Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
leona , istreses kesicu onu linex baby u caj , i das da popije . Pijel ti tecnosti?
dali mi kapsule u apoteci, na uputstvu pise da do 2 godine ide jednom dnevno kapsula sa malo tecnosti da se istrese u kasiku...pije stalno. nece da popije enterofuryl i linex, a prolife nismo nasli pa smo uzeli hipp ors koji nece i uzeli smo rehidran to cu danas dati
dali mi kapsule u apoteci, na uputstvu pise da do 2 godine ide jednom dnevno kapsula sa malo tecnosti da se istrese u kasiku...pije stalno. nece da popije enterofuryl i linex, a prolife nismo nasli pa smo uzeli hipp ors koji nece i uzeli smo rehidran to cu danas dati
leona moj Igor je mladji od tvoje curice i njemu je dr rekla 3x po 1 kapsulu smijes slobodno dati
evo nas od dr, stanje katastrofalno bukvalno. Htjeli nas i u bolnicu poslati. Sve upaljeno, uho, grlo, nalazi katastrofa, CRP i leukociti ogromni. Peniciline injekcije primamo.
Mala tebi posebno hvala , ti pored dvoje svojih razbojnika uzela bi trece. Uglavnom opet uho, grlo, sluh sve jovo na novo. Dr ne vjeruje da je od vrtica jer je kratko boravila, nego opao imunitet od zuba i onda. Jos pijemo imunoglukan, a nikakve vajde od njega bem mu. Nije joj dala injekciju jer mi od juce nista nije jela sem sinoc par kasika cokolina, pa evo dosli kuci tjeram je da sta pojede pa da je vodim da primi. To ce veselo biti, ali hvala Bogu sad sam mjerila, temperatura joj je spala konacno.
U svemu ovome mm me iznenadio, kupio mi auto i to samo sest mjeseci staro, ali kako me ovo sa Anom nasikiralo iskreno nisam se ni malo obradovala.
pijete sirup, njemu je prvo ukljucila linex pa kada nije bolje bilo dala nam sirup...
linex je u sustini samo probiotik i nije jak ali enterofuril bi trebao da zaustavi.
a pije li ti mlijeko
ne pije, dojila je do 20 mjeseci a zadnja 3 mjeseca mlijeko uzima samo u cokolinu, nikad ga nije htjela piti, nekad uspijem da joj podvalim gutljaj kras expressa. pije samo caj i vodu.
dan kod mene je jos uvjek prisutna goren dolen situacija. leona.....ja ne skontah dali si prije davala Linex pa presla na Enterofuril.ovaj drugi se daje samo kod ekstremnih crijevnih infekcija. a da probas sa cokoladom za kuhanje(mada mnogi nisu pristalice toga)u vecini slucajeva pokazala se djelotvorna kod proliva.
Mi bili na kontroli,pa eto nije lose.A nije bio za infuzije,nema proliva od jutros,Dala nam linex i dijetalna ishrana.On je puno bolje veseo igra se i pojeo i rizu tanjiric i sad makarone sa ab kulturom.Nadam e da ce biti jos bolje
A trice mu natekle i sve vice da ga boli zub,pa mozda i od zubica proliv
super salmy, nama je jedna trica nikla imali smo problema sa ne jelom nije jeo jedno 10 dana sve pomalo skroz hb iznikla je probila meso on projeo a meni srce ko kuća. Kad jede i zdrav naravno.....al ne smijem se puno veseliti jer nam jos ihi hij fali zubi kad pogledam nije jos mu puna glava a dje su oni najgori kutnjaci sto idu pa jos jedna trica pa donji fali skoro pola vilice eee bolje da sutim . Moj anel je prava pametnica djete se naucilo, samo kad mu nesto dam trazi caj,,sok , jelo nebitno sta on meni kaze faja-hvala Kad kaki, dam tutu kaki sjedi igra se reda igracke oce da ga nosam s tutom po coskovima da ga ne gledim . Ja ga vicem svako malo anel jesil kakio on ce nije mogami-Nije bogami jos Kad kaki kaze gotojo-ja kakio.... Nemogu da vjerujem da je veliki djecak da svasta zna pricat rijeci sastavljat ko veliki iz njega sipa ko iz torbe Masallah , nije vise mala beba al sreca pa mi se da gnjaviti da ga tusim da mi to neda zabrinula bi se bas
eh da, zasto sluzi pemkez?? Jel to za krv il?? Ja sam dobila teglu domaceg pekmeza svako jutro A. popije kasiku dam samu znaci na taste pekmeza .....i hoce ga a med u caj isto svako jutro par kapi limuna .... To nam je bas obeveza i preventiva na koju sam navikla uz b.complex.
ovak izgleda bebacha , jednu kasiku 5ml rastvoris razmutis u vodi koliko moze popiti i das . To su sitne bobice rastope se vrucom vodom. Kostaju 2.70pfeninga
imas ove granule sto je postavila felix, one su prilicno jeftine i ijepog su ukusa,ja sam ih uzimala Luki pa odustala ...nesto me strah jer koga god znam da ga je uzimao imao je problema sa tezinom kasnije
imas ove granule sto je postavila felix, one su prilicno jeftine i ijepog su ukusa,ja sam ih uzimala Luki pa odustala ...nesto me strah jer koga god znam da ga je uzimao imao je problema sa tezinom kasnije
Kamo puste srece i nama al jok ... nismo mi te srece .... Nama je samo pojaco apetit, al nista posebno sad da primjetim i da bebacha ove b comp.imaju ukus vanilije tako i pise na kesici.