|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
26.10.2011 9:27:40   
Lady26
Salmy, da A sto prije ozdravi user posted image
Lani je danima zaceljen nosic ali nista vise, mislim da je njoj zbog zubica

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3826
26.10.2011 9:29:47   
Anoniman
Mala ja i imam  krajnike ko kruske,ubvijek sam limun  konzumirala na ovako stanje,meni pomogne

Bravo za makaroncice,ovaj  moj ni da pomisli na njih,jedino  ako su sa mesom,meso poruca   a  makarone bacimo....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 3827
26.10.2011 9:31:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Uh Marina, pa kako od frizidera? Ne daj se i sretno ti danas, sta god bilo u pitanju user posted image
PS nek si se pocela cesce javljati user posted image

Ja se satra   sarajuci,a mene niko ne zarezuje ovdjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3828
26.10.2011 9:34:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

kono ostala si bRez teksta,user posted image

nisam se pohvalila, Igor juce prvi put nakon dvije sedmice opet rucao user posted image
sam nabadao makarone viljuskicom, ja sam bila presretna.
sad sam skontala sta hoce i to cemo piciti user posted image

Nego, cuj u pola 7 user posted image user posted image
A za rucak user posted image user posted image
Sta si skontala? Da skontam i ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3829
26.10.2011 9:55:49   
Malenaoduvijek
izdinstala mu svega na luku, raznog povrca i izblendala kao sos i prelile preko makarona i on fino sve popapao tako.

danas cu mu tako piletinu i krompirice preliti sa nekim "sosom" i da pojede povrce kada nece ovako user posted image

marina kako te ne zarezuje evo ja se slomi odgovarajuci user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3830
26.10.2011 10:00:29   
Lady26
Lana juce doruckovala puru kod tete, i nesto pomalo grickala i to je to, nije htjela da joj ruca, ma nema sanse...i ja joj kuci napravim makaroncice user posted image , doduse sa raznim sirevima i pojela je...poslije mi sama trazila baManu user posted image
Ne znam sto joj nije htjela jesti, ako opet pocne za*ebavati posizit cu...

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.10.2011 10:11:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3831
26.10.2011 10:23:56   
emirita
nasekirah se i ja na sabahu. odvela curicu u vrtic,kaze meni teta da udjem malo unutra da me nesto pita. kaze sto je vasoj curici ovako rijetka stolica...ja se skamenila,ne znam sta da kazem,jer stvarno nikad nisam razmisljala o tome.
znaci nije u pitanju proljev,nego je jednostavno rijetka,recimo kasasta...i sto je najgore njoj je stolica uvijek takva bila,nikad dovoljno cvrsta recimo da je mogu rukom odvojiti od pelene.
kakva je stolica kod vase djece?
javih se ovdje jer i ona spada u ovaj uzrast,ima 20 mjeseci.
da li oblik stolice i boja mogu da zavise od hrane u ovom uzrastu kad nasa djeca jedu sve kao i mi,a opet mojoj curici je rijedja stolica od nase. kontam da nije zbog mlijeka,ona popije oko 0.5 l dnevno?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3832
26.10.2011 10:23:56   
tekja
jutro...nas telefon probudio u 9:15...V. ustaje, trlja oci i govori mama, zove babiiiiiiuser posted image ...kad stvarno jeuser posted image

MM i ja smo sinoc uzivali, bili napolju samiiiii, stvarno otkad nismo...drzali smo se za ruke i ljubili u usta, u javnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

salmy, ukapaj mu malo caja od sljeza i ucite djecu da pusu nosic...to je spasuser posted image

mala i ja tako ponekad napravim makaroncice sa sosom od svega...bas bude ukusno...i V. tada sam jedeuser posted image

marina sretno danas...user posted image

zaho, ma je l' to birthday? Nek' je sretan dragauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3833
26.10.2011 10:32:14   
Amani12
Jutrica user posted image
Sretan rodjendanko Zahi i mami 2009,drage moje nek ste mi uvijek zdrave i sretne ,zajedno sa svojim porodicama,saljemo veliki rodjendanski zagrljaj... user posted image
Mi se tek probudili,pripremamo dorucak,decko gleda Maku Paku.
Kasnije cemo u setnju,pa u goste. Jucer je sam ruckao i supicu i monte,kasikicu cudno drzi,ali vrlo malo prospe,dobar jeuser posted image
Tekja bravo za sinocnje uzivanje i ljubni nam Dadu medenog user posted image
Lady ma ruckat ce curica,no sikiriki,aneltio joj valjda takav dan.Pozelili smo vas user posted image
Marina drzimo fige i azboravih reci,odlicna je nova frizurica nasem slatkom drugaru user posted image
Mala 1994 tebi je vec dobar dan.Joj sto ti tvoji sosovi privlacno zvuce,ali nama cika Duki to ne da... Ljubi djecake...user posted image
Sve hanumice i djecice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3834
26.10.2011 10:34:38   
Lady26

IZVORNA PORUKA: emirita

nasekirah se i ja na sabahu. odvela curicu u vrtic,kaze meni teta da udjem malo unutra da me nesto pita. kaze sto je vasoj curici ovako rijetka stolica...ja se skamenila,ne znam sta da kazem,jer stvarno nikad nisam razmisljala o tome.
znaci nije u pitanju proljev,nego je jednostavno rijetka,recimo kasasta...i sto je najgore njoj je stolica uvijek takva bila,nikad dovoljno cvrsta recimo da je mogu rukom odvojiti od pelene.
kakva je stolica kod vase djece?
javih se ovdje jer i ona spada u ovaj uzrast,ima 20 mjeseci.
da li oblik stolice i boja mogu da zavise od hrane u ovom uzrastu kad nasa djeca jedu sve kao i mi,a opet mojoj curici je rijedja stolica od nase. kontam da nije zbog mlijeka,ona popije oko 0.5 l dnevno?

Ja se nisam nikad opterecivala s tim, osim ako je bas rijetka - znaci proljev...
Bude i kasasta i cvrsta...kako kad, i mislim da je to sve u zavisnosti od toga sta jede.... user posted image
Mozda ce se neko iskusniji javiti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 3835
26.10.2011 11:25:35   
Anoniman
Mahanje i od nas, moja velika beba se jutros probudila sa temperaturom, nije bila veca od 38.7. Ne slini, ne kaslje, grlo nije crveno, ne bole usi...ali zato ostala jos jedna trojka da izadje i bukvalno krvare desni, tako da nije u vrticu. Mala beba trenutno spava, ali zato nocas je festao.

Salmy nadam se da ce Afan dobro, taj nosic mu sigurno nije od vrtica, i da sta dole pokupi jos nije prosao ni period inkubacije. Moja cura jutros plakala kad je zaova krenula sto nju ne vodi, sve govori ide papa teti. Hoce dijete u vrtic user posted image . Nego u kakvom si stanju juce moju curu zatekla kad si dovela Auser posted image ?

Marina user posted image

Zaho srecan rodjendan i sve najljepse zele Ana i Luka sa mamomuser posted image

Mala ti pravis sosove od povrca, a ja pocela i pite praviti sa povrcemuser posted image , posto moje dijete obozava pitu, ja tako unutra stavim od mrkve, brokula, karfiola graska i svega ostaloguser posted image i ona se polomi jeduci. Ljubi mi klinceuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3836
26.10.2011 11:26:13   
bebacha
emirita ma jos je ona mala,bitno je da nije skroz rjetka.vjerovatno joj takav metabolizam,a jos pije dosta mlijeka. 

jutro svima.nama i nije bas najbolje.Alen 3 dana apsolutno nista ne jede,samo 2 flasice mlijeka i pravim mu kompot.to je sve.cak nece cokoladu i smoki.od jutros 3 put proliv i opet bjela stolica.meni je loggicno da je od mlijeka.evo sad mu dala caj umjesto mlijkauser posted image
jedna trica izbila,druga samo sto nije,treca bas tvrda i oteklouser posted image user posted image user posted image joj sto ga muci.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3837
26.10.2011 11:31:06   
bebacha
super za Anusku.ona ko moja Ajla.ona je luda za vrticem.sad opet malo zeza navece pa kasnije zaspi i ujutru se tesko budi pa malo zanovjeta al cim tajo kaze "cao,odo ja na posao" ona odma skace i sama se pocne oblacit,da nebi otisao bez nje.  
nisam jos pohvalila svoje veliko djeteuser posted image user posted image user posted image
prvo-od kako ima svoju sobicu postala je uredna za nepovjerovat,stalno je nesto sreduje,kupi igracke.ako treb nam neko doci neda Alenu pipnut igracke da ne razbacauser posted image user posted image user posted image al zato mi zabacaju spavacuuser posted image
a drugo je da je posla super da jede.samo trazi i bas puno pojede.odvikla sam je od pijenj soka svaki dan i prekomjerni slatkisa.

et  jedno djete super jede a drugo nikakouser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3838
26.10.2011 11:32:35   
Anoniman
Emirita i mom malom je stolica rijetko kad tvrda,ono bas da se napinje,uvijek je kasasta,ali on jede puno voca preko dana i vocnog jogurta,ne pije mlijeko iz case mislim slatko,doji jos uvijek ,...Juce i prekjuce je imao bas tvvrdu stolicu ali i jeo je puno suhog hljeba,Mislim da nemas potrebe da se sekiras ,sve dok nije vodenast izmet tj proliv

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3839
26.10.2011 11:33:54   
Anoniman
Bebacha to je Alenu zbog trojkih, znam da se brines i meni su govorili trojke joj rastu kad izrastu projesce se i vjeruj mi da jeste. Dijete dva mjeseca je zivjelo na hljebu, jogurtu i soku. Srece cijeđenom domacem pa je unosila vitamina. I kako su tri izasle dijete se projelo i evo ova cetvrta kako je krenula opet zeza sa jelom. Ljubi nam druga, da se sto prije projede, a bravo za drugaricu, mama imas veliku princezu u kuci, dusa draga pametna user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3840
26.10.2011 11:36:36   
salmy
Mi bili kod druser posted image  dobio antibiotik i kapi za nos
kaze dr da je to normala zbog vrtica,ebemu misa bas meuser posted image
jos rece kako je sve prljavo,ulice vrtici bla bla....jos me shebauser posted image
Tko da smo do ponedjeljka kuci,a meni je vec muka...i vrtic i sve
A nije ni cudo kad svoj djeci u grupi sline cure do petauser posted image  u vraga i vrtic

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3841
26.10.2011 11:37:35   
bebacha
e vidis,on je jutros popio casu od 2 dl jogurta.i ja njemu dajem domace sokove.samo da vise izbiju pa da djete malo odmori i da primi vakcinu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3842
26.10.2011 11:39:37   
Anoniman
Salmy a sto antibiotik, je li mu radio nalaze? bem mu misa bas mi zao druga. Zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3843
26.10.2011 11:40:37   
Anoniman
Uh vi se  bas patite sa tricama,Adi ju su izrasle sve 4 bez ikakvih problema,imao malo turice+ guza mu se uvijek  zacrveni i to je to...Gledam mali od  moje drugarice malo mladji od A slomise ga zubici,niti jede niti spava ,sve mu desni natekliuser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 3844
26.10.2011 11:42:27   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Mi bili kod druser posted image  dobio antibiotik i kapi za nos
kaze dr da je to normala zbog vrtica,ebemu misa bas meuser posted image
jos rece kako je sve prljavo,ulice vrtici bla bla....jos me shebauser posted image
Tko da smo do ponedjeljka kuci,a meni je vec muka...i vrtic i sve
A nije ni cudo kad svoj djeci u grupi sline cure do petauser posted image  u vraga i vrtic

Salmy draga to "mora" tako..nepisano pravilo da ce cesto biti bolestan dok ide u vrtic ali ce i steci munitet i ojacati organizam...
Mi ih mazimo, pazimo, a dole nek jedno dijete kihne ili mu curi nosic odmah prelazi na druge, uzimaju se tudje cuce, flasice, prljave rukice u usta...
Ja sam isto htjela Lanu u vrtic ali sam se predomislila preko zime, pa ce na proljece aBd...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3845
26.10.2011 11:43:15   
Anoniman
Kod nas je uz svaki zub smanjen apetit i kad raste zub jede jogurt, hljeb i sokove. Tacno znam po meniu da su zubi u pitanju. Temperaturu od zubica je imala par puta, ali i to dan, max dva kad treba da izadje. Evo danas trica samo sto nije izasla, ima turicu, ali ona sva happy, nema zive mire, bukvalno nije stala od jutros od pola sedam, na njoj covijek ne bi ni rekao da je sta muci, da joj nisam pipnula celo jutros ne bih ni znala da ima temperaturu. Cak ona meni fino i spava.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3846
26.10.2011 11:43:48   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Salmy a sto antibiotik, je li mu radio nalaze? bem mu misa bas mi zao druga. Zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Joj Jelo vade nalaze samo ako moraju ili ako lupis sakomn od sto i trazis uputnice...Meni kad Lana bude prehladjena, odmah antibiotik, ja pitam za nalaze, kazu nema potrebe grlo je upaljeno i to je to...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3847
26.10.2011 11:45:25   
Anoniman
Ja vodim Anu kod Gordane u Omer Maslic i nikad nam nije antibiotik dala dok nije leukocite i crp uradila.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3848
26.10.2011 11:47:17   
Lady26
Mi smo na Vojnickom, ako bude dr Azra - koja je super, s njom mozes i popricati i dogovoriti se a drugi ti odmah daju antibiotik...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3849
26.10.2011 11:49:46   
salmy
Ma nije vadila nalaze,samo mu pregledala grlo i odmah antibiotik.Mada on ne kaslje samo kise i slini(ja samo palim uisivacuser posted image ) izvucem more slinauser posted image

Nema turu,nema nista drugo.A imam osjecaj da je od zubica,desni crvene natecene.Sinoc je toliko plakao da smo mu morali dati cucu(a nije je trazio 15 dana) i odmah je zaspo,sa njom.Tako da su mozda i zubici pa ga bole desniuser posted image
A neznam moja Lady ja bih ga sad ispisala,pun mi kofer svega.Kontam jeli vrijedan i posao i hebene pare kad je uvijek "upitno" kad ce se razbolitiuser posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

HAFU
skorpi

Da li je neko koristio HAFU pelene i kako su vam se pokazale

dobre (79%)

lose (4%)

srednje (17%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *