|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1168 1169 [1170] 1171 1172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.10.2011 13:29:12   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

joj N zapi i sam yto zaspi pocne plakatuser posted image

Daješ li joj dudu???

Da. ali se desava i sa dudom u ustima. Evo odspavala je pola sata i opet...ne znam sta joj je, gladna nije, to znam. Sad je mirna ,lezi igra se sa dekicom ali spavanje 0 bodova

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29226
23.10.2011 13:55:59   
animagical
pa ne spava joj seuser posted image bice onda mozda dan da cijeli prespava...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29227
23.10.2011 14:10:16   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

pa ne spava joj seuser posted image bice onda mozda dan da cijeli prespava...

Dabogda ma ja bi voljela da nocu spava. Spavala je pola sata. jucer skoro nikako, nekih 10 min dok sam bila sa lady i kontala sam joj spavat ce navecer kad jok.......znaci u 24 sata je 5-6 sati.....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29228
23.10.2011 14:28:35   
bebix
IZVORNA PORUKA: animagical

sweet promjena je vremena neke su bebe osjetljive n ato...moj A jeste... ako te sta tjesi svi isto deveramouser posted image , ja sam A preksinoc drzala da siki od 8 navece do 2 ujutru...tek je tad zaspaouser posted image i to spavao sat vremena..i sve tako...ja ga odmaknem  da ga ljuljkam on vristi, mm ga uzme on vristi, dam mu da doji, miran...ma slomio me...jos je on beba koja nece da doji lezeci tj kad ja lezim... iskrivila sam se ko upitnik...

Animagical i kod mene je ista situacija I kod sviju place sam ja kad sam tu prestane, prosto me strah da ne navikne samo na meneuser posted image
Bili smo na kontroli, bris je uredan hvala bogu, pregledala ga i izvagala sad ima 5450 a rodjen je 5050 mene panika uhvatila rekoh malo a kaze dr nije on je krupan rodjen i to je sasvim ureduuser posted image
u utorak aBd idemo na bocu ipak je daju samo ujutro jer u drugoj smjeni nema dr radi samo jedna, toliko od mene odoh se spremati imam danas goste pusa svimauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29229
23.10.2011 14:33:28   
Leena
mahanje od nas dvijeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29230
23.10.2011 14:52:39   
Amam
Mahanje od nas,ja perem prozore user posted image user posted image ,a mm se vozi okolo s djecicom user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 29231
23.10.2011 15:21:57   
sweet insanity
hihihi, ja dala malu mrvicu banane Neli, ma nije ni mrvica,onako da lizne, zanimala me reakcija, ono ko priguta i strese se kao i d3 kapi kad uzme i smije se al vise je to bio moj orst u banani nego sto je bila banana na prstu. Cini mi se da ne bi trebali imat problema kad krenemo sa dohranom u 6. mjesecu.

< Poruku je uredio sweet insanity -- 23.10.2011 15:25:38 >

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29232
23.10.2011 16:00:39   
treciputmama
kako ste mi zenice moje????
da vas pitam kako ste sa kilazom poslije poroda? meni se vec po treci putuser posted image user posted image dogadja da u trudnoci kilaza bude u normali (plus 12, 9 i 6 kg)...a nakon poroda se podjem debljati...i sad nakon trece bebice , za mjesec dana imala manje 2 kg od svoje normalne kilaze prije trudnoce...obradovala se ja ali kratko...sad opet "buknula"...ma meni se cini da ja dobijam kilice umjesto bebe....e, stvarno mi je vise to dosadilo...taman kupim trudnicko, pa vratim se na staru odjecu par dana pa opet kupuj nesto izmedju....i to traje oko 1 god...a sto je najgore , nije to od "niceg" ja samo gledam sta cu gricnut....sta cu kad mi se trazi....user posted image user posted image user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

Neposredna veza do poruke: 29233
23.10.2011 16:25:16   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: treciputmama

kako ste mi zenice moje????
da vas pitam kako ste sa kilazom poslije poroda? meni se vec po treci putuser posted image user posted image dogadja da u trudnoci kilaza bude u normali (plus 12, 9 i 6 kg)...a nakon poroda se podjem debljati...i sad nakon trece bebice , za mjesec dana imala manje 2 kg od svoje normalne kilaze prije trudnoce...obradovala se ja ali kratko...sad opet "buknula"...ma meni se cini da ja dobijam kilice umjesto bebe....e, stvarno mi je vise to dosadilo...taman kupim trudnicko, pa vratim se na staru odjecu par dana pa opet kupuj nesto izmedju....i to traje oko 1 god...a sto je najgore , nije to od "niceg" ja samo gledam sta cu gricnut....sta cu kad mi se trazi....user posted image user posted image user posted image

Ja sam poslije poroda izgubila par lila pa ih vratila pa sam sad izgubila opet i na 60 kg sam a na porod sam otisla sa 71.

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 29234
23.10.2011 16:55:22   
tukica

hihihi, ja dala malu mrvicu banane Neli, ma nije ni mrvica,onako da lizne, zanimala me reakcija, ono ko priguta i strese se kao i d3 kapi kad uzme i smije se al vise je to bio moj orst u banani nego sto je bila banana na prstu. Cini mi se da ne bi trebali imat problema kad krenemo sa dohranom u 6. mjesecu.

eh ja imam tih problema pravo user posted image mala jaaaako slabo jede, po kasikicu dnevno, ubijam se u pojam, mislim da kad vidi kasiku da odmah poludi i nece da otvori usta... juce je pojela 5 kasikica rizinih pahuljica i slavili smo...
joooj nas zubi smorise...ako su zubi u pitanju... mala je po danu kenjkava do bola, samo bi sisala, trlja usi, za poluditi je vise...
taman se smirila nakon grceva i svojih tersaluka, sad opet jovo nanovo... uh...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29235
   [Obrisana poruka]
23.10.2011 17:56:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 29236
23.10.2011 18:08:37   
HAHA
Dobar dan svima.Van svih sam događanja kako sam počela raditi.Još danas 6 sati na predavanjima bila.Nadam se da ste svi dobro.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29237
23.10.2011 18:54:16   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: tukica

Ma ja njoj jos ne planiram uvodit dohranu nego nak joj dala d alizne ,cisto me zanimala reakcija i barem je djelovalo OK. Sad kako c ebiti kada pocne jesti to cemo vidjeti. Planiram joj uvest kad udjemo u 6, tj sa punih 5, sada nam je 4 i pol.

eh ja imam tih problema pravo user posted image mala jaaaako slabo jede, po kasikicu dnevno, ubijam se u pojam, mislim da kad vidi kasiku da odmah poludi i nece da otvori usta... juce je pojela 5 kasikica rizinih pahuljica i slavili smo...
joooj nas zubi smorise...ako su zubi u pitanju... mala je po danu kenjkava do bola, samo bi sisala, trlja usi, za poluditi je vise...
taman se smirila nakon grceva i svojih tersaluka, sad opet jovo nanovo... uh...user posted image user posted image user posted image

Ma ja njoj jos ne planiram uvodit dohranu nego nak joj dala d alizne ,cisto me zanimala reakcija i barem je djelovalo OK. Sad kako c ebiti kada pocne jesti to cemo vidjeti. Planiram joj uvest kad udjemo u 6, tj sa punih 5, sada nam je 4 i pol.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 29238
23.10.2011 19:01:51   
Skvo RR
haj zemskinje...ja evo bebca kupala, nahranila i evo u kreveticu je, cekam da zaspe....jedno pitanje ispod vrata...ima malu salamicuuser posted image ...i tu se zacrvenilo...ima par dana, ja redovno cistim...koliko mogu, probala bepanthen i jecoderm slabo pomazu, ima li ko kakvu ideju cime da namazem?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29239
23.10.2011 19:13:16   
R&T@
Skvo, T. je bila "bebela" beba, ali njenoj kozi u prevojima je odgovarala bademova krema (ona za guzu)...
R. je bila mrsavica, ali te masne kreme bi joj jos vise pogorsale, pa sam kupila puder za bebe i pomogao je...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29240
23.10.2011 19:36:38   
Medi_87
Mahanje od nas, mi cieli dan odmarali igrali se, M spavao ja spavala, i tako nam prodje vrijeme, uglavnom danas mi je bio dan za 10, po prvi put da nisam nista dotakla u kuci niti imam namjeru do kraja veceriuser posted image user posted image i mogu reci da se osjecam super od nerada user posted image
Skvo ja sam M mazala s onom kremom za guzu Pavlovicevom i proslouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29241
   [Obrisana poruka]
23.10.2011 19:39:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 29242
23.10.2011 19:40:53   
palachinken
Mahdi je pun tih pregiba, a pogotovo pod vratom, vazda crveno. Kako mi preporucise bepanthen, tako se i povuklo, nakon dan mazanja.
Nama sutra vakcine, bas mi nesto muka, pogotov kad se sjetim dreke od prosli put, ali mora se. Samo mama ce bit pametnija pa mu odmah dati malo paracetamol sirupa, da se dijete ne pati.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 29243
23.10.2011 19:46:21   
palachinken
Iman, odgleda li ti film juce?user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29244
23.10.2011 19:46:27   
Skvo RR
Hajde probat cu...hvala vam zenice...user posted image

Palachinken sretno sutra....user posted image

Neposredna veza do poruke: 29245
23.10.2011 19:47:51   
palachinken
Skvo, to on sam zaspi u kreveticu?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29246
23.10.2011 19:48:52   
Skvo RR
Da...tako sam i sa Umom..uvijek u isto vrijeme...kupanje, hranjenje, mrkli mrak i samo ga spustim...rituali koji, kasnije postaju navika...user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 23.10.2011 19:49:15 >

Neposredna veza do poruke: 29247
23.10.2011 19:56:40   
Super Beba
mi večeras terorišemo malog i ne damo mu da zaspe barem do pola 9 :) okupan, obučen i držimo ga budnim user posted image ...vidjećemo ko će pobijediti..sinoć samo legao na pod i zaspao u 20h...al zato se probudi u 4h željan priče...pa u 6, pola 7 nadigne nas za prave..
palachinken - sretno sutra!
lady - šta ćemo sa kafom, ostaje ili...? niko se ne izjašnjava :)
čestitke Sensii...nadam se da je prošlo sve ok i želim joj brz oporavak...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29248
23.10.2011 19:57:17   
palachinken
I kod nas je takav ritual, samo on zaspi dok jede. Sumnjam da bi uspjelo samo da ga spustim, mozda da probam i taj mrkli mrak, kod nas je lampa upaljena.

hvala zene :)

< Poruku je uredio palachinken -- 23.10.2011 19:58:09 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29249
23.10.2011 20:00:50   
rose
moja S se veceras sama ustala na svoje none u kreveticu...pomoglo je vjerovatno to sto joj je madrac visi za 1-2 cm pa joj se lakse uhvatiti...inace je danas u ogradici pokusala stajati da se ne drzi i naravno trehnula...a maloprije je sjedila na svojoj skuter tuti i jedini nacin da ustane je bio da proba sa strane...i bubnu glavom od pod...elem pomoglo je malo umivanja...eto i kod nas krenula sezona padanja user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1168 1169 [1170] 1171 1172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1168 1169 [1170] 1171 1172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *