Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja vodila svoje divljake vani, mi usli u granap ..i Igor se fino posluzi, uzeo odmah coksu i meni daje i ja da platim a on vuce bananu iz korpe...kaze zena neka mu neka uzme , a druga ce pametnica gladno dijete ma ja reko patim ga gladju
a sto sam ja nesto mutna, ludilo, megi evo ja bih mogla plakati a nisam trudna a mogu zamisliti trudnjace sa svojim hormonima
ja vodila svoje divljake vani, mi usli u granap ..i Igor se fino posluzi, uzeo odmah coksu i meni daje i ja da platim a on vuce bananu iz korpe...kaze zena neka mu neka uzme , a druga ce pametnica gladno dijete ma ja reko patim ga gladju
Meni se od ovog diže kosa na glavi, ... E nek si joj rekla, ... Kad mi još kažu, pa vidiš da gleda, daj joj, ... pa se desi i da dam, a ona pravo u usta (kao i sve), ... pa eto vidiš da je gladna, ..
a sto sam ja nesto mutna, ludilo, megi evo ja bih mogla plakati a nisam trudna a mogu zamisliti trudnjace sa svojim hormonima
i ti odgovor dade na pitanje upuceno meni.uglavnom hvala sto pitas
Hanady ne vjerujem da je Andrej od maje on je veliki, ustvari sigurno nije od Maje maleni, posto je ovo mala grupa. Salmy bas mi drago da je ipak Afan bio dobar, moju danas nisu hranili, ali kad je podju hraniti bice veselo i suza i suza, posto i kuci jede placuci uvijek, ali Boze mili nek malo i oplace, place i kuci i baca se i histerise, znaci nista nije novost. Koliko cete vi Afana sutra ostavljati? cijeli dan ili?
Moja smizla zaspala, kad sam je pokupila dusa joj spava, za malo mi u autu nije zaspala, ali kad je dosla kuci i brata vidjela ma nema sanse da spava. Kaze vaspitaica kako ko zaplace, a ima cuclu kod sebe ona pritrci i gura im cuclu u usta, tako radi Luki pa dozivljava i djecu u vrticu kao bebe . Jutros kad sam je dovela jedan maleni je odmah zagrlio i ona uzela da ga ljubi, pita ga vaspitacica je li lijepa Ana, a on klima glavom, pita je li joj lijepa kosa, a on je mazi po kosi i sve uzdise , meni srce ko tepsija
valjda ovo vrijeme, meni sve nesto bljak ne znam ni ja sto...za mutne
selebriti nemam ja pardona kod takvih stvari a moj Igor je masala bucko ali takvi glupi komentari su meni na vrh glave i nemam vise volje da presutim,jedino kad je bas nesto ja se onda okrenem da joj ne bih samar opalila
Hanady ne vjerujem da je Andrej od maje on je veliki, ustvari sigurno nije od Maje maleni, posto je ovo mala grupa. Salmy bas mi drago da je ipak Afan bio dobar, moju danas nisu hranili, ali kad je podju hraniti bice veselo i suza i suza, posto i kuci jede placuci uvijek, ali Boze mili nek malo i oplace, place i kuci i baca se i histerise, znaci nista nije novost. Koliko cete vi Afana sutra ostavljati? cijeli dan ili?
Moja smizla zaspala, kad sam je pokupila dusa joj spava, za malo mi u autu nije zaspala, ali kad je dosla kuci i brata vidjela ma nema sanse da spava. Kaze vaspitaica kako ko zaplace, a ima cuclu kod sebe ona pritrci i gura im cuclu u usta, tako radi Luki pa dozivljava i djecu u vrticu kao bebe . Jutros kad sam je dovela jedan maleni je odmah zagrlio i ona uzela da ga ljubi, pita ga vaspitacica je li lijepa Ana, a on klima glavom, pita je li joj lijepa kosa, a on je mazi po kosi i sve uzdise , meni srce ko tepsija
Ma neznam ni sama,vaspitacica kaze ili ujutru do pola9 ili kad se probude oko 2? jer navodno je puno da cjeli dan bude?ako bih ga odvela ujutru tek bi ga u 5 mm pokupio,a to je kazu puno cjeli dan? A ja radim od 12,pa nemam pojma kad ga odvest! kad ti Anu planiras
Joj vrtici... Afane i Ana sretnooo Mi planiramo na proljece u vrtic,ali samo na 4 sata,ako se mama u medjuvremenu ne zaposli... Jos da nadjem vrtic kakav zelim...
Ja cu je ujutru voditi do pola devet isto kao i jutros, a nemam pojma kad da je pokupim. da li opet ovako do spavanja ili da ostane na spavanju nemam pojma. Vidjecu ujutru sa vaspitacicama, meni govore da je ostavim i na spavanju mozda, da vidimo kako ce reagovati posto je danas kao bila dobro. Nego ne pitah gdje oni spavaju, u krevetcu ili? Posto ova moja nece nigdje drugo zaspati nego u krevetcu, nema sanse.
Ja cu je ujutru voditi do pola devet isto kao i jutros, a nemam pojma kad da je pokupim. da li opet ovako do spavanja ili da ostane na spavanju nemam pojma. Vidjecu ujutru sa vaspitacicama, meni govore da je ostavim i na spavanju mozda, da vidimo kako ce reagovati posto je danas kao bila dobro. Nego ne pitah gdje oni spavaju, u krevetcu ili? Posto ova moja nece nigdje drugo zaspati nego u krevetcu, nema sanse.
Ja sam vidjela nekoliko njih u kreveticu,a neki su na podu na jogiju.A super je prostorija bas velika,niko nikome ne smeta!jedni spavaju jedni pricaju! Tete su skroz ok.... Ja planiram sutra donejti slatkise za djecu jer nam je rođendan jesu oni mali ali neka se malo zabave!
A bas gledam imas li ticker da vidim koliko je AFanu . Dusa draga, srecan mu rodjendan unaprijed . Ja sam zato i dala Anu u Kekec zbog teta, imam dosta blizih obdanista, ali poznajem neke tete licno pa mi nekako draze iskreno. Dobro je da ima krevetac, jer kad sam ja ulazila nije bilo ni krevetaca, ni duseka u onoj prostoriji pored stepenica, a jutros kad sam je dovela bila su sva djeca u onoj drugoj prostoriji tamo iza i u njoj ima puno krevetaca, pa ne pitah.
dan drage moje,kako ste nam mi dobro,isli napolje igrali se i eno ga sad spava,rucak spreman samo da i ja odmorim Ani i Afanu zelimo sve najbolje u vrticu
i mi smo odspavali tj ja anel i sad spava mene bol opicila i tako sam zaspala neznam kako . Rose , sta ima kod vas . Salmy drago mi je za druga da je dobrica bio . Eh da Bogdom kod nas ima tako na dva sata vrtici nema kod nas od 9do 5 .
pozdrav svima, M bolesna, ostavila sam je kuci, nema temperaturu ali joj nos curi svake sekunde, vise sve rane od brisanja nastale, kaslje po noci ko tuberan, dala sam joj sve moguce ali opet je isto. dr theiss 2 put dnevno mazemo, inhalirali se, izvlacimo sline babyvacom, sljez caj i u nos stavljamo, med, propolis, sirup od lovora, povratila je prekjucer slajm, a danas dio izbacila u stolici ali i dalje kaslje...jede normalno i sve je ostalo ok ali kaslje bas po noci strasno. petice jos nisu izasle. vrtic nam se seli pa luuudim. u potrazi sam za drugim u centru. i na to sve dobijem danas nakon milion dana kasnjenja takav odljev, da jedva sjedim. divnog li dana
dobro došla.primamo te leona drži se.. znam kako ti je,nama je tako bilo prošle god...i dio ove..užass..proči če to.mogu misliti kako ti je sa tim..i meni nekad bude pravi odljev