Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dadoh mm novac da plati racune... Sta mislite da mu ih otmem iz ruke
obavezno
ja odoh zimnicu završavat... imama još posla hladi mi se ona skuhana kiselina
odes fino ujutro da probas sta ti sve odgovara...pa onda samo grabis kad pocne ma ja sam rekla sebi samoj...mada sumnjam da cu to uspjeti ostvariti ...al eto...nada nikad ne umire ...pocecu stekati pare za garderobu pa spiciti dva put godisnje do tate recimo i nakupovati svega...ko nekad sto se islo u trst ...to bi se isplatilo..ovako se pare istope... uvijek nesto fali
dadada e bas si nekakva beza,hm neces sa mnom da se druzis
tiki a sta nosis ti sada, imas sad vec pupu zar ne?
a gdje vam je taj lindex uopste
tajra ne daj se Ines
lidnex je u importanne centru i po mom ukusu su stvari za djecu, svaki put se odusevim, bas mi se svidja njihov stil. dezeni i boje, ali je skupo kad nije snizenje al znaju fino sniziti pa se obezbjedimo za odrasle su mi stvari bezveze, ne svidja mi se. http://www.lindex.com/se a ja jos nosim trudnicke pantole i majice od prosle trudnoce kao i neke neutralne majice sto mi jos mogu i normalni kaput koji mi je sada knap i moci cu ga jos kratko nositi, poslije ce biti problem, mozda posudim nesto od mame, jer je veca od mene za 2-3 broja
< Poruku je uredio teacher75 -- 19.10.2011 22:06:33 >
Ovdjev je danas bilo snizenje u jednoj prodavnici,ja malenom kupila skafandercic,ali za curice je bilo bundica,jakni prelijepo.... Haman sam skoro najeftiniji uzela i dosao me 100 km,al sam toliko i ustedila
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''