Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
a odoh da vidim...ja reko opet naka provokacija...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Samo da vam mahnemo, moja cura tek sad zaspala, a danas oka nije sklopila, jutros u devet ustala, a ujutru je trebam prije sedam dici da je spremim za vrtic. Kod nas neka frka trka, tako da je doslo do promjene plana, tetka ce cuvati Luku, a ja cu voditi Anu u vrtic, posto od sve papirologije je samo ljekarsko za vrtic izvadjeno, mm je sutra trebao sve to odraditi ujutru, a on ode na put, tako da ja moram prije vrtica i do cipsa, pa trk u vrtic potpisati ugovor pa onda ici uplatiti pa onda sa Anom ostati.
Nisam vas citala, nadam se da su djecica dobro...ljubimo vas
Noa ako budes za kavu sutra javi se,kad ces u grad? Nikola mi je danas rekao da me ne voli jer sam ga stavila u kaznu odmah sam ga uzela i zagrlila i pitala zasto ,nekako me to pogodilo i odmah je rekao da me voli do neba. Kao da me ucjenjuje rijecima,zar on to vec zna
Noa ako budes za kavu sutra javi se,kad ces u grad? Nikola mi je danas rekao da me ne voli jer sam ga stavila u kaznu odmah sam ga uzela i zagrlila i pitala zasto ,nekako me to pogodilo i odmah je rekao da me voli do neba. Kao da me ucjenjuje rijecima,zar on to vec zna
bas sam ti mislila slati poruku al kontam kasno ih pa meni tvoja nevjesta stalno govori da idem u Stovac lopovi su to bona sve znaju
Jutroooooooooooo zene drage, jeste li se naspavale? Moj maleni jos spava, ja pijem kafu a curica prije pola sata otisla u obdaniste, prosle su joj pljuskavice
bebacha ja ti ne mogu pomoci jer ti nisam in sa tim vakcinama, ali znam da sam u dz citala da se sa vakcinama ne moze zakasniti i da se dogovara sa pedijatrom...
bas tvoji ne primaju vakcine. ,i kasnimo 3 mjesca.upala pluca,pa sam cekala da skroz bude zdrav i svi u kuci.sad se nekad desi da se malo zakaslje i pocne hroptat al kratko traje.tamam ga kontala danas vodit kad sinoc na spavanje poce povracat.prvi put se bas bas ispovraco a poslijer pola sata opet.nista nije jeo od cega bi mogao povracat,djeluje ko da mu stomak nije radio tako da opet odgadamo.
inace vec 6 dana spava u kreveticu,u svojoj sobi i sinoc ga opet morala kod sebe stavit.nadam se da se sad necemo vratit na pocetak
L.je primio samo one po rodjenju i ja mu ne mislim vise dati ni jednu, a ni pedijatrica jer nam treba saglasnost neuropedijatra, a I.kasni.on je primio samo 3 i zahvaljujuci bronhitisu i eserihiji nismo stigli vise ni jednu, ali sada su mu UK sterilne tako da aBd ako ostane zdrav (sto se ja nadam) vodim ga naredni mjesec sigurno.
bravo za Alena i za spavanje
ja imam problem sa Igorom i njegovim spavanjem...vec sam vam pisala da skace preko ograde, znaci sada je to svaki put procedura dok zaspe, ja moram milion puta uci u sobu da ga vratim u krevetic jer on izadje. juce popodne je zaspao na bracnom krevetu, noge mu visile sa strane , postao je pravo naporan po tom pitanju....
< Poruku je uredio MALA1994 -- 24.10.2011 9:00:00 >
Jutro mame i dječice , ja malo provirim ali ne pišem... želim vam ugodan dan i malenim bubanim da ih što prije prođe.... Je ne znam kako vi ali ja sam jedva živa ustala jutros, a i djete mi se raspavalo i koliko mu je bilo mrsko da es presvuče pita me mama mogu li ja u pidžami? Kontam se i ja bi njardaije da mogu .. baš sam uuuu
jutro bebaco...hajde provjeri u kartonu koja je to vakcina...ako je mrp mozes kasniti, ako je revakcinacija svih dosadasnjih nemoj pno...mislm da se mjesec-dva tolerise...nazovi, to ti je najbolje
mala...A. konstantno izlazi iz svog kreveta...al mu ja odmaknem krevetic od naseg pa nece onda se samop dere
noa...hajde stavi linkove kako ti zamisljas te cipelice da pogledam danas po ovim radnjama sto su mi blizu
Nama je tata donio svasta nesto za obuci ...nije nasao ono sto je mama zapikala...al nema veze...i ovo je lijepo...jesu mogle biti malo "veselije" bojice...al nema veze...musko je to...i ovo je super Elem, ja sam mirna za naredni period jos samo cizme za snijeg i rukavice...mozda koja majica
dadada u pitanju je MMR vakcina.trebao je primit 3 dana poslije rodendana a mi tad bili u bolnici zbog upale pluca. probdio se nikakav,samo mi sjedi u krilu.uzme moju ruku i gura sebi u usta,jedna trica izbila,druga nabubrila.
Ajla neki dan Alenu pokazuje kako se izlazi iz krevetica
on je inace siheras kad su u pitanju stepenice, neke grbe na putu, tu on ide polako, ali u ovom slucaju mislim da je blento pravi i da ne razmislja nego je bitno samo da se izadje....