|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
24.10.2011 10:35:35   
Lady26
user posted image
Nisam ni pozdravila, jutro moje dame i djecice user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3701
24.10.2011 10:37:49   
salmy
Ma znam ja da je ovo sve za njegovo dobro,ali mame??

Ja planirala danas da hodam s kafe na kafu,ne radim pa rekoh da se malo opustim.Koje opustanje evo me dosla kuci i gdje god pogledam on mi faliuser posted image
Eto nikako neznam kako sam zivjela bez njega ovolike godine,fali i tackauser posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3702
24.10.2011 10:40:29   
Lady26
Uh Salmy ti si se puno vezala, nije to dobro draga... user posted image
Mislim normalno je sto ti nedostaje i sl, bilo bi ludo da nije tako, ali vjeruj da ja rado negdje ostavim Lanu sat-dva i tutnjam, odspavam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3703
24.10.2011 10:41:53   
emi7908
Ma hajde probaj se opustiti malo,da ne ponavljam opet ja sam znala izaći iz vrtića pa k'o budala sjednem u auto i isplačem se dobro... pa poslije kad se nalo saberem pitam samu sebe pa zar kroz ovo treba ovako prolaziti... istina srcu i duši teško ali bro to dječica svladaju.... evo ti user posted image da ti bude lakše
Ladyka di si ti meni? kako mala ljepotica ? Zaljubila sam se u ono tvoje dijete.. user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3704
24.10.2011 10:44:46   
Lady26
Evo me user posted image , ziva zamisli user posted image
Da ti je poklonim? user posted image user posted image
Nos joj zacepljen ima 2-3 dana, a ne da cistiti, pa se varakamo - bar onaj sprej uspijem prsnuti, eh jos da zna ispuhati sreci nigdje kraja ne bi bilo user posted image
Prije mi je dala baby vac da koristim, sad ni naopako, suze frcaju... user posted image
Ma za*ebana samo tako... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3705
24.10.2011 10:52:49   
emi7908
Da ti je poklonim?
Nos joj zacepljen ima 2-3 dana, a ne da cistiti, pa se varakamo - bar onaj sprej uspijem prsnuti, eh jos da zna ispuhati sreci nigdje kraja ne bi bilo
Prije mi je dala baby vac da koristim, sad ni naopako, suze frcaju...
Ma za*ebana samo tako...

Prihvatam odmah.... user posted image joooj mogu misliti kako bi se njih dvoje igrali, još ovaj moj šarmer pravi. Više voli da se igra curicama nego dječacima... a i ja imam isti problem kad je pitanje čišćenja nosića, ali da samo možeš vidjeti kakve budalaštine izvodim da me pusti da mu očistim ali borim se ...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3706
24.10.2011 11:33:58   
mnn
IZVORNA PORUKA: dadada

mnn sta hoces ti da uradis
nisam skontala
ako trebas smanjiti fotografiju otvori je u microsoft office picture manageru...tamo imas pod opcijom picture crop, resize i ostalo
da bi ju stavila ovdje moras je smanjiti na 73 pixela sirine...duzina moze veca...ovo ja sve iz glave...provjeri josuser posted image
A ako ti je to sve tegobno...posalji meni sliku da ti je sredim.

[/quote

idem sad probati..ja sam ti malo tupastauser posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3707
24.10.2011 11:35:12   
koka i po
dan

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3708
24.10.2011 11:38:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja planirala danas da hodam s kafe na kafu,ne radim pa rekoh da se malo opustim.Koje opustanje evo me dosla kuci i gdje god pogledam on mi faliuser posted image
Eto nikako neznam kako sam zivjela bez njega ovolike godine,fali i tackauser posted image

user posted image

ih što me rasplaka...user posted image
ma polako draga...em ste se vezili em si ga čekala...al draga moja neke stavri koje su na uštrb mame dobre su za dijete...tako je to, uvijek neka žrtva od nasuser posted image

samo da on bez sikiracije prihavti svoje rpve dane...a i ti ćeš polakouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3709
24.10.2011 11:45:09   
Anoniman
jutro od nas mene stomak boli posjetila me user posted image na sabahile.
A. se igra  i tak nista posebno
pozz svima

