Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro ova moja cura ima svako jutro po jednu turu dernjave,vristanja i kad to prodje ona nagodna...ja sta ovi zubi rade evo je sad igra se,prica,jede upravo nar,kao da nista nije bilo... Afanu sretan rodjendanko Amani,osjeti se sinoc potres poooooozdrav veliki za svijuuuuuuu
Ja cekam izvjestaj iz vrtica i kao na iglama sam...uh... Uglavnom jutros je sa pjesmom otisla, mahala tetki i dala teti ruku i usla u prostoriju. U par navrata je vristala i bacala se po podu, udarala glavom od pod jer nije bilo po njenom, nista apsolutno nije htjela jesti. Sad je pokusavaju uspavati, ako ne uspiju zovu nas pa idemo po nju, rekli su za nekih 15 minuta. Joj zeludac mi se prevrce
vidim ovdje pusto,nisam ni ja nesto raspolozna za piskaranje,trebalal bi sto raditi...sudje ceka,a meni mrskooo evo i A iscijepao skoro cijelu rolnu paprinih ubrusa i sad ih slaze i kupi na kamion,a ja cool ...ma samo nek je miran i neka me pusti da pridjem comp
Moj mali smrdac spava..ja mu kuham supu..i malo brišem po kući..
Hehehe..da je meni kako da se nečim zabavi kad je budan..da ja tipkam..ali nema šanse..sve živp otvara..svuda se provlači..mira ni sekunde..Čekamo moju mamu da dođe s posla..da idemo vanka..ključ od kuće nam ostao u autu..
dan. Kod nas od jutros sve potaman ko u Amani , samo kod nas nije bilo mazenja kod nas je drugacije potaman ,Masallah A. spavao dobro jeo doruckovo skoro punuuuuuu zdjelu pojo supe Bili vani dan prelijep suncan 16est stepencica ugodnih .Bili na suncu merak .... Skoro usli sad ga ninam pa ce spavanac uh koliko ovo sunce oraspolozi od one tame i tmurnih dana sto je bilo ...
Pozdrav za sve zenice i od nas Mi smo isli u malu setnju pa smo otisli i po seku u obdaniste . Smislili smo sta cemo za rucak i sad u akciju AFANU sretan rođendan
hej... dan poceo ovako...fina laganini setnjica i onda dosla nana(moja mama) vriska cika i dreka u trznom PUUUUKKKKIIIIII GRACKUUUUUUUUU...po hiljaditi put a ja hop cup u naramak pa kuci ozbiljno razmisljam o tome da dodjem bez S.u Zenicu. grrrrrrr.....
dan kako ste nam joj kako volim ovo spavanje,tacno mi dodje da vristim kad se priblizimo spavanju postane nemoguc,umori se dok procitah sta ste pisale jelena za Anu Afanu sretan rodjenda i sve najljepse felix draga bas super sto je A. poceo jesti ponovo sretna mama dobro dosla chuci razocarala si me bas sam mislila konacno da vidim vise ko je ta mama mi smo hodali,sad odmaramo ja uz kaficu pa cemo rucak praviti
hej... dan poceo ovako...fina laganini setnjica i onda dosla nana(moja mama) vriska cika i dreka u trznom PUUUUKKKKIIIIII GRACKUUUUUUUUU...po hiljaditi put a ja hop cup u naramak pa kuci ozbiljno razmisljam o tome da dodjem bez S.u Zenicu. grrrrrrr.....
To je bas nezgodno. Moji nikada nisu pravili problem kod kupovine igracaka, ja samo kazem zaboravila samnovcanik i to je to!
hej žene.. ja sam u gužvi ovih dana pa slabo pisem. sestra je imala operaciju žuci,hvala Bogu sve je proslo uredu pa dok ne izadje iz bolnice pomažem zetu oko djece, evo sad ce mi dovest malu bandu,njih cetvero i plus moj Nikola ma ima da mi gori kod mene vec pocele mucnine ,povracam svako jutro al samo da sve bude uredu ,proci ce veliki za sve vas..
dan drage moje...brzinski da se javim...rucak se hladi
uh mi smo sinoc do dva gledali seriju...helem odgledali 13 ep.bez prekida ...naravno da se mum nece sada pojaviti, ovo je tek 5. sezona, a vec je i sedma izasla...mislim ne moze to prije kraja ...al' ja svejedno uzivam da ih gledam
V. dobro, pomakli smo dnevno spavanje na 13 sati...vec je budan i trazi da ruca
Amani ...a znas onu...ima bolji stvari od sexa, ima i gorih...ali nista kao ...ne jedi limun...samo se smijesi
Affanu sve najljepse za drugi rodjendan zele drug V. i mama ..ljubimo te...
Marijana, da mucnine ne traju dugo...a bit ce ti veselo...petero, ha
mala, ako si za, haj'mo se sutra druziti...
odoh sad...