Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma znam ja da je ovo sve za njegovo dobro,ali mame??
Ja planirala danas da hodam s kafe na kafu,ne radim pa rekoh da se malo opustim.Koje opustanje evo me dosla kuci i gdje god pogledam on mi fali Eto nikako neznam kako sam zivjela bez njega ovolike godine,fali i tacka
Uh Salmy ti si se puno vezala, nije to dobro draga... Mislim normalno je sto ti nedostaje i sl, bilo bi ludo da nije tako, ali vjeruj da ja rado negdje ostavim Lanu sat-dva i tutnjam, odspavam...
Ma hajde probaj se opustiti malo,da ne ponavljam opet ja sam znala izaći iz vrtića pa k'o budala sjednem u auto i isplačem se dobro... pa poslije kad se nalo saberem pitam samu sebe pa zar kroz ovo treba ovako prolaziti... istina srcu i duši teško ali bro to dječica svladaju.... evo ti da ti bude lakše Ladyka di si ti meni? kako mala ljepotica ? Zaljubila sam se u ono tvoje dijete..
Evo me , ziva zamisli Da ti je poklonim? Nos joj zacepljen ima 2-3 dana, a ne da cistiti, pa se varakamo - bar onaj sprej uspijem prsnuti, eh jos da zna ispuhati sreci nigdje kraja ne bi bilo Prije mi je dala baby vac da koristim, sad ni naopako, suze frcaju... Ma za*ebana samo tako...
Da ti je poklonim? Nos joj zacepljen ima 2-3 dana, a ne da cistiti, pa se varakamo - bar onaj sprej uspijem prsnuti, eh jos da zna ispuhati sreci nigdje kraja ne bi bilo Prije mi je dala baby vac da koristim, sad ni naopako, suze frcaju... Ma za*ebana samo tako...
Prihvatam odmah.... joooj mogu misliti kako bi se njih dvoje igrali, još ovaj moj šarmer pravi. Više voli da se igra curicama nego dječacima... a i ja imam isti problem kad je pitanje čišćenja nosića, ali da samo možeš vidjeti kakve budalaštine izvodim da me pusti da mu očistim ali borim se ...
mnn sta hoces ti da uradis nisam skontala ako trebas smanjiti fotografiju otvori je u microsoft office picture manageru...tamo imas pod opcijom picture crop, resize i ostalo da bi ju stavila ovdje moras je smanjiti na 73 pixela sirine...duzina moze veca...ovo ja sve iz glave...provjeri jos A ako ti je to sve tegobno...posalji meni sliku da ti je sredim.
[/quote
idem sad probati..ja sam ti malo tupasta
Ja planirala danas da hodam s kafe na kafu,ne radim pa rekoh da se malo opustim.Koje opustanje evo me dosla kuci i gdje god pogledam on mi fali Eto nikako neznam kako sam zivjela bez njega ovolike godine,fali i tacka
ih što me rasplaka... ma polako draga...em ste se vezili em si ga čekala...al draga moja neke stavri koje su na uštrb mame dobre su za dijete...tako je to, uvijek neka žrtva od nas
samo da on bez sikiracije prihavti svoje rpve dane...a i ti ćeš polako
mala...dijete nece u krevet i gotovo pa cak po cijenu pada salmy ma navice se on za cas...a tebe ko sisa moram i ja A. dati u vrtic...poludi svaki put kad vidi onu reklamu za wugabu ili wogaba ili vec kako se zove ...zove me maaaaaaamaaaaaa i pokazuje na tv...pa mi prica nesto...ja mu sve govorim...jes...jes...dace tebe mama u vrtic samo ne taj mnn...vjerujem ja u tvoje kompjuteraske sposobnosti
Salmy draga moja ljubim ja tebe i saljem najveci zagrljaj podrske. Sigurna sam da je to savrseno normalna reakcija i da mene isto to ceka na proljece. Proci ce,morate se navici i ti i deckic Znaci,ipak se vidimo na bb? Znas,ono za ono
Lady,Emi,Hanady,Koko,Mala 1994,Tekja,Felix,Dadada,mnn,Bebacha,Nanika i sve moje drage dame i djecice Mi smo upravo doruckovali,sad se smijemo jedno drugom
osjecali bi se isto ao ti sigurno veliki zagrljaj . i pusa drugu kad ga dovedes iz vrtica bebacha seka uci malog kako pojec iz krevtca hahah dobra je . dadada, nece ni A. u krevtac vec odavno i ne forsiram vise Hanady kako curke tajra sta ima kod vas amani lady sta je L . NONA zeza jel ? da brzo prodje . mnn
salmy bice to ok, dok se naviknete vjerujem ti sto kazes kuca ti prazna, moja cura je kod nane a ja sam sinoc ovako placljiva ovih dana jedva uspjela da joj slozim igracke,
mi i dalje spavamo pola noci u kreveticu pola s nama i zasad nam ne smeta
felix nisam te zaboravila
bambi mila ljubi djecicu, ne znam za spol al me hormoni ubise ma kud ces dalje kad sam plakala uz kucanice strasnoooo
Dan,evo da se i mi tuspasimo...Mamin djecak je bio divan ,iznenadio me,bili kod frizera,rijeci nije rekao,jos ga masinicom sisala,on sjedio ko veliki....Kaze frizerka da to jos nije dozivjela od tako malog djeteta...Sad ne mogu da ga prepoznam....Ja oka sklopila nisam nocas Nekakav ruzan san me pratio,probudim se ,kad zaspem opet isto sanjam...Idem daga okupam ,uspavam pa cu i ja malo prileci... Pusa svima
Uh Salmy ti si se puno vezala, nije to dobro draga... Mislim normalno je sto ti nedostaje i sl, bilo bi ludo da nije tako, ali vjeruj da ja rado negdje ostavim Lanu sat-dva i tutnjam, odspavam...
Potpisujem!
Ja sam presretna kada E. ostane malo kod nane, pa makar i sat da se zabave oni malo njom, .. ja je baš poželim, ... ili kad mi "odvali" više od dva sata po danu da spava... ma baš je poželim, ja budem odmornija, bolja svom djetetu, svi sretni.
Prvo da kazem salmy da joj je djecak med medeni, dusa draga slatka. Ja sam oko jedanaest pokupila Anu iz vrtica i tada se igrao sa nekom djeciciom , ali su mu oke bile suzne, znaci nije bilo placa u tom trenutku. Moja rauberka niej suze pustila, cak mi i mahala kad sam je ostavila, jedino kad sam dosla po nju, ja usla u hol vrtica cujem mog harambasu da vristi, ja gore ona tuce vaspitacicu, zeni crvene ruke, uglavnom ona je navikla danjoj flasica stoji na dohvat ruke i kako joj je vaspitacica dala da pije, ona pila i spustila je, posla neka djevojcica da je uzme i vaspitacica uzme da je skloni, tu je moj zvrk poceo da histerise, kako je posla da joj vrati flasicu, Ana je bacila i pocela da se baca, udara glavom od pod i tuce vaspitacicu po rukama
Ma znam ja da je ovo sve za njegovo dobro,ali mame??
duša draga
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Ja otisla po on sjedi sa vaspitacicama i pricaju a druga djeca spavaju Kad me vidio priđe mi mamaa i stade,kaze tata?? rekoh idemo li kuci? kaze:necu Svasta,elem pojeo je pun tanjiric do zadnjeg kazu vaspitacice a doruckovo kad smo krenuli Odusevljen je djecom,nije puno plakao,ali je bilo suza I kad smo dosli kuci smao spominje nekog Andreja i ponavlja ne ne Andrej,dođi Andrej koliko sam skontala da se raspametio djecicom Jelena tvoju curicu sam upoznala kad smo ga doveli,kazu tete evo je dosla jutros i sva sretna,nije plakala.A lokne su secer,nisam skontala da je tvoja Bas mi je drago da su skupa,a tvoje/nase prezime me prati od brisa na Iliđi,svi me mjesaju sa tvojom ljepoticom! Nisam znala da se isto prezivamo
Eto prezivismo prvi dan Hvala Vam zenice na ljepim rijecima
U kom vrtiću je maleni ...da nije Majin andrej sa njim...pa njega doziva
Super da je sve ok prošlo to je najbitnije...
jelen vidim i amala A je krenula u rvtić...divno...
samo nek slušaju i nek su zdravi a mame polako
Prvo da kazem salmy da joj je djecak med medeni, dusa draga slatka. Ja sam oko jedanaest pokupila Anu iz vrtica i tada se igrao sa nekom djeciciom , ali su mu oke bile suzne, znaci nije bilo placa u tom trenutku. Moja rauberka niej suze pustila, cak mi i mahala kad sam je ostavila, jedino kad sam dosla po nju, ja usla u hol vrtica cujem mog harambasu da vristi, ja gore ona tuce vaspitacicu, zeni crvene ruke, uglavnom ona je navikla danjoj flasica stoji na dohvat ruke i kako joj je vaspitacica dala da pije, ona pila i spustila je, posla neka djevojcica da je uzme i vaspitacica uzme da je skloni, tu je moj zvrk poceo da histerise, kako je posla da joj vrati flasicu, Ana je bacila i pocela da se baca, udara glavom od pod i tuce vaspitacicu po rukama