Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zovu me iz vrtica danas M imala proljev i dobila temp 37,5, za 20 min zovu temp 39, ja skoknem do apoteke i uzmem odmah linex, enterofuryl, rehidran i hipp ors 200...paracetamol joj daju u vrticu pa mi damo dalsy u 8, temperatura je i dalje tu, ali nema proljeva i povracanja. slabo jede, sinoc je povratila jednom ali sam ja mislila da je to od kaslja pa izbacila slajm...izgleda da je stomacni virus...kazu da traje do 5 dana. mm ode na put sutra pa smo same...krasno
Od hitne do pedijatrije smo bili,lezali 3 sata gore i cekali reakciju,povratio je jos 2 puta.Pa malo zaspao i dr,rekao da idemo kuci i pratimo stanje gore je uzas,od bolesne djece,ja sam kriza samo sto ne ujedam Neznam sta nas snađe,a tako smo se radovali rođendanu
dr kaze nije virus,moguca reakcija na ceclor koji nam je sutros propisala A nema turu,pa kaze dr da nije virusna infekcija,A lezi curica koja od nedljelje povraca i ima turu i proliv,Od danas je na infuziji i sutra idu kucu.Nadam se da se necemo vracati gore ja cu spavati u farmerkama
On je od 6 poceo povracati,do tada je bio onako.Posli u grad da mu kupimo nesto za rođendan,i poceo u autu povracati....ma uzas a hitna je prica za sebe,dr,mi propisuje linex,aj akzem nema on proliv,kaze ona ali gospođo dobice ga idem leci nadam se da ce sve biti ok Hvala vam drage moje
On je od 6 poceo povracati,do tada je bio onako.Posli u grad da mu kupimo nesto za rođendan,i poceo u autu povracati....ma uzas a hitna je prica za sebe,dr,mi propisuje linex,aj akzem nema on proliv,kaze ona ali gospođo dobice ga idem leci nadam se da ce sve biti ok Hvala vam drage moje
ne znam jesi li citala moja Noa je neku vece povratila i sutri dan imala temp 38,sve ostalo bilo ok.to trajalo 24h i poslije kao da nista nije bilo
mi sad imamo temp opet, tj nikad nije skroz spala, samo se smanji, ide do 39 i kombinujemo paracetamol i dalsy, tako nam rekose u vrazovoj...jela je par keksica i sve ispovracala maloprije...sad sam joj napravila samo caj od sipka. nece da pije onaj hipp ors, nece da pije onu otopinu, jedva sam joj dala paracetamol maloprije, i jedva je popila enterofuryl...
to je ruzno,bilo bi cudno da hoce kombinuj tako,i obloge.daji joj caj,vodu.zelim vam mirnu noc,bez ture. mene sutra ceka uzasan dan,bojim se kako ce zavrsit.nikakva sam,volila bi da neke stvari ne znam.odo pokusat zaspat al uopste mi ne spava
maloprije smo je tusirali i malo je spala ali samo nakratko...nisam htjela cepic da stavljam zbog proljeva. sta te sutra ceka? zelim da ti da sve prodje sto lakse
Kod nas katastrofalno stanje, em sto temperatura je ubi, em proslinila, a neda prici nosu. Nervozna i nece nista da jede . Od tecnosti samo caj pije, pokusala bar malo supice na flasicu da joj dam ali nema sanse.