|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1169 1170 [1171] 1172 1173   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.10.2011 20:11:03   
ladyblue RR
eto je rose! bravo za našu drugaricu Suser posted image i da mama ne drami višeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29251
23.10.2011 20:11:24   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: treciputmama

kako ste mi zenice moje????
da vas pitam kako ste sa kilazom poslije poroda? meni se vec po treci putuser posted image user posted image dogadja da u trudnoci kilaza bude u normali (plus 12, 9 i 6 kg)...a nakon poroda se podjem debljati...i sad nakon trece bebice , za mjesec dana imala manje 2 kg od svoje normalne kilaze prije trudnoce...obradovala se ja ali kratko...sad opet "buknula"...ma meni se cini da ja dobijam kilice umjesto bebe....e, stvarno mi je vise to dosadilo...taman kupim trudnicko, pa vratim se na staru odjecu par dana pa opet kupuj nesto izmedju....i to traje oko 1 god...a sto je najgore , nije to od "niceg" ja samo gledam sta cu gricnut....sta cu kad mi se trazi....user posted image user posted image user posted image

Ja sam poslije poroda izgubila par lila pa ih vratila pa sam sad izgubila opet i na 60 kg sam a na porod sam otisla sa 71.

hehe moja predtrudnicka 71 kg...na porod otisla s 90 user posted image ...skoro se izvagah i kaze vaga 76...eto jos 5 kg do predtrudnicke kilaze user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29252
23.10.2011 20:12:08   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

eto je rose! bravo za našu drugaricu Suser posted image i da mama ne drami višeuser posted image

nace mama nesto drugo da drami user posted image inace sad malo cesce puze na koljenima polako ali sigurno user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29253
23.10.2011 20:14:32   
rose
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

haj zemskinje...ja evo bebca kupala, nahranila i evo u kreveticu je, cekam da zaspe....jedno pitanje ispod vrata...ima malu salamicuuser posted image ...i tu se zacrvenilo...ima par dana, ja redovno cistim...koliko mogu, probala bepanthen i jecoderm slabo pomazu, ima li ko kakvu ideju cime da namazem?

samo posusuj redovno a posebno nakon kupanja...mi smo mazali onim hipom s cinkom...i nama se to vracalo nekoliko puta...sada kako se vec malo izduzila i glava nije u istom polozaju to nam se vise ne javlja user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29254
23.10.2011 20:16:06   
Super Beba
hehehe rose, krenulo je znači :))) user posted image ma biće sada padova, modrica i lupanja...al' svaki naredni put su sve pažljiviji i pametniji :))) znaju i oni svojoj guzici user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29255
23.10.2011 20:16:10   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Porodi se Sensia user posted image

Jel ono bi jučer da se javila kako krvari i mi rekošmo neće ona još....žena je zmaj!user posted image

Ja evo napokon odmaram cijeli dan čistim, a sad čekam mm da ispeče palačinke user posted image , divota!

Iman pospana, a ja sve čekam da bar 8h vagne i spavanac!

hehe ma ja nisam zenu htjela prepadati meni je porod krenuo onaj dan kad sam vidjela sukrvicastu sluz...doduse vjerovatno isprovocirano pregledom al kod mene je tako pocelo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29256
23.10.2011 20:16:12   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

nace mama nesto drugo da drami user posted image inace sad malo cesce puze na koljenima polako ali sigurno user posted image

u to sam sigurna...eto tebe sa novim"problemom" za par danauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29257
23.10.2011 20:17:28   
palachinken
user posted image za S! rose, kako sam vidjela one divne slike tvoje lutkice, pocela sam smarat prijatelja koji se bavi fotografijom da napravi fotosešn ovog mog djeteta i nas familijarno, kontam mozda napokon ispadnem kako treba na slici user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29258
23.10.2011 20:20:04   
rose

u to sam sigurna...eto tebe sa novim"problemom" za par danauser posted image user posted image user posted image

ma ja znas mene...kad tukne glavu drama jel dobro...usput pomalo i tasuna ...eto pocinje ko prava beba da se ponasa i u pravu ste za zvukove na igrackama...crvic joj zanimljiv dok suti...cim zapjeva ona slozi zabrinuti izraz lica i sprema se da zaplace user posted image

Neposredna veza do poruke: 29259
23.10.2011 20:21:20   
rose
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image za S! rose, kako sam vidjela one divne slike tvoje lutkice, pocela sam smarat prijatelja koji se bavi fotografijom da napravi fotosešn ovog mog djeteta i nas familijarno, kontam mozda napokon ispadnem kako treba na slici user posted image

hehe meni ne pomoze ni dobar fotograf...imamo slike sve troje od istog ovog covjeka koji je slikao S (nije profesionalac)...i mi smo jednako bezveze a ona i dalje popravlja nas prosjek user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29260
23.10.2011 20:38:23   
ladyblue RR
joj fotografije....uh.....ja volim svoje fotke jedino na moru. sve ostalo uvijek ili skoro uvijek izgleda kriminalno. vazda izgledam k'o dječakuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29261
23.10.2011 20:43:44   
ladyblue RR
Super bebo, kafa sutra u 13h u Importaneu.

