Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kako ste mi zenice moje???? da vas pitam kako ste sa kilazom poslije poroda? meni se vec po treci put dogadja da u trudnoci kilaza bude u normali (plus 12, 9 i 6 kg)...a nakon poroda se podjem debljati...i sad nakon trece bebice , za mjesec dana imala manje 2 kg od svoje normalne kilaze prije trudnoce...obradovala se ja ali kratko...sad opet "buknula"...ma meni se cini da ja dobijam kilice umjesto bebe....e, stvarno mi je vise to dosadilo...taman kupim trudnicko, pa vratim se na staru odjecu par dana pa opet kupuj nesto izmedju....i to traje oko 1 god...a sto je najgore , nije to od "niceg" ja samo gledam sta cu gricnut....sta cu kad mi se trazi....
Ja sam poslije poroda izgubila par lila pa ih vratila pa sam sad izgubila opet i na 60 kg sam a na porod sam otisla sa 71.
hehe moja predtrudnicka 71 kg...na porod otisla s 90 ...skoro se izvagah i kaze vaga 76...eto jos 5 kg do predtrudnicke kilaze
haj zemskinje...ja evo bebca kupala, nahranila i evo u kreveticu je, cekam da zaspe....jedno pitanje ispod vrata...ima malu salamicu ...i tu se zacrvenilo...ima par dana, ja redovno cistim...koliko mogu, probala bepanthen i jecoderm slabo pomazu, ima li ko kakvu ideju cime da namazem?
samo posusuj redovno a posebno nakon kupanja...mi smo mazali onim hipom s cinkom...i nama se to vracalo nekoliko puta...sada kako se vec malo izduzila i glava nije u istom polozaju to nam se vise ne javlja
Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
Jel ono bi jučer da se javila kako krvari i mi rekošmo neće ona još....žena je zmaj!
Ja evo napokon odmaram cijeli dan čistim, a sad čekam mm da ispeče palačinke , divota!
Iman pospana, a ja sve čekam da bar 8h vagne i spavanac!
hehe ma ja nisam zenu htjela prepadati meni je porod krenuo onaj dan kad sam vidjela sukrvicastu sluz...doduse vjerovatno isprovocirano pregledom al kod mene je tako pocelo
za S! rose, kako sam vidjela one divne slike tvoje lutkice, pocela sam smarat prijatelja koji se bavi fotografijom da napravi fotosešn ovog mog djeteta i nas familijarno, kontam mozda napokon ispadnem kako treba na slici
u to sam sigurna...eto tebe sa novim"problemom" za par dana
ma ja znas mene...kad tukne glavu drama jel dobro...usput pomalo i tasuna ...eto pocinje ko prava beba da se ponasa i u pravu ste za zvukove na igrackama...crvic joj zanimljiv dok suti...cim zapjeva ona slozi zabrinuti izraz lica i sprema se da zaplace
za S! rose, kako sam vidjela one divne slike tvoje lutkice, pocela sam smarat prijatelja koji se bavi fotografijom da napravi fotosešn ovog mog djeteta i nas familijarno, kontam mozda napokon ispadnem kako treba na slici
hehe meni ne pomoze ni dobar fotograf...imamo slike sve troje od istog ovog covjeka koji je slikao S (nije profesionalac)...i mi smo jednako bezveze a ona i dalje popravlja nas prosjek
Ladyblue imaš li broj od Cickolini da mi pošalješ na pp, ja imam onaj mob. od njene mame, ne znam ni kako se zove ni ona ni mama , šta ako se neko drugi javi a ja tražim Cickolini , pa bi je zamolila da mi ponese neke stvarčice što sam od nje rezervisala, ako mi djeca dozvole popila bih i kafu a ako ne onda da to pokupim...
Jel ono bi jučer da se javila kako krvari i mi rekošmo neće ona još....žena je zmaj!
Ja evo napokon odmaram cijeli dan čistim, a sad čekam mm da ispeče palačinke , divota!
Iman pospana, a ja sve čekam da bar 8h vagne i spavanac!
hehe ma ja nisam zenu htjela prepadati meni je porod krenuo onaj dan kad sam vidjela sukrvicastu sluz...doduse vjerovatno isprovocirano pregledom al kod mene je tako pocelo
I kod mene je ovako pocelo, taj dan kad mi je pocelo krvarit se i porodila. I i sto imala to jutro pregled, oko 6 popodne poceli bolovi a u 6 i 20 ujutro rodila... Mi smo danas skitali cijeli dan, trazila maloj bijelo odjelce malo deblje ili od plisa za krstenja, nista nasla nisam! Sve nesto s rozim sarama i slicno. Ja stvarno ne znam gdje ovi ljudi sto krste djecu to kupuju, dobro danas sam bila u bingu, robotu, inace sam i po gradu trazila i nisam nasla Vise ne znam gdje da trazim, inace slabo skroz ima jednobojne odjece za djecu...
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ja stvarno ne znam gdje ovi ljudi sto krste djecu to kupuju, dobro danas sam bila u bingu, robotu, inace sam i po gradu trazila i nisam nasla Vise ne znam gdje da trazim, inace slabo skroz ima jednobojne odjece za djecu...
imaš na e-bay-u ludilo tih stvarčica
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ja stvarno ne znam gdje ovi ljudi sto krste djecu to kupuju, dobro danas sam bila u bingu, robotu, inace sam i po gradu trazila i nisam nasla Vise ne znam gdje da trazim, inace slabo skroz ima jednobojne odjece za djecu...
To pogotovo. Navaljala sam toliko narudzbi ovih dana, a ni 10$ sve ukupno haha
To pogotovo. Navaljala sam toliko narudzbi ovih dana, a ni 10$ sve ukupno haha
A za koliko to stize, krstenje je 6.11, pa moze li do tada ako narucim nesto?