gerberka
|
nadam se da ce ovom lijepom vijesti o zanzibarki i nama svima dan krenuti bolje..cestitam ponosnim roditeljima, a maloj princezi zelim dug i zdrav zivt nabavila sam br dr doktora, ali je moj dr zvao mm jer je imao propusten poziv mislim xxx poziva i mm mu je rekao kako stvari stoje..danas odmah kod njega u 6 sati, pa vjerovatno bolnica..da nije detaljan jeste..pomogao mi je oko hipofize, skontao da me zeza prl, mm bodrio da operise varikokelu kada nije u nju nije polagao nadu..dosta, dosta mi je pomogao... međutim, mana mu je sto se ne javlja na mob, uvijek je u op sali, a privatno kad radi iskljuci mob radi pacijentica..i da nije nazvao on ja sam vec imala broj dr ribica, nabavila sam i vec bih danas otisla..jer sto je dosta - dosta je. imam bolove nekih 15 dana, javim se u bolnicu, strpa mi prste i kaze uloziva , evo ginipral..a mene mozda od ove upaletine boli stomo i leđa... ja mislim da se meni pijesak pkrenuo pa ovo razvaljiva ovako jako, danas cemo sve znati aBda... mi je se javlja i to me smiruje..sad sam se smirila, jer suzama ne mogu nista postici...morala sam malo prosuziti vama ovdje...mrzim bolnicu ali ako se bas mora kud mnoge trudnice tu i ja, nisam nista drugacija od drugih žena... bebice11 moguce je i od toga, ali ja nemam p od pokvarenog zuba..imam taj pijesak u bubregu a ovih dana sam udarala po brusnici...uuf uglavnom mile moje, javit cu se noccas nakon pregleda..da vas sve ne nabrajam silver, mama21, bebice..sve, sve hvala vam... lijepa stvar u svemu tome sto je mm glavna sestra pustila s posla kad je cula da imam eritrocite, kao idi ženi, ne vracaj se danas na posao..donio mi je nekih sitnica, dog sa doktorom, popili smo po kafu i on ode nazad..poslala sam toj sestri bombonijeru i losion za tijelo..nekad se covjek iznenadi kako jos uvijek ima ljudskosti..ipak je tek presao na drugo radno mjesto... eto napisah se ja svega..idem da doruckujem, danas sam samo bananu pojela i ti bebice ako imas eritrocite polganao caja, nemoj pretjerivat..cmook od nas dvoje
< Poruku je uredio gerberka -- 27.10.2011 13:13:27 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
|