Neposredna veza do poruke: 29262
23.10.2011 20:48:13   
lepetetka
hehe Rose opasne su igračke, moja žaba je duuuugo bila bez baterija, ma nekada i jesu preglasne i ja bi se prepala user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 29263
23.10.2011 20:54:51   
lepetetka

Ladyblue imaš li broj od Cickolini da mi pošalješ na pp, ja imam onaj mob. od njene mame, ne znam ni kako se zove ni ona ni mamauser posted image , šta ako se neko drugi javi a ja tražim Cickolini user posted image , pa bi je zamolila da mi ponese neke stvarčice što sam od nje rezervisala, ako mi djeca dozvole popila bih i kafu a ako ne onda da to pokupim...

Neposredna veza do poruke: 29264
23.10.2011 21:00:18   
Super Beba

dogovorITo, pa se vidimo!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 29265
23.10.2011 21:01:30   
ladyblue RR
poslala

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29266
23.10.2011 21:09:19   
lepetetka
E baš ti hvala Lady taj sam broj i imala ali nisam znala kako se zove user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29267
23.10.2011 21:13:24   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: Iman83

Porodi se Sensia user posted image

Jel ono bi jučer da se javila kako krvari i mi rekošmo neće ona još....žena je zmaj!user posted image

Ja evo napokon odmaram cijeli dan čistim, a sad čekam mm da ispeče palačinke user posted image , divota!

Iman pospana, a ja sve čekam da bar 8h vagne i spavanac!

hehe ma ja nisam zenu htjela prepadati meni je porod krenuo onaj dan kad sam vidjela sukrvicastu sluz...doduse vjerovatno isprovocirano pregledom al kod mene je tako pocelo user posted image

I kod mene je ovako pocelo, taj dan kad mi je pocelo krvarit se i porodila. I i sto imala to jutro pregled, oko 6 popodne poceli bolovi a u 6 i 20 ujutro rodila...
Mi smo danas skitali cijeli dan, trazila maloj bijelo odjelce malo deblje ili od plisa za krstenja, nista nasla nisam! Sve nesto s rozim sarama i slicno. Ja stvarno ne znam gdje ovi ljudi sto krste djecu to kupuju, dobro danas sam bila u bingu, robotu, inace sam i po gradu trazila i nisam naslauser posted image user posted image Vise ne znam gdje da trazim, inace slabo skroz ima jednobojne odjece za djecu...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29268
23.10.2011 21:16:13   
palachinken
sporty, ne znam imas li negdje FIS, ja juce u Vitezu bas vidjela masu tih bijelih odijelaca za krštenja.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29269
23.10.2011 21:16:34   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja stvarno ne znam gdje ovi ljudi sto krste djecu to kupuju, dobro danas sam bila u bingu, robotu, inace sam i po gradu trazila i nisam naslauser posted image user posted image Vise ne znam gdje da trazim, inace slabo skroz ima jednobojne odjece za djecu...

imaš na e-bay-u ludilo tih stvarčica

Neposredna veza do poruke: 29270
23.10.2011 21:18:55   
palachinken

Ja stvarno ne znam gdje ovi ljudi sto krste djecu to kupuju, dobro danas sam bila u bingu, robotu, inace sam i po gradu trazila i nisam naslauser posted image user posted image Vise ne znam gdje da trazim, inace slabo skroz ima jednobojne odjece za djecu...

To pogotovo. Navaljala sam toliko narudzbi ovih dana, a ni 10$ sve ukupno haha

Neposredna veza do poruke: 29271
23.10.2011 21:19:58   
sporty mamaa

sporty, ne znam imas li negdje FIS, ja juce u Vitezu bas vidjela masu tih bijelih odijelaca za krštenja.

Nemam, najblize u Vitezuuser posted image user posted image Imam ja od prve djevojcice haljinicu, al je ljetna pa mi ne pase, ipak ce bit 11.mjesec dijete bi se smrzlo u tome...

Neposredna veza do poruke: 29272
23.10.2011 21:20:52   
sporty mamaa

To pogotovo. Navaljala sam toliko narudzbi ovih dana, a ni 10$ sve ukupno haha

A za koliko to stize, krstenje je 6.11, pa moze li do tada ako narucim nesto?user posted image

Neposredna veza do poruke: 29273
23.10.2011 21:23:41   
ladyblue RR
moglo bi ako budeš tražila da ti pošalju express mail-om.

Neposredna veza do poruke: 29274
23.10.2011 21:27:45   
ladyblue RR
joj žene, mojo Nađi sljedeći ponedjeljak godina dana. kako mi je vrijeme brzo prošlo....u srijedu mi se završava porodiljsko

Neposredna veza do poruke: 29275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1169 1170 [1171] 1172 1173   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1169 1170 [1171] 1172 1173   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *