2011 22:35:24   
Anoniman
grebo brinula sam i mislila na tebe sve virim oces se javiti , .... Hb da je bebi dobro izlecises abd upalu user posted image mozes li mi poslat br na pp da te nekad trznem ako nije problem .Pusa .

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 2191
27.10.2011 22:41:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

evo mene, bila kod svojih poslije pregleda pa eto kasnim kod vas ženice moje...

imam jaku upalu i uloživa sam, sutra u bolnici...
bebice kako izgleda tokoliza i kako se dobivaju antibiotici? trebam li kupiti antibiotike?

ljubim vas sve

user posted image je ok Uzvišenom Bogu hvala user posted image

hB da je bebi okuser posted image

tokolizu i antibiotike ces dobiti od njih, prestajes PITI ginipral dobivas ga u venu, infuzija klasika s ginipralom, s tim da to mora POLAHKO kapati 5-8 kapi u minuti radi TVOG srca, znaci ako previse uspori zovi sestre il ako pocne kapati previse ili ako te stezalo u prsima....znaci pripremi se psihicki da se 500ml tj 1 boca infuzije prima 24-36 sati, najbolje po 4sata s pauzama za vene, pazi da ti stave braunilu gdje najmanje smeta(meni licno kod sake) i da je braunila u polozaju paralelnom s rukom tj da ne strsi iz ruke da te ne boli,nek ti zaljepe lijepo, eto nista strasno,malo dosadno, meni je krizaljka pomagala da se zabavim dok primam infuzijuuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2192
27.10.2011 22:48:24   
gerberka
hvala ti bebice na opsirnom opisu..koliko si ti lezala? 7 dana? 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2193
27.10.2011 22:49:33   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

hvala ti bebice na opsirnom opisu..koliko si ti lezala? 7 dana? 

5 danauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2194
27.10.2011 22:55:48   
Anoniman

Dinamitna nama su na vjezbama u DZ rekli da treba jer NEKAD oni imaju donacije a nekad nemaju, ti ipak nabavi,nece se bacitiuser posted image

Spremna sam tuto kompleto user posted image s pelenama nego sam sva zbunjena. Da ne budem tamo ona o kojoj ce se godinama pricati. Kako je krenulo nosim sa sobom 2, 3 putne torbe user posted image , meni sve treba.
Vrijeme je da se kontrolisem i izbacim suvisne stvari.

Gerbo user posted image bit ce to sve ok.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2195
27.10.2011 23:16:29   
Nina_Lana
Greboooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i saljem ti jednu veeelikuuuu pusuu,,,nadam se iduci put u zenicu kad dodjem da pijemo kaficu.
Ostale pozdrav veliki..kod mene nista novo sem sto ja ne mogu da mirujem, radim i imam kontrakcije povremeno koje smirim ginipralom i apaurinom...nije mi bas prijatno kad sjedim bebi me gura dole i ponekad bas osjetim da ga pritiscem, a ledja i rebra me bole uzas jedan...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2196
27.10.2011 23:19:22   
gerberka
hvala cure moje user posted image spremam se, pa ne mogu sve da citam sta ima kod koga...uglavnom tu sam, pegla m spavacice...

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2197
27.10.2011 23:21:07   
Miracle*3
Gerberka, zelim ti brz oporavak i da sto prije izadjes iz bolnice.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2198
27.10.2011 23:22:56   
Lejla Ka
Da u porodilištima znaju kolika je ova tema podrška i psihičko opuštanje trudnicama uveli bi besplatan WiFi i besplatno davali na korištenje pedove za surfanje user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 2199
27.10.2011 23:29:38   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Da u porodilištima znaju kolika je ova tema podrška i psihičko opuštanje trudnicama uveli bi besplatan WiFi i besplatno davali na korištenje pedove za surfanje user posted image

Dobra ideja, tamam svaka trudnica koja ode na kontrolu, nek stavi potpis na peticiju za uvodjenej WiFi user posted image user posted image user posted image

Skoro sam gledala slike neke, ali bile su sa starog GAK-a, i jedna slika je bila trudnica na krevetu s laptopom, evo reko ova direktno izvjestava sa klinike

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *