|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
24.10.2011 13:34:24   
Malenaoduvijek
salmy za momka user posted image

a jelena ja u Anu nisam ni sumnjala user posted image user posted image

koka je rjecita opet user posted image , koko kako ti je uho

ja vodila svoje divljake vani, mi usli u granap ..i Igor se fino posluzi, uzeo odmah coksu i meni daje i ja da platim a on vuce bananu iz korpe...kaze zena neka mu neka uzme , a druga ce pametnica gladno dijete ma ja reko patim ga gladju user posted image

a sto sam ja nesto mutna, ludilo, megi evo ja bih mogla plakati a nisam trudna a mogu zamisliti trudnjace sa svojim hormonima user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3726
24.10.2011 13:40:33   
selebriti
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja vodila svoje divljake vani, mi usli u granap ..i Igor se fino posluzi, uzeo odmah coksu i meni daje i ja da platim a on vuce bananu iz korpe...kaze zena neka mu neka uzme , a druga ce pametnica gladno dijete ma ja reko patim ga gladju user posted image

Meni se od ovog diže kosa na glavi, ... user posted image
E nek si joj rekla, ... user posted image
Kad mi još kažu, pa vidiš da gleda, daj joj, ... pa se desi i da dam, a ona pravo u usta (kao i sve), ... pa eto vidiš da je gladna, .. user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3727
24.10.2011 13:40:34   
koka i po

IZVORNA PORUKA: MALA1994

salmy za momka user posted image

a jelena ja u Anu nisam ni sumnjala user posted image user posted image

koka je rjecita opet user posted image , koko kako ti je uho

a sto sam ja nesto mutna, ludilo, megi evo ja bih mogla plakati a nisam trudna a mogu zamisliti trudnjace sa svojim hormonima user posted image

i ti odgovor dade na pitanje upuceno meni.uglavnom hvala sto pitas user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 3728
24.10.2011 13:44:34   
megi
koko, mala user posted image  evo jos jedne mutne
bas mi nesto sve uh

teacher, tajra jel sad potpis u redu user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3729
24.10.2011 14:01:09   
Anoniman
Hanady ne vjerujem da je Andrej od maje on je veliki, ustvari sigurno nije od Maje maleni, posto je ovo mala grupa.
Salmy bas mi drago da je ipak Afan bio dobar, moju danas nisu hranili, ali kad je podju hraniti bice veselo i suza i suza, posto i kuci jede placuci uvijek, ali Boze mili nek malo i oplace, place i kuci i baca se i histerise, znaci nista nije novost. Koliko cete vi Afana sutra ostavljati? cijeli dan ili?

Moja smizla zaspala, kad sam je pokupila dusa joj spava, za malo mi u autu nije zaspala, ali kad je dosla kuci i brata vidjela ma nema sanse da spava. Kaze vaspitaica kako ko zaplace, a ima cuclu kod sebe ona pritrci i gura im cuclu u usta, tako radi Luki pa dozivljava i djecu u vrticu kao bebeuser posted image . Jutros kad sam je dovela jedan maleni je odmah zagrlio i ona uzela da ga ljubi, pita ga vaspitacica je li lijepa Ana, a on klima glavom, pita je li joj lijepa kosa, a on je mazi po kosi i sve uzdiseuser posted image user posted image , meni srce ko tepsijauser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 3730
24.10.2011 14:02:41   
Malenaoduvijek
valjda ovo vrijeme, meni sve nesto bljak ne znam ni ja sto...za mutne
user posted image

selebriti
nemam ja pardona kod takvih stvari a moj Igor je masala bucko ali takvi glupi komentari su meni na vrh glave i nemam vise volje da presutim,jedino kad je bas nesto ja se onda okrenem da joj ne bih samar opalila

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3731
24.10.2011 14:04:37   
Anoniman
Meni tako kad kazu gladna je daj joj, ja mrtvo hladno kazem ona je na dijetiuser posted image . Mrzim to.

