Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kod nas temperatura ide do 40,2. Poslala sam prijateljici poruku kad ustane da mi se javi da je zamolim da joj ostavim Luku dok Anu odvedem dr, jer sama sam sa njima i nema sanse da idem sa oboje.
Salmy ti radi kako hoces al nema sanse da je on to vec iz vrtica pokupio
joj sve znam ,sinoc je lezala zena cije djete cuva teta.Mozes misliti od nedjelje povraca,znam da vrtic nije kriv,mozda je samo malo poguru....ali sam toliko tuzna da mi se sve gadi.Planirali u subotu proslavu za rođ,narucli tortu zovnuli rodbinu,i sta cu sad? a zao mi sve mislim ja sma kriva sto sam ga upisala
ma nisi kriva,nemoj sebi opterecivat. a rodendan cete nadoknadit.moj Alen prvi rod docekao u bolnici zbog upale pluca,pa smo nadoknadili.bice on brzo ok
Salmy draga nemoj sebe sa tim optrecivati,djeca zacas pokupe virus,evo moj niti ide u vrtic,ni u jaslice,pa je nedavno dobio onu usta,ruke,noge bolest,evo jos ima osipa...
evo mene,danas je sunčanoooo!!!jučer kiša padala..moram se malo požaliti na alexa.išli smo šetati reu a on trči i trči ne sluša ništa i skor je otčao do ceste.ja za njim trčim..kao spravi.vikala sam ga lupila po guzi.nadam se da je napokon nakon sto puta objašnjavanja shvatioo da ne smije iči na cestu.. .nadam se.izludi me jutros.hoče da idemo dizalicu gledati,onda neče ..ajme..pa viče u autu uff bila sam ludaaa.. sad se igra a ja krečem usisavati...cure nešto bi vas pitala.neki dan sam išla raditi i zavrtilo mi se u glavi pala sam na stepenice od kafiča..neznam što je to nikad mi se to još nije dogodilo..da nije došla konobarica ja bi poletila do poda...
evo mene,danas je sunčanoooo!!!jučer kiša padala..moram se malo požaliti na alexa.išli smo šetati reu a on trči i trči ne sluša ništa i skor je otčao do ceste.ja za njim trčim..kao spravi.vikala sam ga lupila po guzi.nadam se da je napokon nakon sto puta objašnjavanja shvatioo da ne smije iči na cestu.. .nadam se.izludi me jutros.hoče da idemo dizalicu gledati,onda neče ..ajme..pa viče u autu uff bila sam ludaaa.. sad se igra a ja krečem usisavati...cure nešto bi vas pitala.neki dan sam išla raditi i zavrtilo mi se u glavi pala sam na stepenice od kafiča..neznam što je to nikad mi se to još nije dogodilo..da nije došla konobarica ja bi poletila do poda...
Malokrvnost,mozda nisi doruckovala,meni slabo bude kad nejedem ,onda kad imam vjesticu
Jutro ocigledno je neki virus ...evo sad na preskoke citam...Salmy, ja sam od jucer ..od preksinoc mi je muka, jucer sam doduse samo jednom povratila...ali me muka drzi evo vec 48 sati + temperatura
Svima bolesnim
A A. je..ko i inace ...do mene je sto sam bolesna pa me skroz slomi
vidim ja jucer nikoga popodne...kamo srece da su drugi razlozi bili...
leona, jelena, salmy, brzo ozdravljenje djecici...joj bas mi ih zao ... bebacha, sretno draga mnn, Aleksovo ponasanje je sasvim primjereno njegovoj dobi...popustice ga tamo oko 4. rodjendana - barem se ja ovako tjesim...a moze biti mnogo uzroka nesvjestici...ako se ponovi, ja bih otisla do ljekara..
ella, hvala mila...a sta velis A. genije - masAllah...i ja imam malog ajnstajna...broji na engl. do deset savrseno (doduse six mu je kiks ), a na bosanskom nece ni da ponavlja za mnom samo me izignorise
pozz svima. mi smo cijelu noc imali temp, malo spadne u kombinaciji paracetamola, dalsija i kupke pa ponovo dodje...jutros u 9 39,5, ja stavila cepic odmah, kupka opet, i dalje 39,5, tek nakon sat vremena spala malo i evo sad je nema, preznojila se 2 puta. ne moze da hoda, da prica, da jede...nije imala proljev niti je povracala od jucer. nikako je ne mogu natjerati da popije lijek za proljev.