Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma kako da vas pratim kad za jedan dan napisete po 5 stranica... nema samse... uglavnom, Afanu i Ani sretan boravak u vrticu, leona sta je drugarici? felix ljubim koko... vece... Lady kako zvoni??? Amani, pisala sam ti u album noa, jesi nasla sta? tekja, kako ti je otac? ostale... ljubim sve
Vece i od mene Zaha, amani, bambi,Lady, techer......i sve ostale mamice Moja E danas bila u obdanistu, ostavila A kod mame i u skitnju . osisala se i malo po radnjama , uh.....bas sam uzivala Zaha jeli imenjakinja ozdravila ili jos smrca?
Moja smizla zaspala, kad sam je pokupila dusa joj spava, za malo mi u autu nije zaspala, ali kad je dosla kuci i brata vidjela ma nema sanse da spava. Kaze vaspitaica kako ko zaplace, a ima cuclu kod sebe ona pritrci i gura im cuclu u usta, tako radi Luki pa dozivljava i djecu u vrticu kao bebe . Jutros kad sam je dovela jedan maleni je odmah zagrlio i ona uzela da ga ljubi, pita ga vaspitacica je li lijepa Ana, a on klima glavom, pita je li joj lijepa kosa, a on je mazi po kosi i sve uzdise , meni srce ko tepsija
Sve j eovo slatko a posebno ovaj boldirani dio, ja se rastopila
Moja mrva malo slini, nosic procurio, zasad nema temperaturu, u aBd nece ni imati, danas joj uzela bocice nature mix, malo da pojacam vitamincice, inace sve 5
vece od nas opet evo moja cura i ja same i upravo mi napravila tortu "evo mama dobra torta"nakupila nekakvih papira i to joj je torta,kreativno dijete nanika dobro je Esmica,malo jos slini, ali joj jos nicu trice sve jedna po jedna pa je nekako skroz cudnog raspolozenja,nekad se razdere uzas,ma vristi nista joj ne mogu,sve je ona super nagodna samo joj odjednom zbog sitnice dodje da se dere vidim tvoja Esma ozdravila,prosle tufnice a je li na momka preslo???
eto...ja sam danas u dva navrata bila napolju, da nadoknadim:)..kaze V. opet idemo u Bibaj (BBI) kupih mu preslatku kapu u Ovieese-u, mada sam otisla da uzmem jednu sa Miki Mausom - al' nestalo Uzeli smo karte, sutra idemo gledati Helverovu noc....ni ne pamtim kad smo zadnji put isli u pozoriste ...al' duga je zima
Afanu i Ani zelim da uz minimum placa prihvate vrtic, a mamama sto manje sekiracije i cvrsto prvih dana...
Novoj clanici welcome
bambi, babo hB...
Odoh pokusat V. malo ranije uspavati, MM skinuo 5. sezonu How I met your mother pa da pregledamo
ljubimo sve....
Nije dobio ali ima fore jos ove sedmice do nedjelje, kazu da je period inkubacije 21 dan. Moj A ima trojke ali se sjecam da su ga bas namucile i on je bio uzasno nervozan.
Odoh pokusat V. malo ranije uspavati, MM skinuo 5. sezonu How I met your mother pa da pregledamo
haj pa mi odaj ko je ...ja se pojedoh ziva
joj i ja...nekako stalno na onom fox lifu mi vrte u gkrug...al opet san nešto upratila a ko je mama nemama pojma
Zaha pa zar nije zaspala ....sta radi do ovih doba . Ja svoje u 9h pocnem spremati i do pola deset su zaspali . Esma rano ustaje pa joj se spava a mali legne jer vidi nju. A odspava on i po danu dva sata. Spava li tvoja E po danu??
evo moja cura sviju uspavala,jos joj ja ostala ma kako kad ide na spavanje,obicno kasnije lijeze,ne bas ovako kasno,veceras joj za horom a spava po danu 3-4h Tvoji su Boga mi super,na vrijeme lijezu,a ova se rijetko prevari prije mene
Hvala dadada. Zaha opisala si mog sultana prvo celjade taj malecki uvijek zanovijeta kad je vrijeme spavanju i obavezno cak i ako uspije zaspati do 10 nebitno ide li u skolu ili ne, probudi se tik prije 11 da doceka svog babu i obavezno hoce da pricamo opet pricu ili da pogleda jos samo "malo" neki crtic.
Nisam se naspavala... Nane nocas u neko doba place i doziva... Ja tamo, on provukao ruku kroz krevetac do zida i zaglavio... Prenesem ga na svoje mjesto gdje se Sabina vec uveliko ugnijezdila i sta cu ja odem u sobu na Sabinino mjesto... Ja miliiiiiineeeeeee Jucer ja za ruckom prebacim na crtic, kad ono reklama Tomica i prijatelji, a moj ce Nane "Tom-ca"