Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Stvarno ima ludilo stvari, moze li mi netko tko kupuje napisat kako se narucuje, kako se placa i koliko treba da stigne? Nisam nikad kupovala na ovaj nacin pa me bas zanima, hvala
Stvarno ima ludilo stvari, moze li mi netko tko kupuje napisat kako se narucuje, kako se placa i koliko treba da stigne? Nisam nikad kupovala na ovaj nacin pa me bas zanima, hvala
registruješ se na e-bay i na pay pal. tu moraš i karticu sa koje ćeš plaćati registrvati i onda povežeš račune na e-bay-u i pay pal-u. kada nešto osvojiš na aukici ili odmah kupiš on te preusmjeri na pay pal da izvršiš plaćanje. za dostavu, to ti je sve različito. uglavnom piše koliko treba da dostave u onom djelu gdje je opis proizvoda.
registruješ se na e-bay i na pay pal. tu moraš i karticu sa koje ćeš plaćati registrvati i onda povežeš račune na e-bay-u i pay pal-u. kada nešto osvojiš na aukici ili odmah kupiš on te preusmjeri na pay pal da izvršiš plaćanje. za dostavu, to ti je sve različito. uglavnom piše koliko treba da dostave u onom djelu gdje je opis proizvoda.
Hvala. To cu prepustiti mm, ja bi sigurno nesto zeznula s tim karticama i placanjem, ne volim nikako kartice
Vece drage moje Nama cijeli dan bili gosti, pa nikako da se javnemo... A muce zubici uzasno, cijeli dan malo malo pa pocne da vristi, al ce ovaj biti zaje*an uhhhh Mi mu jucer kupili ona kao "kolica" (sto ih guraju ispred sebe da prohodaju), sad zasad to stoji ispred njega (na podu) pa on lupa u one zivotinjice i jedina je dosad igracka koja mu je zanimljiva bas dosta vremena...
Kad vec pricate o kilicama, ja cu da se pohalim da sam zatrudnila sa 64kg, a sad 6mj nakon poroda imam 61kg uglavnom ovaj mali izgleda izvuce sve iz mene
Joj nama pedijatrica dala neki sirup da mu malo poravim zeljezo, ali A ga nece nema sanse, a i ono malo sto je popio poremetilo mu stolicu, kakio je jedno 7 puta (sve crna boja) i jos plus dobio osip po guzi od toga... pa sad ziva ne znam sta da radim
Super bebo grozdje cim je liznuo poceo je da pravi nagon za povracanje, tako da nista od toga
Lady- kliknuto
Ostale moje dame imate veliki
Pozdrav svima..mi danas imali goste..moju sestru sa malcem...uhhh pale su mi na pamet ove zene sa dva mala djeteta,koji nered majko mila...Moj A je tako bezobrazan postao, cak se poceo igrati i sa svojim igrackama kad je vidio da se svidjaju sestrinom malom..sve zivo mu uzima..i vristi kad mu ne moze otet a ja jadna slomih se zabavljajuci ga ne bi li se zaigrao s necim za djecu..
Moje dijete zaspalo oko pola 6 poslije podne i jos uvijek spava. Šta li ce biti kad se probudi, ko prezivi, pricat ce mala_sa, meščini da sam te dodala na fb
mahanje od nas...cura tek zaspala, a moram je ujutru prije sedam podici. Uglavnom lady ja ne mogu sutra na kafu nikako tako da na nas ne racunajte. Moram ujutru ja voditi Anu u vrtic i more neke papirologije jos zavrsiti jer mm ode na put i jos moram posle sa oboje ici nesto zavrsavati kad zavrsimo sa vrticem. Nadam se da je Nadja bolje?! Ljubimo vas
hajmo žene sve lagano na fb-u na stranicu Čarobni svijet i like na moj post. hoću da osvojim nagradu
koji ti je post odoh odmah lajkati
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Medi jel me to bodriš???? Ako bude kao neki dan mogla bi se i srknuti... A kad se samo sjetim Enis je mogao godinama sjediti u kolicima, mogu na prste izbrojati koliko sam ga puta izvadila iz njih.... Curke su izgleda puno živahnije... Ova moja već se diže kada je držim na sebi u sjedeći položaj, sve se bojim da mi se kad ne prevali, moram je baš držati pravo