Neposredna veza do poruke: 3732
24.10.2011 14:07:19   
selebriti
user posted image user posted image user posted image

Ma i ja ne šutim, ...
Nekad MM stid, pa on reaguje umjesto mene user posted image user posted image

Stid ga mene u kakvu se vjeticu pretvorim user posted image

< Poruku je uredio selebriti -- 24.10.2011 14:08:04 >

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3733
24.10.2011 14:12:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady ne vjerujem da je Andrej od maje on je veliki, ustvari sigurno nije od Maje maleni, posto je ovo mala grupa.
Salmy bas mi drago da je ipak Afan bio dobar, moju danas nisu hranili, ali kad je podju hraniti bice veselo i suza i suza, posto i kuci jede placuci uvijek, ali Boze mili nek malo i oplace, place i kuci i baca se i histerise, znaci nista nije novost. Koliko cete vi Afana sutra ostavljati? cijeli dan ili?

Moja smizla zaspala, kad sam je pokupila dusa joj spava, za malo mi u autu nije zaspala, ali kad je dosla kuci i brata vidjela ma nema sanse da spava. Kaze vaspitaica kako ko zaplace, a ima cuclu kod sebe ona pritrci i gura im cuclu u usta, tako radi Luki pa dozivljava i djecu u vrticu kao bebeuser posted image . Jutros kad sam je dovela jedan maleni je odmah zagrlio i ona uzela da ga ljubi, pita ga vaspitacica je li lijepa Ana, a on klima glavom, pita je li joj lijepa kosa, a on je mazi po kosi i sve uzdiseuser posted image user posted image , meni srce ko tepsijauser posted image

Ma neznam ni sama,vaspitacica kaze ili ujutru do pola9 ili kad se probude oko 2? jer navodno je puno da cjeli dan bude?ako bih ga odvela ujutru tek bi  ga u 5  mm pokupio,a to je kazu puno cjeli dan? A ja radim od 12,pa nemam pojma kad ga odvest! kad ti Anu planiras

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3734
24.10.2011 14:15:37   
Amani12
Joj vrtici...
Afane i Ana sretnooo user posted image
Mi planiramo na proljece u vrtic,ali samo na 4 sata,ako se mama u medjuvremenu ne zaposli...
Jos da nadjem vrtic kakav zelim... user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3735
24.10.2011 14:16:14   
Anoniman
Ja cu je ujutru voditi do pola devet isto kao i jutros, a nemam pojma kad da je pokupim. da li opet ovako do spavanja ili da ostane na spavanju nemam pojma. Vidjecu ujutru sa vaspitacicama, meni govore da je ostavim i na spavanju mozda, da vidimo kako ce reagovati posto je danas kao bila dobro. Nego ne pitah gdje oni spavaju, u krevetcu ili? Posto ova moja nece nigdje drugo zaspati nego u krevetcu, nema sanse.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 3736
24.10.2011 14:23:29   
salmy
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja cu je ujutru voditi do pola devet isto kao i jutros, a nemam pojma kad da je pokupim. da li opet ovako do spavanja ili da ostane na spavanju nemam pojma. Vidjecu ujutru sa vaspitacicama, meni govore da je ostavim i na spavanju mozda, da vidimo kako ce reagovati posto je danas kao bila dobro. Nego ne pitah gdje oni spavaju, u krevetcu ili? Posto ova moja nece nigdje drugo zaspati nego u krevetcu, nema sanse.
Ja sam vidjela nekoliko njih u kreveticu,a neki su na podu na jogiju.A super je prostorija bas velika,niko nikome ne smeta!jedni spavaju jedni pricaju! Tete su skroz ok....
Ja planiram sutra  donejti slatkise za djecu jer nam je rođendanuser posted image user posted image  jesu oni mali ali neka se malo zabave!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3737
24.10.2011 14:34:28   
Anoniman
A bas gledam imas li ticker da vidim koliko je AFanuuser posted image . Dusa draga, srecan mu rodjendan unaprijeduser posted image . Ja sam zato i dala Anu u Kekec zbog teta, imam dosta blizih obdanista, ali poznajem neke tete licno pa mi nekako draze iskreno. Dobro je da ima krevetac, jer kad sam ja ulazila nije bilo ni krevetaca, ni duseka u onoj prostoriji pored stepenica, a jutros kad sam je dovela bila su sva djeca u onoj drugoj prostoriji tamo iza i u njoj ima puno krevetaca, pa ne pitah.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 3738
24.10.2011 14:36:08   
rose 87
dan drage moje,kako ste nam
mi dobro,isli napolje igrali se i eno ga sad spava,rucak spreman samo da i ja odmorim
Ani i Afanu zelimo sve najbolje u vrticuuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3739
24.10.2011 14:40:55   
Anoniman
i mi smo odspavali tj ja anel i sad spava mene bol opicila i tako sam zaspala neznam kako .
Rose , sta ima kod vas .
Salmy user posted image user posted image drago mi je za druga da je dobrica bio . Eh da Bogdom kod nas ima tako na dva sata vrtici nema kod nas od 9do 5 .

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3740
24.10.2011 15:41:00   
mnn
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mnn

smanjim sliku..i neče da prihvati...uffffffffffffffffffffffffuser posted image
znaci da ti je jos prevelika...vidi koliko ti je pixela

[/quote

ko da ja kužim..pixela..he he pisalo je 73 slika je ko buha..i ništa..to ja neznam sa kompjuterom..

ena duša draga ne žali mi se na starog prijatelja najbolji je,ljubim ga punoooooooouser posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3741
24.10.2011 15:47:13   
mnn
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3742
24.10.2011 15:54:39   
leona81
pozdrav svima, M bolesna, ostavila sam je kuci, nema temperaturu ali joj nos curi svake sekunde, vise sve rane od brisanja nastale, kaslje po noci ko tuberan, dala sam joj sve moguce ali opet je isto. dr theiss 2 put dnevno mazemo, inhalirali se, izvlacimo sline babyvacom, sljez caj i u nos stavljamo, med, propolis, sirup od lovora, povratila je prekjucer slajm, a danas dio izbacila u stolici ali i dalje kaslje...jede normalno i sve je ostalo ok ali kaslje bas po noci strasno. petice jos nisu izasle. vrtic nam se seli pa luuudim. u potrazi sam za drugim u centru. i na to sve dobijem danas nakon milion dana kasnjenja takav odljev, da jedva sjedim. divnog li danauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3743
24.10.2011 16:06:32   
sretna_mama
Veliki poZzdrav..Ja sam mama jednogodišnjeg dječaka..Nova sam i nadam se da me primate i da ćemo se lijepo družiti koliko mi vrijeme bude dozvoljavalo..

Lijep pzZ..

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3744
24.10.2011 16:09:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Veliki poZzdrav..Ja sam mama jednogodišnjeg dječaka..Nova sam i nadam se da me primate i da ćemo se lijepo družiti koliko mi vrijeme bude dozvoljavalo..

Lijep pzZ..

Dobro doslauser posted image user posted image

Poz od menr i mog malog djecaka

(odgovor članu sretna_mama)
  Neposredna veza do poruke: 3745
24.10.2011 16:10:24   
mnn
dobro došla.primamo teuser posted image user posted image  leona drži se..user posted image znam kako ti je,nama je tako bilo prošle god...i dio ove..užass..proči če to.mogu misliti kako ti je sa tim..i meni nekad bude pravi odljev

Neposredna veza do poruke: 3746
24.10.2011 16:21:27   
sretna_mama
Hvala vam puno..Iznanadila sam se kako ovdje super raje ima..

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3747
24.10.2011 16:30:16   
Amani12
Leona ,user posted image da curica cim prije ozdravi...
Sretna Mama, dobro nam dosla,pozz tebi i tvom djecaku...

Mi trazimo recept za neku super torticu,deda nam slavi rodjendan u Cetvrtak,pa se vec pripremamo user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 3748
24.10.2011 17:58:23   
teacher75
megi, super ti je potpisuser posted image leona, zelimo vam brz oporavakuser posted image mi danas popodne bile u prvoj setnji poslije bolestiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 3749
24.10.2011 18:03:36   
leona81
pozdraaav svima, hvala vam;) ljubimo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *