Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hej žene.. ja sam u gužvi ovih dana pa slabo pisem. sestra je imala operaciju žuci,hvala Bogu sve je proslo uredu pa dok ne izadje iz bolnice pomažem zetu oko djece, evo sad ce mi dovest malu bandu,njih cetvero i plus moj Nikola ma ima da mi gori kod mene vec pocele mucnine ,povracam svako jutro al samo da sve bude uredu ,proci ce veliki za sve vas..
Zena zmaj, petero djece Ulijecem ko padobranac al da ti cestitam i ovdje Je li ono i kod tebe bio carski? Ovaj put navijamo za prirodni, moze se, ja zivi dokaz
Ola dame. Noc je prosla A je povratio i lakse mu je dosta. Sad skakuce i uziva. Mene nikako da prodje hunjavica vucem se ko macka po kuci a dan je predivan . Mala dusice ja sam rekla da cu doci i to forever malo je bio zastoj neki ali ispravlja se i to uglavnom nakon svih vaganja i prenemaganja i nakon duugih godina ovdje valjda bude nesto uskoro . Ova kriza je definitivno utjecala na sto sta u svjetskoj ekonomiji . Nadam se da ste mi sve dobro i pilici. Koko S je dobar decko samo mu nekad nadodje ko i mom jos jedna gaaaaaaacka A lijepo legne ma pod u prodanici i pocne se derat iz cista mira hoce gaaaaackuuuuu..
zaho bas lijepo da se opet redovno javljas, jeli to nisi vise babysiter
ma jesam jos,samo kad mi je sastra druga smjena mm ih doveze kod mene,tako mi lakse,a vjeruj ne bi ja mogla biti babysiter na duze vrijeme,mozak mi zna provriti A ja i kad se ne javljam uletim,prelistam sta se mahala,a cesto mi mrsko tipkati,vjeruj marijanna dobro dosla u klub od petero djece
hej... dan poceo ovako...fina laganini setnjica i onda dosla nana(moja mama) vriska cika i dreka u trznom PUUUUKKKKIIIIII GRACKUUUUUUUUU...po hiljaditi put a ja hop cup u naramak pa kuci ozbiljno razmisljam o tome da dodjem bez S.u Zenicu. grrrrrrr.....
To je bas nezgodno. Moji nikada nisu pravili problem kod kupovine igracaka, ja samo kazem zaboravila samnovcanik i to je to!
anel zna biti takav kad dojemo do igracki ako ih vidi ako ih ne vidi ne trazi . Al znalo mi se desiti samo jednom jer je ugledao inace ne trazi . Mogu snjim u prodvanicu bez problema .Nije neki ni izjelica da mi trazi nesto kao sto ima djece daj sok, daj cips lupam da uzima sve sto nadje . Mi za rukicu i u nabavku samo nasiroko zaobilazim igracke ako mu necu kupiti .
hej... dan poceo ovako...fina laganini setnjica i onda dosla nana(moja mama) vriska cika i dreka u trznom PUUUUKKKKIIIIII GRACKUUUUUUUUU...po hiljaditi put a ja hop cup u naramak pa kuci ozbiljno razmisljam o tome da dodjem bez S.u Zenicu. grrrrrrr.....
To je bas nezgodno. Moji nikada nisu pravili problem kod kupovine igracaka, ja samo kazem zaboravila samnovcanik i to je to!
kada smo sami nikada ne pravi probleme.ja samo kazem da nemam para i kupicemo kad bude(a nekad i slazem ). kad su moji s njim on je bas
Procitah Kokinu poruku. Nemoj da mi se nerviras.To je,cini mi se, slucaj kod vecine djece. Najbolje slusaju kad su u poznatom ,bliskom okruzenju i sa roditeljima. Ako su gosti tu ili su u gostima vec je to druga prica... Valjda je to tako normalno... Koki
< Poruku je uredio Amani12 -- 25.10.2011 18:36:56 >
Vece i od nas... mojoj curi danas spomeni vrtic i tete trci, uzima cipele i obuva Mm danas otisao po nju i ja ga pitam sta kazu, kaze on ja pitao kakva je bila, one rekle odlicna, jela je i spavala. Pa reko kad je jela, koliko je jela, kaze pa valjda je dobro jela, a i spavala dovoljno...joj musko . Onda je dijete pojelo punu vecu zdjelicu supe sa teletinom i knedlama i onda jela dinstanog kupusa na teletini i na kraju pojela vocni jogurt, reko jbte pa sta je jela i koliko ej jela kad je kuci kao provalija, nekad mi za cijeli dna ne pojede toliko koliko je danas za jedan obrok.
Jutro svima, ja se prebacujem kod vas jer je moja curica u ponedjeljak, 24. napunila godinu dana- idemo dalje u nove izazove. Rođendan slavimo tri dana, nikad se završiti ali nema veze, kad je 1. rođendan mnogo bitan Dobila je od strica konjića na kojem se može ljuljati, oj Bože sviđa joj se, neće da siđe sa njega. pozdrav za sve- valjda ću vas uspjet upratiti
Lady ziva bila 100 godina,kafa super izgleda,ali de ti i jedan caj pristavi natrpaj meda i limuna,grlo me boli Sigurno sam se prehladila dok s am cistila frizider sinoc...Bas sam peh,danas imam vazan dan anemogu rijeci da progovorim
Nana84 dobrodosla Mala94 jeste se naspavali??
Danas Adija cuva jedna moja prijateljica prvi put ce ostati sam sa nekim a da ja nisam tu,sreca zna je dobro ali ipak kako cu ja to da podnesem....
Ostali bambii,koka,amani,jelena,salmy,tajra,koka,ella,sahara,dafri,zaha,felix,magi,chuci,gvendolina,apotekarka,dadada i svim ostalim saljemo vam jedno veliko
marina da ne povjerujes, da mi je neko prije pricao da cu funkcionisati sa ovako malo sna ja bih mu rekla da je lud
ako te grllo boli nemoj limun, ja prije uvijek limun i med i promuknem kao konj, uzmi samo meda i ako imas neoangin da cuclas.
drzimo fige za danas
kono ostala si bRez teksta,
nisam se pohvalila, Igor juce prvi put nakon dvije sedmice opet rucao sam nabadao makarone viljuskicom, ja sam bila presretna. sad sam skontala sta hoce i to cemo piciti
jelena mijenjaj avatar, gdje Luka
< Poruku je uredio MALA1994 -- 26.10.2011 9:26:27 >