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3710
24.10.2011 11:46:51   
Anoniman
mala...dijete nece u krevet i gotovouser posted image pa cak po cijenu padauser posted image user posted image user posted image
salmyuser posted image user posted image ma navice se on za cas...a tebe ko sisauser posted image user posted image
moram i ja A. dati u vrtic...poludi svaki put kad vidi onu reklamu za wugabu ili wogaba ili vec kako se zoveuser posted image user posted image ...zove me maaaaaaamaaaaaa i pokazuje na tv...pa mi prica nesto...ja mu sve govorim...jes...jes...dace tebe mama u vrtic samo ne tajuser posted image
mnn...vjerujem ja u tvoje kompjuteraske sposobnostiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3711
24.10.2011 11:47:14   
Amani12
Dobar jutar user posted image Iliti podne vec user posted image

Salmy draga moja ljubim ja tebe i saljem najveci zagrljaj podrske.
Sigurna sam da je to savrseno normalna reakcija i da mene isto to ceka na proljece.
Proci ce,morate se navici i ti i deckic user posted image Znaci,ipak se vidimo na bb? Znas,ono za ono user posted image user posted image

Lady,Emi,Hanady,Koko,Mala 1994,Tekja,Felix,Dadada,mnn,Bebacha,Nanika i sve moje drage dame i djecice user posted image Mi smo upravo doruckovali,sad se smijemo jedno drugomuser posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 3712
24.10.2011 11:47:20   
Anoniman

Jutro za rajuuser posted image

Uh momak je ostao u vrticuuser posted image plakao je punouser posted image user posted image

Mi smo samo izasli ko glavom bez obzira,i tacno ne znadoh gdje se parkirasmo

A u stanu mi fali user posted image joj.......
uh ici cu po njega za par sati
Imate mahanje od nasuser posted image user posted image
Neznam jesam li dosla il posla,sve se sastalouser posted image  
osjecali bi se isto ao ti sigurno
user posted image user posted image veliki zagrljaj .
i pusa drugu kad ga dovedes iz vrtica
bebacha user posted image user posted image user posted image user posted image seka uci malog kako pojec iz krevtca hahah dobra je .
dadada, nece ni A. u krevtac vec odavno i ne forsiram vise user posted image
Hanady kako curke
tajra sta ima kod vas
amaniuser posted image
lady  sta je L . NONA zeza jel ? da brzo prodje .
mnnuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 24.10.2011 11:49:56 >

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 3713
24.10.2011 11:52:36   
megi
pozdrav

salmy bice to ok, dok se naviknete
vjerujem ti sto kazes kuca ti prazna, moja cura je kod nane a ja sam sinoc ovako placljiva ovih dana jedva uspjela da joj slozim igracke,

mi i dalje spavamo pola noci u kreveticu pola s nama i zasad nam ne smetauser posted image

felix nisam te zaboravilauser posted image

bambi mila ljubi djecicu, ne znam za spol user posted image  al me hormoni ubise
ma kud ces dalje kad sam plakala uz kucanice user posted image  strasnoooo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3714
24.10.2011 11:53:50   
mnn
smanjim sliku..i neče da prihvati...uffffffffffffffffffffffffuser posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3715
24.10.2011 11:54:22   
Anoniman
megi ja necu da dosadjujemuser posted image ajd reko valjda nas nije zaboravila user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 3716
24.10.2011 11:55:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

smanjim sliku..i neče da prihvati...uffffffffffffffffffffffffuser posted image
znaci da ti je jos prevelika...vidi koliko ti je pixela

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3717
24.10.2011 11:56:58   
Anoniman
Dan,evo da se i mi tuspasimo...Mamin djecak je bio divan ,iznenadio me,bili kod frizera,rijeci nije rekao,jos ga masinicom sisala,on sjedio ko veliki....Kaze frizerka da to jos nije dozivjela od tako malog djeteta...Sad ne mogu da ga prepoznam....Ja oka sklopila nisam nocasuser posted image user posted image Nekakav ruzan san me pratio,probudim se ,kad zaspem opet isto sanjam...Idem daga okupam ,uspavam pa cu i ja  malo prileci...
Pusa svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3718
24.10.2011 12:26:45   
selebriti
IZVORNA PORUKA: Lady26

Uh Salmy ti si se puno vezala, nije to dobro draga... user posted image
Mislim normalno je sto ti nedostaje i sl, bilo bi ludo da nije tako, ali vjeruj da ja rado negdje ostavim Lanu sat-dva i tutnjam, odspavam...

Potpisujem!

Ja sam presretna kada E. ostane malo kod nane, pa makar i sat da se zabave oni malo njom, .. ja je baš poželim, ... ili kad mi "odvali" više od dva sata po danu da spava... ma baš je poželim, ja budem odmornija, bolja svom djetetu, svi sretni.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3719
24.10.2011 12:27:40   
Anoniman
Prvo da kazem salmy da joj je djecak med medeni, dusa draga slatka. Ja sam oko jedanaest pokupila Anu iz vrtica i tada se igrao sa nekom djeciciom , ali su mu oke bile suzne, znaci nije bilo placa u tom trenutku.
Moja rauberka niej suze pustila, cak mi i mahala kad sam je ostavila, jedino kad sam dosla po nju, ja usla u hol vrtica cujem mog harambasu da vristi, ja gore ona tuce vaspitacicu, zeni crvene ruke, uglavnom ona je navikla danjoj flasica stoji na dohvat ruke i kako joj je vaspitacica dala da pije, ona pila i spustila je, posla neka djevojcica da je uzme i vaspitacica uzme da je skloni, tu je moj zvrk poceo da histerise, kako je posla da joj vrati flasicu, Ana je bacila i pocela da se baca, udara glavom od pod i tuce vaspitacicu po rukamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3720
24.10.2011 12:47:41   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image duša draga

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3721
24.10.2011 13:15:36   
salmy
Ja otisla po user posted image on sjedi sa vaspitacicama i pricajuuser posted image user posted image a druga djeca spavaju
Kad me vidio priđe mi mamaa i stade,kaze tata??
rekoh idemo li kuci? kaze:necu
Svasta,elem pojeo je pun tanjiric do zadnjeg kazu vaspitaciceuser posted image a doruckovo kad smo krenuliuser posted image
Odusevljen je djecom,nije puno plakao,ali je bilo suza
I kad smo dosli kuci smao spominje nekog Andreja i ponavlja ne ne Andrej,dođi Andrejuser posted image user posted image  koliko sam skontala da se raspametio djecicom
Jelena  tvoju curicu sam upoznala kad smo ga doveli,kazu tete evo je dosla jutros i sva sretna,nije plakala.A lokne su secer,nisam skontala da je tvoja
Bas mi je drago da su skupa,a tvoje/nase prezime me prati od brisa na Iliđi,svi me mjesaju sa tvojom ljepoticom!
Nisam znala da se isto prezivamouser posted image user posted image  

Eto prezivismo prvi dan
Hvala Vam zenice na ljepim rijecimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3722
24.10.2011 13:18:33   
Hanady RR
U kom vrtiću je maleni ...da nije Majin andrej sa njim...pa njega dozivauser posted image

Super da je sve ok prošlo to je najbitnije...

jelen vidim i amala A je krenula u rvtić...divno...

samo nek slušaju i nek su zdravi a mame polakouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3723
24.10.2011 13:29:41   
salmy
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U kom vrtiću je maleni ...da nije Majin andrej sa njim...pa njega dozivauser posted image

Super da je sve ok prošlo to je najbitnije...

jelen vidim i amala A je krenula u rvtić...divno...

samo nek slušaju i nek su zdravi a mame polakouser posted image
Kekec na Malti,ma moguce je sveuser posted image nesto mu plaho zanimljiv

Neposredna veza do poruke: 3724
24.10.2011 13:33:24   
selebriti
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Prvo da kazem salmy da joj je djecak med medeni, dusa draga slatka. Ja sam oko jedanaest pokupila Anu iz vrtica i tada se igrao sa nekom djeciciom , ali su mu oke bile suzne, znaci nije bilo placa u tom trenutku.
Moja rauberka niej suze pustila, cak mi i mahala kad sam je ostavila, jedino kad sam dosla po nju, ja usla u hol vrtica cujem mog harambasu da vristi, ja gore ona tuce vaspitacicu, zeni crvene ruke, uglavnom ona je navikla danjoj flasica stoji na dohvat ruke i kako joj je vaspitacica dala da pije, ona pila i spustila je, posla neka djevojcica da je uzme i vaspitacica uzme da je skloni, tu je moj zvrk poceo da histerise, kako je posla da joj vrati flasicu, Ana je bacila i pocela da se baca, udara glavom od pod i tuce vaspitacicu po rukamauser posted image

Jelo, znači krenula je djevojčica u vrtić user posted image

Jesi li se malo rasteretila?

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *