|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
19.10.2011 21:16:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

de teacher...meni sad dođe da odem djeci uzet za narednu godinu ove jakne
http://www.carters.com/null/4-In-1-System-Jacket/095068095594,default,pd.html?cgid=oshkosh-kid-girl-outerwear-1

iz jedne jakne 4 različite za svako vrijeme...vrijdi svake pare...user posted image

tajra ja tebi kažem kad ti je najteže pomisli ima i gorih od mene npr hanadyuser posted image

kupljeno na bazaru: debela zimska 15km + jesenja/proljetna 7 km, dvije za 22, sta ce mi viseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3251
19.10.2011 21:18:03   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Sta listas?
Mislim, ko su ti? Sta prodaju?

bogami poskupi, ja sad gledala stranicu, ako je to to, helanke 8 dolarauser posted image http://www.carters.com/oshkoshbgosh/baby-girl-bgosh-basics/oshkosh-baby-girl-bgosh-basics,default,sc.html
ma imas od do cijena...al ja nasla jaknu toplu...boli vugla 21 dolar...dzins 11 dolara...vala toliko je i na bb-uuser posted image

ja kupila lani u azelu nekidan divnu texas jaknu sa nekim folovima, pravo cool, kostala 20kmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3252
19.10.2011 21:18:25   
R&T@
Kojom brzinom otvorih i zatvorih ovu stranicuuser posted image user posted image

Dadada i Hanady, bjaaaaaaaaaaazite...

Ima li sta u broju 38?user posted image

Recimo kakav sakAo?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3253
19.10.2011 21:18:46   
Hanady RR

Necu da gledam takve stranice...

A bolje je kupiti uvijek nesto kvalitetnije...
Taji sam kupila dvije pidzame na žlj mjestu i sad nema ni jednu...

A one stare skupe i R. nosi, a nista im...

E to si u pravu....
Al meni fali za F pidžama...ne prate mi se...ova mala guzlata pa joj pokratkeuser posted image

a H samo moram i njoj bar jednu kad F kupim najamnje 3 koliko mi treba za zimuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3254
19.10.2011 21:19:40   
Hanady RR

Kojom brzinom otvorih i zatvorih ovu stranicuuser posted image user posted image

Dadada i Hanady, bjaaaaaaaaaaazite...

Ima li sta u broju 38?user posted image

Recimo kakav sakAo?

kakav tačno ...jel tebi...boja fol...etcuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3255
19.10.2011 21:21:26   
R&T@
Moja ticerko, ne bi zenice na bazaru nikad nista kupile da nije budala koje su te jakne placale "krvavo", a zivjele u uvjerenju da djetetu trebaju jakne u barem tri boje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3256
19.10.2011 21:21:31   
teacher75
pregledala sam stranicu, ima stvarno lijepih stvari ali su cijene tu negdje ko lindex, oviesse, hm... mislim, nije nista povoljnije a i tamo ima divnih stvarcica. sve je to tu negdjeuser posted image naqjbolje uzimati na rasprodaji, rijetko sta kupujem po pravoj cijeni (od gore navedenih brendova). mislim, stvarno mi se ne isplati davati tolike pare za nesto sto ce dijete nositi jednu sezonu samo, jos sada ako bude user posted image ne mogu se nadati ni da ce drugo dijete iskoristiti. drugacije kad uzimam sebi, znam da cu nositi nekoliko godina pa mi nije zao dati pareuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3257
19.10.2011 21:22:07   
Anoniman

de teacher...meni sad dođe da odem djeci uzet za narednu godinu ove jakne
http://www.carters.com/null/4-In-1-System-Jacket/095068095594,default,pd.html?cgid=oshkosh-kid-girl-outerwear-1

iz jedne jakne 4 različite za svako vrijeme...vrijdi svake pare...user posted image

tajra ja tebi kažem kad ti je najteže pomisli ima i gorih od mene npr hanadyuser posted image

kupljeno na bazaru: debela zimska 15km + jesenja/proljetna 7 km, dvije za 22, sta ce mi viseuser posted image
al je neko prije bb-a za to izletio 80 km...o tome se radiuser posted image

a ova od 21 je fina zimska jakna...a ne dzins...cijene su neuporedive...e sad...ovo je za ameriku...ne znam da l je u begasu vako jeftino

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 3258
19.10.2011 21:22:43   
teacher75

Moja ticerko, ne bi zenice na bazaru nikad nista kupile da nije budala koje su te jakne placale "krvavo", a zivjele u uvjerenju da djetetu trebaju jakne u barem tri boje...

user posted image user posted image user posted image nisu pare krive sto su budale ziveuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3259
19.10.2011 21:24:47   
teacher75
ja sam proljetos lani u lindexu uzela zimsku jaknu na snizenju za ove jeseni i blaze zime (nije bas za planina) i platila je samo 25km (prije snizenja kostala 70!) i sada uzela ovu debelu zimsku za 15 na bazaru i rijesila problemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3260
19.10.2011 21:27:57   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image nisu pare krive sto su budale ziveuser posted image
pazi da ovo "budale" koje svaki bb zeljno iscekujes neprocitajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3261
19.10.2011 21:28:44   
R&T@
Nemoj kupovati do sutra naveceuser posted image

A voljela bih sebe obradovati nekim lijepim kompletom (sako i suknja), a da ne kosta kao pola moje place...
U Mangu mi se svidjaju dva, ali cijenauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3262
19.10.2011 21:29:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

pazi da ovo "budale" koje svaki bb zeljno iscekujes neprocitajuuser posted image

user posted image psssstuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3263
19.10.2011 21:29:42   
Hanady RR
E moja teaher blagi tebi...
ja sma na tajrinoj straniuser posted image ovig budala mama sa jaknama u tri boje...tačno me više stid...
a da ne pirčma da u garaži imama jaknu s ansiženja u benetonu sa etiketom, čiji su mi rukavi kratki djetetuuser posted image
kupih joj neki dan iz H&M novu..a ta čeka i nada se da će je bar F ili Sara porhodati nekadauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3264
19.10.2011 21:30:21   
teacher75

A voljela bih sebe obradovati nekim lijepim kompletom (sako i suknja), a da ne kosta kao pola moje place...

meni sada super jer sam user posted image pa ne gledam nista, tj. samo razgledam,ne dolazim u iskusenje da trosim pareuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3265
19.10.2011 21:31:17   
Hanady RR

a jel i mango sutra u sniženju...ja bih isto jedan komlet uzela...samo takav..al treba mi sniženje...ne smijem višeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3266
19.10.2011 21:35:26   
leona81

ja sma na tajrinoj straniuser posted image ovig budala mama sa jaknama u tri boje...tačno me više stid...
a da ne pirčma da u garaži imama jaknu s ansiženja u benetonu sa etiketom, čiji su mi rukavi kratki djetetuuser posted image
kupih joj neki dan iz H&M novu..a ta čeka i nada se da će je bar F ili Sara porhodati nekadauser posted image user posted image user posted image

mi imamo jakne zimske u 3 boje / smedja, zelena, narandzasta:) plus kaput crni i kabanica plava;) plus 2 vjetrovke:)
ipak sam najgorauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 3267
19.10.2011 21:36:54   
Anoniman
woouw kako je dobar http://www.carters.com/oshkoshbgosh/Fleece-Lined-Overalls/VM_424-307,default,pd.html?cgid=oshkosh-baby-boy-worlds-best-overallsuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3268
19.10.2011 21:44:24   
R&T@
Sad sam malo napola budalauser posted image

i T. jos nema zimsku jaknu...

I nimalo se ne brinem...la, la, la...

A kakvo snizenje sutra?user posted image user posted image user posted image
(Upitah i osta zivauser posted image )

Marina, vjerujem da je lijepa, ali veceras ne klikam na linkove...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3269
19.10.2011 21:44:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

mi imamo jakne zimske u 3 boje / smedja, zelena, narandzasta:) plus kaput crni i kabanica plava;) plus 2 vjetrovke:)

mislišš..leona samo da ti uftokam moj bugalov u garaži ti bi pala u transuser posted image

a ormare sad njihove za ovu zimu...

jakna tanja , manitli, jakna teksasne, za oko kuće, prsluci tanji mont, prsluci deblji mont, skijaška odjela jednodjelan, skafanderi svodjelni znači još po jakna gore, F 2 zimske jakne oker i narandžasta, a H jednu zimksu jaknu al obe po kaput još pride...koji sam kupila predprošle godine u bambi radnji u logavinoj kad se zatvarala...a gdje su džemperi todor kao termo postavljeni po 2 komada za obe...samo dio vješalica naših saduser posted image

a da komlet kabanice iu jane sa gumenim čizmama za obe...
pa kabanice starijoj roza winks a mlađoj žuta sa crvenim kišobrančićima za oko kuće itd...

kod mene se sve djeli na svaki, dan, po kući , sredit se, posebne pirlik , kod nane bez mene itduser posted image

al pazi sve ovo množiš sa 2user posted image
nedo bog nikomeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3270
19.10.2011 21:45:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

Tu spas mene ima  i gorih

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3271
19.10.2011 21:46:14   
Hanady RR

Sad sam malo napola budalauser posted image

i T. jos nema zimsku jaknu...

I nimalo se ne brinem...la, la, la...

A kakvo snizenje sutra?user posted image user posted image user posted image
(Upitah i osta zivauser posted image )

Marina, vjerujem da je lijepa, ali veceras ne klikam na linkove...

Za jaknu brini se...užas...nego dok još ima u lindexu iz poršle sezone leti ženo...em cijene em boje ludilo u graduuser posted image

A sutra je onaj šopnig od 20 do ponoći u ferhadiji...
ček ima negdje link je neko na forum stavio a ja jutros u novinama vidjehuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3272
19.10.2011 21:47:40   
Hanady RR
http://www.wix.com/energydoo/energy

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3273
19.10.2011 21:50:32   
teacher75
cula sam da je prosli put bilo katastrofa jer je bila prevelika guzvva, navala zena pa ne mozes nista vidjeti, a tek probati treba ti pola sata dok dodjes na red u kabini- jedna zena se snkinula u gace na sred manga da nesto proba pa je izbaciliuser posted image a vala sudeci po reklami, uglavnom je sve snizeno oko 20 % sto mi i nije neko snizenje ne one visoke cijene u npr. benetonu isisley i ovim malo skupljim radnjama

Neposredna veza do poruke: 3274
19.10.2011 21:53:03   
Hanady RR
e kako se benetton ubezobraziouser posted image

One njihove pamučne majice za svaki dan ( nrpijed piše pisnaim slovima benetton) sad im 55 Km po komadu...a bile su u sezoni 44 uvijek...user posted image

a na sniženju nije ni jedne bilo...user posted image
ja hoći smeđu, imala sam i slučajno je pregorimuser posted image dan prije sniženja je gledal...sutra sniženje ja dođem kaže nestalo...ma rkeo ko kupi 50 majica sda pa sad do 12 sati matereti...i eno ih sad 55 Kmuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *